Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Ha jol emlekszem a W8-as topikban javasoltak hogy a legfrissebb NV drivertol egyel elobbi driver telepitesevel megoldodik a hiba, tegy egy probat es csereld le a drivert.
(#30098) DS39 Igazan nincs mit, Te is sokat segitesz, probakeppen feltettem a W8-at egy ures vincsire es ezert olvasgatom a topikjat, igy van aki oda irja be a problemait a bongeszokkel kapcsolatban is.
(#30099) Adler Nem, be kell allitani ezen az oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
-
Adler
aktív tag
akkor kapcsoljam ki a flashben? amúgy csak a HD-nál csinálja, legalábbis ezt figyeltem meg.
A videó nézésre van valami tipped?
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
DS39
nagyúr
hát ha IE10-zel is ezt csinálja akkor nem lehet Firefox hiba..
egyébként ez a zöld kép tipikusan vga driver hiba lesz. (ugye a flash a hardveres gyorsításnál azt használja)
Steelmanus: leteszteltem, az Ablock volt a hiba a youtube html5-nél, letiltottam az oldalon használatát, be is jött html5-tel minden videó.
[ Szerkesztve ]
-
Adler
aktív tag
Kérdés: a youtube a szar vagy a firefox??? mert nem lehet rajta videót nézni mert random szerűen megszakítja a lejátszást! vagy ha beletekerek a videóba akkor a videó képe eltűnik és zöld háttérrel kiakad a lejátszás!
vmi megoldás erre?
ui.: IE10-zel is ezt csinálja!
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
HZoli87
veterán
-
KAMI911
Topikgazda
Cikket, hírt ki írna még a Mozilla Blogba? Várom az ötleteket )
-
KAMI911
Topikgazda
válasz lesaux #30090 üzenetére
Talán érdemes leszedni az összes régi Java-t és csak a 11-est feltenni.
raskolnikoff: SeaMonkey. Amúgy én a helyedben kipróbálnék még pár dolgot:
* Üres profillal is ugyanez a probléma?
* A videókártya driverek a legújabbak?
* A Kiterjesztések frissek?
* A Bővítmények frissek? https://www.mozilla.org/en-US/plugincheck/
* Átnézném az about:support oldalt is, hátha ott látszik valami rendellenesség.
* Érdemes megnézni, hogy ilyenkor mennyi szabad memóriád van. Mennyi memóriád van összesen?[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
válasz raskolnikoff #30089 üzenetére
Jegyzettömbbe csinálod és mégis elveszik? Vagyis nem (csak) a FF fagy. Érdemes feltenni egy chrome-ot, esetleg operát. És tesztelni ott is van-e fagyogatás. Aztán lehet dönteni a váltásról.
-
lesaux
veterán
Megy, köszi a türelmet. Nem tudom, mi lehetett a gond, mert Chrome alatt is megmakacsolta magát. Ha nem telepítettem fel vagy harmincszor, akkor egyszer sem. Böngészőből, külön letöltve, jre-7u10-est, 11-est, jre-6-ost, uninstallálva, meghagyva a régit, törölve az egész Java könyvtárt stb. Most működik, nem piszkáljuk.
-
raskolnikoff
őstag
Tele lett a t.köm a folyamatos perceken át húzódó Nemválaszol állapotokkal amivel sokszor az egész gépet lerántja. A jóisten se menti meg a beírt dolgaimat, hiába csinálom meg előbb jegyzettömbbe, képes bármikor lefagyni percekre...
Flash eleve letiltva, fogalmam sincs mi lehet. Ja de, a FF szar. (?)Szóval érdeklődnék, melyik másik böngészőt ajánlaná egy FF-fan...
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Steelmanus #30085 üzenetére
Arra nekem van két egyéb kiegészítőm, függően a Youtube fejlesztéseitől általában valamelyik működik is.
Ablakos: friss, gyártói oldalról származó drivereket használsz?
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Steelmanus
addikt
válasz CPT.Pirk #30081 üzenetére
Ertem. Csak egy tipp volt az AdBlock. A YouTube Center-t azert hasznalom mert tobb lehetoseg van a beallitasara, pl WebM-ben mentegetek neha videokat a YT-rol hogy kesobb megnezhessem MPC-BE-el.
(#30082) DS39 Nem is probalom meg tesztelgetni IE alatt a videokat, mert csak a 8-as beepitett van fent dísznek, es nem akarom frissiteni 9-re.
(#30083) Ablakos Jo ez a GM + YouTube Center paros, erdemes hasznalni.
-
Ablakos
őstag
válasz Steelmanus #30080 üzenetére
Ez az! Greasmajom kellett. Bevillan a "flash kellene", de utána indul a video flash nélkül is.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
hmm, ezt nem tudtam, de lehetséges.
viszont ie9 alatt sem ment, pedig ott nincs semmi buhera.
egyébként androidon tökéletesen mennek a videók az is h264 kodolast használ mint az ie.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Semmit sem állítottam az adblockon, és simán megy mindegyik linkelt videó html5-ben.
Yt-vel kapcsolatban csak a youtube high definition kieget használom, hogy mindig a legjobb minőségben kezdje a lejátszást...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Steelmanus
addikt
Nemreg irtak hogy az AdBlock ill. a szuroje bezavarhat a HTML5 lejatszasaba, ott azt javasoltak hogy frissiteni kell a szurolistat. En csak a hufilter-t hasznalom az AdBlock alatt, + a GreaseMonkey - YouTube Center-t (ez tamohatja a HTML5-ot is) es jatszhatoak a videok a YT-on, azok is amit (#30072) Ablakos linkelt, a kutyusok. Es nem kert flasht:
-
DS39
nagyúr
válasz Matthewus #30078 üzenetére
hát amikor működött, akkor amire kattintottam mindent megtudtam nézni úgy, most meg az összes ajánlat amit dobál flasht kér. mivel próbaüzem van még, szerintem most kikapcsoltak vmit, mert nem megy.
(de ha nálad igen linkelj egyet, amit most perpill meg tudsz nézni html5 módban. én 10 videót próbáltam egyik se ) -
DS39
nagyúr
válasz Matthewus #30074 üzenetére
így van, de igaza van Ablakosnak, tényleg flash-ért könyörög így is.
egyébként az eredeti kérdéshez:
megy ez simán régebbi flash-sel is. (meg az újjal is persze, csak én ezt preferálom hardveres támogatás szempontjából, meg kevesebbet eszik a prociból)[ Szerkesztve ]
-
Matthewus
őstag
Itt lehet be és kikapcsolni a YouTube HTML5 lejátszót.
-
Ablakos
őstag
Nem játszik mindent le a FF. Erre a keresésre csak olyan jön, ami nem megy flash nélkül.Nem mennek
-
DS39
nagyúr
válasz Ablakos #30070 üzenetére
töröld a gyorsítótárat és a youtube-hoz tartozó sütiket (ezután lehet hogy újra kell aktiválni a html5 módot, nem tudom hol jegyzi ezt meg), utána nem hiszem hogy HTML5 módban a videók ne mennének. (max a reklámokhoz kérheti a flash-t, de azokat meg ki lehet tiltani adblock-kal)
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
-
lesaux
veterán
Gyerekek, ennyire hülyének rég éreztem magam.
Nem működnek a Java kisalkalmazások, azt mondja: "Az Ön böngészöje nem támogatja a Java kisalkalmazások futtatását."
Frissítettem, letöröltem, újratelepítettem, újraindítottam a böngészőt, már az egész gépet is, de a kiegészítők között a Java (TM) plug-int nem találom, ahogy a google-keresések mutatják, csak egy Java Deployment Toolkitet.
A Firefox 18-as, a Java a legfrissebb. A tesztoldalon (http://www.java.com/en/download/testjava.jsp) hiányzó bővítményekért reklamál, de a felkínált JRE nem települ, azt írja, sikertelen. A kézi telepítésre ugyanazt a javás vackot tudnám felrakni, amit már hatszor.
Nincs valami ötlet? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz szabeska #30063 üzenetére
Wow, úgy néz ki, ki kellene takarítani a kéretlen programokat a gépedről.
A Firefoxot meg ha felsyncelted volna, akkor most meglennének a korábban látogatott oldalaid, stb.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Ablakos #30061 üzenetére
Jah hogy az ujjal se megy. Próbáld meg esetleg a protected mode kikapcsolását: [link]
Viszont hogy html5-ben sem megy, az valami nagyobb problémát sejtet.
A videókártya gyártói drivere van fent, vagy az, amit a winupdate rángatott le?
[ Szerkesztve ]
-
szabeska
addikt
Sziasztok! Frissen telepítettem a Firefoxot, és ha új lapot nyitok meg, azt írja:
A cím érvénytelen
Az URL érvénytelen, nem lehet betölteni.
A webcímeket általában
http://www.example.com/ formában írják.
Ellenőrizze, hogy előre dőlő perjeleket használ-e (azaz: /).Nem tudom, hol lehet beállítani hogy mi legyen az új lapon, eddig alapértelmezésben a legtöbbet használt oldalak jelentek meg. Amikor ezt írja ki, a címsor tök üres ráadásul.
F1
-
Kernel
nagyúr
válasz Koga777 #30044 üzenetére
Csak ehhez a részéhez tudok hozzászólni:
ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/
vagy:
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/
Amelyik szimpatikusabb.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Értem persze , a hülye felhasználó ellen semmi nem véd, de miattuk meg ott az UAC a 7-ben, ami ugyan nem egy csodaszer, de az olvasásra serkentő kérdéseken túl még gátolja a háttérben futni akaró dolgokat is. Az nagy kár, hogy mikor valaki kinyomja az UAC-t, akkor ezt a funkciót is bukja...
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz CPT.Pirk #30049 üzenetére
nem azt állítottam hogy nem volt fejlődés a biztonság terén, persze hogy volt, de az hogy beszedsz-e kártevőt erősen használat-függő. a legtöbb ember még vírusirtót sem tesz fel 7-esre, azt hiszik a defender meg a gyári tűzfal elég és közben mennek mindenféle kula oldalra... szóval érted.
ha most telepítenék wint, én sem tennék fel xp-t, de egy évek óta jól belakott rendszert azért mert régi nem bolygat meg az ember, majd 2014 után, ha már biztonsági frissítés is megszűnik rá, onnantól lesz káosz az a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz #81556480 #30047 üzenetére
Nem igazán, oda kell menned és ki kell derítened, mi került fel a gépére. Persze tolhat víruskeresést, stb, de valószínüleg úgy is az lesz, hogy oda kell menne gépet csinálni...
Csinál valamit a barátnőd Youtube, film, zene és facebookozáson kívül a gépen? Ha nem, egyből mehet egy Linux a gépre és akkor ilyenekre nem lesz gondod többet.DS39: semmi köze persze, mert az XP óta eltelt 11+ évben nem történt előrelépés biztonság terén . Meg persze a kártevőket sem készítik fel az XP megszámlálhatatlan sok biztonsági résére sem.
Itt PH!-n az autós hasonlatozás a divat, ha úgy nézzük, akkor az XP-nek is van 4 kereke, csak hát...[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz #81556480 #30045 üzenetére
Valamilyen külső program beletúrt a róka beállításaiba. Vagy kártékony, vagy kéretlen program. Ideje lenne egy biztonságosabb oprendszert használni...
[ Szerkesztve ]
-
Koga777
tag
Sziasztok!
2 problémám van a Firefox-szal. hátha tudtok rá megoldást, mindkettő a weboldalak fájlba mentésénél jön elő.
- ha elmentek egy weboldalt, akkor ha nem találja valamelyik elemet (általában képet), akkor egy előreugró ablakban jelzi ezt. Hogy lehetséges kikapcsolni ezt?
- a Firefox 18-ban megváltozott a weboldal mentésénél az alapértelmezett fájlnév, eddig ha a http://itcafe.hu/tema/mozilla_firefox_2/hsz_30001-30200.html fórumoldalt mentettem le, akkor az alapértelmezett név hsz_30001-30200.html volt, most pedig Mozilla Firefox (Olvasd el az 1. hsz.-t!) - IT café Hozzászólások lett. Keresgéltem a neten, ezt a fórumot találtam, ahol pont azt fejtegetik, hogy a régi módszer bugos volt, itt van a hiba leírása. Hogyan lehetne megcsinálni, hogy a régi módszerrel működjön? Tegyem vissza a 17-es Firefoxot? Egyáltalán a régi verziókat hol lehet letölteni? Hivatalos oldalon csak a legújabb van.Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
veterán
válasz adamkaa777 #30041 üzenetére
Az iPad reklámra gondolsz? Tessék, annyi kiegészítéssel, hogy Ctrl + Shift + F3 a billentyűkombináció.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok ez ellen lehet valamit tenni ?
El. Psy. Congroo.
-
törölt tag
Na van még egy problémám.
Google keresés után a képekre kattintva csak az első néhány sort tölti be aztán nincs előnézet csak üres kockák.. ?!?!
-
veterán
válasz Jamboo529 #30037 üzenetére
Ezzel én is bajlódtam, amíg nem volt újabb verzió, nekem kellett kézzel kiszerkeszteni az .xpi fájlból
Mellesleg tedd fel a legújabb bétát és meglátjuk megjavul-e.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Jamboo529
senior tag
Minden firefox megnyitáskor a kezdőlap mellett megjelenik egy automatic save folder fül is ami megköszöni, hogy telepítettem, és elmondja, hogy ez csak az első indításkor jön fel.
a címsorban ez van.:
chrome://asf/content/help/update.xhtmlHogy tudnám kitörölni ezt a fájlt, vagy valahogy rávenni, hogy többet ne jöjjön fel a firefox indításkor???
(ha letiltom a bővítményt, akkor nem jön fel az ablak.)
-
Eternitys
aktív tag
valahogy biztos megoldható, csináljuk már meg, hisz a userstyles.org-on vannak scriptek amik userscriptként telepíthetők( +gyorsabb a firefox, ha csak egy scriptkezelő fut). ötlet?
amúgy a DuckDuckGo-t sokan szeretik mert személyre szabható a beéllításaiban, nem követi a keresésedet stb... én a google-t szeretem, de nézd át nem olyan rossz.
[ Szerkesztve ]
-
-
Eternitys
aktív tag
ott a pont, szerintem is ideje lenne már ezt valahogy a beépíteni a google-ba, hisz már annyian ilyen monitorokkal dolgoznak. én sem értem értem mért nem teszik. Annyira egyszerű lenne és kevesebb szemtengelyferdült ember.
Mások amúgy már megtették. pl ez a kereső jó ilyen monitorokhoz:[link]
Ez szépen középre teszi a találatokat, de mégse google.Azért 100-ast leosztást megnézem amit ajánlottál, lehet jó lesz, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz Eternitys #30026 üzenetére
ezen már én is elgondolkoztam hogy a googlenél dolgozók biztos nem 1024x768-ban nézik a keresőjüket teszteléskor, és bár az a felbontás még mindig menő, meg az 1280x1024, de nálam 1366x768-on is, a fél keresi lap fehér üresség. ideje lenne már a beállításokban egy olyan opció hogy milyen felbontásra optimalizálja a keresési lapot, vagy egy Google-től elvárható még profibb megoldás hogy érzékelje a felbontást és automatice hozzá optimalizálja
[ Szerkesztve ]
-
Eternitys
aktív tag
igen ez lehetséges. viszont érdekes hogy akkor is ez történik ha az első lapon a középső egérgombal felfelé görgetek. Ezután is egyből visszaállítja a találatokat balra, bár a szélesítés megmarad. Ha ugyanezt csinálom az egérrel a 2. oldalon akkor a szélessítés és az elhelyezkedés is visszaáll alapállapotba.
igen próbáltam kb 10 másik scriptet is, de azok meg egyáltalán nem működtek, szóval nekem csak ez a script működik, csak valamit még alakítani kellene rajta és akkor tökéletes lenne.
Vagy a google csinálhatna végre widescreen monitorhoz optimalizált keresőoldalt.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz Eternitys #30024 üzenetére
technikai oldalról ott lehet a gond, hogy első lap letöltésénél átméretezi a script, utána viszont nem történik lapletöltés csak aszinkron fordul a szerverhez a google (valószínűleg ajax-szal) a további találok betöltéséhez.
úgy tűnik ez frissítésnél is megtörténik, de a userscript futása után. most kérdés hogy kijátszható-e ez egyáltalán? másik userscriptet próbáltál erre?kezdetleges megoldásként annyit tudok javasolni ha másik userscript sem oldja meg, hogy állítsd be hogy 100 találatot jelenítsen meg oldalanként, akkor valószínűleg nem kell majd lapozgatnod.
[ Szerkesztve ]
-
Eternitys
aktív tag
erre [link] a scriptes dologra van megoldás szerintetek?
-
törölt tag
Üdv!
Adobe programok(flash player ) , friss win7re ezt írja ki :
action list not found és nem tudom telepíteni.
Mi lehet a gond? Firefoxhoz kéne ugye a videó lejátszáshoz. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Matthewus #30010 üzenetére
A public fox valamennyire stimmel, de csak pár toolbar sáv bekapcsolásához kér jelszavat, a kikapcsolásához nem.
Most egyszer marad, majd gondolom javítják. A beállításokat pl. jól lejelszavazza.
[ Szerkesztve ]
-
Beladon
aktív tag
válasz Steelmanus #30008 üzenetére
Szia!
Mindent megcsináltam amit leírtál a probléma változatlanul jelen van Lehet, hogy ez már user error Fogalmam sincs mit kellene tenni... PH! lapcsalád oldalait böngészve is olyan hipp-hopp összeomlik a ff amilyet még tényleg nem láttam. -
Jamboo529
senior tag
Üdv!
Megoldást keresek az egyik bajomra, lehet itt tudtok segíteni.
Konkrétan, itthon a megbuherált routeremre rá van kötve egy webcam, aminek a jelét folyamatosan streameli.
Ha fellépek a router által létrehozott weboldalra, és folyamatosan nézem a webcam képét, akkor mindig feljön a firefoxos ablak, ami megkérdi, hogy mit kellene csinálnom a fájlal, megnyitni, vagy menteni. Elég idegesítő ezt állandóan kikapcsolni.
Nincs valami lehetőség, hogy erről az adott oldalról ne akarja menteni a streamet?[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Valami olyan kiegészítőt keresek, ami megakadályozza a beállítások elállítását. Sajnos nagypapámék mindig betalálnak a beállításokba és kikapcsolják toolbar sávokat. Kerestem, de valahogy nem találtam ilyet.
Valamint az is érdekel, hogy Linux alatt miként lehetne egy instancera lekorlátozni a rókát? Ebből sem találtam semmi értelmes megoldást.
-
Steelmanus
addikt
válasz Beladon #30007 üzenetére
Sziasztok!
Probald ki, a Flash-t ProtectedMod nelkul hasznalni.
-
Beladon
aktív tag
Sziasztok!
Ma kaptam egy frissítést ami a 18-as verziót telepítette. Felraktam azóta gyötrelem az egész böngészőm... Leszedtem mindent ami valaha is köthető a ff-hoz teljesen lepucoltam utolsó nyomait is csináltam egy tiszta installálást, de a probléma még mindig ugyanolyan mértékben jelen van. A probléma nem más mint, hogy kb.: minden 3- 4. megnyitott oldal után összeomlik. Állandóan. Kénytelen voltam már a konkurens cég termékét használni mert az legalább múködik. Tudtok valami orvoslást a problémámra? Flash is teljesen új kézi telepítés nem updatelt. Silverlight nincs. VGA és egyéb driverek mind rendben van. Egy böngésző sem csinálja ezt a problémát csak a ff. Rendszerem win 7 prof. 64 bit
Válaszokat megoldásokat előre is köszönöm. Nem szeretnék váltani más böngészőre mert szeretem illetve szeretném ha menne... -
addikt
-
addikt
válasz Steelmanus #30003 üzenetére
Igen, írtam is ott hogy nem jó. Szétesnek a szövegek.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Steelmanus
addikt
válasz Steelmanus #30002 üzenetére
Biztos olvastad Te is kaptam tippet a Catalyst topikban a hw gyorsitasok bekapcsolasara (#20452) Szaby59 -tol.
Igy mar nem kell varni a 4xxx -es es gyengebb karik tulajainak a 12.8-as driverre. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti játékok OFF topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest