Hirdetés
-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz DamianB #12896 üzenetére
Ezt nézted?: ME wiki, Benning
Kellenek hozzá teljesített küldik. Meg Benning emlékeim szerint is elég késői küldetés, még az is lehet hogy a Citadellás esemény után érhető csak el (direkt nem írom pontosabban hogy ne legyen spoiler).
Az összes egyszer elérhető dolog küldetéshez kell, azért nem tudod többször megvenni. A virág pl. Ashleynek adható kedvesség. A kórházban utána a medigél fejlesztésen kívül tényleg nem érhető el más.
Nem kell utánanézni, nagyon barátságosra írták meg a játékot, csináld sorban az elérhető dolgokat, a mellékeseket amikor még elérhetők, mind a nagy főküldik előtt és akkor minden kész lesz.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
Igen, GypsFulvus2 jól írja, sok mindentől függ. Én is nemrég fejeztem be egy sokadik ME3 végigjátszást (full paragon), és arra még emlékszem hogy engedtem feltölteni a reaper kódot, viszont ezek szerint minden mást jól csináltam, mert béke lett (szegény Tali lefagyott amikor odaléptek mögé a gethek, arra megnyugodott mikor közölték, hogy segítenek az újjáépítésben). Meg a játék végi összefoglalóban is közösen építgetik a Rannochot. Tehát a kód önmagában nem befolyásolja a geth-kvarián dolog kimenetét, valami más is kimaradt nálad.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz Tanisz #12771 üzenetére
Szerintem(!) leginkább három dolog:
- nem ezt ígérték (ez konkrétan elhangzott, hogy nem lesz Deus Ex: HR-féle befejezés, A/B/C választási lehetőségekkel). Ennek ellenére pont ugyanaz lett, csak színekkel. Illetve tök mindegy, mit csináltál előtte, annak semmi befolyása nem volt a végére, bármilyen beállítottsággal választhattad bármelyik véget.
- behozták a Csillaggyereket, aki az eddigiekhez képest hülyeségeket mondott. Baromi zavaros a dumája, és sokkal értelmesebb reaper indokot ki lehetett volna találni, a Bio változata sablonos és unalmas lett.
- iszonyú összecsapott, zavaros és kiábrándító a vége. Nem derült ki mi történt a társainkkal, miért volt jó ha előtte segítettünk a quarianoknak, kroganoknak, bárkinek. Zavaros azért, mert a végén hogy kerül oda hirtelen a Normandy, sántít az idősorrend, a Citadellán történtek is furcsák, a drámai hatásnak rendelték alá az egészet, de nem jön ki jól, kusza. Kiábrándító meg azért, mert a végén kilép az űrhajóból két ember. Jó, és a többiekkel mi lett? Meg az űrhajósokkal ott a bolygón a roncs hajóval? Baromira kevés infót kapunk a társakról meg a fajokról, pedig ezen dolgoztunk akár több száz órán keresztül is, és nem látjuk az eredményt (akár jó, akár rossz).
Az EC ezen azért sokat javított, de még azzal is összecsapottnak érződik. A bazi jó trilógiát sikerült elcseszni egy maximum közepes befejezéssel, pedig jogosan többet és méltóbbat várt mindenki.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz edgelaszlo #12747 üzenetére
Ha még jól emlékszem, akkor a 2-ben a Tali-Legion kibékítés a legfontosabb momentum (amihez viszont baromi magas Paragon/Renegade pontszám kell, el kell vinni Shepardot valamelyik irányba). De van angol wiki, ahol össze van szedve mihez mi kell ,az pontosabban megmondja neked.
-
addikt
Hát maximum azt ami nem kapható a Citadellán, mert ha olyat veszel a hajón, az a szállítás miatt +10-al drágább. A legjobb cuccok úgyis a spectre irodában vehetők, az meg nem elérhető a hajóról asszem.
-
addikt
válasz Alucard1323 #12720 üzenetére
Írhattad volna nyugodtan a saját topikjába, van neki, ott is válaszoltam volna.
MEUITMCsak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz Alucard1323 #12706 üzenetére
Tévedsz, így sem lesz meg minden. Deluxe Upgrade-k csak egy-két DLC-t adnak, de ki nem guglizom hogy mit nem, jópárat nem. 3-hoz Leviathan sehol, Citadel sehol (illetve van, persze, külön jó drága Bioware-pontokért).
[Prolixus]: Origines dolgokban talán kevésbé lutri, régiózás nincs, Mexikóból meg van olcsó kulcs. Persze lopott bankkártyás vásárlás miatti kulcsvisszavonásba beleszaladhat.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Tertius #12665 üzenetére
Citadel DLC-hez: igaz hogy kicsit furcsán hat hogy bulizik az egész csapat, amíg dúl a háború és pusztulnak az emberek, de azért ott van az is, hogy Hackett kéri hogy hozzuk be a Normandyt a dokkba, hogy átnézzék, meg javítsák (oké, valójában kamuszöveg mert nem csinálnak vele semmit, de az indok megvan). Úgyhogy azért ott van az a része is, hogy nyilván szeretnénk mi is a legütőképesebb állapotban csatába menni a hajóval meg a közvetlen csapattársakkal, ha már egy csomó fajt sikerült összegyűjteni.
Illetve ami a DLC közben kiderül, annak sem árt a végére járni (sőt ugye a k@cs@g el is veszi minden jogunkat, tehát muszáj), eléggé megkavarná a dolgokat ha annyiban hagynánk.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
Olyan értelemben hardcore rpg-s vagyok, hogy imádom őket, nagyon sokkal játszottam, de igazából mindig a történet, a karakterek, a párbeszédek, a lehetőségek, a térkép meg a felfedezés érdekel elsősorban, a csatákat valamiért általában olyan kötelezően megcsinálandó dolognak érzem (de honnan jönne egyébként az XP ugyebár). Egyszerűen nekem nem élvezet ha tömegekben meg hullámokban rám törő ellenségekkel szemben kell harcolni 1 HP-val, társakra figyelve, kínkeservesen, minden taktikát bevetve, ez nekem egy rpg-ben kimondottan szenvedés (és még egy fps-t sem ezért játszok), jobban szeretek félistenként keresztülgyalogolni a torkukon (a legtöbbjében egyébként úgyis azok leszünk a közepére-végére). Szeretek benézni minden sarokba, az ellenségek ebben csak akadályoznak, a felfedezéstől veszik el az időt. Ez nekem így szórakozás, és játszani meg azért ülök le a gép elé. Annyira úgyis kiismerem a rendszerét hogy lássam ha van benne potenciál, és ha van az tök jó, aki akarja használja ki, játssza úgy. Viszont amit felsoroltam és érdekel arra úgysincs hatással a nehézség, akkor minek szivassam magam.
Viszont egy nagyon fontos dolog kimaradt:
HATALMAS KÖSZÖNET A MASSEFFECT.HU CSAPATÁNAK A MAGYARÍTÁSÉRT! (ez akkor neked is szól)
Direkt megvártam amíg teljesen kész lesz, DLC-kkel meg mindennel, és azzal nyomtam végig. Hát csak gratulálni tudok, tényleg nagyon jó lett, élvezet volt magyarul játszaniCsak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
Helyzetjelentés:
Másodszori végigjátszás, minden DLC-vel. Hát megmondom őszintén, a Witcher 3 után féltem tőle hogy nem fog tetszeni, de szerencsére nem kellett csalódnom, ez bizony egy nagyon klafa harmadiknézetű sztoriorientált akció-rpg még mindig. 65 óra ment bele, egy full renegát csajjal, végig nagyon élveztem az egészet, a dumálásokat meg döntéseket ugyanúgy mint a harcolós részeket.
Jellemzője: korrekt minőségi Bioware iparosmunka. Érződik, hogy leginkább rutinból tolták az egészet, egyenletes jó teljesítményt nyújtva egészen a végéig. A társak még mindig bazi jók, egyediek, kedvelhetők, beszélgetésekből nagyon sok van, és így a 3. részre van önirónia meg visszautalások is dögivel (főleg a Citadel DLC lett ilyen szempontból jó és vicces). Az hogy minden főküldetés (sőt ha biztosra akar menni az ember, minden mellékküldetés) után körbe kell futkozni a hajót az azért unalmas, de érdemes a rengeteg különböző komment miatt. A társakkal való beszélgetős interakcióban nagyon jó a Bioware, ez végig nagyon erős része a trilógiának. (DAI-val nem játszottam, nem tudom abban romlott-e) Szinkronhangok remekek, tényleg kitettek magukért, meg elképesztő mennyiségű a szöveg.
A harcrendszert nagyon jóra megcsinálták így a végére, jó szó hogy kiforrott, egyszerű de élvezetes és taktikus. Érdemes jól variálni a társakat, egyrészt a különböző taktikai lehetőségek miatt, másrészt mindenkinek van egyedi kommentje, beszólása MINDEN pályán adott vagy egy-egy szituációra. Nagyon kemény. Én ezt mondjuk a legkönnyebb fokozaton nem nagyon használtam ki (egy lövéstől feküdt mindenki ), de látom hogy ott van benne a kőkemény meló hogy taktikázni meg kombinálni lehessen.
A pályák mondjuk kétfélék: cső (főküldik) vagy aréna (mellékküldik), az utóbbiakon baromi erősen érződik a csak ebben a részben megjelenő multi, mert ezeken ugyanazt csinálja az ember singleben mint a multiban élő társakkal. Nem zavaró, csak észrevehető. Viszont jó és változatos a pályadesign, az eltérő fajok eltérő helyszínei tényleg egyediek, különbözőek és jól felismerhetők, ezt a részét nagyon kitalálták a designerek.
Vannak még a bolygószkenes mellékküldetések, hát ezek olyan töltelék jellegűek, de a war assetek miatt érdemes végigkutatni ezeket is. Szerencsére a nyersanyagkeresgélés kimaradt, az unalmas volt a 2-ben, akkor már inkább a Meko az 1-ből - de itt azt is kihagyták.És akkor a vége; hát igen. Másodszorra meg DLC-kkel meg EC-vel már nem olyan szörnyű mint elsőre volt, de még mindig csak közepes. Spoilerben jobban kifejtem, mert hosszú, meg nehogy valaki belefusson valamibe (de szándékosan nem írok semmi lelövőset):
SPOILER!
(francba, itt nem működik a spoiler tag)Szóval ami nekem nem tetszett, és ezek miatt érzem úgy, hogy méltatlan lett a lezárás a három részhez:
Kevés az infó. És úgy egyáltalán ezt érzem rossznak az egész végében:
1. Egyszerűen nem látjuk, hogy a döntéseink, meg a war assetek mit számítanak. Ha már ilyen szép hosszú videós rész van a végén, akkor baromira kellett volna mindegyik részhez egy-egy mondat, hogy most éppen mit is látunk, és az miért történik/nem történik. Pl.: valamelyik mellékküldivel összeszedtünk egy rombolót, akkor az igenis megjelenik a videóban, jön a flottával együtt (a játék megfelelő könyvtárában megvannak a videk, sima .bik fájlok, meg lehet nézni külön is, tényleg többféle jelent van, van olyan amikor jön, van amikor nem). Csakhogy szerencsétlen játékos ebből még nem tudja hogy mit kell nézni, hogy az a nagy hajó bizony azért van ott, mert ő összeszedte. Kellett volna valami komment, hogy "Milyen jó hogy segített nekik, jön a rombolójuk", vs. "Milyen kár hogy nem segített nekik parancsnok, jól jönne még egy plusz romboló". És ugyanez van az egész csatával, igenis van különbség hogy mi támadunk-e először, mekkora erőkkel, mennyire lelkesen, mekkorák a veszteségek, stb., de nincs markáns különbség a videókban (nyilván a végén már megdöglöttek hogy időre kész legyenek, érthető a spórolás), DE nincs komment sem. Emiatt viszont a játékos nem érzékeli hogy volt-e értelme gürcölnie és rossz lesz a szája íze.
2. Cybergyerek: ja, az akit mindenki pofán akarna lőni. Ezzel is az a fő baj, hogy kevés az infó: meg lehet érteni (főleg az egyik DLC-vel együtt), végig lehet gondolni amiket elmond, de mégis lezáratlan, sok kérdés marad amire nem kapunk választ, sok új kérdés is felvetődik, de ezekre sajnos rákérdezni sem lehet. A játék összes többi meg előző részében megtudunk mindent, kiderülnek a dolgok akár visszamenőlegesen is, nem kell agyalni semin, szép kereken van magyarázat mindenre, de itt ez érezhetően összecsapott. Érdekesség, hogy a renegát úton viszont többször előjön az a konfliktus amit a gyerek is magyaráz, tehát végigvonul a játékon az a vonal is, nem csak úgy ukmukfukk bedobják a végén, de tény hogy mondjuk egy paragon Shepard sokkal kevesebbszer találkozik vele, és emiatt lehet olyan "légbőlkapott", "WTF", "miezaszar" érzete az embernek.
3. Fájó hiány: mi lett a társakkal. Szintén kevés infó, EC előtt ez borzalmasan rossz volt, fekete képernyő és vége, 'játssz a DLC-kkel ha akarsz'. EC-vel sokkal jobb lett, de itt is előjön hogy kevés a magyarázat: a mutatott képeken az életben maradt társak bizony simán ott vannak egyébként random töltelékszereplők helyett, de szöveg nélkül ezt is csak többszöri, többféle végigjátszással lehet észrevenni. Nem várok én fullHD CGI videóözönt, egy DA-féle kép+szöveg bőven elég lett volna, csak derüljön ki kivel mi lett (abban ez nagyon szépen megvolt, társakra meg területekre vonatkozóan lebontva hogy milyen döntésünk mit okozott, és bizony nem egy WTF-pillanatot okozva még a stáblista előtti pillanatokban is!).
Ezek miatt a befejezés gyenge, az amúgy nagyszerű és igazán minőségi trilógia kapott egy közepes lezárást. Nagy kár.SPOILER VÉGE
Na, jó kis wot lett, köszi aki végigolvassa.
Még van kedvem sci-fi rpg-zni, úgyhogy folytatok még ME2-ben egy gonosz lúzer k@cs@g faszit, ezzel úgy akarom hogy éppen csak túlélje a 2-t a béna idiótája (találtam hozzá guide-ot), és úgy nekimenni még egyszer a 3-nak.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz tiv83us #12566 üzenetére
Most mi ezzel a baj? Citadel Security = Fellegvár Védelmi Erők vagy mi a fene. C-Sec=F-Véd.
Jó, akkor fanyalgóknak újra:
Van akit a C-Seces folyosói Spectre-terminálról lehet hívni (Mirandát pl.).
Dobjatok egy lájkot ha tetszett és iratkozzatok fel a csatornámra.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz #58450688 #12375 üzenetére
Nem igaz, hogy a fellélegzés a DC-vel jött, benne volt már az eredeti játékban, csak nehéz volt előhozni, mert sok WA kellett hozzá (multi nélkül nem is lehetett). A DC-ben csak lecsökkentették a követelményt, meg jöttek ki még DLC-k amik adtak WA-t, azért lehet könnyebben megtalálni. De a videók között ott volt már a DC előtt is (tudom, mert végignéztem őket játékon kívül, nem is értettem pontosan mit is látni).
Szerintem tök jó dolog hogy Shepard meghal a végén. A hollywoodi über-happy-endet nagyon utáltam volna. Nekem se tetszik az összecsapott vég (a sötét energiás sokkal jobb meg sci-fisebb lett volna), de elég jók lettek azért megoldások a három színnel, főleg a DC-s képregényes kiegészítésekkel a végén.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz KubanitoS #12355 üzenetére
Mert Grunt nagyon jó tank, a végső Collector rohamnál meg ilyenek kellenek feltartani őket (ők azok akiket nem viszel magaddal, hanem tartják a frontot amíg te a végső böhömmel küzdesz). Valószínűleg így pont gyenge volt a csapat, valakinek meg kellett halnia és Talit dobta ki a véletlenszám-generátor. Talit pont érdemes magaddal vinni, mert a barikádon gyenge.
-
addikt
válasz frigyo #12119 üzenetére
1. Dokumentumok\BioWare\Mass Effect 3 - ezt a mappát átmásolod valami olyan helyre amit nem akarsz törölni reinstall közben sem
2. Ugyanide visszamásolsz mindent.
3. Origin felhő ha be volt kapcsolva, akkor észleli hogy volt változás és megkérdezi mi legyenCsak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
-
addikt
válasz cyberkind #12071 üzenetére
Maximum karakterhez kétszer kell, mindkétszer mindent megcsinálva, csak úgy lehetsz 60. szintű (első végigjátszás végére ha nem vagy asszem 53., akkor nem leszel 60). Maximum karakter több bónuszt meg alapanyagokat kap a 2-ben. Viszont a bónuszok nem olyan lényegesek, döntések miatt elég egyszer.
-
addikt
válasz janos666 #11918 üzenetére
Egy küldetést tudsz még megcsinálni mielőtt a legénység megy a levesbe, ez leglogikusabban Legion lojalitás küldije. Ha Ryder így akarja csinálni, lehet, de akkor biztosan bukja a legénységet.
-
addikt
válasz nanorambo #11856 üzenetére
Van kicsomagoló a zene/hang fájlokhoz, de sajnos nevet nem tudok.
Mass Effect 3 sound unpacker talán gugliba
Aztán akkor után még ki kell mazsoláznod hogy a sokmillió hangfájl közül melyik az.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz #85552128 #11834 üzenetére
Biztos hogy nem csak a jövőre utal. A gyerek azt mondja: "Mesélj még egy történetet Shepardról", az öreg: "Jó, akkor még egyet..." és jön a szöveg, hogy ismerd meg Shepard további kalandjait, úgy, hogy játssz a DLC-kkel, stb.
Illetve hogy nem szűnt meg az élet, később is létezik még az emberiség bármelyik befejezést is választjuk, és emlékeznek Shepardra.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bacsis #11811 üzenetére
Bármelyiket, de leginkább mindet, és akkor biztosan lesz elég War Asseted. meg az EC-t akkor rakd föl, úgyis ingyenes, de abban levitték a határt egy ezressel, ez is nagy könnyítés.
tiv83us: nem szénné égett felsőtest az azért, csak egy erősen károsodott páncél.
-
addikt
válasz bacsis #11773 üzenetére
Spórold meg a Coll.Ed-et, abban sem lesznek benne a DLC-k (illetve csak egy). Külön kell őket megvásárolni, akciózva sosincsenek.
Végéhez:
[SPOILER]
Van olyan lehetőség, hogy Shepard túlélje...
[/SPOILER]Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
-
addikt
Nem, az nem elég, attól még ugyanott marad a csík. Ugrás is kell hogy nullázódjón.
Mondjuk szkennelsz, bevállalod hogy jönnek a reaperek, aztán majd később visszamész érte ha találtál valamit, addig szkennelsz másik rendszert. A százalékmutatón úgyis látszik ha valami még nem 100%.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz Dévacsen #11481 üzenetére
1. Az ingyenes EC óta nem, de ahhoz jól kimaxolt mentett állás is kell (hogy sok pontot hozz át belőle). Illetve ha sok DLC-d megvan, akkor azokból is összejön. Igazából az EC-ben csökkentették a követelményt úgy, hogy DLC-k nélkül is megcsinálható legyen.
2. Idővel csökken. Ha jól tudom 1% / 1 óra, de ez nem biztos.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz Hegyirabló #11435 üzenetére
Én is szívtam vele, nem lesz 5.1 hangod ME1 alatt.
-
addikt
válasz Hegyirabló #11421 üzenetére
Originről, patcheli a játékot, vagy ha onnan töltöd akkor patcheltet kapsz.
-
addikt
Hát az EC pont ingyen volt, és csak nekik volt plusz dolguk vele, nem hiszem hogy vágytak ilyen DLC kiadására.
Viszont Omega- és főleg Citadel színvonalú DLC-k jöhetnek. Illetve frászt, ne jöjjenek, adjanak ki egy komplett játékot, na de ez az EA-t ismerve úgyse fog megtörténni. Viszont ha már DLC, akkor ilyenekkel legalább meg tudok békélni.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz Ryder62 #11218 üzenetére
UI-t játékmenettől függetlenül is lehet tesztelni pl.
Vagy a fegyver upgrade-t. Vagy a ruhaválasztást. Vagy a csapat pontkiosztás (fogalmam sincs hogy lesznek-e benne ilyenek, csak a 3-ból kiindulva).Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz Ryder62 #11214 üzenetére
Kasumi ott áll hátul a ruhafogasnál, jól felismerhető a csuklyája
Egyébként van még egy Gruntunk is balra a kék telefon mellett. Thane van alul.WayneGace : a mai nem-PC-only játékok MIND a konzolosoknak készülnek. Ők ugyanis a vásárlóerő. Tehát tesztelni is elsősorban a konzolos kezelhetőséget fogják, a bill+egér másodlagos.
-
addikt
válasz GypsFulvus2 #11203 üzenetére
És azt még Steamre is képesek voltak fölpakolni. Meg is vettem a legutóbbi akcióban, hiába volt meg már dobozosan az alapjáték+kieg.
Én azért még reménykedek egy fullos kiadásban (végülis nem mondták hogy nem lesz...), hátha meglepnek vele, mint legutóbb a Bethesda a TES Anthologyval.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
-
addikt
-
addikt
Ez a ME3 Citadel DLC valami elképesztően jóra sikerült. A fősztori sem rossz (a rengeteg jópofa beszólással), de a végén a parti az valami frenetikus. Iszonyú jó látni egyben az egész csapatot, dumálni velük, meg hallgatni őket (szerencsére olyan karaktert folytattam, aki mindenkivel jóban volt, szóval asszem aki ott lehetett az tényleg ott is volt). Jók a zenék is, az egész baromi hangulatos.
Ráadásul a legtöbb lehetőséget nem is láttam, most nézem Youtube-on a többit (most tartok a 'Tali a Normandy-t utánozza' résznél, szakadok )
Végig kell még játszani egyszer-kétszer ezt a trilógiát, érzemA parti utáni rész meg tök érzelmes, amikor mindenki tudja, hogy valószínűleg tényleg ez volt az utolsó, amikor mindenki együtt lehetett és volt is. Amikor visszamennek a Normandyra, azt éreztem igazi lezárásnak, nem is a játék végét. Komolyan mondom, bepárásodott a szemem
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz subatom #10998 üzenetére
50.000 év: ~10.000 éve beszélhetünk emberi, fejlett civilizációról. Még egy-két ezer év (ami már nem oszt, nem szoroz), és szétrajzunk a galaxisban. És akkor még mindig csak az 50.000 év ötödéről beszélünk. A maradék időben ki tudja meddig jutunk el és milyen fejlettségi szintet érünk el. Űrutazás ~40 éve van, és máris milyen eredményeket értünk el. Az meg nagyon picike része még a 10.000 évnek is.
A reaperek ugye nem aratnak le minden fajt 50.000 évenként, csak az elég fejletteket, meg főleg akiket a Citadella rendszerében megtalálnak. Az emberiség is megúszta 50.000 évvel ezelőtt, meg pl. a yawg-ok is, mert nem voltak még elég fejlettek az űrutazáshoz. De azért nem nulláról kell indulniuk.
Ha meg 50.000 évenként aratnak, de a nem elég fejletteket meghagyják, akkor az is érthető, hogy a maradék miért van kb. azonos fejlettségi szinten.
Tehát teljesen hihető az 50.000 éves szám.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Na akkor ezt most kicsit érthetőbben is. Amit ki tudtam hámozni:
- Folytatás. Van single és multi része is. Jó.
- magyarítás még nincs, készül
- igen, vannak DLC-k. Amit érdemes meg is venni: From Ashes, Leviathan, Omega, Citadel. Ezeket már Originről is megveheted.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz DiamondBack #10862 üzenetére
Nem lehet bevenni.
Csapattagok (állandó és ideiglenes)Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz #85552128 #10774 üzenetére
Lehet hogy lesz valami, a kisebbekkel DA1-2-nél is meglépték ezt.
Mondjuk 'nagy' DLC ott se lett ingyenes. Meglátjuk. Az én pénzemet leshetik, amíg nincs akció a DLC-kre, és ilyen bazi drágán adják a BP-t is. Alapjátékok megvannak, azzal megtiszteltem őket.
Vagy ha mégis jön egy full kiadás az összes DLC-vel - na akkor azt megveszem. De ez az egyértelmű DLC-lehúzás nagyon nem tetszikCsak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz kriszpontaz #10767 üzenetére
Nem én. Az EA
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest