Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
junior11
veterán
válasz HZoli87 #59158 üzenetére
Nálam eddig nem volt magasabb memóriafogyasztás (igaz, más böngészőt használtam), bár még csak egy napja van fennt a 19H3 tiszta telepítéssel. Amúgy ha vmi gikszer lenne, ilyen esetben aki tiszta telepítést végzett honnan lehet beszerezni a 1809-et, mert az MS oldalán már csak az új érhető el...
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
SP4C3
veterán
válasz HZoli87 #55119 üzenetére
És ezzel jó eséllyel megölted a HW-es gyorsítást. (kivételt képez, ha olyan gpu-val rendelkezel, ami képes VP9 decode-ra, azaz újabb széria) +RIP-CPU
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Steelmanus
addikt
válasz HZoli87 #55063 üzenetére
Jelenleg az x64 56.02-es verziot hasznalom meg alapertelmezett bongeszokent csupan a regi kiegeszitok miatt. Ennel a verzional a profil mappaban a kovetkezo fajlok vannak:
Ezutan telepitettem az x64 58.02 Portable valtozatat, es itt a profil mappaban mar csak a kovetkezok voltak:
Mindket bongeszoben azonosak a mentett jelszavak.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz HZoli87 #53820 üzenetére
Nem próbáltam:
How to change the Selected tab Color in CSS
How change text color of Tab Selected by CSS?
Ha müködik én is kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz HZoli87 #51322 üzenetére
Nekem ez a menüs dolog előjön, tegnap is belefutottam, csak nem foglalkoztam vele, de most megint.
Az említett zárójeles bug tényleg elég zavaró volt, és ahhoz kellett egy főverziós frissítés, hogy javítsák.
Ezen kívül apróság, de ott a korábban említett facebook bug is, ami csak Firefox alatt jön elő.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
veterán
válasz HZoli87 #50286 üzenetére
about:config -> layers.gpu-process.dev.enabled -> true (ha nincs létre kell hozni)
Próbáld ki, aztán kiderül, hogy érdemes-e, én nem tudom nekem egy icipicit jobbnak/gyorsabbnak tűnik mióta külön folyamaton van.Más: én a létrehozható folyamatok számát is felnyomtam egy magas számra (20) így minden fül külön van, mint pl. a Chrome-ban. (54-es óta a fül neveknél megjelenik a folyamat száma is, így tudni melyiket kell kilőni, ha befagy)
dom.ipc.processCount -> 20 (de akármennyi lehet, én nem szoktam sok füllel dolgozni)[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
sz.balazs.95
veterán
-
netpeti98
addikt
válasz HZoli87 #43495 üzenetére
Ez is érdekes lesz: Firefox Idea Town
Intruder2k5: Jó hogy végre van egy topikgazdája a témának.
-
DS39
nagyúr
válasz HZoli87 #43282 üzenetére
esetleg ezzel menni fog: [link]
vagy a 31 ESR-rel. azzal alapból flash-sel működik a YT.----------------
(#43283) Fancy-boy:
szerintem buktad. erre találták ki a laprögzítést, vagy még inkább a könyvjelzőket. utóbbiból a Firefox alapból csinál backupot a profiljában kb. egy hónapra visszamenőleg.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
-
DS39
nagyúr
válasz HZoli87 #40936 üzenetére
szép, de 31-ről 35-re frissítésnél ismét csak elszállnak a jelszavak, mert ugye, már egyből a 35-re frissít, és ott már nincs megcsinálva a jelszómenedzser konvertálása...
úgyhogy max úgy tudom elképzelni, hogy jó legyen, hogy vissza a 31, majd rátelepít 32, majd azt frissít 35-re. de asszem hamarabb visszaírom kézzel. nevetséges. -
DS39
nagyúr
válasz HZoli87 #40933 üzenetére
szerintem régebben is, csak én a bejelentkezésnél sose mentettem el az adatokat, ezért logins.json-om nem volt, csak a FireFTP-hez, illetve az Xnotifier-hez voltak tárolva login/password párosok, ezek meg a key3.db-ban vannak elvileg. na mindegy, csak gratulálni tudok a készítőknek, legalább egy összes mentése gombot tolhatnának a jelszókezelőbe, mert törölni azt bezzeg lehet.
nem mondod? tehát felraknám a sima 31-est, ami tud upgradelni 35-ig, akkor jó. lehet már csak poénból is kipróbálom
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz HZoli87 #40668 üzenetére
Korábban nálam nem működött ez a beállítás. Még akkor próbáltam pár hónapja, amikor megjelentek a 60 fps videók, amik csak a korábbi verzióval voltak jók. Hiába írtam át za értéket, akkor is kérdezett, vagy valami gondja volt (már nem emlékszem pontosan), de azért köszönöm, újra megpróbálom majd. Sima lejátszásoknál különösebben nincs gondom a videókkal (kivéve a 60 fps nem menne), de frissítés óta 1-2 oldalon már találkoztam a parancsfájl dolgozik felirattal +fél perces böngészőkifagyással (google play store oldalán a válaszok görgetése közben)
Az imdb oldal miatt sokalltam be reggel, mert ők is megint újítottak valamit a saját lejátszójukon és azóta akadoznak azok a videók. Kicsit sok már, hogy ezek az újítgatások nem javítanak, hanem rontanak.
colomb2: JW Playert vagy mit használ, ahogy korábban is. Nem írtam, hogy az új Flash Player miatt lett rossz. Külön írtam, hogy ők is újítottak és egyre rosszabb az egész. Ennek ellenére kell hozzá a Flash Player, hogy nézhetők legyenek azok videók.
Azt majd megnézné valaki (közepes, normál konfig gépen), hogy mennyire akadoznak az imdb-s videók?
-
-
Steelmanus
addikt
válasz HZoli87 #39727 üzenetére
Firefox: 34.0b5
Flash: 11.2.202.235
GPU: AMD 14.9 WHQL
YouTubeCenter Developer-Version build 419Azt hittem hogy az en flash lejatszom is eleg regi hogy ne tekerje a procit de amit Te hasznalsz az meg jobb mert a proci terheles is a felere csokkent a 11.7.700.224-hez kepest.
Lecsereltem, flash_player_11_plugin_32bit_11.2.202.235 (Non-IE) -re es valoban 60 fps de meg ablakban is tartja ezt az erteket, es erezhetoen simabban fut a video, mert nem akad meg kissebb idokozokkent. -
HZoli87
veterán
válasz HZoli87 #39727 üzenetére
Egyébként az a vicc, hogy az 1 éves asztali gépen (ami jóval erősebb) nem megy ilyen jól a lejátszás.
Firefox: 33.0.2
Flash: 15.x (legújabb)
GPU: Intel HD4400 (legújabb driver)
OS: W7 64-bitTeljes képernyőn olyan 40-50 fps között ugrál a számláló az előbbi videón. Nem hiába használom a régebbi verziót (11.2) a gyengébb gépen, sokkal kevésbé terheli a rendszert. Bár az is lehet, hogy a NVIDIA GPU ennyivel jobb, hiába 5 éves.
-
Steelmanus
addikt
válasz HZoli87 #39725 üzenetére
Pontosan melyik 11.2-es flash-t hasznalsz? En jelenleg a Adobe.Flash.Player-11.7.700.224 verziot hasznalom.
W7 x64 14.9 WHQL driverrel. Megneztem megegyszer a videot teljes meretben de maradt 30 fps, igaz en a 34 beta5-ot hasznalok. Van az about:config -ban egy kulcs media.navigator.video.default_fps egesz erteke 30fps lehet ez befolyasolja? A proci mennyire szamithat ebben az esetben az enyem nem tul acelos lejatszas kozben atlagosan 35 %-os a procihasznalat. Max ritkan 50 %[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
válasz HZoli87 #39290 üzenetére
Pityunak ment , csak elnyomtam
Akinek nem :
plusz friss : [Java 1.8.0.25 64bit Windows 7/8]
ezt is mindig frissíteni : [Adobe Flash Player 15.0.0.189]
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz HZoli87 #39052 üzenetére
Érdekes, nálam pont fordítva van az adblock a lassú, még akkor is lassít bizonyos siteokat, ha minden szűrőt kikacsolok. Valószínűleg valami más kiegészítővel összeakadhat. Ez lehet nálad is az Adguard-nál.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
beleszólok
senior tag
válasz HZoli87 #38958 üzenetére
De ha jól értem, nálad abbahagyja. Ez lehet akár a plugin update-ek ellenőrzése is.
Nálam az a baj, hogy rapszodikusan jelentkezik, sokszor nincs is aktív hálózati kapcsolatom, mégis pörög, de megállás nélkül, ha órákig hagyom futni, akkor órákig.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
ledgeri
nagyúr
válasz HZoli87 #38695 üzenetére
Ja, hogy ez ilyen.. akkor inkább szokom a látványát, minthogy visszaállítgatós addont használjak...
(nem vonom kétségbe, hogy az addon jó, csak ha ez az Mozilla terve akkor nagy esélyel marad...) De egyébként köszi!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
utas666
tag
válasz HZoli87 #38695 üzenetére
Hogy ez nekem már mennyire kellett! Fent van vagy 100 addon és telerakják a menüket, plusz az ff saját hülyeségei. Most végre kényelmesen rendet tudtam tenni.
Menu Wizard
Köszi a cikket! -
Kriza
őstag
válasz HZoli87 #38657 üzenetére
Értem én, de az én esetemben pont extra nehezítést jelentett. Az is igaz, hogy a régi beállítás sem volt éppen egyszerű, nem is értettem miért ilyen extra bonyolult. Az ilyen "apróságok" miatt hajlok el 10+ év után a Firefoxtól (meg az állandó memóriazabálás, lassú indulás, Plugin-container összeomlás, stb.)
Aztán persze lehet, hogy a Chrome se fenékig tejfel. Majd meglátom....
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Kriza
őstag
válasz HZoli87 #38655 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen, nagyszerűen működik!
Nem lesz régi verzió, sőt még új sem. Leszinkronizáltam, és az egészet beimportáltam a Chrome-ba, mert az FF az elmúlt időszakban már sajnos nem vált be (ld. például ez a bonyolítás a szinkronizálással). Adok egy esélyt a google-nak, aztán meglátom.
Köszönöm még egyszer!Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
-
mikk2000
őstag
válasz HZoli87 #38548 üzenetére
Szerintem ki fogják javítani lassan a kiegészítőknél, de mintha rémlene hogy maga a youtube is tud olyat, hogy ha be vagyok jelentkezve, akkor beállíthatom hogy milyen felbontásban szeretnék videót nézni...
A cache érdekes dolog, mert ha az a lemezen levő cache csak a memóriában... a cachenak pont az a lényege hogy túl sokat foglalna a memóriából, és csak ritkán kell, ezért mehet lemezre is, tehát azt lekorlátozni és beletuszkolni a memóriába ez olyan faramuci értelmetlen dolog. Az SSD-k korában talán nem is kell annyira.
-
Predator2
addikt
válasz HZoli87 #38548 üzenetére
Úgy szint 31 ESR
Nem tudom mit csináltak a 32-vel de nálam is minden vacakolt! De lentebb írtam is róla bővebben.
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Rainbow Six Siege - Deluxe Edition (+16 operátor)
- PC játékok - árak megegyezés alapján
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Win11/win10/Office Kulcsok 15 percen belül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest