Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom120514
őstag
válasz melkah #28699 üzenetére
Nem tudom mire tervezték és mennyi ráhagyással, ehhez tök vagyok, de optimálisan beállítva a 6x1050ti+az egyebek 380-at fogyasztanak, vagyis a kártyák bizrosan nem esznek 75-öt, szerintem 40-45 körül van darabja. Mind a 10 (6+4) riseren van és mennek szépen.
Never go full retard.
-
melkah
tag
Nem hasznaltam meg eddig risert, de most felmerult bennem egy kerdes, amit problemasnak latok. A risernek amit vasaroltam satan lehet aramot adni. Ha belerakok egy 1050ti-t aminek nincs kulon tapcsatlakozoja es gyari spec szerint 75w TDP-t tud felvenni, az hogyan nem lesz tul sok egy sata kabelnek / tap kimenetnek amit arra terveztek, hogy disk logjon rajta a maga 5-10w fogyasztasaval ?
-
L4mie
veterán
Sziasztok!
Zecet csákányozok ASUS Strix advanced 1080-ast nem igazán tudom 530 sol/sec fölé imádkozni, power limit emeléssel se (ezt hagynám 70% on, de 110% on se megy 540 fölé)
Kinek milyen tapasztalata van ezekkel a kártyákkal, milyen beállítás mellett mennek stabilan, normális teljesítménnyel?Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
HoaryFox
őstag
válasz Something_ #28694 üzenetére
Mi múltkor abba futottunk bele, hogy kevés volt a PCI Express sáv 4 kártyának az alaplapon, csak 3 tudott menni. Egy high-end deszkával meg tökéletesen megy 4 kártya.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Kéne egy kis help.
4 db 1070 esetén a claymore betölti a kártyákat, aztán azonnal lefagy.
3 kártyával normálisan megy, lényegtelen, hogy melyik az a 3 kártya, szóval nem egy adott kártyával lesz a gond.
Sokat szívtam AMD-vel, de ennél a hibánál azt sem tudom, hogy hol induljak el.
Legfrissebb driver, claymore 9.8 is lefagy és a 9.6 is.
-
westlake
félisten
válasz lowzor #28692 üzenetére
Ahogy említetted is, pontosan azért nincs hatással az effective hashrate-re, mert nem csökkent olyan mértékben a GPU sebessége. Már leírtad, megértettem elsőre is.
A hűtésnek semmi köze ahhoz, hogy egy kártya a TDP-je hány %-ánál kezd veszíteni a "tudásából" Ethash-sel. A gyártók a komolyabb VRM-el (és hűtéssel) ellátott kártyáknak megemelik (BIOS-ból) a TDP-jét. Értsd úgy, hogy például az MSI GTX 1060 Gaming X kártyának a TDP100%-a nem 120W, hanem mondjuk 145W. Nem tudom pontosan mennyi, nem néztem utána. A specifikációban nyilván a gyári 120W-ot írják, de az emelt TDP-vel el tudják érni, hogy a tesztekben a kártyájuk jobban szerepeljen, mint egy olyan gyártó kártyája, akik nem éltek ezzel a trükkel. Ez már a Keplerek idejében is így volt, egyáltalán nem újdonság. Szóval a te 50%-od, majdnem biztosan nagyjából ugyanannyi W-ot jelent, mint a másik kártyádnál a 65%.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
lowzor
veterán
válasz westlake #28688 üzenetére
Én úgy lőttem be a kártyákat, hogy kitapasztaltam, hogy mekkora TDP limitnél veszítenek már a hashrate-ből és annál feljebb állítottam őket. A legrosszabb hűtésű kártyáim is tudják már 65%-os Power Limittel is ugyanazt a hashrate-et, mint mondjuk 100%-os Power Limittel. De a jobb hűtésű kártyáim (MSI Gaming X, Asus Strix) 50%-os Power Limittel mennek, tehát függ a dolog a hűtés minőségétől is, meg hogy a Temp Limit mekkorára van állítva. Már nem emlékszem, hogy mi volt az az órajel, aminél veszítettek, de valahol a béka segge alatt lehetett, mert mondom hogy még 1556Mhz-en is mennek 24,5-öt. Én így nagyon megvagyok elégedve a fogyasztás/melegedés/zaj mértékével.
Az Effective hashrate meg nálam nem alacsonyabb, sőt jelenpillanatban még magasabb is, mint a reported (ethermine-on vagyok). -
westlake
félisten
válasz lowzor #28687 üzenetére
Ezt így nagyon könnyű írni, hogy "kritikus érték". Mégis mennyi az? Ha nem tudja valaki pontosan, akkor nem nagy segítség a tény, hogy tudjuk a létezését. Pontosan tudom, hogy Ethash-sel 1700 MHz-en annyit számol a kártya, mint 2050 MHz-en, de jelenleg CryptoNight-ot futtatok, ahol számít. Persze nem annyit mintha Equihash-t futtatnék. Csak magamat tudom ismételni, hogy amikor a boost értékeket lecsökkentettem 400 MHz-cel, akkor az effective hashrate is komolyan csökkent (Ethash).
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
lowzor
veterán
válasz westlake #28686 üzenetére
De én nem csökkentettem a GPU sebességét, hanem az a TDP leszabályzás mellékterméke.
Amúgy 1600mhz-en is ugyanannyit hash-elnének a kártyáid, mint 2050mhz-en. Én azt tapasztaltam, hogy ETH-nál egyáltalán nem számít a GPU órajel, míg nem megy egy kritikus érték alá.
Nálam 1556mhz-en hashelnek 24,5-öt a 3 gigások.[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz westlake #28675 üzenetére
Pedig én így nyomom és az effective hashrate-em jelenleg még magasabb is, mint a reported.
Sőt a legtöbbet így nyomják, akik 1060-nal bányásznak. Hülye lenne mindenki 100%-os (vagy magasabb) Power Limittel tolni, mikor 50-60%-on is ugyanazt hozza és a kisebb fogyasztás mellett kártyák is kevésbé nyíródnak.(#28682) cuko:
Igen, 1060.
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
AMD-vel nincs tapasztalatom. Az viszont biztos, hogy a Ethash-nél is számít a GPU sebessége. Igaz, hogy nem próbáltam ki, hogy mi történik például, ha 100 MHz-cel csökkentem a sebességet, de amit szívtam az alacsonyabb effective érték miatt, igazából nem is érdekel. Egyáltalán nem lehet vele annyi áramot spórolni, hogy igazán számítson. Azt sem tudom, hogy a többi algonál mennyit számít, de szerintem ott is van jelentősége. Sokkal inkább játszok a TDP leszabályzásával, mint a GPU sebességének csökkentésével.
Play nice!
-
Simi37
őstag
-
westlake
félisten
válasz Simi37 #28678 üzenetére
Nem is olyan régen írtam ezt.
Én a helyedben tennék egy próbát. Nem keveset anyáztam amiatt, hogy a effective hashrate meg sem közelíti a reported hashrate-et. Aztán rájöttem, hogy a GPU sebességének csökkentése nem kifizetődő. Hiába beszélünk Ethash algóról.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
-
westlake
félisten
válasz lowzor #28674 üzenetére
De számít. Nem olyan régen írtam le itt is, hogy komolyan visszaesik a valódi H/s a drasztikus GPU sebesség csökkenés hatására. Nyolc kártya GPU sebességét csökkentettem 400 MHz-cel, Az effective average hasrate meg leesett 240MH/s-ről 190MH/s alá. Erősen megtévesztő a dolog, mivel a reported hashrate pontosan ugyanannyi maradt. Köztudott, hogy az effective hashrate után fizetnek (vagyis a share-ek száma után, de a kettő összefügg), nem pedig a reported hashrate után. 1025W helyett 1001W-ot fogyasztott a rig, úgyhogy végképp nem érdemes ebben az irányba elmenni.
#28673: Agyszerűbb lenne a dolog, ha belinkelnéd a pool statisztikádat, amit meg tudunk nézni.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Simi37
őstag
Sziasztok!
Ez most user error vagy a bányász program pontatlan vagy a pool csal valamit?
Nanopoolra bányászok monerot. A bányász prog szerint 2650h/s. Kalkulátorba írva ez _jelenleg_ durván 270$ lenne havonta, de mikor kezdtem akkor sem volt sokban eltérő. Ehhez képest a nanopool dashboardon az átlag H/s a közelében sem volt a 2650nek és _jelenleg_ havi 170$ra írja a bevételt (legjobb esetben 190$ volt). Van esetleg ötletetek, hogy ennek mi lehet az oka?[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
vizimento
senior tag
Mining Pool Hub-al van tapasztalata valakinek? Vagy hallott róla jót/rosszat?
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
-
westlake
félisten
válasz lowzor #28668 üzenetére
Ez számomra új információ. Az egyébként egyáltalán nem logikus, hogy ~60%-os TDP limittel nem változik a teljesítmény. Nem azt mondom, hogy nem hiszem el, nyilván tapasztalatból írjátok. Gyári (boost) GPU sebességgel és tuningolt memóriákkal megvan a ~25MH/s, úgy, hogy a kártyák ~70W-ot fogyasztanak? Számomra ez teljesen hihetetlenül hangzik...
Egyébként 3 GB-os kártyákat akkor sem vennék pont a 3 GB miatt. Azt nem tudtam, hogy vannak olyan modellek, amiken ugyancsak 8000 MHz-es modulok csücsülnek.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
lowzor
veterán
-
sanzi89
addikt
válasz lowzor #28664 üzenetére
Milyet meg hol találsz 65-ért 1060-ast?
Amúgy a legjobban akkor jár, ha 30k-ért veszi a 1050 TI-t. Esetleg 20k-ért.
u.i.: Most nézem csak, hogy van 65-ért, igaz az egyszerűbb 3GB-osok. Elég jól estek az árak.
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
westlake
félisten
válasz lowzor #28664 üzenetére
Ethash-re gondolsz, amikor 24-25-öt írsz? 70W-ból? Nekem a kártyák 24MH/s-et mennek és ~102W-ot esznek. A 70W-ot nem tartom racionálisnak. Egyébként a 3 GB-os modelleken tudomásom nem olyan memóriák vannak, amikkel el lehetne érni 24-25MH/s-t.
Mindenkinek: ha valaki kártyáról beszél, akkor írja már le, hogy pontosan milyen modellre gondol (esetleg memóriatípussal kiegészítve), mert a jelenlegi formában egy csomó hozzászólás felesleges.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Smithy87
senior tag
Lehet de szinte új árron adja aki adja. Más gondolkodtam it ta ram kérdésem a 1060 3g-m samsung ramos nem megy stabilan csak 70% pw limit el +800 rammal míg a gyűlölt hynixes 1050 ti stabilan metn 70% pw limittel és +900 rammal is lentebb vettem mert szép az egység de akkor is fura.
-
-
westlake
félisten
Vége eljutott az EVGA oda, hogy ne lehessen garanciavesztés nélkül leszedni a hűtést a kártyáról.
Gumi alapú, gyakorlatilag elég hozzáérni és máris szakad. Kipróbáltam, tudom.
Majd mondom a tutit, de szerintem kicsivel jobb a megtérülése, mint a 1060-aknak.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Karajev7
tag
Miért van az hogy a program szerint 260 Sol/s-el bányászik a kártya, a flypoolon pedig csak 215 H/s-t ìr?
Ma végre azt csinálom, amit a legjobban szeretek,, Semmit...
-
sanzi89
addikt
válasz sanzi89 #28647 üzenetére
70%-os power limittel az MSI hozott a 335 Sol/s helyett 300 Sol/s-t és a Power usage lement 122-ről 111-re. Vissza is raktam az eredeti beállítást, 10W fogyasztás különbségért nem fogok szenvedni. Ez a VGA már lassan 5 hónapja így megy, atom stabil, nem bolygatom.
-
veterán
gyerekek, hogy a tökömbe lehetne feljebb vinni a ramkihasználtságot.
Egyszerűen ötletem sincs.RX560, és csak 80%-on mennek a ramok, nem pörgeti 100-on. Eddig ilyet csak 9000MHz-es 6GB-os 1060-on és hynix ramos 1060 3GB-on láttam, de ott is inkább 90-95%-on ment.
RX560, hynix ram, 1750->2000 időzitések, 1150/2000 órajel, ram 80%-on GPU-z szerint és csak 12.5MH/s 9.8-as claymore-al. Valakinek valami ötlet?
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
sanzi89
addikt
válasz deadwing #28646 üzenetére
Nem szempont a fogyasztás. Nekem nincs a klasszikus értelembe véve egy rigem se, hanem jópár szerverem itt-ott elhelyezve amik egyébként is mennek 0-24-be, ezek kaptak 1-2 VGA-t pluszba. Kilowattokban lehet számolni egy helyiség fogyasztását, ahol nekem van pár VGA-m.
u.i.: Megnéztem, az MSI a mi túlhúzva van:
Power usage: 122 W Efficiency: 2.80A Gigabyte ami kicsit vissza van véve:
Power usage: 97 W Efficiency: 3.08[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
válasz sanzi89 #28645 üzenetére
Ja, hoz. Cserébe sokkal többet zabál, mint indokolt.
--pec paramétert add meg az ewbf minerben hogy lásd mi a helyzet.
3 felett jó az efficiency.Power limit nélkül -90% az az szvsz- rengeteget fog enni. Próbáld 65-70% körül.
[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
sanzi89
addikt
Nekem a legrégebbi kártyám, amit még nem is bányászat miatt vettem egy MSI GTX 1060 GAMING X+ 6G, ez mint látszik simán hoz 330-at is:
De a többi VGA-m az Gigabyte GTX 1060 6GB ITX OC, azokat hiába ráncigálom nem mennek 320 Sol/s fölé, de cserébe 70+ fokosak. Inkább visszavettem őket, így 60 fok körül mozognak, és 300-305 Sol/s között mennek.
Amúgy brutális a két kártya hűtése között a különbség, az MSI szénné hajtva 52 fok, a Gigabyte kártyák meg visszavéve 60 fok körüliek. Mindegyik kártya klímás szobában van ahol stabil 23 fok van, ugyanolyan gépházba szerelve.
A 3GB-os Gigabyte ITX meg mintha a 6GB-os verziónál is jobban melegedne, amit nem tudok hova tenni. Vissza is küldtem.
[ Szerkesztve ]
-
C64
őstag
válasz shteer #28638 üzenetére
Be vannak, mert durván megnő a hashrate és a fogyasztása is csökken, csak ha rátolom az ab-t, totál instabil lesz a rendszer és inkább esik a hashrate, ami durva. Sokszor helyre se lehet állítani a hashrate csökkenést csak driver clean és reinstall után áll vissza. Érdekes jelenség... Csak ezért kérdeztem... De watttool és OverdriveNTool se tesz jót a moddolt biosos beállításoknál. Kivéve a ventiket, azzal nincs gondja.
[ Szerkesztve ]
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
sanzi89
addikt
Ezt meg tudjátok erősíteni, mint kb hasrate Zcash alatt?
1050 2GB (alap/OC):130/150 Sol/s
1050TI 4GB (alap/OC): 150/170 Sol/s
1060 3GB (alap/OC): 260/290 Sol/s
1060 6GB (alap/OC): 290/320 Sol/s"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
DzsedalY
tag
-
s7evcsenko
addikt
válasz westlake #28625 üzenetére
Köszönöm.
Igen, igazából irreleváns az áram, mert azt mindenképp kifizetem hó végén, és csak arra voltam kíváncsi, hogy mennyi ETH a napi növekményem, de ha már megemlítetted az áramot, akkor legalább az is tisztázódott."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
westlake
félisten
válasz s7evcsenko #28623 üzenetére
Azért módosítottam, mert utólag jöttem rá, hogy eleve úgy fogalmaztál, hogy az áram kérdése irreleváns. Ha tényező az áram ára is, akkor az körülbelül így nézhet ki. A Cost és a Profit összege az áram nélküli "hozam". A Cost az áram ára, a Profit meg az áram árával csökkentett "hozam".
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
shteer
titán
-
-
westlake
félisten
-
XP NINJA
őstag
-
s7evcsenko
addikt
Jól értelmezem ezt a kalkulátort, hogy ha 114Mh/s-el bányászok, akkor 24 óra alatt 0.021ETH-t tudok kiszedni jelen állás szerint?
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Bjanos11
csendes tag
Sziasztok!
Ugy dőntőtem megpróbálom én is ezt a bányászást
600-700 ezer környéken mit érdemes megépíteni ? Ha esetleg lenne egy olyan személy aki bevezet a rejtelmekben annak hálás lennék persze nem ingyen !
Kőszi előre is
-
cuko
aktív tag
válasz westlake #28614 üzenetére
3(/6)db-ig a riser a plusz költség csak (esetleg a tápcsere, ha nincs rajta elég csati), utána viszont a komplett gép alá.
Régebben nagyon drága 570/580 árakkal az egy "nagy" righez képest jobban megérhette 2db 560-as "kicsi" rig, de ahogy lassan visszább szállnak az árak, már nem igaz ez, szerintem.@aleister: szerintem egyszerűbb almát almával összehasonlítani és egy kalkulátoron/coinra megnézni a bevételt (/profitot), szerintem az 1060-nal is jobban megéri ETH-t túrni még mindig.
Jó esetben egy RX 570 / GTX 1060 6GB hoz 25MH/s-t mondjuk, 2db RX 560 meg 28MH/s-t (1db nem-Hynix GTX 1060 3GB pedig 22MH/s, 2db 1050Ti meg legyen mondjuk 29MH/s, ha több opcióval akarsz számolni).
Beszerzési árak:?
Fenntartási költség: ? (ha releváns)
Egyéb költség: ? (van egyáltalán?)Ezek alapján ki tudod számolni, hogy melyik éri meg a legjobban.
Amivel nem számolsz: amortizáció (ha jobban meg kell hajtani a kis kártyákat, hogy tudják a teljesítményt, gyorsabban tönkremehet), resale value (kis kártyákat nehezebb lesz eladni? vagy pont könnyebb, mint ha bányász-570/580 dömping lesz a piacon? esetleg neked teljesen mindegy, mert továbbviszed másik gépbe?), tartósság (3GB lassan kevés lesz ETH-hoz), bővíthetőség (ha rájössz 2 hét múlva, hogy beleraknál még pénzt, akkor mekkora bővítési potenciál van benne?), beszerezhetőség (kaphatók-e valójában azokon az árakon, amiken számolsz), garancia (ha van különbség a kiszemelt kártyák között és nem ugyanannyi mindre), stb.
Válaszd ki, ami neked fontos és így már biztos ki tudod számolni.[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
Nekem RX460 4GB van 2db. Darabja: ethash 11MH/s. Nagyon fontos: Azért ilyen kevés, mert ehhez a kártyához nem létezik unlockolt BIOS. Olyan típust érdemes választani, amelyikhez létezik, azok több MH-el gyorsabbak!
Ha minden igaz nem soká alkalmam fog nyílni kipróbálni RX550 4GB-ot is.
-
aleister
veterán
Igen, természetesen láttam. Kicsit összemosódott a két szál. Ha munkahelyen tudom őket futtatni, akkor mehet az OC, és nem szempont a fogyasztás, viszont gondolkozttam a napelemen is, aminél meg igen.
Köszi a hűtéses infókat!
Ezekről a 4 GB-s Asus OC-kről lenne egyébként szó. De szívesen kiegyezek 1050Ti-vel is, ha azok is tudják a 15 MH-t hasonló áron.Nézegettem a altcoin-usd kalkulátorokat. Elvileg 300 SOL/s esetén 54,62 usd hoz egy hónapban egy 1060 6GB az áramszámla nélkül. Az ETH kalkulátor szerint 62,72 usd-t tud 28MH/s-sel számolva a 2 db RX560. Ha még csak 13-at tudnak fejenként, akkor is megvan a havi 58 usd.
Ez alapján minimálisan jobban megéri a két kis RX560.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
cuko
aktív tag
válasz aleister #28605 üzenetére
Nem tudom, hogy észrevetted-e, de ahogy néztem, az összes alacsony fogyasztásos / alulfeszelt példánál amit linkeltél, kisebb teljesítményt hoztak:
- 690W 6x karival, 81MH/s total (13.5MH/s/kari - ezek 460-asok egyébként)
- 384W 5x karival, 54MH/s total (10.9MH/s/kari)Szóval lehet alacsony fogyasztású, vagy jó teljesítményű RX 460/560 is, de nem egyszerre.
Nekem 4db kétventis Strixem volt, OC nélkül 11.8-12 MH/s-t mentek, 330W-on, 60 fok alatt tartva magát max 50-60%-os ventikkel.
36k-ért milyen 560-asok?
én továbbra is inkább vennék 1db nagy karit, ha nincs egyértelmű előnye a kicsiknek Ft/MHs arányban. -
westlake
félisten
-
-
aleister
veterán
"Mármint merre indultál ki abból a cikkből?"
A cikk alapján került fókuszba az RX560, mint bányász kari. Az otthoni gépemből elő tudom ásni, hogy melyik fórumtémában találtam rá.
Az említett cikk valóban a dedikált bányász vga-król szólt, de jelen esetben ez nem érinti a bányász teljesítményüket. Kitérnek rá, hogy miben különböznek egy mezei vga-tól. Nincs DP port, jobb venti és ventiszabályzás, valamint CSAK 1 év gari. Ezek miatt az áruk egyáltalán nem magasabb egy mezei vga-nál szvsz, de tény, hogy ritkábbak, valamint nehezebben eladhatóak. Ezért én nem is akarok ilyet venni. Mint mondtam, csak elindultam a vonalon.Kis kereséssel rátaláltam az említett topicokra:1, 2
Az első linken keress rá a "40 watt"-ra. A másodikon olvasni egy 5-ös rigril, ami 384 wattot vesz fel a falból.
'14-15 MH/s teljesítménnyel mindkét topicban találkozn ibőven. Persez 11-12-vel is, de ez szerencse kérdése ugyebár.Köszi a válaszokat egyébként! Pont ezért írtam ide, mert reménykedtem, hogy valakinek van tapsztalata a dologban. Azt meg tudod mondani, hogy mennyire melegedtek húzva, és hány %-os volt ezen hőmérséklet mellett a ventifordulat?
Annyi, hogy most 36k-ért lenne az RX560. Ennyiért megérné szerinted, vagy inkább 70-ért egy darab 1060?
#28598) tom120514
Ez is nagyon baráti fogyasztás.(#28604) westlake
Oké, de a 6GB-s 1060 már kicsit drágább mutatvány 76 alatt nem is igen láttam. Kb 300 SOL-t bányászik, akkor már lehet, hogy előrébb vagyok egy rosszabb esetben 28 MH/s nyújtó teljesítménnyel, amit kb 72k-ért kapok az 560-aktól. Vagy rosszul gondolom?[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
westlake
félisten
válasz Sondi1986 #28602 üzenetére
Ez egy oltári badarság. Egyáltalán honnan szedted? Folyamatosan veszem őket és még egy darab Elpida, vagy Hynix ramos kártyám sincs.
"Az újak". Milyen újak? Több kártyám is 2017 tavaszi gyártású...
Esetleg nem lehet, hogy a 3 GB-os modellekről beszél? Mert 3 GB-os kártyát eleve nem veszek! Nem is tudom, hogy milyen chipek vannak rajtuk és nem is érdekel.[ Szerkesztve ]
Play nice!
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest