- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Injun
senior tag
Az lenne a kérdésem,hogy hogyan oldható meg iPhone-on az,hogy ne qwerty billentyűzettel gépeljem az sms-t hanem a klasszik szám/betű kiosztással mint a nem touch screen telefonoknál.
-
Möhe
addikt
4shared ezt használja valaki?
-
sirszevenap
addikt
Hihetetlen de végre i5 kompatibilis a YouTube app + kaptam egy sponsors appot 3 nap után free my appon
Bankkártyával? Hát persze!
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz sirszevenap #4105 üzenetére
Én másfél hete nem kaptam semmit.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
sirszevenap
addikt
válasz Mela Kehes #4106 üzenetére
Az igen. Akkor úgy látom ez teljesen random. Vagy akit már úgy látnak h közel van a nagyobb ajándékokhoz azoknak alig adnak.
Nem tudom...
-
b4zsi-
őstag
válasz sirszevenap #4107 üzenetére
Azért nem hiszem, hogy ennyire személyre szabott lenne... Mi csináljuk kb 1 éve gondolom kevesebb a szponzor app mivel 1 év alatt sokkal többet leszedtünk, mint még aki most kezdi. Volt már olyan app ami 2 x is volt amióta töltögetem pl. a Hupikék Törpikék
-
r3dsnake
nagyúr
válasz sirszevenap #4105 üzenetére
Nálam is jött sponsor app, a Happy Street. Viszont ez nálam már régóta fent van, és rendszeresen játszok vele. Kíváncsi vagyok így is megadja-e.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz sirszevenap #4107 üzenetére
Eleinte mindenkinek egyformán jöttek. Most az iPhone és az iPad között is eltelik néha 2 hét.
-
sirszevenap
addikt
válasz r3dsnake #4109 üzenetére
No igen, nekem is ez jött!
Viszont sajna elég beleéltem magam a 2092 ( most már 2172 ) pontommal, hogy meglesz a GTA Vice City-ig. Ez szerintem most elmarad. Talán egy embert még meg tudok majd invitálni, de akkor is távol vagyok még. Meglátjuk. Ha mást nem, várok még karácsonyig, mert mélyen reménykedem benne, hogy ők is ajánékoznak majd minket, mégpedig sok sok sponsor appal! Ha pedig nem, még akkor is esélyes , hogy kigyűjtöm és akkor lesznek akciók valószínűleg. Mondjuk ha GTA nem lesz leakciózva, akkor is kiváltom, az biztos!
Sőt, magamat ismerve, addig fogok vele szemezgetni az appstore-ba, hogy majd nem bírom kivárni. Egyetlen egy játék, ami ezt váltotta ki belőlem. Talán még az MW de az sem ennyire, hisz ez egy régi klasszikus ... imádtam. Tisztán emlékszem, amikor erőltettem a P2 -es gépemen amibe össze csóróztam 256 ramot ( 64mb volt benne! ) és volt benne egy Diamond Viper V2 .-es vga ! Szaggatott mint az itélet, de mazoista módján játszottam vele! Majd sikerült újítani, akkor le se akadtam róla több évig!
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
Csodaszep az uj gmail app!
hábm bábm
-
HaZsolt
őstag
Adatforgalom nyomon követésére milyen programot(kat) ajánlotok?
-
-
DanielK
addikt
minden email címemet a gmailben kezelem, egy helyen. (ide van átirányítva, már kb 2-3 éve - akkor még iphone-m se volt).
Illetve állíts be egy olyan exchange szervert, ami tűzfal mögé van rejtve és knockolni kell. hát macerás, mint állat. a gmailről viszont lehet annak a nevében írni és meg is kapom átirányítással. sokkal egyszerűbb.
a gmailben egy helyen látom az összes küldött és érkezett emailjeimet (van vagy 5 ide beállítva ) -
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
Nem tudja vki, h a carmageddonban hogy lehet a 6 kereku swat járgányt feloldani?
Pc-n anno ugy rémlik, h idővel azzal támadtak, kellő rendőr kinyúvasztása után, de most se híre, se hamva..Minden auto megvan, mar csak ez hiányzik.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
-
Polllen
nagyúr
válasz Polllen #4127 üzenetére
Na meg is van a kicsike, jól emlékeztem, ki kell nyuvasztani a szemetet.
Blood of rooftops pályán lehet próbálkozni, bár ha nem csak lelökdösi az ember a tetőről még a kimaxolt squad car-ral is nagyon nehéz.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
sirszevenap
addikt
freemyapps adott két appot.( Monsters Quest, Reign of Dragons ) Az egyikért sem ad semmit. 30 sec-ig fut, multitaskba átlépek a safariba és nem történik semmi.
Hasonló valakinek?
-
DanielK
addikt
válasz sirszevenap #4130 üzenetére
Várj még, mert nekem megadta, csak később
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz sirszevenap #4130 üzenetére
Nekem most sincs semmi.
-
Tibee86
nagyúr
válasz Mela Kehes #4132 üzenetére
Nekem sincs napok óta.
-
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz sirszevenap #4134 üzenetére
Sehol. Pedig nyavadt 140 kredit kellene a 15 dodóhoz.
-
DanielK
addikt
válasz sirszevenap #4134 üzenetére
Egyszer futtattam és kész. Aztán töröltem. Megadta. Várj még hátha.
Bár ez ipaden volt. De közben iphoneon is megadta. Zárd be majd nyisd meg újból a safarit. Esetleg törölj előzményeket[ Szerkesztve ]
-
nullzero
tag
Megkérdezném még egyszer: hogy lehet magyar turistatérképet tölteni iPhone-ra?
A másik pedig: hogy tudok egy másik telefonra (Android, iPhone) átküldeni egy pdf-et iPhone-ról, PC és net használata nélkül? iOS 6, jailbreak nincs. Bármilyen app jöhet, ha lehetséges ez.
-
szabopali
aktív tag
válasz DanielK #4122 üzenetére
Nekem is több email címem van de ez már gondolom, h manapság evidens. Viszont van egy gmail amire az összeset átküldöm, ezt látják az idevice-ok. A küldést meg megoldom kettőröl - privát vagy hivatalos. Persze sok lehetőség adódik, van bőven lehetőség az emailek beállítására és akkor még szoba se jöttek az aztali gépek levelezési rendszerei. Nekem ez a változat jött be, hamár szóba került, gondoltam leírom.
szabopali
-
sirszevenap
addikt
Fma-val mi történt ?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz sirszevenap #4140 üzenetére
Nah mi? Nálam ugyanolyan.
-
Daniel Alves
őstag
Én már a Vice Cityt tolom gyerekek
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
sirszevenap
addikt
válasz Daniel Alves #4142 üzenetére
Tolnám én is, de várok , hogy kigyűljön a gift card!
2472 creditem van FMA-n. +160 lenne, ha megadná azt a két appot amit előbb említettem. De semmi. Most reggel adott valami hupikék törpikéket +300 kreditért. Azt megadta. Ezt a kettőt ezek szerint buktam, vagy majd később jóváírja? Többször is lekaptam őket, futtattam 1 percig is őket, de ugyan úgy ott vannak és nincs + credit.
nos?
-
nord_
veterán
válasz Mela Kehes #4143 üzenetére
Na, pont ezért használok én külsős progit az adatforgalom mérésére...
-
veterán
Tölthető a Vice City
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Tibee86
nagyúr
Ingyenes a Snapseed, ha valakinek még nem lenne meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Netfone
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest