-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz Zoli133 #10818 üzenetére
Hát a Driver cserét megcsinálom, a játékot nem szeretném újrahúzni, más a sok DLC miatt sem. Remélem ha visszateszem a régi drivert, akkor működni fog, majd jelzem!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Üdv!
Segítséget kérek! Tököm eldurran. Már 3-szor végig játszva a gamma, de most az utolsó videónál folyton kifagy!!! Mi a ráktól van ez? Adatlapomon a konfig, természetesen eredeti a játék, egy halom DLC-vel, minden flottul megy, más játéknál is. Win 8 a rendszer, de ez eddig sem volt gond. A legújabb NV driver van fent, esetleg erre gyanakszom, bár mi köze a videó lejátszáshoz?
Kérem, aki tud, segítsen! Köszönöm előre is!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
nem aktuális...
Már rájöttem, és már korábban beállítottam mindent, gyakorlatilag minden off... Vagy csak 1szerűen fos az NV driver ehhez a játékhoz...tele a net low framerate gondokkal...[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz VoidXs #10793 üzenetére
Nem, az nem lehet...de már rájöttem, illetve olvastam angol fórumon, most jó, de azért még tesztelem, pontosabban a fiam.
Tehát:
1. Origin játékpanel kikapcsolva
2. A konfigurációs fájlba a System settings részbe ezt kell betenni:
SmoothFramerate=False
UseVsync=FalseOszt majd tájékoztat fiam, hogy jól megy-e a szekér, és majd Titeket is!
UI: megjegyzem, botrányos, hogy egy ilyen kaliberű játékban szinte semmilyen felhasználói beállítás sincsen a grafikára, csak az alapok...
-
Hunork
veterán
Üdv!
Arra valaki tud valami jót mondani, hogy mit kell tenni az ellen, hogy ne lassuljon be egy idő után a gamma? Origin játékpanel kikapcsolva, ezen túl vagyok. Nvidia driver optimálisra állítva, teljesítmény a 3D alap beállítás...stb.
Gépem adatlapomon, korábban nem volt ilyen mértékű belassulás.
Angol fórumokon olvasgatva látom, hogy nem egyedi eset."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Ha valakit esetleg érdekel, egy új rajongói oldal: [link]
-
Hunork
veterán
válasz #85552128 #10256 üzenetére
Szia!
Ezer hála, a Te javaslatod és az Origin reinstall együtt (Ryder62 ) oldotta meg, most már megy!
Ami fura, hogy korábban ez a hiba akkor jelentkezett, mikor még a W8 nem is volt nagyon képben, tehát nem rendszer-függő a dolog.
Ami viszont ettől függetlenül szánalmas, hogy CSAK az Origin esetében vannak gondok (Uplay egy játékának xarakodását eltekintve...), minden más mindig flottul ment, megy.
De köszönöm a sok hozzászólást! Ettől még amit lehet, ezek után a Steam-en szerzek be...(Crysis 3 vásárlás után is volt egy érdekes beszélgetésem a Supporttal, lásd a másik topikot... )[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
Rendben.
Újratelepítve, frissítve, Nvidia driver frissítve, Tűzfal, WinDefend kikapcsolva, és SEMMI!!!
Minden más megy az Originben és mindenhol máshol is. (Steam, Uplay, Rockstar)
43 óra játékidő után, egy rakás Bioware pont elköltése után nem semmi.
ha valakinek van HASZNÁLHATÓ ötlete, előre is köszönöm!
(a neten fellelhető orosz crack nem megoldás, multi kell!!!)"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Összefoglalva, csak hogy érthető legyen: 43 óra játékidő után szarakodik az Origin!!!
Most uninstall / install, lesz vagy 2 óra.
Ha ezek után sem megy, mit lehet tenni????
Minden driver frissítve, minden más megy! Ahogy eddig is...
ÖTLET?????"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Semmi. Tele a világháló ezzel a problémával...semmi értelmes válasz, az EA oldalán sem. Bekaphatják!!! Mongol-idióták gyülekezete az EA, az Origin programozói meg elmehetnek Kambodzsába rizst ültetni, ennyit érnek, nullák, hétfőn megkapják, pont nem érdekel már ez az egész, egy rakás pénzem van bennük, ennyit a tisztességről, becsületről...
-
Hunork
veterán
válasz mrhitoshi #10250 üzenetére
Win Tűzfal, win defend kikapcsolva, eredmény ugyanaz. SEMMI!
Most restart.
Aztán hétfőn Ügyfélszolgálat.
És a jövőben nem veszek több Origin játékot, egyszer már feltörték a fiókomat, lásd tavalyi hsz-ek, a Crysis 3 sem volt egyszerű, most meg ez.Tököm ki van.
És ha kitiltanak is, éljen a warez, most már értem azokat, akik nem fizetnek egy fillért sem ezekért a játékokért.
csak a fiamat sajnálom, most itt van, és nem játszhat azzal, amire ő tette félre a zsebpénzét.
Gratulálok EA, gratulálok Origin!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz Wizard of Oz #10248 üzenetére
Szia!
Win8+Win Defender EREDETI!
Még soha nem volt gond.
Ezért nem értem..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Srácok!
Segítséget kérek, a mai nap ez fogad minden játék indításkor, de amúgy minden más Origin játék működik (Crysis 3 is)
Origin EA is no longer running, Mass Effect 3 will close
(semmi nem megy, még single módba sem tud elindulni, maga a játék nem megy!!!)Kérek valami segítséget, az Ügyfélszolgálat csak hétfőn lesz!
Köszönöm előre is!!![ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz FehérHolló #6374 üzenetére
Szerintem az alap gáz az az volt nálunk, hogy a ME és ME2-höz a Bioware/EA accot a kisfiam csinálta (elég önálló a kis lurkó...), míg a BF3 miatt az Origin fiókot meg én...
-
Hunork
veterán
Szia!
A Bioware és az EA stimml, ugyanaz a név és email fiók. De az Origin nem, ez a legújabb ugye, és a Battlefield 3 miatt kellett...és ezt én csináltam, míg előbbi kettőt a fiam. Mikor a ME és ME2 be lett regelve, az a Bioware Social Network oldalán volt és kellett.
Ami a furcsa az egészben az az, hogy a Bioware oldaláról nem lehet a ME3 DLC-ket letölteni. EZ a baj, nem a fiókok...DE végül is minden rendben, segítettek, DLC feltelepülve..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Tudom, hogy kicsit OFF, de muszáj köszönetet mondanom az EA hazánk béli ügyfélszolgálatának, konkrétan K. Balázsnak!
Történet röviden: Bioware pontokat vettem a fiamnak, azokat be is regeltük a Bioware oldalán, két Mass Effect 2 DLC meg is véve hamarjában. Azonban a Mass Effect 3 esetében akadályba ütköztünk, ugyanis ahhoz DLC-t csak a játékból közvetlenül, az Origin útján lehet venni/letölteni. A két fiók azonban eltér, már a nagy időkülönbség miatt is, ami a keletkezésüket illeti. Nos, az EA support-ja nagyon kedves és segítőkész volt, pár levélváltás, fiókadatok megadása, fénykép a pontokról és a számláról, és a maradék pontokat át is mozgatták az Origin-be! Hiperszuper! Sőt, a ME3 DLC már meg is véve, le is töltve. Mindenki heppi!
Nagyon örülök, hogy a mai, igen durva világunkban még lehet találkozni ilyen szándékkal, le a kalappal az EA magyarországi képviselete előtt!Ezer hála!
Ezt akartam csak tudatni...
-
Hunork
veterán
Szia!
Ezer hála és köszönet az extra gyors válaszért, jobb vagy, mint a DHL!
Én is így gondoltam, de azért ott motoszkált bennem a gyanú, főleg a mi országunkban...Akkor azt hiszem a kérdés el is dőlt, holnap megrendelve...
Még egyszer köszönöm!Hunork
-
Hunork
veterán
Sziasztok!
Egy fontos kérdésem lenne: kisfiam él-hal a játékért. A ME3-hoz lesznek/vannak? DLC-k, és itt külön pályákra/történetre gondolok. Sokfelé lehet kapni Bioware pontokat, de ahogy néztem, a ...galaxisban ott külön ki van emelve, hogy ME2 vagy Dragon Age játékokhoz lehet használni. A nagy kérdés, hogy ez ennyire szigorú, és ha vesz az ember ilyen pontokat, akkor a ME3-hoz nem is lehet használni majd??? Vagy lesz külön ilyen pontcsomag? Ez amúgy 1600 pont és 3900- az ára.
Válaszokat előre is köszönöm!Üdv:
Hunork"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Feltelepült! DLC-k. Shepard. Mass Effect. Király. Cool!
-
Hunork
veterán
meglehet.. de mikor jókedve van, mindig nekiáll bizonyítani, pedig nem is rossz tanuló... Nem baj, ha ez is segít...
-
Hunork
veterán
Juhé! ME3 megrendelve DLC-kkel, majd a kedvenc újságosom átal adja nékem! Fiam meg most olyan boldog, hogy nekiállt tanulni... Éljenek a játékfejlesztők!
-
Hunork
veterán
válasz Viper26 #1280 üzenetére
El kell indítani a BF3-at multiban egyszer, utána elérhető lesz. Legalábbis én ezt olvastam, így csináltam, utána letölt, játszik, multizik.
-
Hunork
veterán
válasz Chabe89 #1264 üzenetére
Teljesen 1etértek! A fiam nálunk a nagy rajongó, az első két rész a polcon, beregelve, a harmadik meg előrendelve.
-
Hunork
veterán
Nálam minden oké, nem akad, nem szaggat, tökéletes. Ami viszont furimuri, az a karakterek futása, hát azon kész vagyok, mintha vigyázz állásban szökdécselnének...Dexter egyik része ugrik be, fiam nagy kedvence, ro-bot-apu, gye-re i-de, fus-sunk
-
Hunork
veterán
Oszt ezt hogy? Te csináltad?
Mert akkor készüljél, rád vár a nagy feladat!!!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Jön lefelé!!!
-
Hunork
veterán
Akkor jól olvastam, csak este lesz elérhető a demo? Mert se az Origin-ben, se a Multiplayer menübe lépés után semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest