Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz saelin #46798 üzenetére
Ha reggeltől késő estig megy a gépem, akkor a Firefox is végig ennyit megy és még soha nem zabálta fel az erőforrásokat. Általában az egy gigát sem éri el a memóriafogyasztása. Pedig kb 10 kiegészítő van rajta. Persze flash player nincs a gépemen, és a böngészést a noscript és ublock is szigorúan szűri.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
saelin
veterán
válasz Pityu. #46796 üzenetére
Én sajnos a napokban cseréltem le emiatt a foxot, mert 99%ban nem szoktam kikapcsolni a gépet és bezárni a böngészőt, így egy idő után nálam *megevett minden erőforrást. Szóval a notin most operát használok, majd meglátom mi lesz később.
*Értsd; Lelassult és gyakran fagyott (kaptam a nem válaszol üzenetet). Arra rájöttem, hogy az intel igp nem tetszik neki, mert a dgpu-s notin és asztalin jól megy.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Pityu.
nagyúr
Furcsa ez a firefox,pedig már a régi idők óta firefoxot használok,próbáltam ki más böngészőket de valahogy a megszokások embere vagyok,írtam anno a 32bites szépen felkúszott mindig 1gb felé memória használatba,kicseréltem 64 bitre minden tök jó volt egy darabig,most meg alig nyitottam meg vagy 3 lapot és már 1gb a memória használat,nem értem én ezt.
ja meg pár napja a facebook is furcsán működik nem mindig jelennek meg képek van hogy csak percek múlva meg ilyenek.
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Szerintem letisztáztátok, hogy a jelenség nem a Firefox-al kapcsolatos, ideje lenne visszatérni a topik témájához. Köszi Mindenkinek!
-
yanna
addikt
Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, meggyógyították az akadós oldal betöltődést.
-
Syl
nagyúr
válasz Integrator #46784 üzenetére
Nem. Illetve igen, de az egér- nem Firefox probléma. Van egy MS egerem (pontos típust nem tudom, valami laser), az csinálja azt, hogy ha "gyorsan" kattintok, nem érzékeli a gép. Win10 és Linux alatt is. És nem csak Firefoxban, mindenhol a rendszerben.
-
Integrator
aktív tag
Sziasztok.
Windows 10 + FireFox. Rengetegszer nem elég a sima klikk, kétszer kell kattintanom, mintha elvesztette volna a fókuszt a FireFox és az első klikk, hogy ismét aktív legyen az ablak, második klikk pedig az aktuális kattintás.
Nem csak linkek, böngészés, simán a menüsorra kattintás is lehet ilyen.Valaki találkozott már ezzel?
-
yanna
addikt
Akadásról topik is létezik.
-
ArthurShelby
addikt
Én is erre gondoltam, csak az nem illik a képbe, hogy ha telepítek egy új böngészőt (ami eddig még nem volt), azzal minden tökéletesen működik (bejelentkezésig).
Másik, hogy ha a laptopot pl a telefonom hotspotjára teszem át (mobilnetre) akkor is van tiltás.
Érdekesség viszont, hogy telefonról wifin nem, viszont mobilneten működik.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
DS39
nagyúr
válasz ArthurShelby #46779 üzenetére
szerintem ip címre tiltanak, amit a profilodhoz rendelnek. ezért tudtál még bejelentkezni (gondolom előtte még más volt az ip-d) majd miután regisztrálták az aktuálisat, ment a tiltás.
-
ArthurShelby
addikt
Torral már nem tudom böngészni, hiszen letiltott. Azt nem tudom, hogy végül sikerült-e kijelentkeznem.
Syl: Androidon már próbáltam, ott is # jelenik meg.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
EmptyParadox
senior tag
válasz ArthurShelby #46774 üzenetére
És ha szimplán nem jelentkeznél be, és úgy böngésznéd vpn-nel, vagy torral?
-
Syl
nagyúr
válasz ArthurShelby #46774 üzenetére
Próbáld ki a következőt: rakd fel a VirtualBox-ot, állíts be "Bridge"-elt hálókártyát valami véletlenszerű MAC-címmel (segítség) és telepítsd fel rá az Ubuntut (vagy a Linux Mint-et). Ha így be tudsz jutni a weboldalra, akkor nem az IP címedet tiltották, hanem a géped azonosítóját.
-
ArthurShelby
addikt
válasz ledgeri #46771 üzenetére
Kipróbáltam a tor böngészőt. Elején jó volt, működött.
Bejelentkeztem a profilomba, okés, volt, majd mikor ki akartam jelentkezni sokáig töltött. Frisítés után bejött a 502 bad gateway, majd nem tudtam elérni az oldalt, mintha az én gépemen lenne tiltólistán az oldal. Itt nem # jelent meg, hanem az elején próbálta betölteni az oldalt, majd kijött, hogy az ip cím nem elérhető (http://94.199.48.135). Aztán miután többször beírtam a weboldal címét mindig áttobott a https://www.torproject.org -ra
Egyébként a pcforum-ról tiltottak ki.
Az lehet, hogy nálam (az én gépemen) van egy fájl, ami letiltja nekem az oldal ip címét?[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Dr.Én
veterán
Hali!
olyan kérdésem van hogy , miért marad meg a belepési nevem és jelszavam meg a Facebooknál?
Törlöm az előzményeket, de még is ott marad, be van pipálva minden opció
WOT: kissio
-
ledgeri
nagyúr
válasz ArthurShelby #46766 üzenetére
TOR bögésző? Nézz utána, állítsd be úgy, hogy ne a saját IP-d alól gyere elő...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
saelin
veterán
válasz Winner_hun #46765 üzenetére
Windows 10? Nem is tudom mikor vagy hol, de olvastam valami hasonló bugról, hogy néha nem működik a clipboard.
Szerk:
Áh, meg is van. [link][ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
yanna
addikt
válasz Winner_hun #46765 üzenetére
Amennyiben jól értettem a helyzetet, nálam kimásol. ill be is illeszt.
-
yanna
addikt
válasz ArthurShelby #46767 üzenetére
Talán a CCleaner-rel való alapos tisztítás.
-
ArthurShelby
addikt
válasz #81562624 #46720 üzenetére
Vpn-nel is próbáltam, azzal sem jó, viszont próbáltam másik laptopról ugyanarról a router alól és ott jó volt.
Most már, ha másik gépről bejelentkezek, ott jó. Szóval már meg tudom nyitni az oldalt.
Valami az én laptopomon van.[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Az mennyire természetes ha egy oldal betöltés közben van, az URL sávban kijelölök egy részt, jobb klikk - másolás kiválasztása után be szeretném illeszteni a kimásolt részt de nem másol ki semmit a böngésző, csak a helyi menü tűnik el?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
yanna
addikt
válasz ArthurShelby #46763 üzenetére
Vót'má máshol is, azt ajánlották regisztrálj újra.
-
ArthurShelby
addikt
Hali!
Olyan problémám lenne a firefox-szal, hogy nem tudok megnyitni egy oldalt.Pontosabban van egy informatikai oldal, amit olvastam/hozzászóltam. De összevesztem az írójával/üzemeltetőjével, mert folyamatosan politikai témákat vetett fel a számtech oldalon, és nem egyezett a politikai ízlésünk. Először többször szóltam neki emiatt, majd elkezdtem vele vitatkozni, a végén letiltott, de úgy, hogy a laptopomon mikor beírom a honlap címét egy # jön be.
Cookie-k törlése, privát mód nem használt. Másik böngészőről/gépről jó volt, amíg be nem jelentkeztem, de bejelentkezés alapján beazonosított, így azt is valahogy letiltotta. Most már ha egy új gépről bejelentkezem (így x idő elteltével), azt a gépet nem tiltja le.
Hogyan tudnám megoldani, hogy olvassam a számítástechnikai híroldalt saját laptopról? Az a probléma, hogy megszoktam, hogy azt az oldalt olvasom. Másrészt érdekel, hogy hogyan tud ilyet megcsinálni technikailag.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
rii
nagyúr
válasz Kékes525 #46750 üzenetére
én azt vettem észre - most h klonstatáltam, h amiről beszéltek nekem is az van már régóta ... - hogy ha küölön tab-ba teszem, akor viszont betölti ...
(#46731) spammer, (#46732) csako , (#46733) Syl :
nagyon köszönöm!piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
-
saelin
veterán
Ez mindkét értelemben borzasztó!
Szerk:
Na, speciel ennél a hsznél is csinálta. Miután rányomtam az ok, gombra csak töltött, majd mikor frissítettem elküldte a hszt.[ Szerkesztve ]
-
-
vlevi
nagyúr
"Még Android alá is "
Úgybizony!
Én is így használom.
Természetesen a kiegek nem mennek át droidra, de a többi igen.Megjegyzem, Chrome alatt sokkal gyorsabb, szinte azonnali a szinkronizáció, ha pl. a tabletemen nyitva hagyok egy oldalt, és azt az oldalt meg akarom nézni "nagyban", az asztali gépen, akkor a chromban rögtön látom a megnyitott lapok között. Firefox kivárhatatlanul lassan szinkronizálja az előzményeket.
-
válasz mefistofeles #46745 üzenetére
A kiegészítőidet sem kell telepítened azok is "átmennek" és automatikusan települnek,ahogy a beállítások is mentésre kerülnek,csak állíts be mindent,hogy mindent szinkronizáljon amit át akarsz menteni.Szívesen
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Syl
nagyúr
válasz mefistofeles #46743 üzenetére
Még Android alá is
-
válasz mefistofeles #46743 üzenetére
Igen,én két napja csináltam meg ugyanezt csak win8.1-ről Linux-ra,hibátlanul működik!
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
mefistofeles
addikt
Skacok! Ha van egy win10 oprendszerem és egy firefoxom regisztrálva és elvileg mentve és szinkronizálva a jelszavaim és könyvjelzőim akkor ez a szinkronizáció működni fog akkor is ha a win10 eltűnik és Linux lesz a gépen firefoxal? Magyarul igy át tudom menteni a jelszavaimat és könyvjelzőimet win10 alól, Linux alá?
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
-
veterán
Sziasztok
Nektek szokott olyan lenni hogy 1-1 oldalt nagyon lassan, vagy inkább egyáltalán nem tölt be? Win 7 x64-et használok, legfrissebb Firefox-al.
Volt hogy pl. itt PH-n egy topicba ráakartam keresni egy user hozzászólásaira, de csak töltött és töltött. Ráfrissítettem az oldalra, és be is töltötte utána.Adblock van csak fent, nem értem mi a franc okoz ilyet?
iPhone 16 Pro Max
-
rii
nagyúr
sziasztok
fitrefox-ból hol lehet kiírtani minden előzmény, meg mindent, h tiszta böngészővel adhassam át a munkahelyi gépet?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
saelin
veterán
válasz Rainman05 #46725 üzenetére
Az durva... Most megnéztem az enyémen is 720p (html5) 12-20% procit eszik, 1080p-n pedig 17-28%ot. A tiéden valami nagyon nem stimmel!
Habár nem tudom milyen gépről van szó, amin én néztem az egy i5-ös noti, igp-vel.
-
Rainman05
tag
Köszönöm azért! Ha előző verzióba nem ment volna tökéletesen HTLM5-el akkor nem is csodálkoznék most hogy mi van.
-
MODERÁTOR
-
Rainman05
tag
válasz Intruder2k5 #46724 üzenetére
Nekem már rég HTML5-el ment előző verzióban 720 felbontásban 30-50 % ment fel proci max. Most meg 95-100% teker Yt videó nézés. Össze vissza szaggat ez miatt és nézhetetlen! Idegeimet is megeszi persze!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Rainman05
tag
Másnál a napokban nem eszi a Youtube a procit?
-
myke01
senior tag
Androidos FF-nál hogyan lehet megtartani a képarányt a lap frissítése után ?
Példa : kinagyítom egy weboldal valamelyik részletét kétujjas zoomolással , utána frissítem a lapot , de akkor visszatér az eredeti méretű teljes weblapra . Ezt kellene kiküszöbölni .
Androidos Chrome megtartja -
creed33
aktív tag
-
törölt tag
válasz ArthurShelby #46719 üzenetére
Másik böngészőről/gépről jó volt, amíg be nem jelentkeztem, de bejelentkezés alapján beazonosított, így azt is valahogy letiltotta.
Szerintem ezt már buktad. Max. regisztrálsz új névvel. Ha IP alapján tiltanak ki, akkor keresni kell egy kiegészítőt, mint pl.: Best Proxy Switcher vagy Hide My IP Úgy látom ezek fizetősek. Ingyenesből nem tudom melyik. Opera 38-ban talán lesz free VPN, de egyelőre még csak Developer ágon van a fejlesztés. A másik lehetőség a TOR Browser
Amúgy mókás kis történet volt.[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
Sziasztok!
Olyan problémám lenne a firefox-szal, hogy nem tudok megnyitni egy oldalt.Pontosabban van egy informatikai oldal, amit olvastam/hozzászóltam. De összevesztem az írójával/üzemeltetőjével, mert folyamatosan politikai témákat vetett fel a számtech oldalon, és nem egyezett a politikai ízlésünk. Először többször szóltam neki emiatt, majd elkezdtem vele vitatkozni, a végén letiltott, de úgy, hogy a laptopomon mikor beírom a honlap címét egy # jön be. Cookie-k törlése, privát mód nem használt. Másik böngészőről/gépről jó volt, amíg be nem jelentkeztem, de bejelentkezés alapján beazonosított, így azt is valahogy letiltotta. Most már ha egy új gépről bejelentkezem (így x idő elteltével), azt a gépet nem tiltja le.
Hogyan tudnám megoldani, hogy olvassam a számítástechnikai híroldalt saját laptopról? Az a probléma, hogy megszoktam, hogy azt az oldalt olvasom. Másrészt érdekel, hogy hogyan tud ilyet megcsinálni technikailag.[ Szerkesztve ]
-
Rainman05
tag
Sziasztok!
Amióta lefrissíttet a Firefox azóta megeszi a 4 magos procimat a Youtube videók fölég teljes képernyőben! Mi lehet az oka?[ Szerkesztve ]
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem.Facebook játékoldalát nem lehet használni mert flash player frissítést kér.a gond az hogy hiába telepítem a kért frissítést,ha belépek a játékoldalra mindig ez a kép fogad:Már többször töröltem és telepítettem a programot,de semmit nem használ
Azért sürgős a segítség mert anyám kevés szórakozásának egyike ezen játékoldal használata.Minden nap játszik,de tegnap óta nem tud,teljesen ki van akadva. -
Syl
nagyúr
Olyan kiegészítőt keresek, ami a weboldalakat állandóan a Firefox ablak szélességére tördeli, mint táblagépen.
Érthetőbben: hogy egy Full HD kijelzőn maximalizált Firefox ne kéményszerűen jelenítse meg a PH-t, hanem nagyítva. Olyan Ctrl +/-/0 automatizálót.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Roxkex
senior tag
válasz newmoonlight #46677 üzenetére
Oooh , köszi
És neked is NormiRedmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Vakegérke
félisten
válasz robotjatek #46705 üzenetére
Nagyon kedvesek, de az engedélyem nélkül tették, és ez nem tetszik.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
robotjatek
tag
válasz Vakegérke #46702 üzenetére
Ahogy a Pocket, úgy ez is system addonként érkező hivatalos ficsőr.
A mozillánál úgy gondolták hogy nem szorosan a forráskódba építik be ezeket az alkalmazásokat, hanem addonként szállítják. Ennek meg van az az előnye, hogy ha frissíteni akarják az adott komponenst, akkor az meg tudják tenni külön, a böngésző frissítése nélkül is. -
Vakegérke
félisten
válasz Normi™ #46703 üzenetére
Köszönöm a választ.
A pocket nem gond, azt már kipusztítottam. Ezt meg akkor (hallgatva rád,) törlöm az indítás listáról.
Szerk: Törölni nem lehet, de letiltottam.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
válasz Vakegérke #46702 üzenetére
Én csak letiltottam az új Pocket-el együtt és azóta nem indul,nem kell vele különösebben foglalkozni szerintem.
-
Vakegérke
félisten
A CCleanert futtatva kiszúrtam, hogy van egy "Firefox Hello Beta 1.1.14" névre hallgató rejtett kiterjesztésem. Utálom, ha valami olyasmi települ a gépemre, amit nem kértem.
Hogy tudnék tőle megszabadulni? Elég, ha törlöm a futtatás menüből a CCleanerben? Igazából véglegesen szeretném kitakarítani.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest