Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
Én egyszer egy csomag gumicukrot vittem fel a gépre a kezemben, felbontva... és NEM SZÓLTAK!
-
törölt tag
válasz God Vazzeg #1991 üzenetére
Ja értem Azért remélem a testüreg ellenőrzéskor be is adták a szurit a kollegák
-
spammer
veterán
Mikor én mentem ki, bőröndben volt egy bomba, kézipoggyászban meg egy pisztoly, de nem szóltak....
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
törölt tag
válasz BÁ Nutrition #1989 üzenetére
Ha a vinyó nem 500GB volt, akkor egy állat vagy
-
akos727
senior tag
Üdv!
Van valakinek tapasztalata az étrendkiegészítők szállításával repülőgépen? Kézipoggyászban jönne, a doboz már nyitva van (3 kg-os, csak a méret miatt). Már vittem ugyanezt a dobozt repülőn, de akkor bontatlan volt, de egy szót nem szóltak. -
addikt
Hello!
Szeretnék vásárolni angliában! fehérjét és kreatint.Mo-on a myproteint próbáltam ki,aminek a kreatinja nem volt rossz,de nehezen oldódott.Fehérje meg nem igazán jött be.
Van valami jó javaslatotok?Mert ha nincs lehet a végén v35,ami ízlett is és nőttem mint a gomba -
God Vazzeg
veterán
válasz JackFeryll #1982 üzenetére
Hátat nem lehet piszkálni, nagy súly kell neki, különben nem fejlődik! Inkább rángasd!
-
macikos
addikt
válasz JackFeryll #1982 üzenetére
Miskolc, egyetem.
Hátazásnál én is ráteszek még egy tárcsát a 100kilóra
-
God Vazzeg
veterán
válasz philoxenia #1978 üzenetére
Váháhhááá
-
philoxenia
MODERÁTOR
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
adam432
tag
válasz Dexar007 #1918 üzenetére
Pont ez az, hogy legrammoztam mérleggel, és a színhús jóval olcsóbbra jön ki, mint a mell. Nagyon könnyűek a csirkének a csontjai. Ráadásul berakod sütőbe, az a minimális zsír is kisül belőle. Sokkal jobban megéri combot/egész csirkét venni, mint mellet. Akinek van pénze, az nyugodtan költheti mellre, de én biztos nem adok ki érte annyi pénzt.
„Si vis pacem, para bellum.”
-
adam_
senior tag
Nem olyan régóta, a bal karom főként (de a jobbnál is előfordult már), ott a hajlatban, könyök résznél nagyon szúr, főként múltkor mell edzés után úgy beleszúrt, hogy rendesen ki sem tudtam hajlítani. Utána elmúlt, de pár nap múlva, edzés nélkül is előjött. Kb. olyan érzés volt, mint amikor egy kiadós karedzés után, ott a hajlatban (ahonnan vért is szoktak venni), nagyon szúró fájdalom volt. Ez mitől lehet? Megerőltetés? Izület, ideg fájhat ott? Mit gondoltok? Nem szeretném, ha ez miatt valami komolyabb problémám lenne a közeljövőben. Csak most felfigyeltem rá, és megelőzésképpen érdeklődnék, hogy mit tanácsoltok ,ha legközelebb előjönne, vagy hogy ezt hogyan lehetne elkerülni.
-
Ijk
nagyúr
válasz macikos #1968 üzenetére
Jó neked.
Kedden guggolt egy srác, többel mint én szoktam a combjai meg fele akkorák. Múlthéten odajött lábtolózni egy ekto gyerek, neki is vékonyabb lába volt. Csak még rakott rá 50 kilót és úgy nyomta hogy még csak meg sem izzadt. Én meg szakadok, fújtatok, szédülök a kisebb súlytól. Fene se érti ezt, gyenge vagyok és ez már nem fog változni./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Radnix
senior tag
Én a klasszikus kis fehér bogyókat szoktam használni, szerintem tökéletes édes ízt adnak, és a cukornál még mindig egészségesebb, és persze nem leszel tőle zsírosbödön.
macikos: Akkor te mázlista vagy
Egyéb: Megjött az 1500 forintos testzsírmérő kaliperem. Nem tűnik valami tartós dolognak, de ennyi pénzért nem is vártam jobbat
-
macikos
addikt
Na, 2 év után először lábaztam, tönkre is tettem a combhajlítót.
Azt mondták, hogy túl nagy súllyal dolgozok, ez nem tesz jót a gépnek 100kilóig van, 70-el csinálgattam Arról nem is beszélek, hogy volt beállítva a gép... alig fértem bele.
-
Dani82
senior tag
válasz Manitou #1958 üzenetére
Megmondom őszintén nem tudom, mert hát&has edzést toltam. Kézisúlyzót csak a fűrészhez használtam 25kg-t, amit a kézisúlyzótartó kb. közepéről vettem el, szóval e logika mentén 50ig szerintem tuti van, de mivel hc teremnek készült szerintem vannak ott nagyobbak is.
Egyetlen negatívum volt, amit nem írtam reggel. Az öltözőszekrények valami elbaszottul kicsit. Hozzá vagyok szokva, hogy általában minden teremben be kell gyűrnöm a táskám, mert mindig van nálam 2 pár cipő, törcsi, másik nadrág másik póló, pulcsi,
éppen mi áll jólmeg haskerék, de itt a kabátomat már a recepciónál kellett letennem mert nem fért be a szekrénybe. -
Manitou
veterán
Nekem ez már határeset .
Ja akartam kérdezni, hogy cutlerben egykezes súlyzók vannak normálisak? Itt pl olyanra gondolok, hogy pl 2kg-mosával növekedve pl 50 kg-ig vagy valami hasonló. Pl az érdekelne van-e 38-as Mert deltába 36 után 40 jön és ki is fújt, igaz az szerelhető.
-
Ijk
nagyúr
válasz deniro2 #1953 üzenetére
Szerintem pedig a kaja és mozgás külön-külön is nagy mértékben javítja az életed, de együtt hatványozottan hatásosak.
Igen, régen is ettek szemetet, vagy nem ettek mert éheztek. Meg is haltak, aki sokáig él az élete során jobb életmódot folytatott. Genetika is számít, csak ugye azon nem tudsz semmit változtatni./人◕ ‿‿ ◕人\
-
deniro2
senior tag
Alapvetően egyetértünk, viszont szerintem a bevitelt jelentősen meghaladó fizikai aktivitás negligálja a szar kaja hatásait... Szerintem se magas koleszterinszintet, se elhízást nem lehet produkálni akármilyen kaja mellet, ha az ember mínuszba dolgozza magát. Ez önmagában jelentősen csökkenti a maí népbetegségek és halálokok kockázatát.
Meg abban sem értünk egyet, hogy csak a mai ember eszik szemetet, mert régebben minden szart megettek, pont azokat a szarokat, amikből ma a szemét készül... Az élelmiszeripar által hozzáadott trágyát most hagyjuk, mert bizonyítva még nincs, hogy az adalékoktól kötelező elhullani.... -
Dani82
senior tag
-
Dexar007
veterán
Diszkont nem..volt cserébe kenyér,fehér liszt,cukor és a házi készítésű agyoncukrozott sütemények.
Példának itt fel tudnám hozni nagyanyámat, aki 20 éve cukros már szegény (76éves) , 2-3 éve állt át az inzulinra, és a reggelije még mindig két nagy szelet fehér kenyérből áll tejföllel és sóval.. hiába mondjuk neki, hogy nem ehetne ilyeneket.Nem érdekli.
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
Woodslave
félisten
nagyon jó volt, kegyetlenül kigyúrtam magam [link] (legyen inkább linkben )
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Ijk
nagyúr
válasz Dexar007 #1946 üzenetére
Pont ez a lényeg hogy nem mindegy hogy mit ettek. Arra próbáltam rávilágítani hogy 40-es években nem volt diszkont, tele hulladék kajával.
A mozgás és a megfelelő táplálkozás fontos, egyik sem helyettesíti a másikat.Sok "fitneszguru" legfeljebb 10-20 évig csinálja a mintakajálást, életmódot, aztán megcsömörlik, belefárad. Norbiékról is volt kép hogy tolták be a mustáros debrecenit jó nagy karéj fehérkenyérrel. A testépítőkből megint nem lehet kiindulni, mert verseny szinten nem az egészségről szól.
Az orrunk elé van baszva hogyan lehet a mai világban relatíve egészségesen kajálni, és mit kell elkerülni. Ezek a nemlétező 90 évig dohányzott illetve össze-vissza zabált példák csak ócska kibúvók, még egy idióta sem hiszi el őszintén hogy nem az életmódon múlik. A függők mégjobbak, mert még magukkal is próbálják elhitetni hogy jó lesz így, Gyuri bácsi is 80 éve dohányzik és él, igaz 20 éve krónikus bronhitisben, magas vérnyomással szenved de él. Aki meg dagadt az nem a lángos miatt van, hanem mert neki hormonáli problémái vannak.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Dexar007
veterán
-
Ijk
nagyúr
válasz Dexar007 #1943 üzenetére
Nem tudom a 40-50-es években mennyire zabáltak az emberek péksüteményeket, csipszet és egyéb szarokat. 70-80-as években jött be a "jólét", meg is ugrott a halálozási arány a 70 alatti férfiaknál. Akit ismerek idős embereket, mindegyik igen mértékletesen él(t) és sokat dolgozott (mozgott).
deniro: Most sem a 10 deka szalonna jelent egészségügyi kockázatot, hanem a rántotthús jó sok sültkrumplival, fehérkenyérrel és rá két szelet dobostorta, és a mértéktelen alkoholfogyasztás. Majd ha beteg lesz akkor bemegy a patikába és megveszi a gyógyszereket.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
deniro2
senior tag
Szerintem ez a dolog sem fekete vagy fehér... Az életmód nagyon sokat számít. Mármint a kaján fölül.
2 generációval ezelött nem hiszem, hogy túl sok egészségügyi kockázatot jelentett volna a napi szalonna fogyasztás, mikor az emberek kaja után tizenórákat szántottak, viszont ma az irodában egy ilyen étrenddel garantált a szívroham, de minimum az agyvérzés... -
cekkk
veterán
A steviaról mi a véleményetek?
-
Dexar007
veterán
válasz deniro2 #1938 üzenetére
Tudom..ez kb olyan szint.
Ezen egyébként én is el szoktam gondolkozni,hogy olyan szinten fölösleges az amit csinál(unk?) hogy az nem igaz..kár,hogy nem születtünk egy kicsit később, úgy 50-100 évvel, addigra legalább kiderülne, hogy meddig élnek ezek a nagy fitneszguruk .Lehet minden "szart" kerülnek egész életükben,aztán addig élnek mint a zsíros-pálinkás nagypapa aki azt zabált egész életében amit akart és amihez éppen kedve volt, és ,,élt 94 évet".
Give me your cum,bull!
-
Ijk
nagyúr
válasz Dexar007 #1928 üzenetére
És ezt melyik mesefilmből tanultad?
Csirkecsont egyébként is szilánkosan törik, ami nem tesz jót a kutyának. Nekik is szükségük van arra a 2g/tstkg napi fehérjére. Remélem csak viccelsz és tápot is kap szegény.Egyik srác a teremben úgy nő mint a gomba. Személyi edző kezei alatt, pár hónap és rá sem ismerek. Vállamig ér és 90 kg a gyerek, igaz van zsír is, de ég és föld ahhoz képest mint nyáron volt.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Dani82
senior tag
válasz philoxenia #1929 üzenetére
Húúúúúúúú mekkora szisza!
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Tipo16V
aktív tag
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Dexar007
veterán
válasz adam432 #1915 üzenetére
Mikor jöttök rá, hogy nem jó a csirkecomb ? Le lett tesztelve,nem egyszer, hogy a szín hús ami rajta van kb ugyanannyira jön ki, vagy még drágábbra , mintha akciósan vennél csirkemellet.
Akkor éri meg ha esetleg van kutyád, aki szereti a csontot,így neki is el tudod intézni a napi kajáját..egyéb esetben ott a mellfilé.Give me your cum,bull!
-
jericho69
tag
Mit gondoltok mit érdemes még az edzés előtti kreatinhoz és az edzés utáni fehérje-zab-kreatin trióhoz még hozzá csapni? Aminosav, BCAA esetleg? Kinek mi jött még be? Edzés előtti pörgentyűkre immunis vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
Akinek kell egy fullos kis fényképező hogy tudja magát fotózni a topikba PM
PH! addikt since 2004
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest