-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz radi8tor #334013 üzenetére
Jön a tervező Jani, kész az agyagszobor, utána jön a sok Mérnök és kitalálja hogy lehet ebből autót csinálni
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz radi8tor #333896 üzenetére
Hát, akkor vagy mindkettőt, vagy egyiket sem, máskülönben diszkriminatív, nem pedig asszertív.
Az a problem hogy tök érdekes vitákat lehetne rendezni.. vitát, nem veszekedést, de tulajdonképpen a napi fogyasztás, meg a elemes kocsik töltési tapasztalatain, meg azon kívül hogy milyen ablakmosót töltögessen valaki a járgányba, szinte minden tiltásra van ítélve.
Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz radi8tor #333890 üzenetére
Én azt látom a világban hogy csomó ember van és éldegél valahogyan aki SEMMIBEN sem expert. De ez amúgy mellékes.. az a lényeg ebben hogy mostanra az emberek jelentős hányadának egy izzó kicserélése is megugorhatatlan kihívás. akár az autóban, akár otthon, és nincs is igénye arra hogy meg tudja csinálni.
Én sem értek sokmindenhez, az elektronika pl nekem szürkületi zóna teljesen..
Viszont az, hogy valaki biztonsággal üzemeltethessen egy eszközt, amivel amúgy embert lehet ölni, nem árt ha ismeri a működését, erre céloztam az egésszel.Az atomerőműves példa az emberiség elbutulásának tökéletes illusztrációja, semmi több, nem politika.
Én elfogadom azt ha valaki másképpen gondolkozik, amig nekem nem okoz vele hátrányt, nem értem, de attól még el tudom fogadni.
Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
dellfanboy
őstag
válasz radi8tor #333608 üzenetére
hát nem vitték túlzásba, design ua pirosfehérfekete
első 5perc vágókép alapján megint lesz lakóbuszozás,fingás,büfi.kinek lehetett jó biznisz megvenni a speedzone-t? mert ahogy nézem tavaly óta semmit nem frissítettek semmi új kontent.. tuti ner deal volt...
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
-
-
nagyúr
-
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz radi8tor #333093 üzenetére
Esetleg igen azt lehet kipróbálom, hogy a kefés mosás után (nekem egyszerűen kell a szín miatt) egy kis ronggyal vizesen áttörlöm a küszöböt és utána megy rá a lágy víz.
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
pècsimunkás
addikt
válasz radi8tor #333093 üzenetére
Aktív hab viszont leszedheti a waxot.
Szóval, kell a rongy vagy szivacs ha normális eredmènyt akar elèrni az ember.
Bár, az aktív hab sem hoz le mindent ( csak a waxot ), szóval akkor kell a rongy vagy szivacs.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Micsurin
nagyúr
válasz radi8tor #332634 üzenetére
És az mégis, hogy jönne előre?
Képtelen előre jönni még átlóban nézve is, plusz a képen nem látszik de a kalaptartó alatt van ám egy racsnis spani. (Van két csomagkampó az oldalsó falakon, ilyenkor nagyon jól jönnek áthúzni az egész kupacot.)Reggie0 Ismételjünk legközelebb egy Fiestaval?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
IntelKiller7
veterán
válasz radi8tor #332613 üzenetére
Igen, az addig a banknál van, azt tudom.
Hát őő, nem tudom, hogy lizingelt e az autó. De szerintem nem, mert most van a 2. tulajnál. Szóval már vagy átírták a nevére vagy nem tudom.
Most a TC-n találtam egy ilyet. Érdekes. Azt hittem, hogy e nélkül full esélytelen az ilyen autók átírása, de akkor csak van kiskapu.
Bár ki tudja. Drága lenne 10x millióért a parkolóban csak nézni a kocsit.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Reggie0
félisten
válasz radi8tor #332602 üzenetére
Irtam is, hogy az autokrol tobb angolnyelvu anyag van es ott erdemesebb keresni, hogy ontopic legyek (Amugy en pont igy jartam tavaly amikor a cayman s-em egyik hibajat kerestem, ami amugy szeriara jellemzo hiba/jelenseg, de itthon kb. ismeretlen dolog.)
[ Szerkesztve ]
-
Emunem
senior tag
válasz radi8tor #332503 üzenetére
mert Magyarországon aztán az elit mérnökség tervezi meg az európai autók krémjének a lézer lámpáit is... fontoskodáson kívül, (hazafiasnak nem tudom nevezni) egyébként meg mónika / balázs /józsi barát show már...
feketére tüsszentet kínai rugókkal ment át ismerős ladája a hetekben... semmilyen tüv papír nélkül jött meg Aliexpressz-röl, vagy valami hasonló helyről Sárga színről kellett csak lefesteni (amúgy gyárival megegyezö a méretezése, csak kicsit keményebb)"... hát persze ..."
-
-
nagyúr
válasz radi8tor #332503 üzenetére
Hol a sírva röhögős smiley?! Egymásnak ellentmondó dolgokat csinálnak, komolyan. Az e-bejelentővel meg a DÁP-al azon küzdenek (mint malac a jégen) hogy ne legyen nálad papír, elég a telefon. Ezzel meg megint a nálad lévő papírok számát akarják növelni.
Tényleg olyan, mint egy kanasztaklubb, ahol a vesztesnek valami ordító faszságot kell kitalálnia, amit másnap be is jelent hivatalosan, tökmind1 mennyire átgondolatlan.
A gyártónak persze valahol megéri végigszenvedni az engedélyeztetési eljárás csak sejteni tudom mennyire bürokratikus menetét, mert megéri nekik az új piac, de akkor is...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz radi8tor #332501 üzenetére
Krvára nincs ingerem elvolvasni, de ez megint olyan nesze semmi fogd meg jól esetnek tűnik, tipikus magyar megoldásnak.
-
veterán
válasz radi8tor #332483 üzenetére
Ha tényleg nagyon rövidek az utak, meg indítás után orrbaszájba használja az ember az összes létező elektromos fogyasztót, akkor tényleg érdemes tölteni még az AGM-et is.
A sima aksikat mindenképp érdemes néha megnézni, én pl. most nemrég csináltam kiegyenlítő töltést mindkét aksin.
Az egyik autó még sima aksis, a másik AGM-es volt, de diaggal átállítottam sima aksira, kikapcsoltam az "okos"töltést, így mehet bele a sima aksi.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
tboldi
nagyúr
válasz radi8tor #332471 üzenetére
Én is hasonlót játszottam el nemrég, a motorburkolatot tartó csavart és alátétét ejtettem le, kerestem egy-egy másikat, aztán azokat is beejtettem.
Az újabb csavart sikerült kihalásznom teleszkópos mágnessel, de a régebbit és a 2 alátétet nem találtam meg, az aknába lemászni és levenni az alsó burkolatot meg lusta voltam. Később volt egy pillanatnyi csörömpölés menet közben, gondolom, ezek voltak az okozói.Egyébként arra gondoltam, hogy ilyenekre kellene cserélnem a sima hatlapfejűeket. Nem szép, de praktikus lenne.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz radi8tor #332328 üzenetére
Az a terv, igen, viszont az autó még annál van, akitől Robi bérelte, ő is hirdeti. Az autót látom hirdetve már egy ideje, ha jól tudom
idéntavaly nem is indult vele a jelenlegi tulaja, csak az lepett meg, hogy a hirdetés frissen is felkerült, a látható lelkesedés után. De ahogy az árból is látszik itt komoly üzletek vannak, gyanítom szóbeli megbeszélésre, meg 1-2 interjúra ezen a szinten nem adnak. Vagy valami más a terv, amiről még nem tudunk.[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz radi8tor #332328 üzenetére
Csak bérli és majd meglája, teljesen másképp kell versenyezni, eddig 90-95%-on ment, tereprallyban meg 70% körül kell menni és nem olyan itinerből, nem látja még, hogy ez mennyire fog tetszeni neki.
Ha tetszik vesz egy autót eladja a WRC-t és vesz mellé egy rally autót is (pl. R2)[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest