Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz #54715584 #52098 üzenetére
De jó neked... Mondjuk a WebM nekem ment eddig is, viszont az 56-os verzió hozadéka, hogy azóta youtube-on nemcsak az 1080p60-as videók akadoznak (konkrétan diavetítés), de az 1080p30-asok is már döcögnek. Megpróbáltam már pár beállítást, egyelőre változás nélkül.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
törölt tag
Megoldódott a webm videók lejátszása, de ne kérdezzétek hogyan. 56-os verzióval minden rendben van.
-
SharpSA
veterán
válasz ftamas0201 #52096 üzenetére
Mindezt mennyi nyitott füllel sikerült elérni?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
ftamas0201
senior tag
A firefox elérte nálam ma a rekordot, rápillantottam a Ram használatra és a 16ból elfoglalt 9gb-ot Valami az agyába ragadhatott, a rendszer jelezte is hogy a firefox megkergült, be kéne zárni 56-os verzióról van szó.
-
Kékes525
félisten
válasz madrac #52092 üzenetére
Opera, Chorme. Most a Chrome-t tesztelgetem. Tetszik a sebessége, persze jóval kevesebb addonnal min a Firefoxnál. Az addon sitejuk nagyon rossz, nehezebb tájékozódni. Eddig egyértelműen a Firefox a number one. Elsősorban az addonok által nyújtott funkció bőség miatt. Persze még csak az ismerkedési szakaszban vagyok.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Miért nem jelennek meg a kis képek a termékeknél? Legújabb béta Firefox Quantum
[link]️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Kékes525
félisten
Tudna valaki egy részletes ütemtervet linkelni az összes tervezet Firefox változások, újítások megvalósításáról?
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Kukáztam a Classic Theme Restoret. Utánanéztem nélküle is egészen jól testre szabható a Firefox, ráadásul 57+ (lesz) a rendszerem. Most így néz ki. [kép], [kép]
Black by Madonna és a Dark Background and Light Text 0.5.11 addonok.
Nem elég csicsás, de még dolgozom rajta.
(#52075) DS39:
Csak azért hogy lehessen látni, az 57-es után is belehet nyúlni a rendszerbe.
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
A letöltés jelzőre nem lehet addon nélkül visszavarázsolni a letöltési időt?"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Kékes525
félisten
válasz madrac #52064 üzenetére
"mert kotve hiszem, hogy erzekelhetoen gyorsabb tud lenni valaha mint a tobbi, "
Ebben nem lennék biztos. Bizonyíték erre az Internet Explorer utódja az Edge. Egy katasztrofálisan rossz böngészőből egy egészen jó sikeredett.
(#52062) Csöves + (#52065) Syl
Hogy ti milyen öregek vagytok!
Különben most egy kicsit olvasgattam a Google Chrome - PROHARDVER! Hozzászólások topikot és nagyon panaszkodnak, hogy az utóbbi időkben egyre rosszabb jön ki. Úgyhogy marad a különbség a Firefox javára.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
[link] ez a játék miért akad? Chrome-ba tökéletesen gyorsan megy a kígyó. valaki segítene?
Syl
én meg a böngészőbe nem menteném el az életbe se a jelszót..... állítólag nem olyan biztonságos az....[ Szerkesztve ]
-
Win 10-en találkozott valaki olyannal, hogy egyszer csak nincs jobb klikk, és kikapcsolni sem lehet, csak feladatkezelőből kilőni?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Syl
nagyúr
válasz Csöves #52062 üzenetére
A Netscape Navigator még az IE2 idejében volt menő. IE4 "párja" meg a Netscape Communicator volt.
(#52063) silver star
A Saved Password Editor nem menedzsel jelszavakat! (én főleg nem akarom hogy más cég menezselje a jelszavaimat) Azzal a Firefoxba már elmentett jelszavakat lehet átírni, vagy újakat felvenni. Nagyon kényelmes, ha olyan oldalon kell rendszeresen belépni, amin a böngésző nem akarja elmenteni a jelszót (ilyen a saját és az irodai nas-om is)
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
madrac
senior tag
válasz Rasiel #52036 üzenetére
Nem tudom mik azok a szamodra fontos beallitasok amik mas bongeszokbol hianyoznak, en egyedul a kiegeszitoket tudom felhozni mint ami megkulonboztette a tobbitol (eddig) erosen pozitiv iranyba. Mikor az FF gyalazatos sebessege, akadozasai miatt attertem masra, ez volt az egyeduli amit sajnaltam otthagyni, mert peldaul a Keepass-bol gondolom pont azert nem letezik egyik bongeszore sem olyan kiegeszito amivel irni tudja az adatbazisat, mert a tobbiek is ezt a korlatozott webext vonalat kovettek mind a kezdetektol fogva.
Ha valakinek csak a gyrosasag szamit es mar atpartolt mas bongeszore, annak nem fog nyujtani semmi tobbletet az FF amiert erdemes ujra visszavaltani ra, mert kotve hiszem, hogy erzekelhetoen gyorsabb tud lenni valaha mint a tobbi, azon felul hogy mar eleve a Chrome lett az etalon, aminek megtoresehez valami nagy ujdonsagot kellene robbantani amivel elcsabithatoak lennenek a felhasznaloi. Ez a trend meg persze valtozhat, de nyugodtan meglehet nezni a statisztikakat, hogy az FF reszesedese tovabbra is toretlenul csokken. En szemely szerint ugy gondolom, hogy ez a trend mar nem fog megvaltozni, vagy epp hogy gyorsulni fog a funkciok negativ valtozasa miatt. -
Matthewus
őstag
válasz Kékes525 #52058 üzenetére
De az az 1 addon nagy valószínűséggel az ABP+uBlock Origin párosból kerül ki. 20 millió napi felhasználója van ennek a két add-onak. Annyi, mint a következő húsznak együtt körülbelül. Ugyanaz a reklámblokkoló meg elérhető több böngészőhöz is, tehát nem biztos, hogy a nagyfokú testre szabhatóság miatt választják a Firefoxot az 1-2 add-ont felhasználók.
-
Kékes525
félisten
válasz Matthewus #52054 üzenetére
"És vannak azok, akik nem használnak egy kiegészítőt sem, ami a felhasználnók számának kb 30-40 százaléka lehet."
A többi addont pedig úgy 60-70%, ha az adatodból indolok ki. Azaz a testre szabhatóság, a bőséges funkció választás az fontosabb szempont mint a sebesség, szerintem. A testre szabhatóság miatt használja az a felhasználó (legalábbis jó részük) is a Firefoxot, aki csak 1 addont használ, mert az adott funkciót nem találja meg a másik két böngészőben.
Szerinted mi a felhasználók szempontjai, amikor a Firefoxot választja?
Szerintem:
1. alapból több funkció.
2. nagyon sok választható funkció.
3. használhatóság, mert ami megvan ugyan a másikban is, az jobban müködik itt. (például a tabok) Chrome-ban nem tetszettek.
4. sebesség, biztonság ez remélhetőleg lesz, mint választható szempont.(#52055) DS39:
Mivel ez megvan a Chorme-ban is.
#52059) Matthewus
Ezzel egyetértek (fentebb az 1., 3. pont).
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Viszont ha tovább csökken a részesedés, akkor az problémás lesz. Már most simán megjátssza a Google, hogy az új szolgáltatásai kezdetben csak Chrome alapú böngészőkben töltenek be, és csak hónapokkal később támogatják a konkurenciát.
Anno a régi Operások is ezzel szenvedtek, hogy a webfejlesztők egy része nem is tesztelte Pestro alatt a szolgáltatásokat.
-
Matthewus
őstag
Van 20 millió napi felhasználó akik használják az APB-t vagy az uBlock Origint. Classic Theme Restorer-t és a Stylish-t 300-400 ezren használják. És vannak azok, akik nem használnak egy kiegészítőt sem, ami a felhasználnók számának kb 30-40 százaléka lehet.
Forknak meg ott van a PaleMoon, de nem lesz se webext, se multiprocess benne, a Waterfox-ban lesz multiprocess, a Photon UI-t lehet megkapja, legacy addonokat is fogja támogatni, kérdés, hogy meddig tudják ezt fenntartani kisebb felhasználói bázisra pedig nem biztos, hogy fejleszteni fognak a kiegészítők készítői.(#52053) colomb2: Nem fogja, a mobilos verzió felhasználóinak a száma pl növekszik.
(#52052) Kékes525: A döntő többség egyáltalán nem, vagy csak 1-2 add-ont használ, hányszor kell még ezt leírni? Nézzétek meg a legnépszerűbb kiegészítőket és a felhasználóik számát, nem titok.
A Chrome mögött egy elég komoly marketing van, a Google az összes lehetséges termékében folyamatosan hirdeti, YouTube, GMail, Search, Maps, stb., ezzel nehéz versenyezni.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
+ (#52046) silver star
Egyetértek. Kinézet és használhatóság a legfontosabb szempont, a sebesség csak ezután jön. A használhatóságba természetesen a biztonságot és funkció választást is beleértem.
+ (#52047) Matthewus
"Milyen gonosz a Mozilla, hogy azon dolgozik, hogy a böngésző gyorsabb legyen... Ennek semmi köze a Facebook generációhoz. "
Szerintem nem így értette.
"A testre szabhatóság nem érdekli a többséget"
Ez csak akkor igaz, ha a testre szabhatóság alatt csak a kinézetet érted. Ha így lett volna, akkor már réges régen átváltottak volna másik böngészőre. A testre-szabhatóságba a kinézet mellett a bőséges funkció választást (addonok) is beletartozik. Ez az ami miatt az emberek döntő többsége a Firefoxot választja, hisz a Chrome és az Edge is gyorsabb sokak szerint.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz #27441408 #52050 üzenetére
ahogy írtam, tömegeket akar szerezni.
de aki meglévő felhasználói táborhoz tartozik, és olyan kiegészítőket használ, mint a CTR, annak tök mindegy volt hogy tized másodpercekkel lassabb indul vagy ilyesmi. (bár SSD-n már...)
bár az is igaz, hogy ez nem most kezdődött, hiszen a CTR is azért született meg, mert kukázták a régi kattintással vagy config-gal állítható dolgokat a böngészőből. -
DS39
nagyúr
válasz Matthewus #52047 üzenetére
Részben van csak igazad, de akire igaz ez:
A testre szabhatóság nem érdekli a többséget
az rég Chrome-mal netezik, vagy Edge-gel.
Aki Firefoxot használ, az elfogadta eddig is hogy lassabb, de jobb.Szóval a Mozilla tömegeket akar szerezni magának, és nem a törzs táborát "kielégíteni".
Ez van. Remélhetőleg lesz értelmesen használható fork, aztán meglátjuk mivé fejlődik ez az új irányvonal.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Matthewus #52047 üzenetére
Szerintem aki most lemorzsolódik, azt visszanyerhetik az olyanokból, mint például én akik megint a firefoxot nyomkodják, mert gyors lett, és amúgy is szeretik csak kényszerből használtak mást. Én is rögtön visszatértem rá , pedig nálam a chrome kicsit gyorsabb, viszont ez a sebesség már nekem megfelel amit ad a foxi és mégis csak életem első böngészője, (ha nem számítjuk kb mindenki első böngészőjét a 6-os IE-t .
[ Szerkesztve ]
-
Matthewus
őstag
Milyen gonosz a Mozilla, hogy azon dolgozik, hogy a böngésző gyorsabb legyen... Ennek semmi köze a Facebook generációhoz. A testre szabhatóság nem érdekli a többséget, a számokból ez egyértelműen kiderül, ezt el kell fogadni. A Mozilla pénze és munkaereje is véges, még szép, hogy azokat a dolgokat helyezik előtérbe, ami a felhasználók többségét érdekli.
-
törölt tag
Ez van a többség nem állítgatni akarja a böngészőjét, hanem szörfölni vele, anno ebbe bukott bele a klasszikus régi opera is, hogy nem volt 1szerűen felhasználói bázisa hiába állítgathattad..... az embernek böngészés élmény kell, ennyi nem az, hogy félpercig nézi kb , hogy tölt 1 weblap a firefoxba, még a chrome azt jóval hamarabb beadja.
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
>két tized másodperc alatt eléd vágja a weblapot
A fészbúk generáció, folyton a böngésző sebességén rugózik.
(Kékes525-nek biztos nem fogok újat mondani) Én több mint húsz éve kezdtem netezni egy 14,4 Kbit (igen, kilobit!) modemmel, úgyhogy tökmindegy hogy ma egy oldal három vagy nyolc tizedmásodperc alatt töltődik be.
Ami nekem fontos, hogy a böngésző legyen testre szabható, legyen hozzá jó sok (és hasznos) kiegészítő és minden eszközömön (linux, win, osx, android) ugyanazt adja.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
törölt tag
válasz Matthewus #52033 üzenetére
Szerintem a nagy többség felrakja, felrak rá két addont kb a lastpassot meg 1 reklám blokkert és ennyi, az ilyeneket érdekli a gyorsaság.... (alább írtam, engem is, csak a tetű lassúsága miatt nem használtam csak néha) a chrome eleve ezzel tarolt, hogy nem kell állítgatni ilyesmik, és gyors felrakod használod "és két tized másodperc alatt eléd vágja a weblapot"....
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Kékes525
félisten
Az átlag böngészésben én sem várok látványos javulást, inkább a nagyon sok lap megnyitásában lesz gyorsabb. Most próbáltam a Chromet 71 lap megnyitásával. 100%-os CPU terheléssel nyitotta meg, míg a Firefox csak 30% körülivel. Másrészt a Chorme esetében a füles szerkezet ilyen sok lapnál teljesen áttekinthetetlen, szinte kezelhetetlen a Firefoxhoz képest.
-
Kékes525
félisten
Építem le a Classic Theme Restorert. Tudnátok helyette olyan addont ami a státusz sort (Add-on Bar) visszahozná?
(#52037) DS39:
Még így is sokkal testre szabhatóbb lesz, mint a Chrome, szerintem. Azaz megmarad a fölénye ebben a konkurenciákkal, csak csökken a sebesség és a stabilitás javára. Ráadásul a jövőben még fejlődhet ez irányban.
[ Szerkesztve ]
-
Rasiel
senior tag
válasz madrac #52034 üzenetére
Jelen pillanatban számomra bőven többet nyújt a Firefox, mint a Chrome vagy az Opera. A stabilitásával, gyorsaságával, testreszabhatóságával eddig sem volt problémám, amire nekem kellett, arra tökéletesen elég volt. Szeretem, ha egy programot részletesen be lehet állítani, mindig el szoktam szöszölni a beállításokkal, testreszabással és ez nincs másként a Firefox esetében sem. Az about:config-ban több opciót szoktam módosítani, emellett természetesen - ugyan nem sokat, szám szerint 4-et - kiegészítőket is szoktam használni. Felhasználói élményben nálam eddig egyik böngésző sem közelítette meg a Firefox-ot, pedig jó ideig használtam és néha használok is Chrome-ot. Egyébként jómagam jelenleg nem látom azt a - talán kissé borús - jövőképet, amelyet te leírtál, meglátásom szerint nem kell attól tartani, hogy "lebutul" a Firefox, netán több olyan funkcióját elvesztené, melyeket eddig a felhasználók nagyobb része kedvelt, szeretett.
Nemrég telepítettem frissen, nulláról az 56.0-ás verzió 64 bites változatát (egyébiránt nem vagyok az a sűrűn frissítős), pár nap távlatából azt mondom, hogy teljesen megfelelően, szembetűnő hibák nélkül működik, teszi a dolgát. (Hab a tortán, hogy végre meg lett oldva az, hogy a VP9-es kódolású YouTube videók esetében használja a hardveres gyorsítást, így az "Ultra magas felbontású" videók is vaj simán mennek az új Firefox-al. )[ Szerkesztve ]
-
madrac
senior tag
válasz Matthewus #52031 üzenetére
De így már nem fog többet adni mint a Chrome vagy a Vivaldi, ha egyáltalán be tudja érni őket sebességben, felhasználói élményben. Én is el tudom képzelni azt is, hogy egy idő után ők is feladhatják a saját motor fejlesztését és csak egy átcímkézett Chrome lesz mint az Opera, aminek aztán végképp nem látom a létjogosultságát...
-
-
Kékes525
félisten
válasz Newyorker #52027 üzenetére
Magyar nyelvi csomag az 56.0 Firefoxhoz
#52024) csako + (#52025) netpeti98
A kódot viszont megtaláltam benne.
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
Sziasztok! Hogy tudom a feltelepített angol foxom magyarosítani?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
hm15
senior tag
56.0 frissítés után kedvencek menüben a mappák sárgáról rém ronda szürke színűre változtak. Kiegészítő nélkül - amik hamarosan úgy sem működnek majd - lehetséges lenne sárgára visszaállítani? Úgy vélem nem lehet testre szabni, de rákérdezek.
-
ledgeri
nagyúr
Van itt olyan Nvidiás aki sejti hogya FF miat omolgat a drivere? Mert én most így állok...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
King Unique
titán
Erre gondoltam utána én is és végül ez lehetett a megoldás, ugyanis a sima újratelepítés nem használt. Illetve annál a felhasználói mappában lévő egyéb Mozilla mappák nem kerülnek törlésre. De miután mindent teljesen letakarítottam és úgy csináltam egy tiszta telepítést, utána már működött rendben az 56-os verziójú Firefox is.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
-
Kékes525
félisten
Van valamilyen mód a navigációs gombok (előre - hátra) áthelyezésére balról jobbra a Classic Theme Restoren kívül?
Másrészt változatlanul keresek megoldást erre: [link]
-
kriszwells
aktív tag
válasz Matthewus #52015 üzenetére
Igen, nem tudom miért a 32-es van fent, de lecserélem majd. Amúgy semmilyen kiegészítőt nem használok, csak a sima FF van fent, ahogy az Isten megadta.
Köszönöm, ha támogtsz egy kattintással, feliratkozással, megtekintássel, megosztással:: YouTube: https://bit.ly/49G6iNz Weblap: https://www.fotonebula.hu/
-
Matthewus
őstag
válasz kriszwells #52014 üzenetére
Milyen kiegészítőket használsz? 64 bites rendszeren használhatod a 64 bites Firefoxot.
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Nekem most frissitett 56-ra, hogy ránéztem a névjegyre, hogy hol áll. Egy FF van megnyitva facebook és egy youtube ablakkal de a feladatkezelőbe legalább 6 FF-t mutat, meg lassú is, ez mi lehet? Mondjuk az Utorrentie.exe se tudom mi lehet.... Szerintetek?
Köszönöm, ha támogtsz egy kattintással, feliratkozással, megtekintássel, megosztással:: YouTube: https://bit.ly/49G6iNz Weblap: https://www.fotonebula.hu/
-
Syl
nagyúr
válasz King Unique #52011 üzenetére
Újratelepítés helyett inkább a profilmappa törlését (...\appdata\roaming\mozilla) javasolnám.
-
törölt tag
válasz hackeeeee #52004 üzenetére
Ezért is írtam, hogy értem azokat akik most elégedetlenek, de nekem aki pár addont használ bőven jobban megéri 1 használható firefox ami működik. Eddig kényszerből Chromeoztam azért mert az stabil, de a mozilla a kedvencem így én ennek az újnak örülök.
OK persze ha nem lenne rá lastpass lehet máshogy gondolnám én is de szerencsére lesz.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Akkor ezek szerint nálam nem stimmelhet valami, de hogy pontosan mi, az egyelőre nem tudom. Rámegyek egy oldalra és csak teker, de nem tölti be és semmilyen hibaüzenetet sem ír. Viszont nyilván OK a net és a több böngésző rendesen működik. A rendszer pedig nem lett megpiszkálva. Na mindegy, kipróbálom a program újratelepítését. Ha az sem használ, akkor max. másik böngészőt használok ideiglenesen.
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
válasz King Unique #52008 üzenetére
Épp tegnap indítottam win10-et és frissült rajta a FF 56-ra. (uBlock originen kívül még 5-6 kiegészítő) Hibátlanul megy.
-
Kékes525
félisten
válasz King Unique #52008 üzenetére
Nekem már voltak gondok az automatikus ráfrissítéssel. Néha előfordul.
-
King Unique
titán
válasz Kékes525 #52007 üzenetére
Tiszta telepítést még nem próbáltam, de lehet majd az lesz. Illetve ezek szerint nálad / másoknál OK az 56-os verzió. Bár eddig soha nem volt probléma, illetve ilyen gond sem az automatikus ráfrissítés során, szóval kissé gyanús a mostani eset. Amúgy EIS 10 van fent, de az sem jelezte, hogy bármit is blokkolt volna. Illetve a többi böngészőnél minden teljesen rendben van.
Köszönöm a választ!
-
Kékes525
félisten
válasz King Unique #52005 üzenetére
Az uBlock Origin kompatibilis az 56-ossal. Újrainstallálást próbáltad? Ha ez nem jó, akkor kimented a könyvjelződet (Ctrl-Shift-B==>Importálás és mentés), az ublockot a felhőjébe szinkronizálod ([kép] [kép] ) és felraksz egy szűztelepítést.
[ Szerkesztve ]
-
zileut
tag
Az X-notifier nálatok sem jeleníti meg a Gmail üzeneteket a 57 beta alatt?
-
King Unique
titán
Üdv!
Elnézést, ha volt már, de amióta tegnap az 55.0.3 verzióról az 56-osra frissült a Firefox, azóta nem tölti be a weboldalakat...A korábbi verzió alatt minden OK és pl. Chrome alatt szintén. Kiegészítőből jelenleg csak az uBlock Origin van felrakva, de a frissítés során nem dobott semmilyen kompatibilitási hibát. Ilyenkor mi van??
Előre is köszönöm a választ!
[ Szerkesztve ]
-
Matthewus
őstag
A böngésző gyorsaságára és stabilitására nagyobb igény van, ezt mutatja a Chrome sikere is. A legnépszerűbb kiegészítők a reklámblokkolók, azokból van/lesz webext verzió. Lehetnek olyan kiegészítők, amiket most még hiányzó API-k miatt nem lehet megcsinálni, de később igen. Most a cél a multiprocess-új kinézet-webext hármas bevezetése volt, kíváncsi leszek mi lesz a fő irány az 57-es verzió után.
A testreszabás mániásoknak ott lesz a PaleMoon, de kérdés, hogy akkora felhasználói bázisra ki fog fejleszteni, plusz a PaleMoon multiprocess nélkül nem lesz se olyan gyors, se olyan stabil mint a Firefox szerintem. -
törölt tag
válasz hackeeeee #52001 üzenetére
Használhatóságban , jobb ez az új szebb, gyorsabb, kevesebbet fagy meg (nekem még nem is fagyott azt hiszem), persze én könnyen mondom van kb 4 addonom, abból 1 van a Chromera is, ha nagyon kell használom ott, a lastpassot meg megfogják oldani alább írták, a többi meg működik az új FF-el.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest