-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
[link] de elég jó forma 2008-as, a mostani filmekben mintha nem lenne ekkora
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
törölt tag
válasz Woodslave #704 üzenetére
Amúgy ha ps ha nem, egy kicsit szélesebb vállal, jobb csuklyával egy ilyen statham formával simán kiegyeznék. Itt szerintem olyan 80-85 kg lehet. Talán kox nélkül is hozható (a has szárazságából ítélve nem vagyok teljesen biztos)
Amúgy pont ilyen hegem van mint a 2. képen
[ Szerkesztve ]
-
-
Woodslave
félisten
így van, teljesen más világ. Azt mondják így kell kinézned, gondolom Statham-nek se okoz gondot beszerezni pár okosságot egy x millás szerep kedvéért, szigorú orvosi felügyelet mellett, ezt a formát max 8 hét alatt hozza 0-ról (illetve az ő 0-járól)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
littlelion21
addikt
Hátha érint valakit...[link]
-
törölt tag
válasz littlelion21 #715 üzenetére
Köszi
Bánni termében 8.4k a korlátlan, meg vannak még valami plusz kedvezmények. Szerintem ha oda mennétek topiktalira lehetne tőlük kérni csoportkedvezményt. Van valami telefonszám a honlapjukon erre. Meg plusz jó, hogy már asszem lehet helyben venni pl. tasakos hot bloodot satöbbit. Csak hogy erős legyen majd mindenki Környéken a póverhouse már nem olyan jó, a gildákban csak 2 alkalmasat lehet venni. Még jó ötlet lenne a Flex, az rohadt jó terem, én ott szerettem a legjobban edzeni.
Szerk.: Ha vasárnap mennétek, lenne ingyen sárga kapszula oktatás is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
brownus
veterán
válasz God Vazzeg #719 üzenetére
jajj
látom te is a nagy seggeket szereted, és elnézést a szóhasználatért, az angol úgy mondaná, hogy dat ass
egy pesti úriember, hogy popsi de ezek seggek, huuujnye -
Sickboy25
addikt
azt hiszem most aztán kaptok RD-től... Megtiltotta a seggeket és egyéb nőnemű dolgokat is, csak szigorúan szakmai...
de nekem tetszenek
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Tomics
addikt
-
brownus
veterán
válasz God Vazzeg #723 üzenetére
ezek olyanok, nagyok és formásak és szakmai is a csajos hsz, mert az összes nagy és formás seggel rendelkező csaj sok squatot és burpeet csinál, hogy ilyen jó segge legyen
a Sárgaborsó-fehérje izolátum-al kapcsolatban: emészthető, engem nem puffasztott, fingatott meg. negatívumot nem tudok mondani. (igaz nem sokat iszom belőle)
wertigo1984 - fugáznám a fosóját, ez se rossz
[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
[link]
Ezt a blogot most találtam, mintha Bunnymesteré lenne, tekintve a bbgym fotokat és a mopszos posztot -
freaghill
őstag
Srácok, megvettem a port. Mennyit rakjak? 250ml víz és 1 kanál? Vagy hogy ajánlanátok edzés utánra?
-
Tipo16V
aktív tag
God úúú az lenne ha jönnél te is, megtanítanál legalább mellezni
gijon fitness jónak tűnik, menjünk oda!
[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
deniro2
senior tag
Boxert láttátok a faszbúkon ezzel a Cedric gyerekkel?
-
-
freaghill
őstag
Akkor faja, mert 250-el nyomtam. Vagy a por, vagy nem tudom mi van, de most sokkal keményebben edzettem (ti nyelveteken eddig pokémon modjára nyomtam). Utána megittam egy kis összetört szőlőcukorral a fehérjét és sokkal jobban vagyok így utána mint eddig. o.O
spammer 250 ml
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Ja, és elfelejtettem, ha valakit érdekelne a térdemmel kapcsolatban...
Bementem Pécsre venni port, ott egy öregasszony dolgozik aki kémia és biosz tanár.
Mondtam neki, hogy mit keresnék a térdemre, kérdezte, hogy konkrétan mi a baj, elecseteltem és mondta, hogy akkor porcleválás lehet és már be lehet gyulladva, és a Joint-X-et ajánlotta, természetesen el is hoztam.
Ti a fogyasztásra mit mondtok? Ő azt mondta, hogy napi 4-et kaja közben és sok sok vízzel.deniro2 Nem az edzés ment jobban, hanem utána nem fájt annyira, nem éreztem annyira, könnyebben mozogtam. De lehet akkor is igazad van.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Sziasztok! Nagyon tetszik a topik, úgy gondoltam, hogy beköszönök.
-
freaghill
őstag
válasz Woodslave #748 üzenetére
Jaja. Mikor bátyámmal mentünk oda, csak úgy sasoltam, hogy vágja a témát. Mondta, hogy ő is gyúr, és már jó kis bicepsze van.
Bármit kérdeztem tudott válaszolni, nagyon otthon van a témában, mi van benne, miért jó, konkrétan milyen hatóanyag, ilyesmik..
Annyi, hogy a gyakorlati kérdéseket a fiától kell megkérdeznie, mert azokat nem tudja annyira.
Elmagyarázta, hogy kell venni a dolgokat és visszakérdezte, aztán mondta, hogy ötös.
Csak azért mert kémia-biosz tanár..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest