Hirdetés
-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz tiv83us #11798 üzenetére
Engem pont bosszant hogy ezt is kell, meg sosincs eleg penz a vilagon hogy mindent megvegyel, masodszorra konnyebb.
Amugy meg ME2 insane nekem valamiert nagyon konnyu volt, talan mert sniper csapattal mentem infivel, szvsz kozel van a cheat-hez
Harmadik meg vicc, biotic csapattal. Talan az elso volt az egyetlen, ami kikeszitett insane-en. De olyan regen volt az, hogy mar az is lehet, hogy nem az volt, hanem valami mas.Assuming Control
-
tiv83us
veterán
Tulajdonkeppen level 1-es karakterrel is gyerekjatek a ME2-hoz kepest.
En azert szeretek mindig vagy uj karit kezdeni, vagy ME2 importot, mert en elvezem a level-uppolast, meg a vasarolgatast, gyujtogetest.
Ha ugyanazzal a karakterrel kezdesz, mar fullig van a paragon/renegaded, a reputationod, es a fele boltok uresek a Citadelen, mert mar minden fejlesztesed megvan. Szal tul uncsi.[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
janos666
nagyúr
válasz bacsis #11795 üzenetére
Ha már van ME3 mentésed, akkor indítasz egy új játékot ugyan úgy, mint ha először szeretnél játszani az ME3-al, csak új karakter helyett importálod a régit, hasonlóan, mint mikor a 2. vagy 3. rész kezdetekor importálod a megelőző részek karakterét.
Ezt amúgy én sem tudtam, hogy a 2. és harmadik részben is magasabb szintre lehet jutni, ha többször játssza végig az ember.
Nekem logikusabbnak tűnik, hogy ha ismételni szeretne az ember, akkor az első résztől kezdi és még talán azt is egy új karakterrel (pl. másik "kaszt"-ú vagy esetleg másik nemű főhőssel, stb).
Kicsit fura, hogy sorban minden részt kétszer-kétszer kéne egymás után végigjátszani.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Lenne egy kérdésem a single részben mennyire lehet a fegyók szintjét felfejleszteni?
Nekem csak 5. szintig engedi.
-
Phobion
őstag
-
törölt tag
Ami szerintem "kötelező" az alapsztorihoz az a Leviathan és az EC, ezen kívül még a From Ashes (Ezt érdemes Digital Deluxe vagy Upgrade packkal venni ha már megvan a játék így most például 2,5€ külön meg 800 bioware pont = 8 € lenne + így még jön pár extra fegyver is) ami említésre méltó, az Omega és a Citadel is jó a maga módján, de nélkülözhető.
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
válasz bacsis #11780 üzenetére
Az Extended Cut az ingyenes es kotelezo.. Hidd el, tudom mirol beszelek
Ps: Szerintem a lanyaid imadnak a Citadel DLC-t, olyan kis "aranyos", levezetos, partizgatos, kaszinozos, estelyibe oltozos Nekem a Leviathan DLC mellett talan a Citadel a kedvencem. Az Omega kicsit csalodas volt, egyedul a regi szep emlekek miatt jott be (ha jatszottal a ME2-vel, akkor tudod mirol beszelek).
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz tiv83us #11776 üzenetére
Nekem sokkal jobban tetszik a vége EC nélkül.
Sovering: [...] reasons beyond your comprehension [...]
Sehpard: Shit, that advanced AI thing scared the shit out of me!
Liara: Yeah. By the Godess! I am so scared!
--- A few years later. The same topic with an even more advanced AI ---
EC-StarChild: It's pretty simple, really. Just let me explain it like you were 10 years old. I am sure you will completely understand everything in a few short minutes. So, [khmm] a veeeery long time ago, in a galaxy faaaar faaaar awaaay, there was aaa ... ... ...
Shepard: K, thanks. Jeez! It was a pretty cool story, bro. Got it! Right! KK!!! It wasn't complicated at all, I see and understand everything now!
EC-StarChild: Would you like me to explain it again with a little extra details? Just to make sure you got it?
Shepard: KK, thankZ! Shoot! I am all ears. You are soo kind! Love your stories!
EC-StarChild: So, in a Galaxy, far, far away... ... ...
Shepard : Zzzzz ZZZZZZ ZZZzzzzz[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
tiv83us
veterán
válasz bacsis #11773 üzenetére
Remelem azert az ingyenes Extended Cut-ot letoltottetek, ami valamennyire turhetove teszi a veget, mert anelkul en is sirnek... (EC-vel is kozel allok hozza meg mindig, akarhanyszor vegigviszem, es nem azert, mert meg vagyok hatodva )
-
addikt
Spórold meg a Coll.Ed-et, abban sem lesznek benne a DLC-k (illetve csak egy). Külön kell őket megvásárolni, akciózva sosincsenek.
Végéhez:
[SPOILER]
Van olyan lehetőség, hogy Shepard túlélje...
[/SPOILER]Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
janos666
nagyúr
"végülis úgy lezárták, hogy ha lesz is Mass Effect4, ezt a történetet már nem lehet folytatni"
Pedig a játékon kívül még folytatódik.
Ez korábbi és hangulatosabb: Indoctrination Theory (3db ~1,5 órás rész)
Ez pedig frissebb és izgalmasabb: ChooseWisely (4 epizód)
Szerintem az, hogy utóbbinak még most készül az 5. része, elég jól jelzi, hogy még nem mindenki zárta ezt le magában.
Mindkettőben különbözőképp jelenik meg a túlzott "belemagyarázás" és szándékos egyoldalú értelmezés, de ettől függetlenül szerintem mindkettő érdekes (főleg annak, aki úgy van vele, hogy Mass Effect-ből sohasem elég, de már szégyellné újra végigjátszani ) és nekem jobban tetszik a CW sorozat.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
bacsis
Közösségépítő
válasz tiv83us #11768 üzenetére
DLC nélkül vittük végig, így is hosszú volt
deee szem jövő hónapban megveszem a "collectors edition"-t belőle, Fehérváron láttam az 576kbyte-ban 8ér'...
Na szóval jahh, a szintézist vittük végig, a kisebbik lányom Lilike végig sírta, szal ezért kárdeztem, hogy van-e valami olyasmi, ahol Shepard is túlél... na meg úgy kb mindenki
Szóval akkor szerintem beérjük ezzel
Amikor kijött a játék, és megjelentek róla a cikkek, én az Iponon olvastam, és nagyon lehúzták a befejezését... én egy kicsit aggódtam is miatta, de nem tudom miért mondták.. tökéletes történet tökéletes befejezése
és végülis úgy lezárták, hogy ha lesz is Mass Effect4, ezt a történetet már nem lehet folytatni -
janos666
nagyúr
válasz nanorambo #11771 üzenetére
Nagyon jó lenne az agresszív perlin noise nélkül (amitől ráadásul még a sötét árnyékos rész is túl világos szürke lesz, jobb lenne feketén...).
Az első részben hihetetlenül utáltam a film grain effektet, már a Citadel-en jártam Eden Prime után, mire végre megtaláltam, hogy mit kell kikapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
-
Apollyon
Korrektor
válasz tiv83us #11768 üzenetére
A kölökbe nem feltétlenül kell belelőni, én amikor először nyomtam a befejezést, végig elutasító válaszokat adtam, vagyis hogy nem fogadtam el egyik színt sem, így ebből is az lett hogy "The cycle continues.."
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
tiv83us
veterán
válasz bacsis #11766 üzenetére
Extended Cut-tal es DLC-kkel vittetek vegig? Ha jol veszem ki a szavaidbol a szintezist valasztottad, azaz a "kozepso utat".
Egyebkent nincsen jo, vagy rossz befejezes, en speciel a controlt valasztottam, hogy en iranyitsam a Reapereket, ujra epitsem veluk a Mass Relay halozatot es orsereget allitattsak veluk a Milky Way lakoi szamara.
Egyedul talan rossz befejezes az, ha beleeresztesz egy golyot a Csillamkolyokbe a vegen, es akkor berag es learatjak az egesz univerzumot es a cycle folytatodik. A destroy is elvileg "jo" befejezes, a Reaperek elpusztulnak, csakhat veluk egyutt a gethek es EDI is, de vegulis a cycle veget er.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
janos666
nagyúr
válasz bacsis #11766 üzenetére
Ha nem kerültem volna a spoiler-ezést, akkor javaslatom volna, hogy a gyermekközönség előtt a középsőt választ, mert szerintem ez a legszebb.
A másik kérdés azóta is folyamatos vita tárgya, ami talán sohasem zárul majd le végérvényesen (leghamarabb is a következő Mass Effect játék bemutatásakor, de valamiért nem bízom benne).
Nekem az az ME3 autosave van eltéve, amit a StarChild-al folytatott beszélgetés végén készít a játék, hogy válassz egy irányt.
Én pillanatnyilag a vörösre hajazok, mint legjobb és kékre, mint legbutább.
Élőben az első ME3 végigjátszáskor én is a zöldet toltam.[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
nahh skaccok, a gyerkőcökkel végig vittük a 3. részt is... lényegében a végét se nem olvasni se nem elmagyarázni nem tudtam, mert elcsuklott a szavam...
Az lett a vége, hogy Shepard feláldozza magát, és "szétszóródik" az univerzumban, de amúgy mindenki heppi...
Tényleg ez a játék legjobb vége? -
tiv83us
veterán
válasz TWO40VIDEO #11715 üzenetére
Lattam nehany kepedet a FB Mass Effect oldalan, nem rosszak, foleg amikor bemountoltad az arcodat Shep testere
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz tiv83us #11762 üzenetére
Hehe, vicces, mikor évekkel később tényként emlékszem vissza valami hülyeségre, amit csak poénból találtam ki.
Lehet, hogy több köze van a héber igazsághoz (~ Názáreti Jézus, Nazar...).Olyan, mint amelyik így rácuppan a Citadel rudjára: [link]
De amúgy tényleg hasonlítsd össze Harbinger-el... Ha minden áron rá akarod erőltetni a földi emlősök nemi jellegeit, akkor szerintem sikerülni fog (karcsúbb, kecsesebb) és valamelyest "anyáskodóbb" is (Sovering, még ha erős hátsó szándékkal, és hasnló végső célokkal is, de hosszabb időre és csoportokban gyűjti maga mellé, akit tud, míg Harbinger inkább olyan mint ha fennakadt volna a "megölök mindenkit, megölök, megölök, meg meg" Dopeman szám ).
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz tiv83us #11760 üzenetére
Szerintem ezt könnyen meg lehet magyarázni, hogy a Galactic Codex miért volt szimplán out-of-date (vagy akár egyenesen pontatlan is), amikor könnyen halott/sérült lehetett már sok felelős szerkesztője/lektora, és amúgy is problémás lehetett a szinkronizálása a hagyományos kommunikációs hálózat zavarai mellett.
Sovering vajon tényleg "nő" jellegű tudat volt (Legion beszámolója után)?
Ezen a képen tényleg sokkal kecsesebb, mint Harbringer.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
tiv83us
veterán
válasz genndy #11759 üzenetére
De biza azok. Az osszes tobbi Reaper varians mashogyan nez ki es sem a Reaper Troop Transport, sem a Reaper Processor Ship nem ereszkedik le az atmoszferan belulre. (Az egyik nagyobb kepen, amit par napja linkeltem, (ott van valahol kozepen), lathatod hogy neznek ki, Hatalmas test, hangyanyi csapok".
[ Szerkesztve ]
-
-
tiv83us
veterán
Egyebkent ez a meretarany kerdes eleg erdekes, (ha mar a ME4 topikban is felhoztuk), hiszen a jatekban, peladul mikor megerkeznek a Foldre (foleg az introban, amikor elhagyjuk a Foldet, amikor latjuk leereszkedni a sok-sok Capital Shipet, nekem igencsak nem tunnek 2km magasnak a nagyfiuk, ami gen mocskosul magas, kb negyszerese a regi World Trade Centereknek (110 emelet+antenna), es azert ez pl igen illuzio rombolo...
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na így már mindjárt más. Érdekes lenne ha a folytatásban ismét előhoznák a Leviathan-okat.
(#11755) Zoli133
Neeem, hanem mint történeti szereplőket. Nem azt mondom hogy ők legyenek az enemy-k, mert akkor kiakadna mindenki.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
tiv83us
veterán
válasz genndy #11752 üzenetére
A Leviiathanok nem alkottak Reapereket. Ok csak egy super-advanced AI-t alkottak, hogy fenntartsa a rendet a szintetikusok egy az organikusok kozt. Csak a Leviathanok arra nem gondoltak, hogy ok is reszesuk a problemank, igy az AI osszehordalt egy szintetikus sereget (meg nem a Reaperek) es lemeszarolt nehany Leviathant, majd a harvest elkezdotott es a Leviathanok genetic strukturajabol megszuletett Harbinger, majd a cycle of destinction elindult.
-
tiv83us
veterán
Kisse hosszu elmagyarazni. Szvsz a legjobb ME3 DLC a Citadel mellett. A lenyeg.
Kozben talaltam egy kicsit realisztikusabb comparison-t a hajok kozott..
Mondjuk inkabb, ugy, hogy a Reaperek reszben Leviathanok A Reaperek tobben vannak, de 1 vs 1 egy Leviathan barmikor megfektet egy Capital Ship Reapert
[ Szerkesztve ]
-
S1M0N
senior tag
!!!SPOILERES LEHET!!!
Kódex leírás:
"Shepard parancsnok Auróra Munkacsoportnak küldött jelentése előtt lényegében nem voltak ismereteink a Leviatánokként emlegetett vízi fajról. Igazi nevükről nincs feljegyzés, civilizációjuknak nincs nyoma, és más fajokra gyakorolt befolyásolásáról sincsenek beszámolóink. A munkacsoport teóriái kizárólag a Shepard által nyújtott korlátozott mennyiségű információkon alapulnak.
Anyabolygójuk jó eséllyel nem a jelenlegi lakhelyük, így a vélekedés szerint a Leviatánok hatalmas méretük és vízi jellegük ellenére elsajátították az űrrepülés tudományát. Ebben kulcsszerepet játszhatott azon adottságuk, mellyel képesek gondolati úton kommunikálni szárazföldi fajok egyedeivel, illetve irányítani őket, így származzanak a Leviatánok bármely bolygóról is, kellett ott élnie egy őket kiszolgáló szolgafajnak is. Feltehetőleg a testük egyaránt kibírja a rendkívül magas mélytengeri nyomást, és a part menti alacsonyabb nyomást, ahol érintkezhettek a szolgáikkal.
A Leviatánok űrutazása méretükből adódóan hatalmas mérnöki kihívás lehetett. Meglehet, hogy az utazás megkönnyítéséhez - a hannárokhoz hasonlóan - nullemet használtak, és kibernetikus szűrők segítségével lélegeztek a szárazföldön. Nincs információnk arról, használtak-e a Leviatánok biotikus erősítőkhöz hasonlatos eszközöket, de valószínűnek tűnik. Kibocsátott impulzusaik fény feletti sebessége a modern tudomány számára mindeddig ismeretlen, precíz irányítást igényel. Mivel azonban a Leviatánok nem szolgáltatnak információt fejlettségi szintjükről, ez ügyben csak találgatni lehet."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Leviathan dlc nekem kimaradt, valaki elmagyarázná nekem hogy kik-mik ők, mi a történetük? Thx.
Live-Die-Respawn
-
janos666
nagyúr
válasz #85552128 #11746 üzenetére
Tudom mit jelent az IP, ezért esett nehezemre összerakni, hogy akkor mi van.
Megy a Mass Effect menü zenéje, beszél pár arc a Mass Effect stábjából, mutogatnak olyan képanyagokat, amik akár egy új Mass Effect-hez is tartozhatnának, és akkor jön egy K.O., hogy "mi már valami tök mással foglalkozunk, míg a montreáli csapat csinál még egy ME játékot".A DA2-t még elfogadtam olyannak, amilyen, de egy ahhoz hasonló ME folytatást már nem igazán bocsátanék meg nekik (a DA2 és az ME trilógiazáró kalamajka után), de ettől az interjútól olyan érzésem lett, hogy a most következő ME még olyan sem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz janos666 #11744 üzenetére
A new IP egy teljesen új játékot/világot/franchise-t jelent a meglévő (DA, ME) jelenleg is aktív fejlesztés alatt állók mellé.
Rókabőrnek meg addig nem nevezném, amíg meg nem jelent és ki nem próbáltuk, vagy legalább hivatalos címet és ismertetőt nem kap...
Bár a DA és az ME világa is van olyan jól felépített és lehetőségekben gazdag, hogy jó pár játékot készíthessenek még belőle.[ Szerkesztve ]
-
S1M0N
senior tag
válasz janos666 #11744 üzenetére
Azért a BioWare-nél dolgozik annyi tehetséges ember, hogy a trilógia készítői nagyrészt csak felügyeljék az új rész készítését.
A Dragon Age játékok engem sem nagyon tudtak megfogni, az új Mass Effect viszont várós, de Hudson bácsinak én már nem hiszek el addig semmit sem, amíg a saját szememmel nem láttam azt, amiről beszél, vagy ígér.
Bár gondolom csak tanultak az elmúlt időszakból.Csak adjon nekik időt az EA, ne legyen összecsapva...
-
janos666
nagyúr
Segítene valaki megérteni, ami ebben a BioWare E3 Official Trailer - Mass Effect and New Title Update videóban elhangzik?
Először azt hittem, hogy a következő Mass Effect játékról beszél Casey Hudson, de amint megszólal az ME1 menü intrója (amit nem bírok megunni a hozzá kapcsolódó érzelmek miatt ), akkor egy pillanatra elsötétül a kép a fejemben attól, hogy:
"While the Montreal studio is working on the next Mass Effect game, our team here in Edmonton is developing a completely new IP."
Szóval ezzel ő itt most nyíltan kijelenti, hogy a következő Mass Effect játék csak egy szimpla rókabőr lehúzó copy-paste szar lesz, melynek készítésben legfeljebb nagyon kis részben vesznek részt azok, akiknek köze volt az első három részből legalább egyhez, mert az a csapat már egy új ME szerű, de nem ME játék koncepciótervein ügyködik?Mondjuk mint ha egyszer olvastam volna már valami hasonlóról, de azt hiszem akkor még nem volt ennyire biztos/hivatalos, hanem abszolút csak pletyka, így nem is nagyon maradt meg bennem, időközben pedig nem olvasgattam az új pletykákat vagy néztem hasonló "interjúkat".
Azt hiszem kicsit csalódott vagyok, és hogy a Dragon Age-re jobban fogok figyelni a közeljövőben, mint az ME-re.
-> Ez amúgy mindig érdekes kérdés volt nálam, sohasem tudtam dönteni, hogy melyiket szeretem jobban, de miután a DA2 túl jellegtelen volt, az ME3 vége, és emiatt a komplett ME sorozat viszont egyáltalán nem megy ki a fejemből máig sem (miután nézegettem ezeket a teóriázó videókat, próbálok fejben tartani minden apró részletet), így erősen erre helyeződött a hangsúly. sokkal jobban érdekelt most az ME az E3-ról, mint a DA3 és mikor mégis láttam a DA3-at, csak a grafikája tetszett, a többivel kapcsolatban erősen szkeptikus voltam. Bár a fenti idézet tényleg egy WTF moment volt most nálam, vissza is tekertem.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz szabi41 #11739 üzenetére
Ezek vannak benne a csomagban.
• 70-PAGE DIGITAL ART BOOK: This exclusive behind-the-scenes book features hundreds of beautiful and unique illustrations from the BioWare development team.
• LIMITED EDITION DIGITAL MASS EFFECT COMIC: Find out more of Shepard's story with this exciting graphic adventure by Dark Horse Comics, complete with unique cover artwork.
• EXCLUSIVE 4x6 LITHOGRAPHIC PRINT: This high quality digital print features a one-of-a-kind piece of artwork showcasing the Normandy.
• N7 ARSENAL PACK: Get your hands on new weapons, including a new N7 Sniper Rifle, Shotgun, SMG and Pistol, plus access to an additional downloadable mission and character.
• MECHDOG COMPANION: Gain a faithful sidekick to keep you company on board the Normandy.
• N7 HOODY: Even the best of the best have to unwind sometimes. Let Shepard keep it casual between missions with this stylish sweatshirt.
• FROM ASHES DLC: Unearth lost secrets from the past and recruit the Prothean squad member in the Prothean Pack. Also includes a new skin for each squad member on your team.
• ME3 DIGITAL SOUNDTRACK: 25 powerful and moving tracks from the game.Egyedül From Ashes DLC van benne,meg néhány kisebb dolog.
Mindenbe beleugatok!!!
-
szabi41
csendes tag
Sziasztok
Ma megláttam ezt a leértékelést origin en.
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/mass-effect-3/pc-download/base-game/standard-edition
Arra lennék kíváncsi hogy ha ezt a csomagot megveszem mellé akkor ezekben benne lesznek ezek a dlc k is?
Citadel , Omega, Leviathan.
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/mass-effect-3/pc-download/addon/mass-effect-3-digital-deluxe-edition-upgrade
Választ előre is köszönöm.
-
Ryder62
őstag
válasz bacsis #11734 üzenetére
A Mass Effect olyan mint egy mese. A hős Shep, a világ és benne élők akikért küzd, a gonosz Reaperek és persze a szerethető, érzelmekkel teli mellék szereplők. De ugyan ez elmondható a SW-ra is.
Valószínűleg ezt látják benne, és ezért kedvelték meg. Mordin halála tipikus mártír féle halál epikus zenével.
A zene is (főleg a ME3-ban) az érzelmekre hat. -
-
janos666
nagyúr
válasz bacsis #11734 üzenetére
alapjába véve felnőtt fiúknak/férfiaknak készülő játék
Ez azért nem annyira egyértelmű. Pl. talán még jobb is a női karakter hangszínésze.
Bár a renegade Jane karakterem sohasem élte meg a harmadik részt (már nem is emlékszem, hogy a másodikban meddig jutott, ha egyáltalán elkezdtem vele), szóval inkább csak a befejezést boncolgató videókban láttam/hallottam.
[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
válasz janos666 #11733 üzenetére
Igen, ez érdekes, hogy a lányaim igazi lányok... (jahh direkt nem tettem OFF-ba, mert témához kapcsolódik, majd minnyá meglátod miért) A csingiling és a Barbie mesék összes részét már én is kívűlről fújom, és az autós játékokért sem rajonganak... De a Mass Effect, valami érdekes módon bejött nekik... Bár szerintem ez arra vezethető vissza, hogy szerethető karakterek vannak benne, és asszem ebben az összes ebben a fórumban lévő úriember (és esetleg hölgy) egyet ért
Egyzserűen leköti a gyerekeimet, és természetesen minket, hogy főszereplőink 1: hogy reagálnak különböző helyzetben, mi lesz a reakciójuk, mit válaszolnak 2: izgulhatunk, és drukkolhatunk nekik (és persze saját magunknak) hogy úgy alakuljon a sorsuk, ahogy mi szeretnénk
És ehhez minden adott, a csodaszép átvezető videók, és a sokszor lelkünket is megéríntő dialógusok
Lehet, hogy egy 4-6 éves gyerek nem sokat ért a sztoriból, de még egy 14-16 éves sem feltétlenül, de az adott jelenetből azt egy kisgyerek is le tudja venni, hogy ha egy főszereplő meghal/feláldozza magát, vagy csak kisebb-nagyobb csetapatéba kerül...
pl Mordin önfeláldozását máig emlegetik, hogy miért kellett meghalnia, pedig már vagy egy hete túl jutottunk rajta... Pedig aztán eleinte nem szerették a karakterét mert Mordin sem egy hű de vonzó karaktert kapott
tehát én azért meg tudom érteni, hogy egy alapjába véve felnőtt fiúknak/férfiaknak készülő játék is meg tud fogni bizonyos keretek között a gyengébbik nemtől is játékosokat -
janos666
nagyúr
válasz bacsis #11732 üzenetére
Hát #11724
Nekem gyerekem nincs, a legközelebbi a húgom. Őt sohasem sikerült rávennem, hogy próbáljon megismerkedni a Mass Effect-el, pedig a The Longest Journey-t és a Dreamfall-t pl. egyedül is végigjátszotta és szerette nézni az Assassisn's Creed-eket, de néha még azt is, ha épp erős VGA-m volt és techdemó gyanánt tettem fel különböző látvány-játékokat. A Dragon Age-re sem szánt annyi időt sem, mint mondjuk a Crysis-re. (Most pedig már nem is fog, mert külföldre költözött, repül az idő...)TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz bacsis #11730 üzenetére
A póló sem rossz, de én azt javasoltam volna, hogy készíttess valakivel egy bábut, ha a plüss is megfelel. Egy olyasmit szerintem bármilyen tehetségesebb varrónő összerak, vagy esetleg valamilyen művészképzőbe járó lelkes diák (én így rakattam egyszer össze valamit, amiből az eredeti dollárban, nem forintban rugdosta az ezreseket és ehhez mérten bőven jó lett a másolat).
Jó volt olvasni az eredeti hozzászólásodat.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Doki16 #11727 üzenetére
Bármennyire is szeretem a lányom, ezt azért érthető okokból nem fogja megkapni
v_tomy! Szeritnem egy ilyennek még jobban örülne, de ennél meg a beszerezhetőséggel van a gond
Viszont skaccok, azt találtam ki jobb híján, hogy keresek valami jobb képet, és nyomtattatok pólóra[ Szerkesztve ]
-
Rossi
addikt
válasz bacsis #11726 üzenetére
Persze hogy viccelődik, ő nincs "in the middle of some calibrations"...
[ Szerkesztve ]
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
bacsis
Közösségépítő
Újabb "probléma" hölgyek urak!
Nyahh szóval az van, hogy a gyerekek sokszor ide szoktak apa mellé kuporodni, és ők is nézik ahogy játszok... Mivel Zsófi 6, Lilike 4 éves, ezért ők ugye nem értik a játékot, sőt nem is igazán nekik való, de mindíg igyekszek elmagyarázni nekik, ki az ellenség, miért az az ellenség, és ha kell cenzúrázom a dolgokat... Így máris a Mass Effect egy sallangoktól mentes, gyerekeknek is szerethető játék lett számukra... Nagyjából tudják hogy a kaszások az ellenek, és a sok nem ember faj ki akarja őket űzni, és ennyi...
Nézegetjük a tájakat, utazgatunk az űrben megnézzük közelebbről a bolygókat, és van hogy harcolunk.. akkor ha jönnek a húsbábok, azoktól félnek mert rondák már tudják hogy el kell fordulni, utána nézik tovább...
NA most ahogy apa is, ők is totál rákattantak a játékra...
Zsófi a nagyobbik nagy Monster High baba rajongó lassan 2 éve, és gyűjti a babákat... most lesz a születésnapja amire mittomén milyen babát kért, persze jó drágák azok is... Inkább lemonta, és kitalálta hogy Tali'Zorah babát kér születésnapjára... Ez még csakcsak, mert itt ott láttam 7rongy körül... ám legyen, belefér...
Lilike viszont Liaráért rajong.... na olyant nem nagyon láttam!
Esetleg nem lenne valakinek elfekvőben Liara babája eladó? vagy nem tudjátok hol tudnék olyant (is) beszerezni?
Válaszotokat köszönöm előre is -
bacsis
Közösségépítő
válasz Executioner #11722 üzenetére
De nagyon köszönöm szépen
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mert elakadtam egy küldetésnél!
Lent vagyok a Kvárik bolygóján ahol a kaszás bázist kell el pusztítani, a Normandia le is küldte a szeretet csomagot, De Sheparnak, naná hogy hősködnie kell, és ki akarja nyírni a kaszást... írja is hogy lődd a kaszást... Na most lőném én, de a fegyómmal nem tudok lőni, a kaszás meg a lézerével szétlő és mivel egy szikla szirten vagyok nagyon menedékbe sem tudok bújni.... hogy a bélbe kell lerendezni annak a monstrumnak a sorsát? -
aizen92
addikt
válasz TWO40VIDEO #11715 üzenetére
Mivel okos módon, a kritikát nem fogadva ( nem is értem miért ), letiltottad a hozzászólás lehetőségét a videóhoz, ide írom le. Remélem olvasod.
Nem tetszik, élvezhetetlen."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
TWO40VIDEO
csendes tag
Sziasztok! Légyszives nézzétek meg ezt a kis filmet, és ha van kedvetek irjatok egy szót róla, Iszonyat meló volt és van Mass Effect vonatkozása, igaz csak a háttér, és egy szereplő akit szinészként alkalmaztam itt
[link]http://www.youtube.com/channel/UC8keQgws3FyALia8zuYhplA
-
Maxtreme
addikt
válasz Ryder62 #11711 üzenetére
Igen
Az a baj hogy régebbi mentésem kb a játék elejéről van (mindig csak a quicksavet használtam)NA azt már passzolom sajna, kb 1.5 éve pakoltam fel, csak most jutottam el addig hogy játsszak is a játékkal (a honosítás igencsak ösztönzően hatott )
szerk: Próbáltam azt is hogy uninstalláltam a magyarítást, de az eredmény sajna ugyanaz, ergo nem az b*szta el.-
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
Srácok kéne nekem egy kis help.
Lehet én nézek be valamit, de sokkal inkább az a gyanúm hogy valami bugba ütköztem.A fegyvernek nem a jelnél kéne lennie? Felfele már nem lehet menni, és lentről jöttem. (vissza menni nem is lehet)
Próbáltam már vagy 5x újraindítani a missziót, de semmi. -
Zoli133
addikt
Hali, egyik barátom, zöldebb mezőkre terelte játékát és egy problémába ütközött.
A régi mentésit nem engedi a játék betölteni mert a teljesen felesleges ruha DLC-t nem vette meg, de a mentés még azzal együtt készült. Van valami mód, arra hogy használható legyen a mentés a DLC megvétele nélkül?
Google ma nem a barátom"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
TWO40VIDEO
csendes tag
Magyar nyelvű kisfilm második részének első fejezete, Mass Effect és más környezetben, photoshoppal, lessétek meg: [link]
http://www.youtube.com/channel/UC8keQgws3FyALia8zuYhplA
-
Apollyon
Korrektor
válasz Ryder62 #11698 üzenetére
De a hangja viszont ugyanaz, amit nem lehet megváltoztatni, szóval sztem mindegy
Mondjuk a nőknél lehet én is bepróbálnám ezt az oldalt, de még csajszival sosem toltam a szériát. Volt valami statisztika hogy a gémerek kb 19%-a tolja csak female Sheppel.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest