- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Nekem mindennap volt 10 körül, bár fura mód mindegyik után 10 pörgetést kaptam, nem 5-öt.
És sosem használtam fel mindegyik appot. Annyi időm nincs is. De mint mondtam, nekem a napi 10-20 ezer credit megvan.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
b4zsi-
őstag
Pár külföldi fórumon utánanéztem , de Ipadr nem írtak. A gift cardokat tudták reedemelni. Én azért megpróbálok összegyűjteni egy Ipadnyi kreditet.
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
RTSP videó streamet melyik alkalmazással lehet nézni?
Tudnátok ajánlani ismerősmnek egyet?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
Blyan
félisten
válasz Mela Kehes #3960 üzenetére
Most éppen nincs. Tegnap pl volt 25 dolláros iTunes gift card.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Tibee86
nagyúr
Annyit beszéltetek itt róla, hogy én is nekikezdtem ennek a FreeAppSlots-nak.
160000 credit a 15$-os gift card, kíváncsi leszek mennyi idő alatt jön össze. Így első nekifutásra, minden app letöltése után 21500 credit-nél járok.
Úgy akad pörgetésnél, hogy öröm nézni. Meg ezt az idegesítő hangot sehogy nem lehet megszűntetni..[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
válasz norbi2010 #3958 üzenetére
Amazonról akármit lehet venni Gift cardal? Akkor összegyűjtök egy Nexus 7 re. Fizetésnél kell majd kiválasztani a Gift Cardokat? Bocsánat, de nem ismerem az Amazon rendszerét.
DanielK
A szállítás mehet külföldre is . A fizetés része nem volt világos. Akkor összerakom apró 1,5,10 $-os Gift cardokból
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz bull84ghia #3965 üzenetére
Azért, amiért az FMA.
-
Blyan
félisten
válasz Mela Kehes #3960 üzenetére
Most pl van 50 dolláros iTunes gift card.
450000 kredit.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Fecogame
veterán
Jóféle versenyzős játék, 2D-ben.
Nekem az ugratás rekordom benne 22000 pont
Szerk: 26000
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
bobooo
addikt
Azért, ha az FMA-t és a Freeappslots-t egyszerre használja valaki és Amazon gift cardokat reedemel akkor hamar összejöhet egy tabletra vagy bármi másra. Főleg, ha több iDevice-ről csinálja az illető.
[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
-
Kicsirics77
veterán
Hogy lehet vásárolni az apple gift cardra? Folyamatosan valami biztonsàgi kérdést akar az usa acc-hoz
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
bobooo
addikt
válasz Kicsirics77 #3985 üzenetére
Hát amit regisztrációkor megadtál neki kérdésekre a választ kérdezi most.. Ha elfelejtetted írj a iTunes Supportnak egy levelet, hogy "indítsák újra" és újra megadhatod a kérdésekre a válaszodat csak nehogy azt is elfelejsd.
-
bull84ghia
őstag
válasz Kicsirics77 #3987 üzenetére
Hatalmas játék én már játszom vele egy ideje
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Mela Kehes
Topikgazda
Nálam már járkál a Télapó! Most váltottam be egy 15$-os Gift Card-ot és 300 kredit kell még hogy iPhone-on is meglegyen.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Jok3r1985
tag
Valaki árulja el pls hogyan lehet véglegesen letiltani a game centert? értesítések között kivettem de játék közben mégis állandóan előjön és nem érti meg hogy nem kell, megőrjít
-
-
vadászcsiga
félisten
Nem tudom az FMA-s diskurzusba közbe kerdezhetek e? A Fantasticalt megvette valaki? Érdemes rá áldozni?
-
vans?
őstag
KitCam-et hasznalja valaki? erdemes megvenni?
hábm bábm
-
norbi2010
őstag
1.9M kreditem van freeappslots-on és nincs semmi ami kéne :/ (vagyis van de Mo.-ra nem szállítanak )
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Sorozatok
- LED világítás a lakásban
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.