Hirdetés
-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Mi az a Destiny?
Amugy ja tolom meg, csak most mas felhasznalo nevvel, mert ujra at akalom elni az izgalmakat, ahogy az RNG store trollol.
De mar van egy Asari Vanguardom, egy Turian Sentinelem, egy Geth PUGGernautom meg egy Hurrican V-osom, azzal mar siman platinum-viable vagyokGT: MuRelay, aki akar ME3-azni boxon.
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Apollyon
Korrektor
válasz Televan74 #11983 üzenetére
Hehe ez nagyon komoly Főleg hogy van egy évmilliók óta, galaxis minden intelligensebb organikus lényét genocide-dal fenyegetőző megállíthatatlan sokkilométer hosszú óriás robotpusztító, akiből plüsst csinálnak De ha már plüss van, valaki megépíthetné Lego-ból is
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Gabor8634
tag
Sziasztok
Egy kérdésem lenne most fejeztem be végre magyarul viszont Spoiler!
Mikor feljutok a citadellába a feliratok szinte mindenhol angolok lesznek talán 2 mondat lesz magyar más tapasztalt ilyet a magyarítással vagy van ötlet hogy lehet ezt mogoldani ,hogy az is magyar legyen ? -
Televan74
nagyúr
Mindenbe beleugatok!!!
-
Tnil
tag
válasz whitezo88 #11981 üzenetére
SPOILER!
Van egy másik ilyen érdekesség is, pl ha nem segítünk Jacknek a Grissom Akadémiás küldetésben (tehát kihagyjuk) akkor a Cerberus bázis megtámadásánál, ellenségként jön velünk szembe.
Ugyanígy van Légióval, ha a 2. részben leadjuk a Cerberusnak.[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
wow mit találtam. második végigjátszás, ME2-ben Morinth mellé álltam.
SPOILER
miután Londonban lelőttük az égbe lövő Reapert, túl kellett élni egy ideig. Mi volt a neve a Banshee-nek? Morinth akkor vettem észre mikor már majdnem meghalt... néztem egyet... -
Ryder62
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz fpeter07 #11971 üzenetére
Én is, de az egyik legérdekesebb az egészben talán a Tricia Helfer. Egyrészt abban a videóban gigaszexin néz ki, másrészt a Battlestar Galacticában is ő van, ahol amúgy hasonló a sztori a Cylonokkal mint a ME-ben a gethekkel lévő háború, no meg már más sci-fi játékban is felfedeztem a hangját.
Szóval ezekből ítélve a hölgy nagy sci-fi rajongó lehet#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
nanorambo
őstag
válasz genndy #11965 üzenetére
Most olvasom, hogy az 1995-ös kinézete alapján készült Commander Shepard. Akkor még tervben sem volt a játék, ergo kép alapján csinálták. Mára nagyon megváltozott. Megöregedett, haja van, stb.
Ennyit a film főszerepről
Amúgy remélem, hogy nem készül film a trilógiából. Arról viszont készülhetne, ahogy az emberiség kirajzott az űrbe és a First Contact Warról. Szerintem nagyot ütne. -
fpeter07
veterán
válasz Apollyon #11970 üzenetére
Bírom az ilyen videókat. Főleg, hogy német szinkronnal játszottam. Pár érdekes fordítás volt csak, nagyon szép munkát végeztek a srácok/lányok!
Sovereign-nek mi volt a megfelelő magyar neve? Csak mert nem tudtam kiről, vagyis inkább miről van szó, amikor visszaolvastam.
-
Apollyon
Korrektor
válasz tiv83us #11967 üzenetére
Nah akkor már én is
Igaz ez ME2, de van még pár meglepi
Amúgy a Mark-ról láttam valami videót is de már nem találom, először akkor esett le hogy "ő a Shepard", és valamit dumál a videóban meg bibliát tart a kezében, de valami nagyon vallásos gyerek volt.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
tiv83us
veterán
Meg o csak az arcat adta, a voice actor az Mark Meer. Legalabb Mianda arcat/hangjat is beleadta, csak a hajszine lett fekete a jatekban
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
Mark Vanderloo, holland modell adta az arcát Commander Shepardnek.
-
nanorambo
őstag
-
fpeter07
veterán
válasz nanorambo #11960 üzenetére
Spoiler-mentesen szeretek olvasgatni. Érdekel, hogy ki mit gondolt a játékról, mert én egyáltalán nem figyeltem a közelmúltban. Pontosabban figyeltem, csak azt, hogy mikor lép budget kategóriába a játék.
Ráadásul külön öröm volt a német szinkron, így értettem minden apróságot. Sokáig az indoktriniert szóval volt bajom, meg a Shuttle-lel, ezeket máig nem tudnám magyarra fordítani. Egy renegát Shepardot majd akarok indítani, de ha most újrakezdeném a sorozatot egészen biztos, hogy függő lennék. Ezt meg nem
kockáztathatom meg. Mondjuk olyan gonosz nem nagyon tudnék lenni, a Rachni királynőt nem hiszem, hogy ki tudnám nyírni.
Spoiler:
Másik kérdés: Ha a ME2-ben együttműködtem az ismeretlennel, valamint a harmadik részben is az ő pártjára állok, akkoris meghal a végén?És még egy megjegyzés: Hát na, ez a játékvég kicsapta a fórumlakóknál a biztosítékot. Legalább elemeztétek a története. Én sem akartam felrobbantani az összes portált, de ezt sikerült összehozni. Kompromisszumot kellett kötni. Vagy a galaxis, vagy a technológia. Utóbbi jóval gyorsabban újjáépíthető, a gyereknek igaza volt. Olyan ez, mintha a városból visszaköltöznél egy tanyára. Szarul esik, de életben maradsz.
Sajnos a geth-kvarián párharcnál nem sikerült ilyen kompromisszumot kiharcolnom. Talit jobban bírtam, mint légiót, ráadásul nem tudtam volna elviselni, ha öngyilkos lesz.[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
válasz fpeter07 #11959 üzenetére
Húh de régi.
Pont ez az. Hogy nem volt. Amúgy ezt egy másik oldalon olvastam, de bemásoltam ide, mert megtetszett. Főleg ez a rész: "Kérdés? Nincs? Ennek örülök, kérek fáradj előre, hogy kiválaszthasd milyen színben nem szeretnél érteni semmit. Egyébként szeretném felhívni a figyelmed, hogy útközben akciós áron vásárolhatod meg a legújabb DLC-inket." Sírtam a röhögéstől.
Persze később az Extended Cut és Leviathan DLC-vel kicsit javítottak a befejezésen. -
-
fpeter07
veterán
válasz genndy #11949 üzenetére
Spoiler
A reapereket le birtam gyozni, de a technologia is veluk ment. Londonban mar nyilvanvalo volt a jatek vege, azt azert jo volt latni, hogy shepard at emberekben el tovabb. Megneztem a tobbi befejezest yt-n, talan a leghihetobb a reaperek elpusztitasa (kapuk megmaradnak). A szintezisrol pedig lehetne vitazni, van meglatas benne, gyakorlatilag az arany kozeput, de nekem ez a dns keveres nem jott be.
Ha a minimum alatt megyek tamadni, akkor a reaperek gyoznek igaz? A vegere rendesen megkevertek a sztorit, kiderult, hogy ok is csak egy eszkozok. Sot meg az iranyitojuk is csak egy teremtmeny. -
XharX
aktív tag
válasz Montesantos #11955 üzenetére
4000 ponttól bármilyen befejezés legjobbját kapod, bár ha jól emlékszem extended cutban levitték a határt 3100-ra, bár mind1, jóval felette vagy mindkét számnak.
-
Apollyon
Korrektor
(#11953) Montesantos
Multi nélkül is "meg lehet nyerni", a lényeg hogy az a progress bar elérjen egy bizonyos szintet, ha nincs fullon még az is jó, és így is ki lehet maxolni a sztorit.
[ Szerkesztve ]
-
Montesantos
senior tag
Sziasztok!
A játék vége felé járok a galaktikus készültségem 83% van jelentősége ha feljebb viszem? (utálom a multit ) A főjátékban a lehető legtöbb szövetségest összeszedtem.
Gabi
-
XharX
aktív tag
válasz fpeter07 #11947 üzenetére
A történet vége nekem nagyon tetszett(leviatan+ec mellett), érezhető volt már jóval korábban, hogy komoly döntés lesz és nem csak úgy lenyomja a parancsnok és utána megyünk a virágos rétre.
A Galaxy at War meg a galaxis készültsége, ez alapon 50% onnan lehet feljebb tornázni multival. Van ugye a háborúnál megszerzett egységeknél két szám, az össz és az elérhető(vagy valami ilyesmi), ahogy multival tolod feljebb ezt az 50%-ot úgy a két szám kezd majd közelíteni egymáshoz.Mod: Az első mondatomhoz kapcsolódóan nem akarok vitát(mert ahogy látom nem sokan vannak hasomló véleményen), szubjektív kinek mi tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Hány befejezése van a játéknak?
-
fpeter07
veterán
Azt hiszem ez a legjobb trilógia, amivel valaha is játszottam. A részek különböznek egymástól, bírtam a mekoval furicskázni, szondákkal nyersanyagokat gyűjteni és radarozni is. A történet rendben volt. Úgy tudom szidták a történet végét, szerintem helyén volt az is. A harmadik részre azért a játék nagyon "elkozolusult". Maga a fedezékrendszer borzalmas volt, de ami igazán zavart, az a linearitás. Nagyon zárt volt a játék tér.
Szerencsére megpróbálták feldobni a lövöldözős részeket (a végére olyan érzésem volt, mintha egy unreal tournament játékot játszanék, aréna harc).Crysishoz hasonlítva: a végjátéknál hasonlóan ledobott a víz. De amit azzal a játékkal műveltek, az kicsapta nálam a biztosítékot. Azt sem tudtam, hogy kik ellen harcolok, a sztori ilyen szempontból nulla volt. A ME erőssége a történet, az akciójelenetek ugyan a harmadik részben nagyobb hangsúlyt kaptak, de még így is jó történetet hoztak a fejlesztők. Na meg, hogy meghagyták a Banshee-kat, az külön öröm volt! Főleg, ha párban, netán trióban jártak.
Az alternatív befejezést azért még meg fogom nézni. Kíváncsi vagyok mit alkottak újra. Remélem nem lesz folytatása a ME-nek, mert innen csak lefelé vezet az út.
szerk: Ja igen, mi volt az a Galaxy at War térkép? Nem tudtam megfejteni.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
kicsit késve, de megcsináétam a Citadel DLC-t. Szerintem zseniális, végre van benne poén rendesen, meg lazábbra veszi az egészet. Jókat nevettem itt-ott azt sajnálom, hogy Tali nem volt ott a bulin, pedig előtte végig ott volt... azt olvastam Rannochot ha megcsináljuk akkor lehet meghívni de nem értem miért. (beszédeiben sokat utal a csatára?)
A kaszinós résznél is jó elterelő dumák vannak, yt-n megnéztem a többit, ki mivel foglalja le az őrt. A Javik-félék a legnagyobbak (Ember! Mikor őseidet legutóbb láttam még barlangban voltak és kövekkel és botokkal vadásztak! Válasz: - figyelmeztetjük vendégeinket, hogy egyes italok hallucinációkat okoznak - nem pontos fordítás)
meg most hagyok időt a gameplayre küldetésekre is. Anno mikor végigjátszottam eléggé rohantam vele sajnos. Pl kb el se olvastam mi van, azt meglepődtem mikor választani kellett Tali meg Legion között aztán csak néztem hogy hopp ezt nem kellett volna, de aztán mentem tovább végül. Most romance van vele szóval ilyenekre már figyelek
Ott még nem tartok, de netről már tudom, hogy átdobták az embereket a palánkon a Stock Photo-s olcsó photoshoppal, amit Tali ad magáról képet... azért kicsit foglalkozhattak vele jobban....
[ Szerkesztve ]
-
Snooker
senior tag
amúgy a fellegvárban lévőknek annyi lett, igaz?más:
morinthot berakhatták volna a játékba máshogy is, elég gagyi megvalósítás, szerintem páran észre se vették xd[ Szerkesztve ]
-
Snooker
senior tag
Végigvittem a 3-at, legjobb játéksorozat....mondjuk elég szar befejezést kaptam, minden "ajánlatot " elutasítottam
Akkora sztorija van az egésznek, hihetetlen...már bánom, hogy eddig vártam a 3. epizóddal
[ Szerkesztve ]
-
Snooker
senior tag
Bizonyos mellék küldetéseknél miért nincs ott az a személy akinek az adott információt vagy ereklyét le kell szállítani?
pl: valami kaszás kódrészletet kellene egy aszárinak elvinni a követségekhez, a kód meg van, de az aszári meg sehol nincs, vagyis szerintem ott van, de nincs semmilyen opció a kommunikációhoz...(bejártam a követségeket) -
Ryder62
őstag
válasz janos666 #11918 üzenetére
IFF után 1 küldire tudsz elmenni. Hub worldok nem tudom hogy számítanak-e. Valószínűleg igen. Addig integrálják az IFF-t. Utána ketyeg az óra.
Minden esetre most IFF elött megcsinálok mindent kivéve legion küldiét. IFF után zúzok pár gethet még a móka kedvéért aztán irány a galactic core. Szétrúgok pár collector segget majd irány a Föld hiszen jelenésem van. Az Alliance bulizni hívott
-
Apollyon
Korrektor
válasz genndy #11919 üzenetére
Miután aktiváltam Legion-t, még elmentem Tali loyaltyjére és Legionére is el tudtam menni – szerintem az utóbbi végrehajtása indítja be a támadást a Normandy ellen, viszont ezután én már egy küldetésre sem mennék el a suicide mission előtt, mivel akkor Kellynek annyi lesz.
-
addikt
válasz janos666 #11918 üzenetére
Egy küldetést tudsz még megcsinálni mielőtt a legénység megy a levesbe, ez leglogikusabban Legion lojalitás küldije. Ha Ryder így akarja csinálni, lehet, de akkor biztosan bukja a legénységet.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
janos666
nagyúr
válasz Ryder62 #11915 üzenetére
Csak a főküldetések számítanak a már elrabolt legénység sorsába, a mellékküldetések és DLC-k nem? Én azt hittem minden, esetleg a nagyon apró lótifuti mellék-mellék-küldetések nem.
Én legutóbb kinyitottam Legion-t editorral az elején. Bár ez csak akkor működik rendesen, ha HDD-ről, vagy esetleg BD-ről fut, a dupla DVD-s kiadással gáz.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Apollyon
Korrektor
-
-
Kidus
őstag
válasz Ryder62 #11911 üzenetére
Ja jo
En is felreertettem, azt hittem a harmadikban akarsz veluk, ha igy lett volna, szar lett volna innen megtudni a leirtakat : ))
Amugy sentinel mindenkepp fun, nekem engineer abszolut nem jott be. Annal mar csak a soldier volt uncsibb.
Infi ( sniper vagy shotgun ), adept barmivel ami konnyu, vagy sentinel barmivel mert ugyis csak neha kell loni, ha mindenki hulye korulotted eppen..
Biotic combokra nyaladzokAssuming Control
-
Ryder62
őstag
válasz tiv83us #11909 üzenetére
Kidus:
Ismerem a játékmenetet Három ME3 végigjátszáson vagyok túl tiv83us félre értette, mert én a köv. ME2 végigjátszásra értettem, hogy Talit meg Legiont viszem magammal.
Snooker:
Te magad írtad hogy átugrottad a párbeszédeket amint elolvastad. Én soha nem tettem ilyet.
Sőt ahol lehet sétálok.[ Szerkesztve ]
-
-
tiv83us
veterán
válasz Ryder62 #11902 üzenetére
SPOILER
Legion nem lesz a csapattagod a ME3-ban, Tali pedig a jatek utolso 2/3-ban "szall be", szoval addig a Garrrus,(overload) Vega (carnage) es EDI az akiket erdemes vinni magaddal, hogy legyen aki detonalja a komboidat.
Pl Garrus es EDI nagyon jol osszejatszanak, EDI kilo egy area incinerate-et. Garrus meg berobbantja overloaddal, egy Atlas-t insanity fokozaton 5-6mp alatt a porra zuzol.Nekem ugy tunik az elozoekbol, hogy nem ismeri a jatekmenetet, ugyhogy betettem egy spoiler flaget ha nem baj, jobb a tuti.... - Kidus
[ Módosította: Kidus ]
-
Snooker
senior tag
válasz nanorambo #11904 üzenetére
Az imént megnéztem, pontosan 37 óra 55 perc kellett a végigjátszáshoz. Minden beszélgetési lehetőséget is kimerítettem. Bolygószkenneléssel túloztam, mert miután megvoltak a fejlesztések és elegendő nyersanyagom volt mindenből (150k+, kivéve a nullem) már csak "felfedeztem" őket, nem szkenneltem.
Ja beszélgetés közben nem vártam meg míg végig mondják a mondókájukat hanem óvatosan továbbléptettem a következő szövegrészre miután elolvastam
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
-
Ryder62
őstag
válasz Apollyon #11901 üzenetére
ME2-ben voltam már katona, adept, vanguard, sentinel és most infivel vagyok. Pont az engineer maradt hátra. Kösz a tippet, majd Legionnal meg Talival lehet büntetni.
Infi is kizárva ME3-ban mert most azzal vagyok 2-ben. Tehát maradt az engineer meg a sentinel. De ahogy olvastam és olvasom az engineer funosabb.
Amúgy most 97 óránál tartok pedig a LotSB, az IFF, Legion loyal küldije meg maga a Suicide mission hárta van + a kisebb mellék küldik.
Megdöntöm a saját rekordomat ami 103 óra volt.
tiv83us
Adeptet akartam írni naaa
-
Apollyon
Korrektor
válasz Ryder62 #11898 üzenetére
Az engineer a leglazább. Főleg a második részben, Tali + Legion duóval indítasz 1-1 drónt azt kb ölbetett kézzel lehet nézni a műsort
A 3.-ban már nem annyira póver a drón szerintem, sokkal jobb a Cryo Blast + Incinerate kombó, az még a környező szerencséseket is disztrojálja
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest