-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
99 credit kell s 15$ gift-hez
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
bobooo
addikt
válasz Kicsirics77 #3551 üzenetére
Nem fogja megadni a gift cardot. Ez a hiba üzenet fog kijönni: "Sorry, FreeMyApps has encountered a problem with your device. Please contact customer support: support@freemyapps.com" írtam nekik, de semmi válasz.
-
bobooo
addikt
válasz Mela Kehes #3555 üzenetére
Van itt a fórumon, akinek ugyan ez a baja, Ő is írt nekik, de szerintem Ő se kapott még választ.
#3554: Rányomok a 10$-os gift cardra, feljön, hogy biztosan akarom-e, rányomok, hogy igen újra tlti az oldalt és kijön felülre a korábban leírt hibaüzenet. A kreditet nem vonja viszont le, de a gift card se kerül bele az App Store-ba.
-
Ragnar95
nagyúr
válasz Mela Kehes #3560 üzenetére
Tehát akkor csak úgy vesznek el a kreditjeid, ha 60napig nem töltesz le semmit? Szóval ha mondjuk 59 naponta letöltesz egy sponsor appot, akkor akár évekig is megmaradnak a kreditjeid?
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bobooo
addikt
Most érkezett meg a válasz a FreeMyApps-től. Azt írták, hogy rajta vannak az ügyön és amilyen gyorsan csak tudják kijavítják ezt a hibát. Remélem gyorsak lesznek...
-
Ragnar95
nagyúr
válasz Mela Kehes #3566 üzenetére
Az mondjuk úgy korrekt legalább Nekem még csak 1300kreditem van, jobb lenne, ha egybe gyűjtené az iPadeseket, meg az iPhone-osakat, akkor 2x annyim lenne már, hát még, ha megadná a share-ért járókat...
Mondjuk ma jóvolt, hogy iPhone-ra adott egy iPadeset, míg iPadre egy nem univerzális, csak iPhone-osatPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz Ragnar95 #3567 üzenetére
Igen, jobb lenne ha nem külön számolná, de hát ne legyünk mohók.
Nekem egy ideig egyszerre jöttek az appok iPhone-ra és iPad-re is, de most már van amikor másfél hónap különbséggel érkeznek. Régen volt jó, amikor valaki beírta, hogy app érkezett és mindannyian rácsaptunk. "Ez már a múlt. Mármint a jövő."
10 kredit, aki tudja miből idéztem."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #3568 üzenetére
Vissza a jövőbe?
-
Ragnar95
nagyúr
válasz Mela Kehes #3568 üzenetére
Ja, a régi szép idők, amikor még napi 2-3 szponzor app jött és csomó 2-300pontot ért
Sajna vadászcsiga megelőzött, így már senki nem hinné el nekem,h énis arra gondoltamPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #3569 üzenetére
Stimmel. Csak a pontosítás végett: hányadik részben?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Ragnar95
nagyúr
válasz vadászcsiga #3572 üzenetére
Talán a 2. De már rég láttam őket
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #3577 üzenetére
Mármint hogy nekem. Nem?
-
Ragnar95
nagyúr
válasz Mela Kehes #3577 üzenetére
Köszönöm
vadászcsiga: felezzük meg, te eltaláltad elsőnek a filmet, én meg azt, hogy hanyadik részPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #3580 üzenetére
Nehogy megálljanak a sponsor appok 2990-nél! Akkor jól jönne!
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Kicsirics77
veterán
válasz Mela Kehes #3581 üzenetére
4401-nél állt meg nekem vasárnap este azóta semmi
mintha érezte volna.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
szabopali
aktív tag
FMA: bizony nagy a csend, ...lehet, h vihar elötti?
szabopali
-
Tibee86
veterán
FMA-n 320 credties app, de egyelőre nem akarja megadni.
-
Kicsirics77
veterán
Megadta,megban a kredit a 15$ giftre,majd ha lesz fejlemény,hogy meg lehet venni akkor rányomok,addig meg gyüjtögetek.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Van Androidra egy Pou nevű app. Barátnőm látta egyik barátnőjénél, de neki iPhoneja van. Van valami ehhez hasonló, nem túlbonyolított, ingyenes tamagochi app?
Előre is köszönöm a segítséget"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
bobooo
addikt
Döntöttem, írtam a supportnak még egy levelet azután, hogy 1-2 nap után se tudtak belenézni a fiókomba. Remélem minél előbb válaszolnak rá.. Kértem is tőlük, hogy írhatnának most már jóvá x creditet ugyanis kb JÚNIUS óta 5-6x-or kellett Nekik írnom, mert valami rossz volt és állandóan csak türelmet kértek.
-
Ragnar95
nagyúr
Én meg a megosztós kreditek miatt írtam nekik és válaszoltak is, hogy csak akkor jár a 200kredit, ha a másik fél először tölt le sponsor appot, tehát új felhasználókat szrzel nekik, ezért nem kaptam én sajna +krediteket
-
Ragnar95
nagyúr
Jaja, mivel úgy érzik,h ők tesznek az embernek szívessséget, elég lekezelőek....Pedig attól még,h a segítségükkel szerzel meg ingyen dolgokat, te vagy a felhasználó, akiért mindent meg kell tenni....
-
nord_
veterán
Rákerestem, de nem találtam: milyen jelszó, PIN, bankkártya adat kezelőt tudtok ajánlani? Kicsit szűkítve: nem baj, ha igényes a kinézet, és főleg nem baj, ha az adatokat / változásokat el tudja automatice menteni és backupból visszahúzni.
Szerk.: awesome note-ot ismerem, azt köszönöm, de nem kérem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Óra topik
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-book olvasók
- Milyen notebookot vegyek?
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- További aktív témák...
- Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- ThinkPad X395 üzeti utrabook,üzletből,.garanciával Ryzen7/16RAM/512SSD/FULLHD IPS /LTE
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- LG UltraFine 27UN83A-W 2 év Gyári garancia +AJÁNDÉK Gyári LG Ergo állvány
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2016 i7/3,3GHz/16GBRAM/512GBSSD magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen