Hirdetés
-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz Chabe89 #12864 üzenetére
Én is egész sokáig kerültem az Andromeda-t mert szinte csak rosszat hallottam róla.
2018 év vége fele adtam neki egy esélyt és pozitívan kellett csalódnom.
Persze nem olyan mint az első 3 rész de szerintem +1 játéknak a Mass Effect világában teljesen elfér és engem jól lekötött. 'felőlem lehetne köv rész is ebből'
Valahogy 90+ óra volt mire végig vittem,szinte mindent megcsináltam amit lehetett csak ilyen nagyon 'random' dolgok maradtak el.Játék megjelenéskor atom bugos volt az tény de amikor én játszottam vele és fel volt updatelve az akkori verzióra már nem futottam bele semmi túl vészesbe.
#12871 Soul Gem
Tudom már mások is említették és persze játszható külön külön is mind a 3 rész de én is azt vallom,hogy célszerű első résztől menni és vinni a karit/elmentést mert vannak dolgok amik összefüggnek a régi döntéseiddel/eseményekkel.
Én eddig 2x vittem végig így az egészet '1x csaj 1x csávó Shepardal' de tervezem egy 3-ik menetet is mert van pár dolog amit máshogy akarok csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Chabe89 #12864 üzenetére
Nem mertem még végigolvasni a cikkeket a 3. rész végéről, így szerencsére még meglepetés lesz majd bármi is történik. De találtam egy 40 perces videót YT-n, ahol minden végződés benne van, azt lehet majd megnézem utána.
(#12865) maajsz
Hát, hülye voltam, nem jutott eszembe csökkenteni a nehézséget. Normálon nyomok mindent, de itt elfelejtettem, hogy van kisebb opció. De már töröltem akkor hirtelen mérgemben és mivel elég jól haladok a 3. részben, én már újra nem kezdem ezt. Vagy majd talán akkor ha lesz majd remastered verzió és akkor majd jöhet az import is.Ha neked a MEA főszál 10-12 óra volt, akkor nekem az kb. 30 minimum.
(#12866) DeFranco
Hasonlóan harcolok én is, amíg kifújom magam valahol, addig a 2 kísérő simán kivédi a támadásokat. Óvatos vagyok.Egyébként annyiszor eszembe jut, hogy ezt miért nem csinálták meg sorozatban. Borzasztó jó kis scifi lenne ebből rengeteg akcióval meg harccal és a sztorit is lehetne kicsit kitölteni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Háztartási gépek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Óra topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Banggood
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Opel topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest