Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivaldi (böngésző)
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.Csaba
csendes tag
Sziasztok! Az én telóm ma érkezett meg. Szép, kecses telefon, és jó az illata
Emagnál rendeltem, de az első rendelést az emagos operátor javaslatára nem vettem át. Véletlenül magánszemélyként rendeltem, pedig cégre akartam. Ha esetleg valakit érdekel, a teló a dorogi Sameday boxban van a MOL kúton. Fekete, 3 év garanciával, 186,290 Ft. (Plusz egy év átruházható garanciát kértem hozzá.) Szóval, ha kell valakinek, keressen meg.
-
nightshadow
veterán
Talán pénteken megérkezik a telóm. Ez, meg a Redmi Note 14 Pro + között vacilláltam. Ez utóbbinak sokkal jobban tetszik a külseje mert strapabíróbbnak tűnik, viszont a kamerája nagyon gyenge.
Van ennek az Edge 50 Pronak valami komolyabb bugja? Van esetleg aki megbánta a megvételét?
Tud valaki egy jó fóliát ajánlani, ami itthon beszerezhető? (Nem Temus, stb.) Elsősorban olyan érdekelne, ami nem ragasztós, ha egyáltalán létezik erre olyan. -
nightshadow
veterán
válasz
Exquisito #268 üzenetére
Nem tudom. Ha gyári ganciát kapsz, akkor a jótállási jegyen szerepel a hivatalos szerviz. Ezt pl. a Mediamarkt írja is.
"Garanciális ügyintézéshez közvetlenül is fel lehet venni a kapcsolatot a jótállási jegyen szereplő szakszervizzel – ebben az esetben Ön egyeztet közvetlenül a szakértőkkel...."
-
Exquisito
tag
válasz
nightshadow #267 üzenetére
Melyik szerviz lenne az? A Telemax nem Moto, A WayteQ fene tudja de postázni kell, Nbook nem küld, de ide könnyen elviszem újpestről. Kérdés, hogy Gomibo-n vásárolt telefonra él-e a garancia.
-
Exquisito
tag
válasz
nightshadow #265 üzenetére
Azért egy MediaMarkkt, Alza, Emag, Euronics nem fog csak ügy hipp-hopp eltünni. Amúgy meg a fene sem tudja, hogy hol vannak országosan a szervizek, de ha valakinek kedve van akár fél napot is utazni, akkor én nem szólok bele.
-
nightshadow
veterán
válasz
Exquisito #264 üzenetére
Ezt én értem, csak ők intézik a szervizelést, mert valószínűleg kiviszik Romániába, mivel az Emag bolti garanciát ad.
A hivatalos, gyári garanciánál 3 nap után már semmi közöm nincsen a bolthoz, akár nyugodtan meg is szünhet, mert 3 nap után közvetlenül kell vinni a magyarországi hivatalos Motorola szervizbe. A bolti garanciás készülékeket nem fogadja el a hivatalos szerviz, csak a gyári garanciásakat. Én eddig azt hittem, hogy az Emag gyári garanciát ad, nem boltit. A sufni GSM boltok is csak bolti garanciát adnak. Ha megszűnik a bolt, akkor így jártál. -
Exquisito
tag
válasz
nightshadow #263 üzenetére
Az Emag által forgalmazott termékeket sehova nem kell vinni, azokért futárt küldenek. Kivéve a nagy gépeket(hűtő, mosógép) azokért a szervízesek jönnek, de őket is az Emag hívja.
Fontos, hogy az Emag legyen a forgalmazó! -
nightshadow
veterán
Most akciós az Edge 50 Pro az Emagon. Én eddig úgy tudtam, hogy az Emag hivatalos Motorola forgalmazó, közbe nem, mert ha elromlik a mobil, akkor az Emagba kell vinni szervizeltetni, nem a hivatalos szervizbe, magyarul bolti garanciát adnak. Van valakinek tapasztalata Emagos szervizzel általában?
Más: tud valaki jó öntapadós (tehát nem ragasztós) fóliát ajánlani, amit itthoni boltok árulnak (nem Temus)?
-
Exquisito
tag
Mit kell beallitani, hogy az AdGuard védelem egy idő múlva ne kapcsolódjon ki?
- Lakatolva van
- Háttérben való futás engedelyezve
A régi telefonomon nem volt ilyen gondom, itt meg nem tudom, hogy hol lehet még esetleg valamit állitani. -
laczkaba
aktív tag
válasz
nightshadow #255 üzenetére
Átlag usernél is meg kellett hogy szünjön,hisz a hiba javítva lett.Ha recowery alól csinálom a törlést lehet választani csak wipe cache törlést,ennél minden adat megmarad és sok esetben megoldja a problémát.Teljes törlésnél a telefon olyan állapotba kerül a teló,mintha akkor vennéd ki a dobozból.Én A55-röl jöttem át,de ez minden tekintettben jobb.Rossz képet nem tudok vele késziteni.Ha ez mellett döntesz,jó választás.Érdekes módon a fent említett hiba nem minden telefont érintett,itt a fórumon nálam jelentkezett,de nem olyan mértékben ahogy irták. Csak akkor volt probléma ha a launcheren belül akartam valamit változtatni(pl.icon forma),de újra inditás megoldotta.Amúgy meg Novát használom 6 éve,még 130 ft. vettem.A telegramon sem lehet olvasni a hibáról.Lehet régió függő.
-
nightshadow
veterán
-
laczkaba
aktív tag
válasz
nightshadow #251 üzenetére
Edge 50 prónál tapasztaltam a hibát.Novával tökéletes volt.A jananuári biztonsági frissitéssel a hiba megszünt,tökéletesen működik.Én minden frissitésnél recowery alól teljes törlést végzek. Már teljes egészében elégedett vagyok.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Edge 50 Neo tesztnél volt aki frissített és semmi gondja. Amúgy tényleg van gond a 15-el. [link]
-
Exquisito
tag
válasz
Én megvárom, hogy a Blikk mit ír róla.
-
nightshadow
veterán
Ezt olvasta, tapasztalta valaki: katasztrófát okoz a Motorola mobilok frissítése.
"Internetes panaszok alapján sajnos komoly gond van Motorola mobilok Android 15 alaprendszert hozó frissítésével, a vevők szerint használhatatlanná teszi a készülékeket, pár másodpercenként összeomlik rajtuk a gyári Moto App Launcher programindító alkalmazás.
Ha sikerül két összeomlás között elindítani egy appot a telefonokon, akkor az hibátlanul működik, de a gyárilag előtelepített kezdőképernyőnek lőttek. Szerencsére egy Play Áruházból letölthető alternatív szoftverrel, például a Nova Launcherrel átmenetileg kiváltható az alkalmazás.
A panaszok alapján a gyári indítóalkalmazás összeomlása a ThinkPhone 25, a Razr+ (2023), az Edge 50 Neo, továbbá Edge 50 Fusion mobilokat is biztosan érinti, nem telefonspecifikus a jelenség. A pórul járt vevők más indítóprogram telepítésén kívül nem találtak megoldást a problémára, pedig többen is próbálkoztak minden olyan lépéssel, amivel megszüntethetőek az efféle hibák."
forrás: [link] -
Bibby
addikt
Egy bug: android 15 óta újraindítás után nem jegyzi meg melyik SIM kártyát szeretném alapból hívásra használni. Visszaáll a "mindig kérdezze meg" opcióra.
Elég idegesítő. -
laczkaba
aktív tag
megjött.
-
stLhee
csendes tag
Még három hete tettem fel én is, különösebb baj szerencsére nincs vele, csak az értesítések jönnek összevissza
Meg az SMS-kezelés maradt kevésbé használhatónak, sajna
-
laczkaba
aktív tag
Jó mindenkinél a 15?mert én visszamentem 14-re.A launcher gyakori össze omlása végett.
-
laczkaba
aktív tag
https://firmwarex.net/download/moto-edge-50-pro-xt2403-android14_u2um34-27-38-1-eqe_reteu/. Hivatalos,eddig megjelent firmware.
-
Phoenixy
senior tag
Igen, ez a "Seamless Update" nevű Androidos frissítési lehetőség, ami Android 7 óta létezik. Van, aki átvette, van, aki nem, de az Android 15-től csak ezt támogatja már a Google (ennek ellenére, ha valaki nagyon akarja a régi, telefon kikapcsolós frissítési lehetőség is megoldható, ha külön kódot írnak hozzá), úgyhogy most már a Samsung is áttér erre.
Elkezdte támogatni a zökkenőmentes frissítéseket a Samsung -
Phoenixy
senior tag
válasz
Exquisito #235 üzenetére
Így vannak a Motorola frissítések, mert közben végig tudod használni a telefont és csak a háttérben fut a frissítés, és amikor kész van kell egy újraindítás.
Nem úgy megy, mint régen, hogy telefon kikapcs és 10-15 percig csinálja a frissítést, és közben nem lehet használni a telefont. -
Exquisito
tag
Röpke 1 óra alatt felszenvedte magát a frissítés. Ez Motorola jellemzö vagy csak az én készülékem ilyen lassú? Már a biztonsági frissítéseknél is elég sokat tökölt, de ez most kiakasztott.
-
laczkaba
aktív tag
Ha megjelenik az Android 15 frissités,nyugodtan lehet telepíteni.Hiba nincs.Nálam 2 telefon frissült,az egyik a Szoftver Fixel a másik Ota.Apró hasznos újitásokat hozott,a rendszer észre vehetően gyorsabb..
-
laczkaba
aktív tag
megjött,semmi hiba.
-
stLhee
csendes tag
Sziasztok!
Létezik olyan sms kezelő app a telefonra, amiben az sms-eket idő szerint lehet rendezni? Többet próbáltam (az alap Google Messagest, a Textrát, a Simple Messagest), de egyikben sem találtam ilyen opciót. (A Signal Messages-t is néztem, de az már nem kezeli az sms-eket).
Köszönöm. -
laczkaba
aktív tag
Holnap kapom meg a telefont,kiváncsi leszek az első benyomásra.A 55 5g vált.Habár annyi videót, össze hasonlitást néztem róla,hogy biztos vagyok benne megleszünk.Esetleg használ valaki Nova launchert?Kb.8 éve vettem 130 forintért,azóta csak azt használom.
-
ncc1701
veterán
válasz
nightshadow #220 üzenetére
Nekem megérte. Pipec kis teló, szeretem nagyon.
-
nightshadow
veterán
-
hans989
tag
válasz
nightshadow #217 üzenetére
Én az emag-on vettem (ahol a forgalmazó is az emag volt) kicsit több mint 1 hónapja 180-ért. Azóta is nagy szerelem ez a telefon
-
ncc1701
veterán
válasz
nightshadow #217 üzenetére
257-ért vettem. Anno.
-
nightshadow
veterán
Kinéztem magamnak ezt a telót, de valamiért az Istenért sem akar csökkenni az ára! A Honor 200 gyakorlatilag szinte ugyanez a teló, már 160k az Alzában, míg az Edge 50 Pro továbbra is 220k. Az MM-es 242k-ás árat már meg se merem említeni!
-
b4rn3y
csendes tag
Nektek is 4234000% az akku állapota?
-
szente
addikt
Jött novemberi SP.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Phoenixy #201 üzenetére
A Razr 50 Ultra, aminél ez már nem ennyire gáz. Ismerősnek volt Edge 50 Ultra, de pont a videó rettenetes zajszűrése miatt adta el. Most Razr van nála és azt mondja ott végre javították a hangot. iPhone-nal és Galaxy S23-assal hasonlította. Nem tudom ezt a kameraszoftvert Ti megfogjátok-e majd kapni, de azért nem ártana.
-
Csápájev
őstag
válasz
Phoenixy #201 üzenetére
Az komoly,pedig a képe szép szerintem.
Elvileg ez a pro-nál is jelen van.
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Csápájev #199 üzenetére
Annyit nem is ér, ezért vettem 290-ért.
Itt van pl. S24 Ultrával összehasonlítva és az elején a videónál felváltva van a Motorola és a Samsung hangja. Elég nagy a különbség. A szokásos Motorolás sz*rság, hogy telefonhívásnál használt zajszűrés megy a videó alatt is...
https://www.youtube.com/watch?v=4PT0jzb33mQ
Új hozzászólás Aktív témák
ma Érdekes egyveleg a középső Edge 50: a jó tulajdonságai közé becsúszott pár rossz, de vannak szerethető, egyedi megoldásai is.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Drón topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy J4+ 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest