Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz Vakegérke #63926 üzenetére
Nálam két vírusirtó van telepítve (a gyári Defenderen kívül). Az ESET Smart Security és a Webroot PC Security. Most letöltöttem a linkről a programot és semmi riasztást nem kaptam. A programot is már vagy 2 éve használom nagy megelégedéssel.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Syl
nagyúr
válasz Vakegérke #62481 üzenetére
Mivel a System1 egy reklámcég (pay-per-click), kétlem, hogy csak általánosságban fognak adatokat gyűjteni. Behabzsolják azok a böngésző összes rezdülését, szerintem még azt is, hogy reggel hány órakor indítod el először.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
MODERÁTOR
válasz Vakegérke #62479 üzenetére
"De ha azokról kiléptet a Waterfox, miért nem léptet ki a LOGOUT-ról?"
Mert jelen esetben azok 3rd party oldalak, még a LOGOUT nem, mivel azt használod, azon jelentkeztél be. Ez valami sütikezelési probléma lesz, valamiért törlődnek, vagy érvényüket vesztik a harmadik féltől származó sütik.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
-
-
Cs1csó
félisten
válasz Vakegérke #59334 üzenetére
Érdekes kérdés, szerintem nem, hiszen a frissítéshez telepített verzió kell, a portable-nél csak ki kell cserélni a portable fájlt amit futtatsz egy frissebbre. (ha jól tudom a portable is tárolja a profil adatokat a gépen de azok alapvetően függetlenek a verziótól, tehát amit futtatsz .exe azt cseréld le egy frissebbre)
LiLxWaYnEx
Windows 10 1903 x64 és legfrissebb FF.
Nálam is van néha anomália, pl. hosszabb időre ott hagyom akkor befagy az oldal, legutóbb két ablakban tettem egymás mellé az FF-et és felpörgette a CPU-t. Ezzel az újabb verzióval vannak kisebb-nagyobb problémák sajnos nagyon függ a hardvertől mennyi jön ebből elő (régi-új, inte-amd, van vga nincs vga, új vga - régebbi vga , mennyi és milyen kiegészítők )
A kiegészítők egy részének letiltásával tesztelhetnéd - mondjuk a reklámblokkolód maradjon mert anélkül kb. használhatatlan az internet - és teszteld ha nem jön elő akkor kiegek visszakapcsolása során is teszteld.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz Vakegérke #59311 üzenetére
Nem tudom hogy mi lehet az oka, már nagyon régen nem használtam a Waterfoxot. Talán a Windows miatt lenne? A könyvtárak jogosultságára gondolok, mert a portable verzió más könyvtárakat használ. Habár próbáltad rendszergazdai jogosultsággal is indítani, de azért nézz szét ez irányban is.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz Vakegérke #59305 üzenetére
Nincs valami addonod, ami törli a sütiket?
(#59309) Krystal_s
"Kényelmesebb, mint másolgatni az éppen aktuális fájlokat."
Önmagában igaz. Azonban én ezt sohasem csinálom, mert ha valami problémám van akkor nem keresem meg az éppen szükséges fájlt a profile mentésben, hanem az egész profilet lecserélem a mentésre. Így egyszerűbb és a legrosszabb esetben is csak maximum 1 napot veszíthetek, mert minden nap van mentésem. Csinálhatnék még több automata mentést naponta, mert nagyon gyors (kevesebb mint 10 másodperc) és nem használ sok erőforrást (a CPU 1-2%-át), de eddig nem találtam szükségesnek.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
CirrMee
addikt
válasz Vakegérke #56531 üzenetére
Regedit: szintén az elsők között próbáltam ott kotorászni, berögződött régi szokás ez is. Találat nincs.
FF kiegészítők & hasonlók: csak alap dolgok vannak, +ublock origin, Facebook container, & hasonlók.Jenne:
mindjárt meglessük ezt is.“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
CirrMee
addikt
válasz Vakegérke #56527 üzenetére
Az volt az első, állandó jelleggel fent van a gépen évek óta. Sem az, sem a konkurensei nem találnak semmit, azért jött az a gyanú, hogy a böngészőben lett esetleg elbarmolva valami.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
EmptyParadox
senior tag
válasz Vakegérke #55668 üzenetére
Én userChorme.css-ben ezt használom:
/* Remove horizontal tabs */
#tabbrowser-tabs {
visibility: hidden;
margin-top: 0px;
margin-bottom: -50px;
}Itt egyébként rengeteg tweaket találsz:
https://github.com/Timvde/UserChrome-TweaksA tabs mappán belül van is erre egy példa.
Plusz info: https://www.userchrome.org/
De egyébként CTR funkcióinak jelentős százalékát meg lehet oldani userChrome.css és userContent.css-sel.
Nekem is ez volt az egyik szükséges addon, de a váltásnál már szinte mindent meg lehetett oldani.[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Vakegérke #55661 üzenetére
Megszokás kérdése. Szerintem tegyél fel egyet csak próbálgatásra, megszokásra az éles mellé. Én is így tettem. Sokáig az 56.0.2 mellett használtam, próbálgattam az újat és az 58-asnál már váltottam.
[ Szerkesztve ]
-
-
SP4C3
veterán
válasz Vakegérke #55622 üzenetére
Az a baj, hogy ötletem sincs merre kellene elindulni, az is lehet, hogy szerveroldali a probléma, az ellen meg nemsokmindent tehetsz. Még esetleg private ablakban, kiegészítők és pluginok nélkül...
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Kékes525
félisten
válasz Vakegérke #54372 üzenetére
+ (#54370) kásás
Nem hiszem, hogy csak futó programokból (Firefox) nem történt kilépés a hiba oka, mert nem egyszerűen azt írta, hogy a PC bekapcsolása után elindul Firefox, hanem azt, hogy a gép ki van kapcsolva és áramtalanítva van, az áramellátás bekapcsolása bekapcsolja a PC-it is. Ezt nem szabadna, mert az ATX-es ház nem kapcsol vissza normál kilépés után. Áramszünet után sem kapcsol be a PC. Ott az ATX-es házzal lehet gond.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Vakegérke #54228 üzenetére
Igen, de nem ilyenek miatt használják. Ha minden gebaszért újratelepíteném a rendszert, akkor mindennap kétszer kellene telepítenem. Víruskeresőket nem viccből találták ki. Ha nagyon masszív, súlyos fertőzésem van akkor igen, de az ellenőrzés nélkül nem derülhet ki.
Félre ne értsd, ezeket nem neked címzem, csak okulásból írtam azoknak, akik másképp gondolják.
(#54230) Vakegérke
(#54229) Hegyirabló
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
válasz Vakegérke #53796 üzenetére
A Double Commander hasonlít leginkább hozzá, csak egy fél nap, mire mindent beállítasz rajta
(#53795) Ozrych
Ezért nem szeretem másolgatni a profilmappát. Minden ott van a sync-ben, azt pár kiegészítőt meg pikk-pakk beállítom. A komplexebbeknek (pl. ublock, (régi)noscript) meg van export/import funkciója.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
Jenne
őstag
válasz Vakegérke #52955 üzenetére
Köszi szépen a választ.
Olvasom a topikot (ezt is). Mint mondtam/írtam előbb én az ESR változatát használom már egy ideje, de szerettem volna visszatérni a normál FF-hoz.
Csak hogy értsd miért kérdetem rá: - letöltöttem (kb fél órával ezelőtti a történet) a mozzilla oldalról a FF telepítőt, de aztán mint láttam a telepítés végeztével a Mozilla névjegyénél még az 56-os verzió volt, az ami feltelepült, Így szépen visszatettem az ESR változatot, gondolván arra (nagy naivan és mivel ez így kényelmesebb) hogy még nincs kint az 57-es FF.
De azért köszi még egyszer, hogy vetted a fáradtságot és válaszoltál a kérdésemre.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
-
Kékes525
félisten
válasz Vakegérke #51557 üzenetére
Azért, mert a 1.13.10-es verzió "This is the webext-hybrid version of uBlock Origin to be published on AMO. It's still is marked as "Legacy" in Firefox because of the data migration legacy code present, so as to seamlessly migrate your settings from legacy storage to webext storage."
-
Kékes525
félisten
válasz Vakegérke #50539 üzenetére
Nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy a telepítése után telepítettem egy másik addont és amikor azt leszedtem, akkor jött elő az ablak. A régen eltávolított addonok maradványának eltávolítását nekem is kezdeményezni kellett. Telepítsd például ezt Reader, majd ahogy kell távolítsd el, azután felugrik egy ablak és felajánlja ennek az addon maradványainak a leszedését.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Vakegérke #50537 üzenetére
Már régóta kerestem egy ilyet. Volt régebben (most is van) egy hasonló, de ahhoz sokkal profibbnak kellett lenni, jobban kellett ismerni azt amit elakartam távolítani, így nem igazán tudtam használni. Ez sokkal jobbnak tűnik. Az tetszik nagyon, hogy egy addon eltávolítása után előugrik egy ablakba és választható módon felajánlja a maradványok törlését. Ez nekem akkor történt, amikor a tisztító után telepített addont szedtem le. Nem tudom, hogy a régebben feltett addonok után is felajánlja e a listát.
-
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Vakegérke #50192 üzenetére
Jelöld be, hogy 37, oszt jólvan.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
-
válasz Vakegérke #49335 üzenetére
Nálam ok,Linux 64bit és a Firefox is 64bites.Cookie-k,hogy vannak beállítva?Milyen kiegészítőket használtok?
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Vakegérke #47895 üzenetére
Délutánig nekem sem volt. A hibakereső szerint ez van:
Vegyes (nem biztonságos) megjelenített tartalom („http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/922/zt51av.png”) betöltése egy biztonságos oldalon[További tudnivalók]
De ezzel túl sokra nem netem.
Penty: ez most éppen Win10 alatt van. Linuxon még nem próbáltam ezt.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest