Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz #75501312 #12868 üzenetére

    hát... szerintem amit ebből érdemes sorozatban elmesélni azt a star trek elmesélte.

    alapvetően az ötlet nagyon jó addig, hogy mass relay, az emberiség találkozik más civilizációkkal, ahol nem ő az erősebb kutya, integrálódni kell

    innen már jönnek a kiszámítható panelek, a civilizációk között munkamegosztás és hierarchia van, dúl a sovinizmus, virágzik a diplomácia, egyes fajok elnyomnak másokat, más fajok képtelenek integrálódni, sötét titkok és kölcsönös, súlyos háborús bűncselekmények, és egy pángalaktikus csúcs-szerv, majd erre jön egy galaxis szintű fenyegetés ami felszínre hozza a fennálló rendszer gyengeségeit.

    de ezt már nagyon sokan elmesélték nagyon jól, a mass effect lore ehhez nem tudna hozzátenni. esetleg prothean vonalon, ha teljesen abban az időszakban játszódna.

    az egyes megismert karakterek a játékban általában nagyon jók, hozzáadnak a játékélményhez, de a szavatosságuk itt kb. le is jár, mert hiába érdekes egy jack vagy miranda vagy tali, az összes karakternek egy, maximum két dimenziója van, szögegyenes motivációk, kiszámítható reakciók, pont, pont, vesszőcske.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák