- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
Aktív témák
-
tmarkee
tag
válasz
gregory91 #20449 üzenetére
Köszi, 0000 volt, de nem történt semmi. Írtam ismét a cégnek, mert megállapították, hogy ha ilyen bajom van, akkor biztos a kártya a rossz. Itthon van még az eredeti szolgáltatós set top box is, összeraktam, ugyan azok a csatornák nem jelennek meg, pedig abban nincs dekóder kártya.
-
tmarkee
tag
válasz
tmarkee #20443 üzenetére
Folytatás: írtam az ügyfélszolgálatnak. Válaszoltak: tegyem fel az Antenna Hungáriás firmware-t. Fektettem. Ezzel most ugyan úgy hiányoznak a csatornák, semmi változás nem történt a korábbiakhoz képest. Megpróbáltam visszatenni a legfrissebb Amiko firmware-t, de az már nem volt lehetséges, mert nem engedélyezett többé. Köszönöm a "segítséget" "kedves" szolgáltató.
-
tibor2010
tag
válasz
SztiviVander #20444 üzenetére
Közben eszembe jutott, akkor írta ki a752HD az ingyenes adásra hogy kódolt, mikor bekapcsolva dugtam bele a kártyát.
Utána csináltam firmware frissítést, de arra aztán ügyeltem, hogy teljesen áramtalanítva legyen a készülék, amikor a kártyát berakom. Mindenesetre ezután modullal fogom használni.
A többiek panasza összefügghet az időjárás, így a terjedési viszonyok megváltozásával, én nem tapasztaltam sem a TV-n, sem a Zgemma vevőn hibát. -
tmarkee
tag
válasz
SztiviVander #20437 üzenetére
Nálam tegnap este óta ugyan ez van. Én egy Amiko Impulse T2/C H,265-t használok.
-
tibibi
őstag
válasz
SztiviVander #20436 üzenetére
de van és már rohadtul unom ja és nálam a cool paramount film+ csinálja általában.Ilyenkor kitépem a kártyát és visszarakom utána egy ideig jó
-
-
tibor2010
tag
válasz
SztiviVander #20439 üzenetére
Jártam így 752-vel, alapvetően a firmware a hibás.
Legutóbb a 752HD_V1.15.22010_03-09-2020-at próbáltam, az stabil volt.
Ugyanakkor feltűnt, hogy máshová átrakva elég nehezen tért magához a kártya.
Több vevőnél elkövették azt a hibát, hogy a kártyavezérlőben lévő szint illesztő 5V/3,3V IC tápfeszét 5V-ra rakták, így a kártyára is ez megy ki, ettől tönkre is mehet. A Zgemma vevőmnél megcsináltam az átalakítást, a 752-re majd valamikor jövőre rámérek.
Az aranyat is eléggé kispórolták az érintkezőkből, érdemes alaposan megtisztítani és kicsit érdesíteni. -
SztiviVander
addikt
válasz
tibor2010 #20438 üzenetére
cryptobox 752hd-ban mert az okosabb mint a tv-m. de átraktam este meg még reggel is a tv-be is de ott is ugyanaz volt a helyzet.
de jó hogy kérdezted mert ránéztem telorol a boxra és lám az "elromlott" kártya megjavult... legalábbis már van rtl2 meg mozi+ is. most gyorsan irok is nekik hogy nehogy nekem most meg atüssék a kártyát arra amit még ki se küldtek és elqrják nekem megintszerintem a csomag átalakításokkal qrtak el valamit.
-
tibor2010
tag
válasz
SztiviVander #20437 üzenetére
Miben használod a kártyát?
-
SztiviVander
addikt
válasz
SztiviVander #20436 üzenetére
Másnál nincs ilyen aki kártyát használ? Azt irta ufsz h ez kártya hiba és küldenek másikat. Azzal meg majd semmi nem fog menni, van rá egy fogadásom, mert annál meg majd elqrják az előfizetéshez hozzárendelést. De talán el is hinném hogy ez a baj, ha tegnap nem írta volna egy ideig az ingyenes pesti tv-re is azt hogy kódolt... Meg milyen kártya hiba az hogy 3-4 fizetős csatorna (ennyi maradt, a többi este sorra elhalt) meg stabilan megy. Gyanítom ez ilyen sablon próbálkozás amivel elfedik a valódi problémát és a megoldásához szükséges időt és akkor lehet azt mondani hogy "sajnos mi nem tehetünk róla h tonkrement a kártya".
-
SztiviVander
addikt
Tényleg jól megújult a mindigtv. Az az újdonság hogy a fele fizetett csatornára egy csatornaváltás után elkezdte azt mondani hogy bocs de kódolt
Ez a cég egy igazi hungarikum.
-
tibor2010
tag
válasz
tibibi #20433 üzenetére
E-MANUAL:
HOME GOMB > Élő TV > Csatornalista > Összes > Csatornák szerkesztése
Regisztrált csatornák eltávolítása
Csatorna eltávolításához válassza ki a csatornát a Csatornák szerkesztése képernyőn,
majd válassza a Törlés lehetőséget. Az eltávolított csatornákat a Csatornalista nem tartalmazza. -
tibibi
őstag
üdv Ha ca modulal használom a samsung tvt,van lehetőség csatorna törlésre ? Vagy valami beállítás? mert agyvérzést kapok a dikh tv-től és társaitól
-
Joker88
őstag
na,kicserélték az egész boxot.. de csak a boxot.. erre meg a régi távirányítóval be sem kapcsol a dekóder..
újabb telefonálgatás,ha elérem a csókát.. pedig azt mondta egy kaptafa az egész -
azbest
félisten
válasz
fezsoo #20423 üzenetére
A mindigo kapcsán, amit már korábban linkeltem, hogy elvileg az anennás családi mellé lesz valami családi+ előfizetési lehetőség is, amivel együtt kb a max csomag tartala lesz elérhető online is:
"A mindigTV PRÉMIUM előfizetők számára pedig a Családi + csomag készül, melyben a hagyományos televíziós előfizetés mellé további 18 izgalmas televízió csatorna fizethető elő (Film Cafe, Viasat 6, Travel Channel, Zenebutik, Comedy Central Family, Epic Drama, Fem3, Sony Movie channel, Sony Max, CBS Reality, Film Mania, Viasat Explore, Viasat Nature, ATV Spirit, Muzsika, Food Network, Investigation Discovery, EXTREME SPORT)." [link]
-
fezsoo
aktív tag
Teljesen átalakul a MindigTV, kiderültek a részletek
Mozgalmas időszak következik a MindigTV-nél: miután megváltozott a csatornakínálat, a név- és márkaarculatot is átalakítják, valamint megváltoznak a termékcsomagok is.A szeptemberi csatornakínálat változását követően novembertől megújul az Antenna Hungária MindigTV-családjának név- és márkaarculata is. Ezentúl a MindigTV mellett, a MinDig TV Extrát felváltó MindigTV PRÉMIUM és a mindiGO TV-t megújító mindigTV GO márkanevekkel találkozhatnak a szolgáltató ügyfelei - írja a DTV News.
A MindigTV márkanév alatt a felhasználók továbbra is 12 csatornát érnek el díjmentesen, amelyet előfizetői szerződés keretében fizetős csomagajánlatokkal egészíthetnek ki, és a MindigTV PRÉMIUM szolgáltatásra válthatnak. A MindigTV PRÉMIUM kínálatában ezentúl négy főcsomag (Alap, a Családi, a Belépő és Gyerek csomagok) közül választhatnak az ügyfelek. A Belépő csomagban az alap kínálat mellett további 6 adó - az ATV, Bonum Hír TV, RTL⁺, Sláger TV és TV2 Comedy - érhető el, míg az Alap műsorcsomagban 28, míg a Családiban összesen 48 csatorna műsorai láthatók. Az előfizetői kínálatok még több szórakozást biztosítanak, a Családi csomagba többek között olyan csatornák is bekerültek, mint a Minimax, a Nickelodeon Jr., a Sorozat+, vagy a Moziverzum, hogy izgalmakból, kedves mesékből és népszerű mozifilmekből se legyen hiány. Új főcsomagként jelent meg a televíziós szolgáltatások piacán egyedülálló, tematikus Gyerek műsorcsomag, amelyben még több élmény és összesen 10 gyerekadó mesehősei és kalandjai várják a kíváncsi lurkókat.
A televíziós csomagok a havidíjas konstrukció mellett, 6 és 12 hónapos előre fizetett szolgáltatásként is igénybe vehetők, kivéve a Belépő csomag esetében.
Szeptembertől a korábban a MindiGO Sporton elért tartalmak átköltöztek a MindigTV GO oldalra, ahol Sport menüben nézhető például Berecz Zsombor vitorlázó blogja, vagy akár az EsportGuru csatorna élő adásai is. A MindigTV GO újdonsága, hogy elérhetővé vált a Gyerek műsorcsomag mind a 10 gyerek csatornával és a TV Max csomag előfizetésével pedig a teljes televíziós kínálat is -
vpanangin
senior tag
Üdv!
Van valami trükkje annak, hogy a mindiGO TV app TV-re tükrözésekor legyen a TV-n hang is, ne csak kép?
Kössz.
-
-
dome911
tag
-
azbest
félisten
válasz
dome911 #20415 üzenetére
Az antennás adásnál a tv2 és rtl klub nem része a mindig tv extrának. Az ingyenesen elérhető adásért ők fizetnek az antenna hungária felé. Nem valószínű, hogy hd-ra váltanának, hely sincs a dvb-t1 kódolatlan muxon.
Viszont a mindig tv go oldalán a felhasználási feltételek szerint az rtl klub és a tv2 streaming adás az az online max csomag része. Valószínűleg tévedésből a boxon is elérhető volt egy ideig az rtl klub hd változatot streaminggelt az 500 valahanyas programhelyen, már nem látom. A weblapon még elindul.
Múltkor linkeltem, hogy tán lesz a családi és az online max közé egy nagyjából a különbséget lefedő csomag hamarosan. Esetleg majd arra elő lehet fizetni és a boxon is nézni. Egyébként valahogy nem tűnik most annyira jó minőségűnek az rtl klub hd stream. Valahogy talán életlen.
-
dome911
tag
Sziasztok, van esetleg arról infótok, hogy Mindig Tv-n az RTL Klub és a TV2 átkerül-e valamikor HD-ra? SD-n szerintem nem annyira élvezhetőek.
-
azbest
félisten
válasz
DarkByte #20412 üzenetére
Nem tudom, hogy akarnak-e még... a chromecast mód is kikerült.
Igazából az utóbbi hetekben hébe-hóba próbálgattam pécén és a boxon is a streaminget, végignézni egy-egy filmet. Jelen pillanatban még nem tűnik úgy, hogy teljesen stabil lenne. Persze lehet majd jön ki még update meg frissítés az arculatváltással együtt is.Idővel talán. A box múltkor úgy tűnt, hogy 500as csatornaszám magasságában antenna nélkül is listáz pár streaming adást, de az antennásokat nem adja ki vétel nélkül, pedig ugye azok is többségében elérhetőek online. Lehet még nincs elég kapacitásuk. Hivatalosan talán ez a novemberi dolog lehet már indulás féle. Azt hiszem a boxos streaming funkciókat nem nagyon reklámozzák még.
Kíváncsiságból firetv 4k sticken az amazonos silk böngészőben beléptem a webes minidgo-ra. De a streamtől kiakad a videojátszás
Igaz az élő antennás adástól is kiakadt. Lehet valami benne, amire allergiás a hw codec-je. Az élő adást szoftveres lejátszással sd-ben elvitte.
-
azbest
félisten
Úgy látom a megújulós bejelentés mellé kiegészítő infó még a mindigtv go-s leírás, ahol családi+ streaming csomagról is szó esik. Ami úgy tűnik, hogy feloldja azt a furcsaságot, amit jelenleg az antennás családi csomag és a streaming max csomag nagy átfedése okozna. Így valami köztes áron elő lehet majd fizetni a különbözetükre... meg talán a max-ban szereplő szabadon fogható streaming változatokra (tv2, izaura..)
-
deske76
csendes tag
válasz
Mauzes #20400 üzenetére
Üdv!
Én itt vagyok a 18.ban (Benjámin utca) és van Mindig TV-m, egy erősítős antenna veszi a jelet a konyhai lcd tv-re. Beltérben van feltéve, a házon belül, simán veszi az összes adást, pedig nem emeletes a családi házikóm, jó erős a jel, nincs akadás, megállás, kockásodás
A másik tv-m egy LG lg43um7450 pla, ez tudja a H.265-öt, a padlástéreben van egy Diamond rádióamatőr antenna, bár ez nem kimondottan erre a célra van fent, de ezzel is jön minden csati, pedig itt nincs erősítős rész, csak maga a tv a végpont.
Mindent összevetve bármilyen antennával tudod nézni majd a csatikat.Konyhai antenna :
A termék oldala: [link]
Remélem tudtam segíteni
Üdv
-
brazos
senior tag
válasz
Mauzes #20404 üzenetére
Pesten ehhez minek térkép?
Van a két budai oldalon lévő hegyi adó, és van a pesti oldalon a Száva utcai átjátszó torony. Neked, mint 18.-kerületi lakosnak ez utóbbit célszerű keresned, bár földszintes vételnél biztos hogy csak visszavert hullámokat tudsz majd fogni a szobában, a családi házba meg inkább a tetőantennás vételt kéne inkább erőltetni. Azzal jobb esélyed lenne a megfelelő vételre.
Amúgy van térkép is, [link] nem mai, de az adók azóta is ugyanott vannak, nem mentek arrébb.
-
cof
veterán
Ha már antenna... Tudtok valami bevált USB-s 5V-os erősítőt? Ilyesmiket nézegetek: [link]
Botantennához kellene, nem vészes így sem a kép, de eléggé ingadozó 60-70-100 között ugrál a jelminőség.
-
-
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Samsung topic
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest