Hirdetés
-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheldon
tag
Mass Effect 2
Kasumi - Stolen Memory
Overlord
Lair of the Shadow Broker
ArrivalMass Effect 3
From Ashes
Leviathan
Omega
CitadelEzek azok a fizetős tartalmak, amik új küldetésekkel bővítik az alapjátékokat.
Amúgy a DLC-ket és az árukat mind a két játék Origin-es adatlapján meg tudod nézni (Origin-t megnyitva a Játékaim fülnél az adott játék képe fölé húzva az egeret az "i" betűre kattintva listázza ki őket, akár megvetted, akár nem), valamint itt és itt is.
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu
-
Sonja
nagyúr
Köszönöm a válaszokat! Azt lehet tudni, hogy a 2. és 3. részhez melyek azok a DLC-k, amik a sztorihoz kapcsolódnak, illetve, hogy ezek mennyi Bioware pontokba kerülnek?! Itt egy jó Wiki, ha innen meg tudnátok írni, azt megköszönném (ugyanis csak azokat venném még meg hozzá).
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
-KP-
addikt
nem értitek. hiába kerül akármennyibe a játék, annak csak egy része kerül az EA zsebébe. A DLC-t közvetlen tőle vesszük, ez csak az ő bevétele. de a dobozos játékban benne van a bolt haszna, az adók, meg egy rakat importőr, szállító és egyéb közbülső rétegek haszna. a dobozos játék árának csak a töredéke megy a kiadóhoz...
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz janos666 #10893 üzenetére
Ne értsd félre, én is sokallom a fullos csomagot 30+k-ért, csak ugye nem lenne életszerű, ha a 7k-ért árusított Trilogy kiadásban benne lenne az összes DLC. Az mondjuk nem világos, miért nem jöttek ki vmi valóban teljes Collector's Edition-nel, amiben egyben van minden, és ja 20k-ért még akár el is menne vmi szép dobozban.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
janos666
nagyúr
Na igen, de egy olyan csomagról van szó, amiben a legújabb játék is >1 éves, aminek ráadásul elég vegyes fogadtatása volt (a többi pedig még régebbi, >3 és >5 évesek, és az elsőhöz nincs is fizetős DLC). Így mindent egybevéve én ~15k-t éreznék most reálisnak egy teljes csomagért, amiben minden létező DLC is benne van, de legyen akkor 20k (szerintem az is jobb, mint ha félkész csomagot kapsz gyűjtőkiadás álnéven).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
nagyúr
Elég olcsó lenne. A Trilogy 7k, a teljes csomag meg 30k felett van árfolyamtól/pontoktól függően.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nanorambo
őstag
Sajnos nincs olyan Mass Effect Trilogy kiadás, amiben benne lenne az összes DLC. Ez is megmutat egy-két dolgot az EA-ről...
Amúgy ezek vannak benne: PC-n. Nincs mindegyik a CD-n de originről le lehet ezeket szedni ingyenesen.
ME1: Bring down the sky, pinnacle station
ME2: Zaeed, Normandy crash site, firewalker pack, cerberus armor, és a soundtrack, meg művészi rajzok
ME3: az összes multiplayer DLC benne van és az Extended Cut DLC.Én nemrég vettem meg. Szerintem ennyiért még a nagyobb dlc-k nélkül is megéri. És egész igényesen néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Ebben a Mass Effect Trilogy-ban jól gondolom, hogy nincsenek benne a DLC-k?! Mert, ha benne vannak, akkor megveszem.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
janos666
nagyúr
Mire elér az ember a 3. részig, ott még számít, hogy az ME1-et a nulláról, vagy egy ME1 végigjátszásból importált karakterrel kezdte?
Az még biztos, hogy az első rész alatt nem mindegy, mert megmaradnak a skillek, és enélkül az előny nélkül talán nem is lehet elérni a maximális skill limitet (vagy talán minden side-quest-el és talán a kis DLC-kkel együtt...?).
De már abban sem vagyok biztos, hogy az ME2-nek számít-e, hogy egy ilyen, az ME1-ben oda-vissza importált (>=2 végigjátszásos) ME1 karaktert kap-e, vagy csak egy ME1-et egyszer végigfutottat. (Vannak bizonyos bónuszok az ME1 eseményekből, de szerintem ahhoz nem feltétlenül kell két ME1 végigjátszással kimaxolni mindent. Olyan pedig nem rémlik, hogy még az ME3-ban is járna ilyesmi az ME1 folyományából.)
Na, és akkor itt jön még az a csavar, hogy megjelenéskor teljesen nyilvánvaló volt, hogy a fejlesztők és tesztelők sohasem próbáltak meg az ME3 "gold" (1.0-ás megjelenési) verziójába ténylegesen egyedi ME1->ME2, csak ME2-vel kezdett karaktert importálni, mert ME1->ME2->ME3 mentésfolyammal csak a hülyének nem tűnt volna fel, hogy egyáltalán nem veszi át az egyedi arcokat ME1-ből. (Persze később ezt javították, de elég vaskos tipp arra nézve, hogy az ME3-at nem igazán érdekli, hogy mit csináltunk közvetlenül az ME1-ben, csak az, amit az ME2 kiolvasott az ME1 mentésből, és a saját módján újra lejegyzetelt magának).Készülök egy utolsó nagy ME 1->2->3 végigjátszásra most, hogy már kint van minden elképzelhető DLC és már patch sem nagyon várható egyikhez sem (még az Omegával sem játszottam), ME4 meg ugye mégis lesz, és mostanra teljesen megemésztettem az ME3 végét. -> Első végigjátszásom napjától mondom, hogy nincs azzal semmi komolyabb gond. Bár míg ez elsőre csak úgy zsigerből jött, azóta teljesen másképp értelmezem már, és így már nem csak azt mondom, hogy nincs vele gond, de hogy briliáns (még akkor is, ha egy évbe telt elfogadnom, hogy elsőre gyakorlatilag elbuktam a "final fight"-ot).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
-
nanorambo
őstag
válasz KubanitoS #10882 üzenetére
De és? Az első két rész megvan eredetiben, a harmadik nem volt meg. És mivel majdnem ugyan annyi most a trilogy mint a mass effect 3, így megvettem a trilogy-t. Az első két részt is nyomott áron vettem, kb 13 Ezer Forintom van most a Mass Effectben, de ennél sokkal többet adott nekem.
És elég igényes pack, jól mutat a polcon
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz KubanitoS #10882 üzenetére
Megvette és végigjátszotta, vagy végigjátszotta és megvette... Most tényleg a sorrend a fontosabb, mint az, hogy mindkettő megvolt?
-
nanorambo
őstag
Nem tudom mennyire számít reklámnak, de a cdgalaxisnál most akciós a Trilogy. Én le is csaptam rá.
-
törölt tag
válasz DiamondBack #10879 üzenetére
Üzeneteket küldenek előbb, meg néha az apartman körül csinálnak valamit (grunt balhézik, zaeed a játékteremben van stb). Bár nem tudom az, hogy te visszamentél a normandyra, az befolyásolja-e de szerintem nem. Egyszerre általában 3-4 küld üzenetet hogy vagy invitáld meg őket, vagy keresd meg őket, ha ezeket megcsináltad akkor megint 3-4 stb. Én a party előtt csináltam meg ezeket, de tuti meglehet csinálni utána is..
-
törölt tag
válasz DiamondBack #10877 üzenetére
Olvasd az üzeneteket, lehet sok társat is felinvitálni (jamest itt le lehet nyomni húzódzkodásban, samaraval csöndben üldögölni, stb.) itt majd egyszer csak jön jacktől is üzenetet..
-
DiamondBack
senior tag
miért van az hogy az me2 ből importált mentésben Jack a választott viszont a citadel dlc-ben teljesen közömbös velem? party megvolt annyi történik hogy egy ágyban kelnek de ''az' elmarad...
-
janos666
nagyúr
#10870 - #10873
Remélem nem vettétek túl komolyan. Bár van egy kis eltorzított valóságalapja (lásd alább) és igyekezett áltudományos hangnemben szarkasztikus lenni, azért, hééé . (Gondolom ti is így értelmeztétek, de három hasonló reakció után azért már elgondolkodtam. )#10874
Ez velem is megtörtént az első végigjátszásom alatt.
Liara viselkedése nagyon tetszett, John Shepard itt döntötte el, hogy tényleg érdeklődni fog iránta. Ashly-t viszont emberileg teljesen leírta, mint veszteség (intellektuálisan éretlen, 20. századi tinédzser szinten álló apuci-problémás katonaleány, akit az én személyiségemből ME világba adaptált lényem sohasem találna többé vonzónak), és elmerengett, hogy "inkább Kaiden-t kellett volna hazahozni, mert Ashly-re már nem merek rábízni semmit".Bár tény, hogy volt némi karakterfejlődés az Ashly-hez hasonló karakterek közt, az első részben felvett előítéleteimet már nem tudták eltörölni. A legfurább pedig Udina személyiségváltozása volt, kezdettől fogva gyanakodtam rá a 3. részben, hogy valami nagyon nem stimmel vele.
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz mrhitoshi #10868 üzenetére
Az, hogy így Liara, aki közismerten egy nagyon buta kislány, azt fogja hinni, hogy mikor Ashly-t mentjük meg, aki szintén köztudottan hasznavehetetlen bármi másra, mint a katonatisztek fizikai kényeztetése, Kaiden, a mindenki által elismerten tehetséges biotikus harcos helyett, az csakis azért lehet, mert Ashly rendszeresen jár a kabinunkba esténként, és annyira elégedettek vagyunk vele, hogy még a háború szempontjából fontos katonáinkat is előbb áldozzuk fel, mint hogy megváljunk az egyéb ügyekben hasznavehetetlen Ashly-től., ezért féltékenységében aszári átkokat szór ránk a szobájában, hogy száradjon el Shepard szerszáma, így talán a feladatára is koncentrálni fog és akkor a legénységnek, köztük neki is több esélye lesz életben maradni.
Bár lehet, hogy hiba csúszott az elméletembe, mert úgy kezdtem, hogy Liara buta, ebben a felállásban mindannyiuk közül mégis ő gondolkozna legtöbbet és látná át legjobban a dolgokat. Szóval, hmm, legyen inkább bolond. De olyan, aki egyszerre intelligens és bolond, szóval olyan aszári tudós féle, mint az annya, hogy közben világuralomra tör, pedig azt sem tudja merre van a laborban a mosdó. Vagy mivan...? Bocs, belezavarodtam.
-
nanorambo
őstag
Ha a mass effect 1 ben a bombánál ashley-t mentem meg attól még lehet románcom liarával?
-
törölt tag
válasz DiamondBack #10862 üzenetére
Csapattárs csak a citadel dlc combat simulatorban lehet. Máshogy valóban nem lehet bevenni, max 7 csapattársad lehet. (szerintem is kevés, a normandyn ahol a me2-ben thane volt most nincs senki, ideiglenesen sem..
-
törölt tag
Nem csapattárs a 3-ban, a Grissom akadémán találkozol vele először, de benne van a Citadelben is.
-
addikt
Nem lehet bevenni.
Csapattagok (állandó és ideiglenes)Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
DiamondBack
senior tag
Sziasztok.
Miután a 3. Me2 mentést töltöttem le, importáltam, és kezdtem újra az me3-mat úgytűnik a segítségetekre szorulok. A kérdés: csak én vagyok a béna vagy Jacket tényleg nem lehet bevenni a csapatba?
Vagy ha igen hogyan? Gyér angoltudásommal olvasgattam fórumokat addig eljutottam hogy küld egy mailt hogy a bárban vár, találkozunk, beszélünk a végén valami olyasmit mond hogy hibát követ el, eltűnik és utána nem találom... -
Tnil
tag
válasz KubanitoS #10858 üzenetére
Részben igazad van, de ha kiadnak egy fizetős DLC-t ami _külön_ a játék végére van csak hatással, azzal olyan érzést keltenek, hogy "na hát srácok, itt egy elcseszett végű játék, de ha fizettek egy keveset szép vége lesz ám..!". A többi DLC (talán az Omega kivételével) pedig csak plusz kalandokat adott hozzá a játékhoz, rontani nem rontottak az eredeti játékélményen, csak javíthatták azt.
-
Wizard of Oz
aktív tag
válasz leviske #10855 üzenetére
Feltételezem külön csapat dolgozik a Mass Effecteken és a Dragon Age-eken, attól még lehet mindkettő Edmontonban. Az Omegát a Montreal csinálta, és gondolom te is láttad, hogy sokkal másabb, eltérő stílusa volt a ME3-hoz és a többi DLC-hez képest.
De lehet, hogy egy kicsit hülyeség volt a részemről belemenni a stúdiózásba, mert nem tudom, hogy épül fel a munkamegosztásuk. Ettől függetlenül áll, hogy akárkik is voltak a ME3 és a Citadel mögött, sürgősen pihenjék ki magukat.
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
törölt tag
válasz KubanitoS #10858 üzenetére
A Leviathannak van köze a végéhez, de ha meg kiadtak volna fizetős vége utáni, vagy ahhoz szorosan kapcsolódó DLC-ket, egy elvileg LEZÁRT trilógiához akkor meg az lett volna a baj...
A Citadel szerintem sem adja a klasszikus ME feelinget, de attól még nagyon jó utolsó DLC-nek. -
KubanitoS
veterán
A végét így is elcseszték, így is mindenki mocskolta őket, de ahelyett, hogy kijavították volna az endinget, kiadtak több fizetős DLC-t hogy, még több pénzt tudjanak lehúzni rólunk amelyeknek semmi köze nem volt a játék végéhez és persze így is vette őket a nép.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Tnil
tag
válasz KubanitoS #10856 üzenetére
Azért azt képzeld el, hogy mekkora felháborodást keltett volna, ha kiadnak egy fizetős DLC-t ami megváltoztatja a játék végét. Mindenki mocskolta volna a BioWare-t, és főleg az EA-t, hogy "direkt elcseszték a végét, hogy egy ilyen DLC-vel még több pénzt tudjanak lehúzni rólunk és fú és fú".
-
KubanitoS
veterán
válasz #76144018 #10848 üzenetére
Képtelen vagy elővenni ME játékot? Az első két részt sem?
Az a baj, hogy minden út a végéhez vezet. Értelmetlennek tűnik játszani az első két résszel, félbehagyva a történetet. Ahhoz tudnám hasonlítani, mintha egy könyvet csak a feléig olvasnál el szántszándékkal, mivel tudod, hogy a többi része kritikán aluli.
nanorambo: A nagy "probléma" az, hogy olyan emlékeket adott a játék és olyan érzelmeket közvetített, amiknek még most is a hatása alatt vagyok.
Ezzel nem vagy egyedül, én is így éreztem, pontosan ezért fáj még mindig a végső befejezés. Azt meg sem merem említeni, hogy a Bioware-nek ott lett volna a lehetőség az indoktrinációval, vagy bármi mással, hogy összehozzanak egy normális befejezést akár fizetős DLC formájában. Erre is képtelenek voltak, ehelyett jöttek a különféle DLC-k, amikor a rajongóknak pont nem ilyesmire volt szükségük. Egyszerűen érthetetlen...
-
leviske
veterán
válasz Wizard of Oz #10851 üzenetére
És akkor a DA2-ért meg Montreal kreatív csapata felelt? Vagy 4 éve pihen a montreali csapat és csak multi volt a kezükben, míg Edmonton kipasszírozott magából egy DA2-t, egy ME3-at és részben egy TOR-t?
Meg mondjuk ez így azt sem magyarázza, hogy a 3 miért lett kísértetiesen hasonló vonalvezetésű, mint a Dragon Age Origins.
-
nanorambo
őstag
válasz Wizard of Oz #10853 üzenetére
Én nem is akarok meggyőzni senkit semmiről. De nekem nagyon bejött a hangulata
Egyetértek, hogy a Mass Effect 3 lehetett volna sokkal jobb is, a befejezés is.Látom sikerült elírnom a Normandyt.
[ Szerkesztve ]
-
Wizard of Oz
aktív tag
válasz nanorambo #10852 üzenetére
"Direkt csinálták ilyen idétlenre"
Erről van szó, ez a legnagyobb problémám. Ez a DLC nekem egy nagyobb f*ck you volt a Bioware részéről, mint a refusal ending. Illetve akkor lett volna jó, ha csak a parti része kerül a dlc-be, az nagyon tetszett.
Tudom, hogy nem fogjuk meggyőzni egymást, csak még mindig veszettül zavar, hogy mit műveltek a kedvenc játékaimmal.Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
nanorambo
őstag
válasz Wizard of Oz #10849 üzenetére
A Klónos főszál elég idétlen volt, de lerítt az egészről, hogy ezt "szeretetből" csinálták ilyenre. A Lényege is az volt, hogy a társakkal még mélyebb kapcsolatot alakíts ki. Nekem nagyon bejött a hangulata, persze szem előtt tartva, hogy ez csak DLC. Direkt csinálták ilyen idétlenre, ez már az elején látszott. Modnhatjuk, hogy egy paródia volt, egy "fell good" fejezet a Mass Effect 3-ba. A Shaodw Broker után a kedvenc DLC-m a mass Effect univerzumban.
Az egésznek az esszenciáját megmutatja, hogy egy fogkefével törnek be a Normanyra. Direkt lett ilyen és nagyon bejött
[ Szerkesztve ]
-
Wizard of Oz
aktív tag
válasz leviske #10850 üzenetére
A kreatív részleg Edmontonban volt, Montreal a multit csinálta, meg itt-ott besegített a single-be, a sztorihoz nem volt sok köze tudtommal. Az első sajátjuk az Omega volt, aztán a Citadelt megint Edmonton csinálta. Ezért mondom, hogy kiégtek, Montrealt meg még ráérünk bírálni ME4 után.
-
leviske
veterán
válasz Wizard of Oz #10849 üzenetére
A ME3-at Montreal viszi, vagyis vitte. És pont az sugárzik az egész játékon, hogy nem tudtak a világgal sok mindent kezdeni. Rohadtul nagy hiba volt az Origins után a kezükbe nyomni egy trilógia utolsó részét, miközben Edmonton felépítette apránként a franchise-t. (Mondjuk nagyobb hiba volt utóbbi kezébe nyomni a DA2-t 1,5évnyi fejlesztési határidővel.) Mert pont az apróságok hiányoztak leginkább a 3-ból (meg a ME2-ben feldobott rengeteg lehetőség).
-
Wizard of Oz
aktív tag
válasz nanorambo #10844 üzenetére
Muszáj belenegatívkodnom, mert a Citadel katasztrófa volt. Kvázi Mass Effect szitkom, karakteridegen egysorosokkal, klisék tömkelegével, és akkor még a borzasztó klónos főszálat nem is említettem.
A parti után kezdett felívelni, de akkor meg már ugye vége lett.Nem tudom, hogy mi lesz az Edmonton következő játéka, de remélem pihennek rá pár évet, mert igencsak kiégtek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz KubanitoS #10845 üzenetére
Vannak gondok a végével, ez tény, de ettől a pár perctől (engem igazából csak onnantól zavar, hogy a cs.gyerekkel kell dumálni, meg hogy shepard gond nélkül felkel annak ellenére hogy az előbb lőtte telibe egy reaper lézer, de maga a befejezés - kivéve a syntesis, aminek értelmét nem látom, szerintem baromság, refusallal meg az a baj, hogy nem azért szedtem össze 8000+ ems-t, gyűjtöttem össze a galaxist, hogy feladja - miután a választás megvan, onnantól szerintem megfelelő. A stargazer jelenetet nem tudom hova tenni.) eltekintve szerintem még mindig egy briliáns játék, a harmadik rész is. Igazából ami nekem hiányzott, az a hangulat, hogy most aztán tényleg kipusztulunk és nagy veszteségeket szenvedünk minden nap, stb. Nyomasztóbb is lehetett volna. Senki nem mondta, hogy nincsenek hibák, de ettől még lehet jó játék.
Képtelen vagy elővenni ME játékot? Az első két részt sem?
-
vitaro
senior tag
Nem vagy egyedül. Harmadik rész nálam is kiverte a biztosítékot (és nekem nem csak a végével van bajom), csak a multi részével játszom. Azt is leginkább a társaság miatt.
Az első részt biztos elő fogom venni még valamikor, azt a műremeket én is köszönöm a Bioware-nek, viszont sosem fogom elfelejteni mit műveltek a sorozattal.The Arcana is the means by which all is revealed.
-
nanorambo
őstag
Igen, még az Extended Cut DLC-vel is vannak hiányosságok, de mérföldekkel jobb, mint az alap.
Igazából a vége nem is fáj, mert így egybe a hármat kijátszva egymás után van értelme. A nagy "probléma" az, hogy olyan emlékeket adott a játék és olyan érzelmeket közvetített, amiknek még most is a hatása alatt vagyok. Pedig egy napja fejeztem be. Nem tudok másra gondolni
Még soha nem sírtam filmen, játékon, de itt majdnem sikerült.Biztos, hogy az életem során még elő fogom venni. A harmadikat lehet, hogy nem de a másodikat és az elsőt mindenképp. A zseniális az nem kifejezés. És valahogy még mindig úgy gondolom, hogy a Bioware-nek vannak tervei Sheparddel. Nem tudom miért érzem így és az esélye sem nagy, de valamiért ezt érzem.
-
KubanitoS
veterán
válasz nanorambo #10844 üzenetére
Én is szeretném megköszönni a Bioware-nek, de főleg a remek befejezést a Csillaggyerekkel meg a többi f*szsággal... Egy kicsit szomorúnak tartom, hogy ez lett a játék sorsa: mindenki túltette magát a sokkoló endingen és most jön a "Köszönöm Bioware!" Én a magam részéről inkább tartózkodom.
Persze félre ne érts, örülök, hogy ismét tudod élvezni a játékot, lehet csak én vagyok maradi azzal, hogy képtelen vagyok a mai napig elővenni ME játékot...
-
nanorambo
őstag
Kijátszottam egybe az egészet. Mass Effect 1-2-3. Összes DLC-vel. Most még jobban megerősítette, hogy a legjobb trilógia a világon. (Semmilyen más film, játék vagy könyv nem váltott ki belőlem ilyet). Zseniális az egész. Az Extended Cut DLC az kötelező, nem is értem, hogy miért nem így lett vége alapból, de még így is vannak lyukak és érdekességek. A Citadel DLC meg egy nagyon aranyos kiegészítés. Nem vagyok az az érzékeny típus, de majdnem sírtam
Köszönöm Bioware!
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
válasz #19617792 #10842 üzenetére
Én meg nemegyszer szívtam már, hogy a steam egy rámerőszakolt frissítés után gyakorlatilag újraakarta telepíteni az összes játékomat, de természetesen csak egyesével, indításnál...
Időnként mindkettőnek vannak hülyeségei. A ME3-as multis dolog meg nem az EA, hanem a BioWare sara, mert ilyen hülyén oldották meg.
-
törölt tag
-
Sheldon
tag
válasz #85552128 #10838 üzenetére
Igen, rejtett, de megtaláltam. Majd valamikor kipróbálom, de elvileg ettől még a DLC-k működnek...
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu
-
törölt tag
-
Sheldon
tag
válasz #85552128 #10836 üzenetére
A Genesis 2 DLC kivételével az összes kiegészítő megvan, azoknál nem ír ki hibát, azok jók, főleg, hogy a pár nappal ezelőtti Origin halálnál szépen kilistázta a meglévőket is, ugyan ebben a hibaüzenetben.
Ez a ProgramData/Origin hol is van pontosan? Mert ilyen néven nem igen találom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sheldon #10835 üzenetére
Nem tudom, itt konkrétan egy DLC-vel van baja vagy van más is telepítve és azok jók ?
Lehet, hogy megoldaná esetleg töröld a (C:\ProgramData\Origin) mappát is és rakd fel a legújabb beta klienst (nekem a "stabil" verzióval párszor crashelt a játék, ezzel viszont jó).
[ Szerkesztve ]
-
Sheldon
tag
válasz #85552128 #10834 üzenetére
Nálam ez a hibaüzenet van, valaki régebben írta, hogy Origin+ME3 újratelepítés lehet, hogy megoldaná, de nem próbáltam ki.
-
törölt tag
válasz Sheldon #10833 üzenetére
Amikor legelőször telepíted és indulásnál a "Checking downloadble content" után nem jön hibaüzenet (sikerül az azonosítás) akkor utána bármikor játszhatsz offline.
Viszont _elméletileg_ az origintől is letudná kérni, mivel attól, hogy az origin offline módban van még ugyanúgy tudja miket vettél meg.Illetve az is lehet, hogyha mondjuk törlöd a játékot, de nem telepíted újra a gépet és a mentés mappád is megvan akkor újratelepítés után is maradhatsz offline.
[ Szerkesztve ]
-
Sheldon
tag
válasz #85552128 #10832 üzenetére
Mármint, ha az adott napon játszani akarok vele, akkor le kell ellenőriztetni, majd ha az sikeres, offline üzemmódba állítva az Origin-t, minden jó?
Szerk.: De ha a játékban nem tud csatlakozni szerverre, akkor nem tudja ellenőrizni a DLC-ket. Vagy igen?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sheldon #10831 üzenetére
Ha már egyszer ellenőrizve volt (=legalább egyszer beléptél a játékba működő net mellett, de lehet ez sem kell és lekéri az origintől) akkor megy offline is, HA az origin-t offline módba állítod.
Utóbbi akkor lényeges, ha origin kapcsolat van, de a játékban nem tud csatlakozni.[ Szerkesztve ]
-
Sheldon
tag
válasz Televan74 #10830 üzenetére
Hát igen, egyik nap is behalt az Origin, és ekkor nem tudta ellenőrizni, hogy a DLC-k megvannak-e legálisan...
Bár azt nem tudom, hogy ettől függetlenül lehet-e a DLC-kel játszani ilyen esetben.
Anno kérdeztem EA supportos embertől, ő azt mondta, hogy a DLC-k offline is mennek.Valakinek tapasztalata?
-
törölt tag
válasz #19617792 #10828 üzenetére
A "cím" Amerika legrosszabb cége, na mármost szerintem a bankok, dohánygyártók, bármilyen más _valós_ és nem virtuális károkat okozó cégek tényleg kiérdemelnék ezt a címet.
Nem tudom elképzelni milyen célcsoport lehet az, akinek az EA által "tönkretett" franchise-ok felérnek a legrosszabb cég nevével, mindenesetre irigylem őket, ha ez a legnagyobb sorscsapás az életükben...
Ez az origin vs. steam vs. uplay összehasonlítás meg már unalmas, mindkettő mellett tudnék felsorolni érveket és ellenérveket, eleve egy majdnem 10 éve működő rendszert nem tudom miért kell egy kb. 3 éve működőhöz hasonlítani.[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz VoidXs #10823 üzenetére
Ez valami félreértés lehet! Valójában nem tervezik az eltávolítását. A dátumnak csupán adminisztratív okai vannak. Egyébként nem is nagyon lenne értelme. Most nyúljanak bele a rendszerbe, és szedjék ki csak ezt az egyet?! Ez munka (ugye egy csomó hivatkozás van rá a cég oldalain belül, szóval azokba is be kell nyúlni, nem csak simán letörlik, oszt kész van!), ami pénzbe kerül. Hasznot meg egyáltalán nem hoz. Ilyen helyzetben minden értelmes cég úgy dönt, hogy inkább nem csinál semmit. A tárhelyet, meg az Origint meg ettől függetlenül is üzemeltetni kell, aminek megvan a maga fix költsége.
Bővebben:
'No plans' to pull or charge for Mass Effect 3 'Extended Cut' DLC after expiration date -
törölt tag
válasz VoidXs #10823 üzenetére
Hogyhogy? Ez nem csak az, hogy az ea szabályzatának meg kell felelni? (elvileg minden ingyenes cucchoz oda kell írni, hogy x időpontig lesz csak elérhető) Egyébként én valószínű le sem törlöm, amíg a hdd nem megy tönkre, mivel tényleg egy minőségi és kidolgozott trilógia. (a befejezésen valóban csiszolhattak volna még, de így is remek)
-
törölt tag
válasz VoidXs #10821 üzenetére
Ööö.. egy befejezést választottam, nem tudtam hogy többet is lehet egyszerre
Így extended dlc-vel már szerintem tűrhető, mert így már kijönnek a különbségek. Persze lehetne jobb, de nem tartom mostmár olyan rossznak mint eleinte/mint azt mondják sokan. Lehetne itt sok minden, ötletben nincs hiány, de ez már így marad. -
törölt tag
Ma értem végére a sokadik végigjátszásnak (az első résztől játszom mindig végig) és még mindig fantasztikus egy játék, úgy érzem még sokszor elő fogom venni évek múlva is. Néhány kis hiba van ami zavar, főleg a végén, de ennek ellenére is zseniális játék. Pedig anno nem is foglalkoztam vele, tesztek/képek alapján nem igazán jött be, aztán a pcguruval (ezt ki lehet írni?) együtt jött egyszer, és nagyon megtetszett.
(az zavar pl., hogy anderson pl. a semmiből sértetlenül kerül fel a citadelre, a catalystnak nem értem miért egy kisgyerek kinézete van, egy reaper kinézet/hanggal sokkal jobb lenne az a jelenet. Még volt pár kisebb hiba de már nem is emlékszem mik, csak pillanatnyilag zavartak)
-
Hunork
veterán
válasz Zoli133 #10818 üzenetére
Hát a Driver cserét megcsinálom, a játékot nem szeretném újrahúzni, más a sok DLC miatt sem. Remélem ha visszateszem a régi drivert, akkor működni fog, majd jelzem!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Sheldon
tag
válasz Hunork #10816 üzenetére
Gondolom masseffect.hu-ra is te írtál, de akkor ide is:
Érdemes lenne tenni egy próbát a driverrel, vagy esetleg a Telepítés javításával.
-
Hunork
veterán
Üdv!
Segítséget kérek! Tököm eldurran. Már 3-szor végig játszva a gamma, de most az utolsó videónál folyton kifagy!!! Mi a ráktól van ez? Adatlapomon a konfig, természetesen eredeti a játék, egy halom DLC-vel, minden flottul megy, más játéknál is. Win 8 a rendszer, de ez eddig sem volt gond. A legújabb NV driver van fent, esetleg erre gyanakszom, bár mi köze a videó lejátszáshoz?
Kérem, aki tud, segítsen! Köszönöm előre is!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Aakisan
senior tag
Köszi a válaszokat.Próbáltam editorral és úgy is szar.Mind1 megpróbáltam újra kreálni az arcot
-
Aakisan
senior tag
Sziasztok!Kijátszottam a ME1 et és 2-őt saját karakterrel most átvittem a 3 ba erre tök más csávót jött be.Nem tudom normálisan átvinni a karakterem.Valaki tudna segíteni?(az arc kód megegyezik de a játék szarul rakja össze)
-
nanorambo
őstag
válasz GypsFulvus2 #10807 üzenetére
Igaz, a spoilert elfelejtettem.
Amúgy kösz
és neked is VoidXs -
GypsFulvus2
őstag
válasz nanorambo #10806 üzenetére
Jó kis írás; hasonló érzéseim vannak nekem is e trilógia irányában. Volt olyan ismerősöm, aki fikázta a videojátékokat, legközelebb ezt mutatom meg neki. Jómagam azt vettem észre, hogy amióta rászoktam az RPG-kre, azóta nehezebb filmeket néznem, mert hiényzik az interaktivitás, az, hogy nem szólhatok bele a történet menetébe. A cikkedben nagyon jól adtad át a játék hangulatát, az utolsó három bekezdéstől eltekintve spoiler mentesen. Azt az utolsó három bekezdést viszont nem mutatnám meg olyannak, aki még nem játszott a trilógiával.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
nanorambo
őstag
Mass effect elemzésem:
[link] -
törölt tag
válasz janos666 #10804 üzenetére
Nálam a karakterárnyékok még mindig bugosak a 3-ban (majdnem minden fej/arc sötét ), de a harmonic lightingot 1-re állítva vagy a DoF-et kikapcsolva jó.
Annyira nincs nagy különbség közte, hibát sem produkál, tehát minden látható lesz.
Ha vették volna a fáradtságot normális grafikai opciókra szerintem ez is kikapcsolható lenne. -
janos666
nagyúr
válasz #85552128 #10803 üzenetére
Az első résznél nagyon gáz az alapértelmezett film grain. Ha nem lehetett volna kikapcsolni, talán sohasem játszom végig. Hihetetlen idegesítő volt számomra. Nekem semmiféle mozis hatást nem ad, mert a mozifilmekből is azt szeretem, ha minél kevesebb a szemcse (új digitális kamerák, vagy jól választott nyers filmek és lencsék, nem post-process zajszűrés!) és nem is hasonlított eléggé a film grain-hez, szóval egyszerűen csak szar lett tőle a kép.
Én viszonylag erős VGA-val is mindig kilövöm a motion blur-t. Nekem ne maszatoljon semmit, azért is játszok plazma TV-n, hogy éles legyen a mozgókép. a szemem majd maszatol, ha a valóságban is maszatolódna egy gyors mozgás (illetve még a plazma sem tökéletes mozgásban, csak mondjuk 50 vs 90%).
Ez a fenti két dolog csak eszi az fps-t és rontja a képet. De minden post-process filtert nem nyomnék ki, attól már nagyon más lesz a hangulata.
A karakterárnyékok (élesben, nem "cinematic" módban) pedig csak az első részben bugosak igazán. Én azt a másik oldalról oldottam meg: növeltem a shadow map felbontást és tweakelgettem a depth bias értéket, de már nem emlékszem hogy. A második résznél ilyenre már nem volt szükség. Ott a DOF volt határeset, hogy inkább ki vagy be. A harmadiknál már nem emlékszem ilyen problémára.
Konklúzió: Legalább 3 részt ki kell majd hozni Frostbite-on, hogy legyen egy grafikailag kiforrott részt is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igen mert a postprocess effektek már az elején be vannak kapcsolva (már a "Nyomj meg egy gombot" résznél is), mondhatni az az "eredeti" színe.
Aminél még különbséget fogsz látni az a képességek, hogy nem annyira szaturált a színük, illetve a pályákon a fény és árnyék effektek.
Néhol egyébként kifejezetten jobban néz ki úgy, hogy nincs túleffektezve.Amit még kikapcsolhatsz innen ill. a konfigurációs programból (élsimítás, elmosódás, árnyékok, és fényeffektek):
Az utolsó előtti talán 0-val is működik, de nem próbáltam.bAllowPostprocessAA=False
MotionBlur=False
DynamicShadows=False
MaxCharacterCinematicLightingPasses=1
SHSecondaryLighting=False[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
nem aktuális...
Már rájöttem, és már korábban beállítottam mindent, gyakorlatilag minden off... Vagy csak 1szerűen fos az NV driver ehhez a játékhoz...tele a net low framerate gondokkal...[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest