Hirdetés
-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz KubanitoS #12906 üzenetére
Inkább talán az, hogy Shep, mint az első és utolsó ember, aki idejutott önszántából indítja el a folyamatot, mert ez tűnik a leglogikusabb lépésnek, amivel kezdetét veszi egy abszolút ellentmondást nem tűrő változás, ergo, nincs kétség és nemleges válasz, de ugye ez már fan topik, annyira nem akarták kibontani.
-
cyberkind
félisten
válasz KubanitoS #12904 üzenetére
Csak azok nem önszántukból akarták azt, amíg itt meg igen, lehet ez volt a lényeges különbség, és mivel minden egyensúlyban volt, nem történik kilengés.
Meg ugye azt se feledjük el, hogy a Reaperek vártak egy olyan egyedre, mint Shepard, aki végül is meg is csinálta a bulit elsőnek és utoljára, senkinek se sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz KubanitoS #12902 üzenetére
Úgy, hogy egy befejezés volt mindig is, csak ezt nem szándékozták közölni, és inkább kivártak a végéig, akárhogy is nézi az ember, a 3. rész a botladozások ellenére is erősre sikerült, és ha egy kicsit mögé látunk a dolognak, akkor a játék is ráakar vezetni arra, hogy logikusan, ne érzelmi alapon döntsünk, ez pedig ugye a szerves élet összeolvadása a gépekkel, ez a következő lépcső, nincs más, vehetjük úgyis, hogy ha nem ezt választja a játékos, kvázi, újraindul a játék.
-
cyberkind
félisten
Ezer év után, de végre fent van Steam-en is a 3. rész, ráadásul a DLC csomaggal együtt, remélem, ez érkezik a 2-höz is, aztán lehet lőni az ezernyi screenshotot a remaster előtt.
-
cyberkind
félisten
válasz #75501312 #12844 üzenetére
Azt viszed tovább, amit te az első játékban választottál vagy csináltál, csak rajtad áll. Szerintem grafikai tuning az enb és/vagy reshade lehet, viszont ott vannak a textúra pakkok mind a 3 játékhoz, ugyanez a 4k vagy 1080p átvezetők (ALoT és ALoV), de minden értelmes modot megtalálsz itt mindhárom játékhoz. Ha újrakezded a játékot, vagy mondjuk elindítanál egy nagyobb küldetést, szerintem mindig csinálj manuális mentést, én így csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz #75501312 #12842 üzenetére
Én javaslom neked, hogy először told ki így, majd aztán vagy a jövőben kezd el az elsőt, told ki rendesen, minden döntést meghozva és átrágva, majd azzal a mentéssel a kettőt ugyanígy, és végül a 3-at. Az első rész nekem 25 óra volt szó szerint mindenestül, de ahol lehetett, ott elnyomtam a beszélgetést, mert ezerszer láttam már, ezt a részt toltam ki a legtöbbször.
Igazából csak az elsőben tudsz "elveszni" mert az open world, a többiben már nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz #75501312 #12827 üzenetére
Importáltad a karakteredet az 1-ből a 2-be, és a 2-ből a 3-ba a meghozott döntéseiddel együtt? De ha minden igaz nem veszít az ember sokat csak részleteket ha nem is karakterimporttal tolja ki a játékokat, nekem mondjuk tetszettek a fan service kategóriába helyezhető dolgok amiket a mentés importálása okozott, de végeredményben ugyanazok a befejezések, nem tudom lehet-e neked spoilerezni.
-
cyberkind
félisten
válasz maajsz #12811 üzenetére
A 3-nál még nem vagyok, én a 2-ről írtam, csontra ugyanazok a dolgok vannak mint a virágosnál, sőt az csak úgy nem fagyott ki, úgyhogy eléggé szar. Amit pedig te írsz, nekem ott mindenkivel kifagyott.
Az 1 teljesen oké, az emlékeimben a 3 is az volt, de a 2 már régen is csinált jókat, pl mikor Kasumi-val kellett beszélni, ott kikapcsolt a gép a crossfire miatt.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz J.Hetfield #12809 üzenetére
Köszi szépen!
Egyébként így, hogy már végre teljes a hivatalos játék, most már tudom, hogy legalább ugyanúgy szar ez is mint a virágos, ugyanott lép ki, fagy be és társai, rohadt jó.
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
A 2. részben is van értelme legalább 2x végigtolni a játékot, hogy még több bónuszt kapjak a mentés importálásval a 3-ban? Az egyet ha kitolja az ember és meglépi a 60-as szintet akkor jó sokat ad mindenből.
-
cyberkind
félisten
válasz [Prolixus] #12686 üzenetére
Ezt én nem akarom, mindenáron akarom hogy digitálisan legyenek meg a tartalmak hogy bárhonnan letudjam szedni.
De még mindig nem tudom hogy van-e értelme megvennem a Trilogy-t mivel alig drágább.
-
cyberkind
félisten
válasz [Prolixus] #12684 üzenetére
A 3. rész leárazv szokott lenni 5 euró meg ugyebár az upgrade is 2.5, összesen 7.5, de amúgy meg szinte mindegy, mert a többi DLC egy vagyon lesz, félek is belekezdeni pedig kell mert isteni egy széria ez.
Mondjuk 8.5 euró digitálisan a Trilogy ahol én nézem.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Ez a Mass Effect Trilogy tartalmaz grafikai javítást is, vagy csak a 3 rész egyben van, persze a DLC-k nélkül?
Van értelme ezt megvenni ha már csak a 3. kell? -
cyberkind
félisten
válasz Apollyon #12081 üzenetére
Már az első részben is elég könnyen el lehetett bukni az Ashleyvel való románcot, akár egy rossz válasz a Mako mellett. Volt hogy több órányi mentést buktam mert újból kellett kezdenem hogy Ashleyvel rendbe jöjjön a dolog
Ez hogy sikerült?
Nálam az ezernyi végigjátszás során mindig sikerült Ash, sose volt szopás vagy visszatöltögetés. -
cyberkind
félisten
Egy ide félig illő kérdés, a Mass Effect 1-et elég egyszer kitolni rendesen, és azt a mentést tovább vinni, vagy inkább ajánlott a kétszeri végigjátszás?
-
cyberkind
félisten
Cumi van !
Hivatalos : "Ma megerősítjük, hgoy a Mass Effect 3 2012 első három hónapjában jelenik majd meg. A fejlesztőcsapat a lézer pontosságával fókuszál azon, hogy a Mass Effect 3 a legnagyobb, legjobb és legklasszabb rész legyen a sorozatban és mindenki előzetes várakozásait felülmúlja. "
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest