Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Minden kiegészítőt letiltottam de semmi változás.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Kékes525
félisten
-
Tiger.
nagyúr
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
akaido
addikt
válasz KubanitoS #44095 üzenetére
Először ellenőrizd le, hogy az Eszközök/ Beállítások/ Biztonság/ Webhelyjelszavaknál a Kivételek között ott van-é az ominózus webhely címe. Ha ott van töröld ki, és remélhetőleg felajánlja ha újból megnyitod.
Lehet password manager kiegészítőket használni: pl .KeePass azaz a KeeFox vagy innen:[link][ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Firefoxnál van egy weboldal, ahová be kell jelentkeznem felhasználónév/jelszóval. A böngésző fel sem ajánlotta, hogy lementi. Valahogy a beállításokban meg lehet vele etetni manuálisan?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
sajog159
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #44090 üzenetére
Nem, csak be lehet csukni az ablakot, potosabban ablak marad, csak a felírat és rajz tünik el
[ Szerkesztve ]
-
sajog159
aktív tag
Valaki!
Rendszer - W7 - és Firefox újratelepítést követően vannak olyan oldalak, ahol fekete szaggatott szélű keret jelenik meg és benne plugin szükségeségéről ír:
Milyen plugin kell neki? és honnan szedjem?
Lehet, hogy többeknek ez primitiv kérdés, de nekem kéne kis segitség!Kösz,
-
Kékes525
félisten
Az S3.Google Translator nem akar teljes lapot fordítani, hiába nyomok rá a jobb klikk menüben a Translate the page -re. Mi lehet a baj? Hogy lehetne beállítani, hogy egy klikkre fordítsa le az egész oldalt? A kijelölt szöveg fordítása jól működik.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok!
Ez mitől lehet megnyitom a firefoxot és a cimsorban villog a kurzor.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
br.rak
őstag
válasz EmptyParadox #44075 üzenetére
Bocsi a dupláért.
szép és jó teszi a dolgát, de privát módban nem működik...
-
br.rak
őstag
válasz EmptyParadox #44075 üzenetére
Köszi kipróbálom, ha esetleg nem válna be, akkor visszaolvasok. köszi még 1x
-
EmptyParadox
senior tag
válasz br.rak #44071 üzenetére
Én ezt használom (gtranslate).
Jobb klikk, és lesz egy almenü, ahol lefordítja. És ott lehet azt is beállítani, hogy milyen nyelvről milyen nyelvre fordítson. Automatikus nyelvfelismerésre is lehet állítani. Ha esetleg nem lenne megfelelő, pár hete volt ez téma itt, és ajánlottak más addont is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Intruder2k5 #44073 üzenetére
Lehet, hogy a forcetls kieg, de valami átállította a security.tls.version.max értékét 1-re az alap 3-ról, ezért nem engedett be. Hmm.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
MODERÁTOR
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez az oldal nálatok se tölt be SSL probléma miatt? https://springrts.com/
(Hibakód: ssl_error_no_cypher_overlap)Exploder11 alatt betölt.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
br.rak
őstag
Sziasztok!
Van-e olyan szótár plugin vagy hasonló addon, ami a következőt tudná:
Dupla klikk az adott (német) szóra és jobb klikkre feljövő menüben ott lenne a magyar megfelelőjeElőre is köszi a segítséget.
-
ph2012
senior tag
Sziasztok!
Újabban a kezdőoldalon csak négy bélyegkép jelenik meg a korábbi nyolc helyett. Ez miért van? Nem tudnátok jelezni a firefox felé ezt a problémát?
Köszi!
-
Predator2
addikt
válasz EmptyParadox #44067 üzenetére
Az első nem működött nálam, de a másodikkal jó lett.
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
EmptyParadox
senior tag
válasz Predator2 #44066 üzenetére
Options → Security → Warn me when sites try to install addons → Exceptions
És itt adhatsz hozzá kivételt, vagy kiveszed előle a pipát, és akkor sehol sem figyelmeztet.Másik megoldás, pedig jobb gomb, mentés másként az .xpi-re, és a kiegészítőkezelőben jobb felül a kis fogaskeréknél lehet fájlból telepíteni.
-
Predator2
addikt
Helló
Ublock originnel kapcsolatban volna kérdésem.
Sajnos (lehet csak nálam) nem frissül magától ez a kiegészítő.
Most már viszont manuális módon sem engedi frissíteni magát!
Ezt az üzenetet kapom:Mit lehet ezzel kezdeni? Ti hogyan frissítitek?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Wasp91
aktív tag
A 32 biteset használjátok? Nálam a 64bites (41.0 beta7) 1.5 Gb ram használatnál se lassul be.
Enyésszen minden rút kötöttség korlátozás, szabály életterem ne szűkítse ócska, poros morál
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Kelvin #44057 üzenetére
Ezzel én is szoktam szívni
Nálam 1,3 GB után teljesen kezelhetetlenné válik a Firefox, akárhány tab van.Én úgy oldottam meg a dolgot, hogy amit csak tudok, IE-n nyitok meg, és ott használom.
azaz van 1-2 tab (PH, Messenger, Outlook, stb.) ami Firefoxon megy, minden más IE11-en.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Kelvin
őstag
-
vlevi
nagyúr
válasz Kelvin #44057 üzenetére
Én viszont most, hogy állítólag kevesebbet használ a króm, feltettem, a portable változatát. Fél óra után le is szedtem. Firefox alatt minden betű pengeéles, jól olvasható, a Chromeban egy kicsit kásás, mosott a széle a betűknek, mert nem a Vista, Win7 óta megszokott cleartype-al dolgozik, hanem máshogy. És néhány perc olvasgatás után már fájt tőle a szemem. Szó szerint. Ezért (és még sok más apróság miatt is, amik már évekkel ezelőtt is zavaratak benne) dobtam ki a fenébe. Maradt a tűzróka.
-
Kelvin
őstag
Kezdem unni, hogy 16 megnyitott lap után ( youtube is) úgy belassul a böngészőm, hogy használhatatlan lesz. Bezzeg chrome hasít......Mindkettőben azonos számú kiegészítő, ugyan azok nagyjából és még is gyors, nem gondolkozik órákat és nem fagy le.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
grizlisandor
veterán
Hali!
Utolsó frissítés óta nem tudok FF-el, se Chrome-al letölteni a adf.ly-ről, mert a "sütikkel" van problémája, de az Edge meg simán letölti! Mitől lehet ez? Írja, hogy frissítsem a Flash-t, de az se segít...
-
törölt tag
Hali.
Nem pont ide tartozik, de talán tudjátok. Adblockban hogy tudnám blokkolni a Youtube főoldalon a legelső nagy videót?
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz El_Diablo_ #44053 üzenetére
Theater modeban vagy. Nem látom az ikonját. Nálam flash playerben tudom állítani. De html5ben nemtudom, hogy mi hogyan áll.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
El_Diablo_
tag
-
james001
veterán
Üdv.
Faterom szerencsésen felrakott valami hülye játékot ami berakott a mozillába minden hülyeséget amiket már sikerült orvosolnom,viszont egy valamit nem tudok visszaállítani az az Új lap,mivel mindig amikor rányomok a + gombra valami más oldalt hoz be és nem magát az "about:newtab" lapot... Hogyan tudnám visszaállítani? Beállításokban nem találtam semmit erről.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
RedCactus
senior tag
Nem akarom elkiabálni, de valószínűleg tényleg a videókártya meghajtódriverével van gond. Nem raktam újra, de a Mozilla oldalán azt találtam, hogy a hardveres gyorsítást le kell tiltani a böngésző beállításainál.
Most minden megint működik.Köszönöm mindenkinek, főleg Matthewus-nak, aki rátapintott a lényegre!
-
RedCactus
senior tag
válasz sz.balazs.95 #44038 üzenetére
Sok mindent nem látok, ha elindítom normális minden, de ha új lapot nyitok maximális lesz a memóriahasználat 4GB.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz RedCactus #44037 üzenetére
Ezzel már valamivel előrébb jutottunk:
Szóval az összeomlás közvetlen okozója a betelő RAM.
A kérdés már csak az, hogy ezt mi okozza.Process explorerrel nézd meg, mi a helyzet, miután elindítod a Firefoxot.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
RedCactus
senior tag
válasz Intruder2k5 #44036 üzenetére
Köszi a tippet! Kipróbáltam az általad javasolt megoldást és így sem jó! Pluginek, add-on-ok letiltva és új lapnál ugyan úgy kilép egy crash riport kiséretében. A linkelt ESR verziót is felraktam, a helyzet annál is ugyanaz.
Feladatkezelőben ilyenkor a memória használat közel maximumra ugrik, ez nem tudom jelent e valamit. Lapozófájlokhoz nem nyúltam és 4GB ram van a gépben. -
MODERÁTOR
válasz RedCactus #44035 üzenetére
Esetleg Safe módban, letiltott kiegészítőkkel?
Próbáld meg az ESR verziót.
http://portableapps.com/apps/internet/firefox-portable-esr[ Szerkesztve ]
-
RedCactus
senior tag
válasz sz.balazs.95 #44034 üzenetére
Köszi a segítséget! Na, az a helyzet, hogy a portable verzióval is kifagy és kilép. Ezt nem hiszem el! Már többször újraraktam a sima verziót, de nem változott semmi. Minden frissítés fent van, IE is rendesen működik.
Most tényleg nem tudom mit tehetnék még.
-
-
RedCactus
senior tag
Tegnap óta állandóan összeomlik a böngészőm. Teljesen random, de új ablak nyitásánál mindig. Már többször újraraktam, bővítményeket letiltottam de nem lett jobb. Visszagondolva azóta van ez, hogy feltettem az "Orbit" nevű letöltő programot. Persze azt is letöröltem, de nem javult meg. Windows 8.1, 64 bites oprendszerem van. Nod32, Malwarebytes, Spybot nem talált semmit.
Mit próbáljak még meg? Előre is köszönöm ha segít valaki. -
Tacsika
aktív tag
Jó reggelt!
Utólag is köszönöm a segítőkészségeteket!
Végre sikerült a qrva animációt működésre bírnom. Az Avast-ban kikapcsoltam a web védelmet és így ok.
Mivel egyelőre nem szeretném az Avastot kicserélni, nem lettem okosabb... a naplójától . Még majd ha ráérek tovább kutakodom és közzé teszem!
További jó napot és sziasztok! -
Penty
tag
-
Syl
nagyúr
válasz Tacsika #44021 üzenetére
Próbálj meg egy friss Firefox profilt. Vagy inkább a portable változatot.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Tacsika
aktív tag
válasz Intruder2k5 #44018 üzenetére
Pont erről van szó hogy nálam nem...
W7/64, FF 40.03, Shockwave Flash (DMR és anélkül), NoScript[ Szerkesztve ]
-
Tacsika
aktív tag
Aki járogat az "időkép"-re, kérem árulja már el hogy kellene az animált felhőket előcsalogatni? Kb. egy hónapja nem működik nálam. Flash-el és anélkül sem.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Matthewus #44014 üzenetére
Teljesen mindegy, a lényeg, hogy a 6 magos procimnak hozzávetőlegesen az 1/6-át tudja csak kihasználni a Firefox, egy picivel se többet, miközben sok tab esetén előszeretettel szokott fagyoskodni.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
llll
senior tag
válasz Intruder2k5 #44006 üzenetére
Intruder2k5 és SP4C3:
nem akarom elkiabákni, de talán megúsztam ennyivel
köszönöm a segítségetSoha többet DPD!
-
Matthewus
őstag
válasz sz.balazs.95 #44013 üzenetére
Ne keverjük össze a multi-thread és a multi-process kifejezéseket. A Firefox multi-threaded.
-
sz.balazs.95
veterán
Engem a több szálas feldolgozás hiánya jobban zavar, emiatt egy ideje már az IE 11-et használom az Fx mellett, mert csak önmagában az Fx egyszerűen kevés lenne...
-
HZoli87
veterán
-
-
Predator2
addikt
válasz sz.balazs.95 #43998 üzenetére
A linkelt fájt hová kellene másolni amùgy?
Gondoltam kipróbálom.Thx
-
huskydog17
addikt
Sziasztok!
Sajnos a Firefox-nál problémákba ütköztem, melyek elég bosszantóak, de nem találtam rá megoldást külföldi oldalak böngészésével. Két probléma is van:
1. YouTube-on a 60 FPS videók valamiért még nagyon erős gép mellett is akadnak, nem erősen szaggatnak, csak sűrűn mikro-laggol, olyan mintha néhány másodpercig 60-al menne aztán néhány másodpercig csak 30-al, szóval ugrál a sebesség és emiatt nagyon ronda, nem jó nézni. Chrome alatt nincs ilyen gond, ott minden 60 FPS videó tökéletesen megy stabil 60-al. A Tűzróka is HTML5-ben megy, vagyis nem Flash. Kikapcsoltam a böngészőben a hardveres gyorsítást, de nem segített.
Van erre valami megoldás?2. YouTube-on minden videónál valamiért automatikusan 360p-ben indítja őket, miközben a Chrome normálisan, 1080p/60-ban indítja. Ez mitől lehet?
Köszi előre is!
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
MODERÁTOR
-
SP4C3
veterán
-
llll
senior tag
sziasztok
ma kicsit meghülyült a firefox-om
böngészés közben néha véletlenszerűen beugranak mindenféle oldalak (pl alibaba, vmi win7 javítás, stb), az avg vírusirtóm is folyamatosan jelez mindenféle vírusokat. ill mindenféle szarok települnek maguktól (pl vmi mypcbackup, pc gyorsító, security utility), nem győzöm törölgetni őket
tudja vki hogy mi ez és hogyan gyógyítható?
esetleg elkúrták vmi frissítéssel, vagy én vagyok a hülye?[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- COD MW2, COD 2019, COD COLD WAR eladó.
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest