-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz margithid #59893 üzenetére
Valószínűleg sok az a súly, vegyél vissza!
Látod a kollégának is fáj a dereka pedig ő csak arról álmodott hogy már 5 kilós súlyzókkal edz.
Valószínűleg marad a 3 kilós súlyzóknál amíg meg nem erősödik!Nem megy ez neked, hagyd a pics.be!
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
dani3l
őstag
válasz margithid #59572 üzenetére
Aldi eseteleg? En ott veszem, atszamolva kb 150 forintra jön ki a fel kiilo es eddig talan a legjobb, amit ettem. Szinten kek zacsis.
(#59608) rwin5: Nalam a tuti desszert, amit barmikor be tudok nyomni szinte barmilyen mennyiesegben: turo, kis edesitö, meg kb 10 deka malna/erdeigyümölcs/stb (tehat ami puha es szet lehet nyomni). Baromi finom.
-
Zola007
veterán
válasz margithid #59631 üzenetére
amúgy is sok folyadékot kell inni, mert edzel és nyár is van (bár utóbbi csak állítólag, nálunk épp esőre áll)
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
syl5
őstag
válasz margithid #59566 üzenetére
Az fasza, ha se spar-ba, se lidl-ben nem lesz 200-as zab. Pedig szerintem kvára viszik a zemberek...
De aldiban is annyi, remélem ott nem akarnak bohóckodni.(#59600) eddie17
Az aldis zsírszegény túró a legkrémesebb garantáltan, gyakorlatilag krémtúró.
Emellett a lidlis rögös.(#59586) lacy86
Napozin-t ajánlom, ha nem akarsz nagy darab lenni, hidd el jó lesz, 2 hét alatt meglesz a strandfazon.(#59608) rwin5
Én natúrba letolok egy dobozzal minden este.
Ritkán édesítő, vagy fehérjepor + joghurt/kefír bele, de többnyire nem lányoskodom.[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz margithid #59572 üzenetére
lenmagot én inne szoktam venni, vagyis legutóbb innen vettem 5 kilót: http://magzsola.hu/
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
dani3l
őstag
válasz margithid #59490 üzenetére
Lidlis eleg korrekt szerintem, ilyen kek zacsiban van emlekeim szerint.
En lenmagot szoktam meg bele tenni, sokat dob rajta es gombokert lehet kapni..
Egyebkent ami nekem nagyon bejött es gyakorlatilag barmennyit meg tudnek belöle enni, zabpehely, lenmag, vanilias wheypro, meg malna vagy afonya, vagy akar mind a kettö (fagyasztott, többnyire, mar csak a lustasag miatt is..).Meg nem tudom, ki hogy eszi, de en be szoktam dobni mikroba egy masfel percre, hogy megpuhuljon kicsit, eg es föld a különbseg a siman csak vizzel összekeverthez kepest. Mondjuk elöre beaaztatni nem probaltam meg..
[ Szerkesztve ]
-
-
deniro2
senior tag
válasz margithid #55892 üzenetére
Tuti, hogy a fehérjétől nőtt tyúkszem a talpadra... Lehet, hogy az agysejtjeidet is pusztítja...
Egyébként számtalan cikk volt már itt is, hogy kb. 5 db fehérjegyártó van a világon, úgyhogy nagy összegben ne fogadjatok, hogy a szájtekben más van, mint a bájóban... Ja bocs, tudom, a hozzáadott szupermátrix...
Én rég nem vettem már száj protkót, de pár éve még olyan ótvar szar volt tőlük a prémium kategóriás anabolic whey is, hogy csak kefével tudtam kimosni a sékerből a kicsapódott retket... Gondolom az emésztőrendszerem is örült a hozzáadott gumiragasztónak... -
nagyúr
válasz margithid #55892 üzenetére
Néha lábat kell mosni... főleg az öltöző látogatása után.
Amugy persze, de bármitől lehet... ha abbahagyod és elmúlik, majd újrakezded és előjön megint akkor tuti.
Ezt csak így tudod meg.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Koczó93
őstag
válasz margithid #54801 üzenetére
Én ilyet csináltam nagyon állat
protein szelet -
Shadowbull
addikt
válasz margithid #54075 üzenetére
pont ez a lenyege a CBL-nek, hogy ettol nem hizol. Ahogy a fentebb leirt szamok is mutatjak, tenyleg nem. Egyebkent nem vagyok olyan alkat.
Jorus alvassal soha nem volt gondom eddig, nekem tokmindegy hogy tele hassal fekszem le vagy nem. Persze ez nagyon egyenfuggo.En egyebkent is olyan vagyok hogy szinte barhol es barmikor el tudok aludni, amikor a lanyom ujszulott volt, akkor en hurcoltam at a szobajabol az asszonynak szoptani amikor kellett, mert en kipattantam az agybol a sirasra, athoztam a gyereket, lefekudtem es 2 perc mulva elaludtam, majd fel ura mulva mikor a gyerek tele ette magat az asszony felebresztett, akkor visszavittem a gyereket az agyaba es utana ket perc mulva megint aludtam
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
kolosanyi
veterán
válasz margithid #54026 üzenetére
Persze, gyakorlatilag nincs izomcsoport, amit ne tudnál így leedzeni. Persze nem profi, meg valószínűleg hegyomlás se lesz így az ember, de jó eredményeket lehet elérni így is. Sőt, múltkor írta valaki, hogy önmagában csak húzódzkodással, tolódzkodással is lehet fejlődni, ha valakinek nagyon nincs ideje meg felszerelése, osztom a nézetet.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz margithid #54021 üzenetére
Elülső hídtartás, kedvenc törzs gyakorlatom. Próbáld ki az oldalsó hídtartást is, ugyanez, csak oldalra fordulsz és egy kézen támaszkodsz, kicsinálja az oldalad. Illetve elülső hídtartásból próbálj ellentétes kar-láb nyújtást végezni, na az igencsak finom.
(#54022) BÁ Nutrition
Jó is az.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz margithid #52012 üzenetére
Lehet guggolni 1 lábbal is... máris 2x akkora a terhelés... vagy "másfél lábbal"...
Fekvő dettó... vagy valami súlyt magadra veszel, vagy felteszed a lábad egyre magasabbra, neadjisten kézenállva nyomod... máris megvan ott is a sokszoros súly.Mindent meg lehet oldani csak akarni kell.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
kolosanyi
veterán
válasz margithid #52002 üzenetére
Erre jelentene megoldást ez a három gyakorlat.
(#52006) bandus
Én is. Nem mondom, hogy jó vagyok benne, 12-15 megy normálisan, 16 volt a rekord. Mindenesetre csinálom rendszeren, menni fog több is idővel, bár inkább a nehezítésen dolgozok most, nem az állóképességen. -
Ijk
nagyúr
-
Woodslave
félisten
-
Dicker
őstag
-
nagyúr
válasz margithid #51533 üzenetére
Jjaja. Hozzám is járnak kertészek, akik simán ásnak meg kapálnak egész nap, de mondjuk nem nyomnak nyak mögül 105 kilóval. Én ugyan nyomok, de nem tudnék egész nap ásni meg kapálni, mert 8 rep után bedurran mindenem és elsavasodok, aztán meg se tudok mozdulni. Szal értelmetlen az összehasonlítás. Mindenki csinálja azt, amihez ért, amire a genetikája alkalmassá teszi, és amire az izmait kondicionálta.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
prot-ko
csendes tag
válasz margithid #51356 üzenetére
[ 11.995Ft/3kg whey valóban nem rossz vétel] főleg, hogy 100%-ban whey koncentrátum + íz + emésztőenzim. Kissé nehezebben oldódik? Hát persze, mert kevesebb szójalecitin van benne, mint a többi whey koncenttátumban!! És nincs hozzáadott cukorfajta, mint dextróz meg a többiek. .... de ha még az ízekre sincs szükséged, csupán magára a szintiszta whey fehérjére, akkor [ 4kg-os kiszerelésben 14.300Ft-ért]
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz margithid #51254 üzenetére
A cementes súlyokkal az a baj, hogy rohadt nagyok. Én pl. itthon 30 kilóig szerelem az egykezeseket, amihez cementes súlyokkal kellene egy kb. 1 méteres rúd... A 9 kilóhoz persze nem rossz ez a rúd, de a belül üreges alumínium szarok jelentősen nagyobb súlyt már nem bírnak el biztonságosan.
-
kolosanyi
veterán
válasz margithid #51250 üzenetére
Én hátizsákba szoktam rakni. 9 kiló az nem sok, de ha felteszed egy székre a lábad és úgy veszed magadra a súlyt, akkor elég lehet egy ideig, viszont majd mindenképp kell a nehezítés idővel.
(#51253) Speeedfire
Kövez a fene, én még csak nem is gyúrok. Mindenki úgy edz, kajál, ahogy akar, de egy szint után hatványozottan többet kell bekerakni a sportba, hogy fejlődj. Az emberek többsége képtelen rá, de nincs is rá szükség, itt is célszerű mértéket tartani.[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz margithid #51242 üzenetére
Ehh, cementes súly, gagyi rúd... 9 kiló mire elég? Bővíteni nem nagyon tudod, a fél lakást elfoglalja...
Még a kétkezes elmegy, de semmivel nem kompatibilis, egy rendes fekvenyomáshoz elég súlyt nem tudsz rárakni az életben...
Decathlonos sokkal jobb, ennyire nem érdemes fillért b@szni... -
Speeedfire
félisten
válasz margithid #51245 üzenetére
10k az egy pár.
Kétkezest egyelőre nem látom fontosnak számomra, inkább a fittség lenne az elsődleges szempont számomra és a maradék felesleg leadása.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
-
kolosanyi
veterán
válasz margithid #50575 üzenetére
Persze, aki előregondolkodik, így csinálja, de nem mindenki költhet el 100 fontokat előre.
(#50576) Tamoo
Hát ezt mondom. Alacsony költségvetésnél teljesen jó az a bigyótek fehérje, innen indult az egész.---------------------------------------------------------------
Mi van, mindenkinek seggpisája van? link
-
-
kolosanyi
veterán
válasz margithid #50551 üzenetére
Ezt a szójára szokás mondani, de sehol nem bizonyították eddig. Egyébként marha nagy faszságnak hangzik szerintem, előttem le is írták miért.
(#50553) MMA87
Ilyenkor arra szoktam gondolni, ha lemegyek edzeni félbetegen és szarabbul leszek, akkor meg az addigi gyógyulás vész kárba és semmit nem fog érni, kezdhetem elölről a lábadozást.[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz margithid #49348 üzenetére
de csak módjával! nem agyon cukrozva!
most kortyolgatom a délutáni turmixomat, és finom, kellemes tejpor íze van, az angol zöldellő mezők finom frissességét is érzem benne! nem kell ehhez semmi más, csak egy jó shaker!
finnyásak vagytok, az a ti bajotok!
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz margithid #49337 üzenetére
Ár:18.690 Ft (14.717 Ft + ÁFA)
kb egy hét alatt meghozzák... de ask him...
[ Szerkesztve ]
-
prot-ko
csendes tag
válasz margithid #49325 üzenetére
A véleményemet nem azért írtam......
elgondolkodtató számomra, hogy ha egy termékre azt írom "ISO whey" akkor én mint vevő arra gondolok egy termék, ami 100%-ban izolátum. Ezzel szemben , ha pedig a az összetételét nézem, akkor pedig valami más derül ki.
Elvileg még aa whey izolátum alapanyagban is ca. 0,7% laktózt tartalmaz.
-
Casanova*
veterán
válasz margithid #49325 üzenetére
[link] 7 kg. ízesített protein 21600 FT.
(#49327) margithid: 7 kg miatt ilyen jó az ára. elfogy a myprotein,ilyet fogok venni. haver csinálja a bizniszt.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
prot-ko
csendes tag
válasz margithid #49320 üzenetére
Már csak azt kell eldönteni, hogy akkor ez micsoda?
Azt írják, hogy whey izolátum, közben az összetételében ezt írják:
Fehérje premix (tejsavó fehérje izolátum, hidrolizált tejsavó fehérje izolátum, keresztáramú ultraszűrt tejsavó fehérje koncentrátumHogyan lehet valami 0%-os laktóz tartalmú, ha van benne koncentrátum és hidrolizátum?
-
KoVee84
senior tag
-
kolosanyi
veterán
válasz margithid #48945 üzenetére
Egykezest. Mondom, Tescoban van jó áron acél tárcsa meg rúd.
Szerk.: Bellt nyomtam egy évig, nagymértékben hozzájárult a gerincsérvem kialakulásához. Nem azért, mert szarul csináltam, csoportos edzésre jártam, illetve jó edzőm volt. Egyszerűen az L4-L5 csigolyákra nagy nyírőerő hat a tipikus belles gyakorlatok végzése közben. Aki hajlamos a sérvre, annak nem javasolt ez a sport. Linkeltem is egy tanulmányt korábban erről a témáról. Igazából én azt tapasztaltam, hogy erőben nem sokat hozott, robbanékonyságot és állóképességet fejleszt inkább, szálkásításhoz jó. Ha ilyesmi céljaid vannak, akkor azt biztonságosabban is meg tudod oldani más módszerrel.
Tudom, vannak akik szerint marhaságot beszélek és nem értek hozzá, ez van, nekem ez a tapasztalatom a bellel. Mindenki eldöntheti, hogy kipróbálja-e, aztán úgy sportol, ahogy akar.
(#48947) kisbrekes100
Elég komoly láb programot lehet úgy is nyomni, hogy kis súllyal dolgozol. Ha egylábas guggolást nyomsz, az ugyanakkora terhelés, mintha a testsúlyod raknád magadra rúddal és páros lábas guggolást csinálnál. Felhúzás helyett ha egylábas felhúzást csinálsz kézikkel az megint egy jó alternatíva, de ha kímélni akarod a gerinced akkor csípőemelést is csinálhatsz (katt). Lehet, hogy buzisnak tűnik, de baromira nem az. Szóval megvan a módja, hogy sérüléssel is edzen az ember, csak utána kell járni, ki kell tapasztalni.Egyébként nem járok terembe, otthon nyomom.
[ Szerkesztve ]
-
venge
aktív tag
válasz margithid #48945 üzenetére
Én mindenképp egykezeset vennék először. Majdnem minden gyakorlatot meg tudsz csinálni egyenes rúddal is, amit franciával, viszont nagyon sok gyakorlat van, ami csak két darab egykezes súlyzóval oldható meg.
Például oldalemelés. Bár két franciarúddal ez is megoldható...Nem értem ezeket a vitákat. Ez gyúrós topik, nem versenyrekészülőizomállattestépítő topik.
Én úgy gondolom, hogy ebben a színvonalban mindenkinek szuverén joga, hogy lábazik, vagy nem! Mint ahogy az is, hogy koxol, vagy nem! kivéve miszterrik[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Python programozás
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest