Hirdetés
-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
-
törölt tag
válasz cyberkind #12843 üzenetére
Hát lehet akkor az elejétől kellene kezdenem az első résszel és importálni a karakteremet.
Mindhárom részben ugyanúgy néznek ki a karakterek? Nekem a jóképű Shepard kell.
Grafikai tuninggal kapcsolatban merre nézelődjek, hogy kicsit szebb legyen a játék? Nem kell mindenféle mod, elég ha a textúrák jobban néznek ki.
Originen van mindenféle ingyenes extra, fegyverek, ruhák, ilyesmik. Érdemes ezeket letölteni? Nekem az alap fegyverek is bőség zavara, főleg, hogy egy részük gyenge hiába fejlesztem őket. Viszont sosem tudtam cserélni? Tudok fegyvert eldobni? Jaj annyi kérdésem van, hogy ne megint hülye fejjel induljak neki.
Illetve ha csinálok quick savet, akkor azok megmaradnak?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz cyberkind #12841 üzenetére
Hát, az első 4 mellék küldit figyelmen kívül hagytam. Kaident sem látogattam meg a kórházban és most meghalt. Gugli szerint ezt megakadályozhattam volna, közben kiderült, hogy ebben van romantikus szál is. Egy másik mellék küldi, ami eltűnt, mégis meg tudtam csinálni, beszélnem kellett valakivel a Purgatory night clubban. Viszont most nem szívesen kezdeném újra. Ha visszatöltök előző mentést, akkor mindig lesz opció az előző visszatöltésre? Mert így lehet vissza tudnék ugrálni egy kicsit.
És most már nincs priority küldim, vannak N7-tel kezdődőek, van külön Citadel és hasonlók.
Pedig ha ki akarom maxolni, akkor újra kellene kezdenem.
40-50 óra. akkor nekem az duplája, te jó ég.[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz cyberkind #12823 üzenetére
Azért ez a harc dolog emlékeim szerint az első két részben nem volt ennyire tolva. A harmadikban éreztem először, hogy kicsit sok agyatlan lövölde. Sokszor érződött, hogy egy szkriptelt eseménysort látok. pl Egy darab ellenség volt és ha azt megöltem akkor utána jött a következő szakasz.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
maajsz
senior tag
válasz cyberkind #12812 üzenetére
Igen a 2-nél dereng egy-két bug, de nem is mind crash hanem pl ilyenek, mikor Grunt kiszabadításánál ha túl hamar ölöd meg a csajszit és még nem engedte ki az összes podból a kroganokat akkor benne maradhat egy és nem lehet befejezni a küldit.
Viszont én nem játszottam a gamet sem AMD/Ati karival, de még crossfire/SLI-vel sem soha, így lehet sok egyéb bugról nem tudok. -
maajsz
senior tag
válasz cyberkind #12810 üzenetére
Érdekes nekem a pár száz óra ME3 alatt kb egyszer sem fagyott ki, legalább is a vanilla. A modoknál volt olyan hogy megzavarodott de az valszeg a modding miatt volt. Hasonlóan az ME1 sem volt problémás szinte soha, ott talán a Mako szívatott meg 1x-2x. Az ME2-nél volt egy pont Illiumon, amikor a hátsó részhez átvezető folyosón mindig kifagyott, ha nem tetszett neki valamelyik squadmate.
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz cyberkind #12808 üzenetére
A 3. részt azon a szinten kezded amin az import karaktered áll. Extra pénz sajnos nem jár, mint a második részben. 30-as a max szint a 2. részben amit már az alapjátékban is elérsz úgy rémlik, dlc-vel meg pláne. Egyből mehet az import 1. végigjátszás után szerintem.
-
S1M0N
senior tag
válasz cyberkind #12688 üzenetére
A Trilogy maximum akkor éri meg, ha az első részhez nincs meg a Pinnacle Station DLC, mert az fizetős. A többi meg, amit a pakk tartalmaz, mind ingyenes.
On PC, Mass Effect will include Bring Down the Sky and Pinnacle Station on disk. For Mass Effect 2, Cerberus Network will be included which features Zaeed – The Price of Revenge, The Firewalker Pack, Cerberus Assault Gear, Arc Projector heavy weapon, and Normandy Crash site mission. For Mass Effect 3, Online Pass will be included granting players access to co-op multiplayer.
Azért meg, hogy Originen 2x legyen meg az adott játék, felesleges lenne a felár. De ahogy mondtam, ha nincs meg a Pinnacle Station, akkor talán megérheti, bár nem tudom hol vennéd, és mennyiért, mekkora az árkülönbség a 3 és a Trilogy között.
-
[Prolixus]
addikt
válasz cyberkind #12685 üzenetére
Az EA csodálatos üzletpolitikája ellen én úgy tiltakoztam anno, hogy megvettem a Collectors's Edition-t az alapjátékból, de utána egy kumma DLC-t sem. Természetesen komplett végigjátszáshoz *más* forrásból szereztem meg a játékot.
Nem akarlak erre bíztatni, de ez is egy megfontolandó stratégia lehet azért.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
-
janos666
nagyúr
válasz cyberkind #12082 üzenetére
Nekem is fura. Én kapásból ráfutottam a Liara<->Ash jelenetre.
De végleg eldöntötte nálam a kérdést, hogy Ash sértődve lépett le, míg Liara nyugisan maradt ott a "mi lenne, ha mi így hárman..." reakcióm után.(#12078) deedee
Egy rész / hét?
Nekem 60-80 órák rémlenek játékonként, ami napi ~10 óra, de ha semmi dolga az embernek, még akkor is kell néha működtetni a szervezetet.
Nem tudsz rendesen aludni? (Bár mondjuk átlag emberhez képest én se a napi 10+ órával. )[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Apollyon
Korrektor
válasz cyberkind #12082 üzenetére
Már nem emlékszem az összesre, de pl Eden Prime-on amikor meghalt az egyik gyerek akkor újra a Normandyn Ashley elkap hogy sajnálatát fejezze ki, és ott nem mindegy hogy mit válaszolsz. Meg aztán amikor jön pl a családja sztorijával, meg a verses baromságaival ott is könnyű elbukni. Renegade válaszok kizártak.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
addikt
válasz cyberkind #12071 üzenetére
Maximum karakterhez kétszer kell, mindkétszer mindent megcsinálva, csak úgy lehetsz 60. szintű (első végigjátszás végére ha nem vagy asszem 53., akkor nem leszel 60). Maximum karakter több bónuszt meg alapanyagokat kap a 2-ben. Viszont a bónuszok nem olyan lényegesek, döntések miatt elég egyszer.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Archanon
őstag
válasz cyberkind #120 üzenetére
Szép kis art... no, de nem úgy volt, hogy megszűnnek a jármű irányítással való küzdelmeink? egyik hírben olvastam...
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Opel topik
- Home server / házi szerver építése
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ukrajnai háború
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest