-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enjoy
addikt
Akit érdekel a csillagászat / Naprendszerünk:
SolarWalk - Free► més que un club ◄
-
szabopali
aktív tag
Phone Call To Do List I Caller-App Ingyenes!
Semmi extra, de akik szeretik a to do app dolgokat azoknak is gondolom meg ér egy prószát. A nevében minden benne van: mikor? kit? miért? kell felhívnom etc.Csendesen megjegyezném: "időszámításunk, a mobiltelefon megszületése előtt anno" legalább 30 telefon számot tudtam fejből (matáv) +, - egy két nap eltéréssel a szülinapi dátumokat is.
A másik: AirFoto
Az AirFoto-val, megnézhetjük a képeinket a számítógépen közvetlenül az iPad vagy iPhone-ról szinkronizálás nélkül! Lehet, h egy gyors prezentáció esetén...esetleg! de ha ott van az iPad akkor inkább azon mutatom be annak mindig megvan a maga feeling-je.
Én ma reggel ezeket próbáltam ki, hátha vlki még ráér bütykölni
szabopali
-
veterán
Sziasztok!
Arra vakami magyarázat, hogy miért nem rakja át az iBooks a pdf-eimet iPadról iPhone-ra.
(Csak a mappákat nyomja át...)Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
-
DanielK
addikt
válasz adamssss #3262 üzenetére
Ez blődség! JB nélkül még a letelefonált perceket sem tudod, nemhogy titkosítani a telefonhívást. Ez maximum úgy kivitelezhető, ha a saját szervereiken megy keresztül a hívás (ahogy van is egy cég, akinek az appja felveszi a hívást, de saját szervereken történik mindez) és úgy titkosítják. az ios ilyenre nem ad lehetőséget, max ha jb-d is van hozzá.
[link] Láss csodát, igazam van. Nem a telefonon indítod a hívást/sms stb. hanem az appon belül. Ergo a saját szervereik titkosítják. Szóval, ha a másiknak nincs mobilnetje vagy nem ül wifi közelben, akkor hívni sem tudod (voip alapú). Így a sima hívást ugyan úgy lehallgathatják.
(országok: US, Canada, Puerto Rico)[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
válasz DanielK #3263 üzenetére
de az is ott van hogy lehet hang alapú és adatszolgáltatást is vásárolni ha jól láttam...
A súlyosabb üldözési mániában szenvedő ügyfelek akár hang- és adatcsomagot is vehetnek az appot fejlesztő cégtől.
[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
Hogyan tudok US store felhasználónevet létrehozni. HA gmailt akarok létrehozni akkor a végén kér egy amerikai telefonszámot hogy érvényesítsem a email fiókot
Valakinek ezzel kapcsolatban bármilyen tapasztalata?Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
BossBoss
őstag
válasz Daniel Alves #3266 üzenetére
Talán valamit segít. Amúgy én annó bekamuztam valami fals címet és számot.
-
ittakary
nagyúr
Gyerekek azonnal csapjatok le erre! - Solar Walk - INGYÉ'!
-
ittakary
nagyúr
válasz Daniel Alves #3270 üzenetére
őő ez a teljes változat, nem?
-
ittakary
nagyúr
válasz vadászcsiga #3272 üzenetére
Ha ezt kérdezned kell, akkor nyilvánvalóan nem te vagy a célcsoport.
-
BossBoss
őstag
válasz vadászcsiga #3274 üzenetére
Te sem vagy földrajz szakos...
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Ipadot vennék, de gondolom az alkalmazások ugyanazok. Milyen programmal nézzem meg a stabilitást, pixel hibát, és azt, hogy nem volt-e használva?
-
pinnacle
nagyúr
válasz ittakary #3279 üzenetére
Köszi! szemgolyód.exe Nincsen valami program erre? Csak azért féltem attól, hogy használt, mert az Edigitaltól veszem, 113k-ért 3 év garanciával jónak tűnik, csak hallottam, hogy volt aki már használt terméket kapott. Igaz gondolom, ha már egyszer aktiválva volt, azt nem nagyon lehet még egyszer eladni. Nincs valami Ipad FAQ? Nem találtam a fórumok előtt. Nekem még soha nem volt Apple termékem. Pl. jó lenne tudni, hogy mentsem le a tiszta rendszert, amit vissza lehet állítani, ha elszúrtam valamit.
-
flierqqq
tag
Sziasztok!
iPhone 2G-re keresek egyszerű játékokat..pl.Angry birds,Pasziánsz,Póker stb.
Minél többet..
Előre is kösz!Érdekes a világ megosztása - Van akinek Rolexe van, és van akinek ideje.
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #3280 üzenetére
Pixelhibás volt az iPad. Simán kicserélték. Aki most vesz, annak javaslom, hogy ezeket a képeket, teljes fényerőn nézze meg. Akinek már régebben van, az inkább ne, mert ha idáig nem vette észre, akkor már ne is keresse.
-
veterán
Fifa13 szerintetek lesz mostanában leértékelve?
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Fecogame
veterán
Nektek is folyton összeomlik a Chrome a legutóbbi frissítés óta, vagy csak nálam?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Mela Kehes
Topikgazda
Hogyan tudom Due-ban a már elvégzett teendőket egyszerre törölni?
Illetve a Game Centerben hogyan tudok egy játékot eltávolítani?"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
tibcs1
csendes tag
Sziasztok
Tudtok mondani olyan progit, ami, akár napi,heti,havi szintre megmutatja mennyit telefonáltam(be-ki) illetve mennyi az adat forgalmam stb....
Válaszokat előre is köszönöm
-
Tibee86
nagyúr
Wheater Pro frissítés után nagyon pofásan néz ki szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG V30 - vezércsel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest