Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
válasz sz.balazs.95 #46291 üzenetére
azért arra kíváncsi leszek, hogy pár böngésző specifikus dolgot átmentenek, vagy átemelnek-e
mint pl a peerjs/webRTC témakör....
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
ceia
őstag
Ha a Servonál végre szakítanak az Australis felülettel, az már jó. De ha nem lesz keresősáv, az nem annyira - és a tabokat is jobb szeretem az eszközsáv (és a címsor) alatt. Bár ez még a jövő, a PC World szerint addig is a Firefox miatt lehet (tovább) aggódni: lényegében a Chrome-hoz készült beépülők használatára áll át a böngésző Remélem neeem.. Igaz, a kurta cikk végén linkelt forrásoldalt átfutva nem találtam erre utalást. [link]
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
maestro87
őstag
Elméletileg menti. De, hogy összeomlás esetén le tudja-e hívni őket a felhőből azt nem tudom. Volt, hogy már eltűntek nekem is a megnyitott lapjaim, de azt meg nem mondom, hogy be voltam-e jelentkezve a Sync-be vagy sem (még csak nemrég kezdtem el használni). Lehet nem is szinkronizál automatikusan.
-
Myers
senior tag
válasz ledgeri #46294 üzenetére
Közben "megoldódott".
Ez egy viszonylag régi FF, itt még nincs sessionstore mappa, csak sima sessionstore.js fájl. A .bak megvolt, át is neveztem .js-re (persze előtte mentegettem mindent).Az eredmény: nem működött, de az is megvan, hogy miért: megsérült a .bak fájl, a második fele üres volt. (pont akkor írta volna, mikor áramszünet volt?).
Végül is sikerült a lapok 50%-át visszahozni. Megnyitottam FF-ben a .bak fájlt, és kereséssel, összes kiemeléssel rákerestem erre:
"entries":[{"url
Az ezek utáni linkek voltak a szükségesek. Mert nagyon sok más "szemét" link is van ebben a fájlban, de azok nem kellenek.Szóval ez lett a megoldás. Ha nem sérült volna a bak, akkor valószínűleg simán működött volna az átnevezés.
Minden esetre kössz!(#46283) maestro87: azt nem tudom, hogy a sync menti-e a megnyitott lapokat. Szerintem nem.
[ Szerkesztve ]
http://www.muszaj.hu/
-
maestro87
őstag
Azért remélem nem fog 2-3GB-ot kérni mint a Chrome, különben válthatok megint böngészőt...
-
ledgeri
nagyúr
Remélem ezidáig nem használtad a FF-t, vagy akkor kimentettél mindent...
Ha jól emlékszem a .bak-ok simán átkeresztelhetőek .js-re, és azokat átnevezve sessionstore-rá beolvassa , mint ha ugyanott folytatná:
Lépések hozzá: lementesz mindent ami sessionstore mappában van, vagy az a neve(tipp: a fájloknál a létrehozás dátuma jó irányadó arról, hogy esélyes-e a pontos [akkori állapot visszanyerése]); óvatosan a mentett helyen másolatot másolsz megint arról, amit szeretnél szerkeszteni; átszerkeszted a fentiek szerint a dolgokat (szóval csak név, és kiterjesztés), bármi visszamásolása előtt új munkamenetet indítasz (ha másképp nem: FFstart, beállításokban: kezdőlap a startnál, "FF kikapcs, FF bekapcs", majd munkamenet folyatatása opció ugyanott, majd FFkikapcs; majd az átszerkesztett fájlok visszamásolása helyükre; FF start, és világnézet szerinti imaSaját Cumó:
Kérdezném újból, ha megy a sync(előzmények), és a sessionstore-t kimentem(tabok), akkor veszíthetek-e bármilyen infót, az előbbi aláhúzottakból, ha visszatérnék a 44-esre??? (mert a 45 nem áll le nálam normálisan)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Fandango
veterán
Bár már itt tartanánk.
-
sz.balazs.95
veterán
Pedig elsőre sokkal jobb lesz, nem csak a Chrome-nál (annál nem nehezebb jobbnak lennie egy olyan motornak, ami tök 0-ról íródott, így nincsen évtizedes múltja, amit magával görget) hanem amiatt is, mert sokkal jobban fogja kihasználni a CPU-t és a GPU-t is (!) mint bármely jelenlegi motor.
Elvileg működésben sokkal közelebb fog állni egy játéknak a motorjához.
Szóval nem lesz több egy szálon szöszölő Firefox.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
kispx
addikt
válasz #27441408 #46285 üzenetére
Igenis meg nem is
A FF-ot ugyanúgy elehet majd kiegészítőkkel bővíteni. Viszont a XUL-t dobni fogják, és HTML5-ben kell majd a felhasználói felületet leírni. Így a kiterjesztéseket is módosítani kell majd hozzá. Ha nem teszik meg, akkor kukázható a kiterjesztés.
A Firefox-ot folyamatosan refaktorálják. Nem nevezném teljesen új böngészőnek. Így nem tudom, hogy miért is dobnák el a bevált Firefox nevet.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Fandango #46286 üzenetére
Én is annak örülnék inkább.
Úgy is az a lényeg, hogy mi hajtja a böngészőt, a névcserének semmi értelme nincs.
0-ról felhúzni egy teljesen új brandet - nem hiányzik a MozillánakDon't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
törölt tag
Nyáron jön a Firefox böngésző utódja
a Firefoxot annó egyedivé tevő kiegészítőzhetőség megmarad vajon?
-
maestro87
őstag
Talán ha létrehozol egy Firefox Sync fiókot akkor ha megint lesz ilyen hiba talán vissza tudja állítani majd a felhőből, de ez csak tipp. Nálam is elő szokott fordulni ilyen, sőt van hogy még a OneTab is teljesen törlődik, pedig azt pont azért használom, hogy a nem használt lapokat későbbre elmentsem. Úgyhogy most én is keresek valami jobb bővítményt erre.
Meg jó volna ha tudnám szinkronizálni a megnyitott lapokat, könyvjelzőket mondjuk androidos Dolphin böngészővel. Szerintetek ez utóbbi lehetséges? -
DS39
nagyúr
válasz tjhooker464 #46280 üzenetére
amit még megnézhetsz, a Firefoxban a követés védelem, bizonyos sütiket az is szűr, ami az adserverekhez köthető.
-
tjhooker464
őstag
ha Chrome és Opera alatt is ez a helyzet, akkor miért Firefox téma?
Ezt csak adalék információként írtam, Firefox az elsődleges böngésző, ezért tettem fel ebben a topicban a kérdést. Minden esetre a víruskeresőt megnézem, eszembe se jutott, hogy belepiszkálhat ebbe. Köszönöm!
A születés nem más mint a halál torz mosolya
-
DS39
nagyúr
válasz tjhooker464 #46277 üzenetére
ha Chrome és Opera alatt is ez a helyzet, akkor miért Firefox téma?
több oka lehet, hostfile-ban tiltasz, avagy víruskergető szűr, esetleg adguardot telepítettél a pc-dre.
[ Szerkesztve ]
-
mis69
tag
A másik hogy letiltott kiegészítőknél ki van pipálva az utolsó MSE & WebM VP9 míg engedélyezettnél nem. Ha egyenként tiltom őket akkor marad a felkiáltójel. Van ennek valami jelentősége?
[ Szerkesztve ]
-
tjhooker464
őstag
Sziasztok! Szeretném engedélyezni a reklámok megjelenítését, de meglepő módon kikapcsolt adblocker mellett sem látok egyet sem. Tudjátok esetleg, hogy mi okozhatja ezt (Chrome és Opera alatt is ugyan ez a helyzet)?
A születés nem más mint a halál torz mosolya
-
lev258
veterán
válasz sz.balazs.95 #46273 üzenetére
Ez a jelenlegi legfrissebb információ.
Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
mis69
tag
Sziasztok!
Másnál is előfordul hogy a Firefox minden nap egyszer lefagy az elindítás után nem sokkal egy lap megnyitásánál úgy 5-10 másodpercre(nemcsak egy bizonyos lapnál tehát nem az oldal miatt) vagy csak nálam specifikus ez mert nem láttam hogy panaszkodnának emiatt(bár én is csak most írom le pedig már régóta ezt teszi). Letiltott kiegészítőkkel is csinálja. Esetleg hogy régi a gép első generációs i5-460m integrált videó kártyával. -
Myers
senior tag
Sziasztok!
Keletkezett egy kis bajom. Volt egy csomó lapom megnyitva, majd áramszünet. Nem szokott gondot okozni, mert ilyenkor automatikusan felkínálja a lapok visszaállítását. De most nem kínálta fel a visszaállítást.
Beírtam: about:sessionrestore de így sem akar semmit visszaállítani.Ez egy elég régi firefox: 30-as. Keresgéltem a neten, és azt írták, hogy a sessionstore.js -t írjam felül a sessionstore.bak-kal. Látszik, hogy a sessionstore.bak-ban megvannak a dolgok, jó nagy fájl.
Megcsinálom a felülírást, és ugyanúgy üres lapot nyit meg.
Ötlet?
http://www.muszaj.hu/
-
sz.balazs.95
veterán
A Mozilla Servo-val kapcsolatban van bármi konkrétum jelenleg?
Az biztos, hogy az eddigi legfejlettebb böngészőmotor lesz belőle, ami bőven behozza a Gecko technikai hátrányait.
Szimplán cserélik a böngészőmotort a Firefox alatt, vagy magát a Firefoxot is cserélik?Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
törölt tag
válasz KaiotEch #46266 üzenetére
Nem vagyok szakértő, de a múltkor olvastam, hogy valamit csinálnak a Fiirefoxal és valóban lehet, hogy némely gépeken lassúbb lesz, nem tudom de emlékszem , hogy írva volt, a mozilla reméli, hogy azért cserébe amit csinálnak a felhasználók elnézik ha kicsit lassabb .
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Üdv. Felraktam a legújabb 45-öst. Hát nem hogy gyorsabb, de lassabb lett. Valahogy megoldhatnák egyébként, hogy régebbi gépeket hamarabb el is induljon a progi. Bár nem kell régebbi gépem emlegetnem elég mondanom a mai i3-mas HDD-s laptopokat. Baromi lassan indul, míg egy chrome hasít. Tudom, hogy utóbbi kis blokkokban tölti be a keretprogramot, az oldalt, stb, de szerintem jobb megoldás, a lényeg, hogy a user gyorsnak lássa. Félreértés ne essék FF párti vagyok a 3-as széria óta, de szerintem sokat nem gyorsult azóta sem.
-
ceia
őstag
válasz Matthewus #46262 üzenetére
Kösz az ötletet! Az mindenesetre kiderült, ahogy sejtettem, hogy nem a disken tárolja, annak ellenére, hogy be van kapcsolva a disk cache. file on disk: none
about:cache egy cachelt kép about:config beállítások[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
DS39
nagyúr
válasz maestro87 #46259 üzenetére
azért az közös érdek, hogy alapból egy böngésző nem futtasson már egy exet-t.
egy kevésbé hozzáértő user gépe így is tele lehet kártékony programokkal, mi lenne ha még ezt is engedné a böngésző. (ugyanis letöltés végén van lehetősége a víruskeresőnek csekkolni, hogy kártékony-e) -
ceia
őstag
Az hogy lehet, hogy Cache mappát sehol sem találok?? Sem a kijelölt helyén, sem a telepített Firefox mappában, sem a Documents and Settingsben.. Pedig be van kapcsolva a disk cache. Sajnos keresni csak fájlra lehet az XP és a Windows Commander keresőjével is, mappára nem! De jól szétnéztem, úgysincs sehol. Talán csak memória cachet használ, de nem tudom miért. Pedig volt, még bosszankodtam is, amikor megváltozott, és a korábbi egyetlen mappa helyett egy csomó szám-nevű mappát használt. De aztán valaki itt segített, hogy a commander Branch-view funkciójával (Ctrl+B) meg lehet nézni egyben az összes kis mappa tartalmát. Most pedig már ez sincs.. Nektek van Cache mappa?
it's more fun to compute
-
Noxy
veterán
-
maestro87
őstag
Hali!
Be lehet azt állítani a tűzrókában, hogy fájlok letöltésénél mindig ajánlja fel a megnyitást? Például egy exe-t egyből megnyitásra nem tudok letölteni, előtte mindig le kell töltenem, majd telepítés végeztével manuálisan kell törölnöm azt. Zip-nél, rar-nál fel szokta ajánlani a megnyitást is, de exe-nél már nem. Van rá megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Arra van lehetőség valamilyen kiegészítővel, hogy a mozgó ismétlődő reklámokat csak egyszer "játssza" le és utána az első vagy utolsó képkocka kint maradjon?Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
newmoonlight
senior tag
Igen, tegnap délután valóban letöltött valami kis biszbaszt. Elsőre nem is sikerült neki, csak másodszori nekifutásra. Valószínűleg akkor gubancolódott össze valami.
Ui.: Igen, tényleg ez történt. A Windows rendszer visszaállításával a Firefox visszaállt a 44-re. Közben újra frissült a Firefox (45-re) és újra ott van az "i"-betű. Ez van...
[ Szerkesztve ]
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
netpeti98
addikt
válasz newmoonlight #46246 üzenetére
Ez a Firefox 45 újítása. Csak arra hívja fel a figyelmet, hogy nem tanúsítvánnyal hitelesített https oldalon vagy.
Hasznos lehet az adathalász oldalak kiszűrésében. -
veterán
válasz newmoonlight #46246 üzenetére
Valószínű frissült a firefoxod, a rendszer-visszaállítással pedig visszakerült a régebbi...
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
newmoonlight
senior tag
válasz Matthewus #46245 üzenetére
Hali! Igen, csak a kurzor alatt jelent meg, de nem értettem, hogy miért kezdte el ezt csinálni (miért bukkant fel ez a nyomorult "i"-ikon) egyik napról a másikra. Minden egyes web-helyen ezt írta ki. Aztán meguntam, csináltam a Windows-on egy rendszer-visszaállítást, azóta újra öröm van és bódottá... [link]
[ Szerkesztve ]
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
Matthewus
őstag
válasz newmoonlight #46244 üzenetére
Csak akkor kellene megjelennie, ha az egeret fölé viszed.
-
newmoonlight
senior tag
válasz donmackó #46243 üzenetére
Oké-oké, de miért jelent meg ez az üzenet egyik pillanatról a másikra minden megnyitott web-helynél?
-
donmackó
addikt
-
newmoonlight
senior tag
Ezt vajon miért írja ki? [link] (Minden megnyitott oldalnál ez van.)
[ Szerkesztve ]
-
newmoonlight
senior tag
válasz Rimuru #46240 üzenetére
Megoldottam. Az about:config-ban a browser.link.open_newwindow.restriction értékét 0-ra állítottam, így új fülön (új lapként) teljes méretben jelenik meg.
-
Rimuru
veterán
válasz newmoonlight #46238 üzenetére
Engem mar az zavarva hogy uj ablak nyilik meg, ezert ugy van beallitva hogy csak fulet nyit helyette. (Beallitasok -> fulek)
Vigyázat, csalok!
-
DS39
nagyúr
válasz newmoonlight #46238 üzenetére
szerintem azt JavaScripttel határozzák meg hogy akkorában nyissa meg az új ablakot.
(szóval nem a Firefox nem jegyzi meg) -
newmoonlight
senior tag
Újabb villámkérdés. A PORT.hu-n [link] egy adott műsorcímre kattintva (az adott műsor adatait tartalmazó) új ablak ugrik fel. (Gyakorlatilag egy új Firefox-ablakot nyit meg, mindig ugyanabban a méretben.) Viszont mindig olyan nyomorúságosan kicsiben [link] , amin nem látok semmit és szét kell húznom nagyobbra [link] . A gondom az, hogy ezt a nagyobb műsorablak-méretet a következő műsorra való rákattintásnál nem jegyzi meg, legközelebb is ugyanolyan kis ablak-mérettel ugrik fel. Be lehet állítani valahol, hogy ezen az oldalon (PORT.hu) a felugró műsor-ablakok méretét állandóra?
[ Szerkesztve ]
-
newmoonlight
senior tag
válasz Normi™ #46230 üzenetére
Adblock helyett beállítottam az Ublock-ot. Valóban jobb. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
-
Matthewus
őstag
válasz Normi™ #46234 üzenetére
Szerintem elég az alapból beállított szűrőlistákat használni, plusz a cookie figyelmezetést elrejtő listát, ha többet használsz előfordulhat olyan, hogy azt is blokkolja, amit nem kellene. Az összeset felesleges, az alapon felül a saját igényeidnek megfelelően válaszd ki mi kell még.
-
válasz Matthewus #46233 üzenetére
Jogos,nem is az csinálta,kikapcsoltam és még mindig nem jelenik meg,ez valami más beállítás lesz.
Lenne egy kérdésem is feléd.A beállításokban a külső szűrők közül melyik használod?Van előnye vagy hátránya ha beállítom mindet?"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
-
válasz newmoonlight #46224 üzenetére
Ublock origin-t próbáltad már?Én áttértem rá Adblock-ról,jobban bejött nekem.Hátha kiszedi.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
törölt tag
Sziasztok,
A sync minden rendszer alatt működik? Gondolkozom, hogy a laptopra linuxot teszek. Ott is letöltődik az összes könyvjelző és add-on?
-
newmoonlight
senior tag
válasz Matthewus #46223 üzenetére
Köszi! Ezt gondolom minden oldalon meg kell csinálnom, tehát magát a (facebook-os) felugró ablakot nem tudom (mindenhonnan) kiirtani...
[ Szerkesztve ]
-
Matthewus
őstag
válasz newmoonlight #46222 üzenetére
www.hazipatika.com###follow-on-facebook ezt rakd be a szűrők közé.
-
newmoonlight
senior tag
válasz Matthewus #46221 üzenetére
Megy az Adblock, de ezt nem szűri. Az oldal megnyitása után 2-3 másodperccel felugrik ez a Facebook-os ablak. (Ha újra megnyitom az oldalt, akkor viszont már nem ugrik fel.) Próbáld ki pl itt: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Matthewus
őstag
válasz newmoonlight #46220 üzenetére
Az nem felugró ablak, reklámblokkolóval el tudod rejteni.
-
newmoonlight
senior tag
Sziasztok! Firefoxban (bár a felugró ablakok tiltása be van állítva) ez a nyomorult Facebook-os ablak [link] állandóan az arcomba mászik. Van ellene gyógyszer?
-
DS39
nagyúr
válasz Bjørgersson #46212 üzenetére
classic theme restorer-rel bármit lehet
-
alratar
addikt
Át lehet valahogyan helyezni a címsort, meg a füleket mondjuk alulra?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
ledgeri
nagyúr
válasz ledgeri #46215 üzenetére
Mivel a probléma fennáll továbbra is, kérdezném, hogy van -e upgradehez hasonló egyszerűségű módszer downgradelni, vagy az újratelepítés az egyetlen, ha 44-es szeretnék...?
Viszont ha ez az egyetlen, akkor arra kérdeznék rá, hogy ha az előzményeimen, és munkamenetemen kívül nincs értékem, akkor elég-e a SYNC használata, és Sessionstore mentése, ahhoz, hogy ott folytassam reinstall után, ahol abbahagytam?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Cs.I.T.
csendes tag
válasz sz.balazs.95 #46187 üzenetére
Valószínűleg nem a gyorsítótárazással van a probléma. A linuxosmintes repókban egyelőre még csak a 44.02 verzió van meg, és ezzel bárhogy próbálkoztam a facebook egy idő után beakasztotta úgy böngészőt, hogy hiába zártam be az ablakot a processz futott, és 100% körül használta a cpu-t, csak processzkezelő parancsal lehetett terminálból kilőni. (kill processzazonosító, v killall firefox) És ezen nem segített a gyorsítárazás kikapcsolása sem. Pontosabban a gyorsítótár méretének 0-ra állítása, mert kikapcsolás opciót én nem találtam.
Nekem az jelentette a megoldást, hogy letöltöttem a Mozilla oldaláról linuxos 45-ös verziót és kicsomagoltam külön mappába, onnan futtatom, és most jó. Persze a rendszer konzisztenciája szempontjából és biztonsági szempontból is talán nagy merénylet ez, de már nagyon idegesített a dolog, ezért inkább kockáztatok...
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Fandango #46214 üzenetére
Ok de az, hogy 44.x alatt nem csinálta, 45-tel meg csinálja nem rajtam múlik.... Nem mondom azt se, hogy a 100%-os stabilitást vesztettem el, de jelentősen csökkent az érték, aminek okát nem tudom, így érdeklődnék..
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Bjørgersson
félisten
A keresősávot még mindig nem lehet visszaállítani ilyenre?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
HZoli87
veterán
-
Beren
aktív tag
válasz pendre54 #46208 üzenetére
Ha jól tudom, nincs 64 bites ESR - emlékeim szerint a 38-as verzió megjelenésekor még a "sima", nem ESR-ből sem volt hivatalos, 64 bites kiadás. Elvileg most a 45-ösből lesz a következő ESR, hogy abból lesz-e 64 bites, azt nem tudom, de ha tippelnem kéne, akkor nem lesz - az ESR megjelenési tervével foglalkozó oldalakon meg sem említik...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Üdv!
Nálam nem a Firefox az elsődleges böngésző, ezért csak az ESR változat van telepítve, jelenleg a 38.7.0-es változat. A Mozilla oldalán látom, hogy az alapverzió már 64 biten is elérhető. Kérdésem, hogy az ESR változatból létezik-e 64 bites változat, és ha igen, azt honnan lehetne leszedni, mert nem találtam erre utaló oldalt?
Még annyi infó, hogy a gépemen 64 bites Windows 10 van telepítve.
Köszi a segítséget."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
ledgeri
nagyúr
válasz Fandango #46190 üzenetére
Ezt látva, még akkor frissítettem...
Azóta ha hosszabb böngészés utána akarom bezárni a 900+tabos FF-t, akkor szépen elkezdi tölteni a memóriát, az ablak eltűnik, de a feladat kezelőben látszik hogy, 3,x-nél a 7,2(8)GB ből Plugin-conrainer hibával, leáll, és a munkamenethelyreállítást ajánlja fel.
Ki tudna segíteni hibát szűrni?[ Szerkesztve ]
-
-
Predator2
addikt
(#46201) Normi01
Nálam is 64 bites FF van fent. Ha végképp nem megy vissza térek 32 bitesre.(#46202) Matthewus
Sajnos elég gyenge az angolom. Megköszönném ha magyarul is leírnád mit hogyan.
De azért megnézem itt a topicban is.>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
válasz Predator2 #46195 üzenetére
Nekem ugyanez volt,de csak 64bites firefox-on kaspersky mellett,leszedtem.Adtam egy esélyt a chrome-nak,pár dolog miatt nem jött be,felment a 32bites firefox próbaképpen,azzal hibátlan.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest