-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Kai rajongók térdig járnak a könnyeikben.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
gghrtz
őstag
Lencsére tud valaki valami jó "bádis" receptet? Főzelék-szerű dolog érdekelne elsősorban.
-
barisj
aktív tag
válasz barisj #65484 üzenetére
Sziasztok!
Hétfőn adnánk le myprotein rendelést, ugyanúgy 15% kedvezménnyel! Csak az írjon,aki hétfőig összetudja írni,hogy mire van szüksége,és még aznap el is tudja utalni a pénzt! Ragaszkodunk a hétfői leadáshoz,mert akkor még péntekre ideérne a cucc. ^^◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
BÁ Nutrition
addikt
fél hét
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Xantor
tag
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
corres78
tag
válasz GeryFlash #65490 üzenetére
Pl. 8-10 óra erdei munka simán kivesz ennyit az emberből.
Más: Sikerült használtan vennem 2x20 kg egykezest 12e-ért (cementes, de jó lesz). Rudanként 2x5, 2x2,5 és 4x1 kiló van rajtuk, tehát viszonylag jól variálható. Ezzel már lehet valamit kezdeni. Bütykölök egy fekpad szerű valamit és mehet a tárogatás stb.
Brutál melleket és vállakat fogok növeszteni jövő nyárra. -
GeryFlash
veterán
válasz Crystalheart #65403 üzenetére
3200 kalória ebédre, és még ennyi vacsorára, ugye ez csak vicc? Kondizok, heti 3 futás, és napi 2 ezer kalória és így se fogyok, te meg kondi nélkül 6-7 ezer kalória? Miféle anyagcseréd van? 2 kiló kenyér, na ne szórakozz velem
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Zola007
veterán
válasz N.Ferry #65487 üzenetére
mifelénk nem zuzának hívjuk, de egyetértek
#65488) Woodslave: ha ennyire aggódós vagy mostanság akkor egy HCG-t mindenképp nézetnék vizeletből
amúgy meg fT3, fT4, hsTSH, tesztó, kortizol, inzulin, IGF-1
egyébként meg általánosba vas, ferritin, CK, CRP, AST,ALT, LDH[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
valaki okos írja már le milyen hormonokat kellene nézetni egy laborvizsgálaton, hogy tényleges képet kapjon az ember
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
N.Ferry
senior tag
-
BÁ Nutrition
addikt
Oláh Noémi 9ik
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
barisj
aktív tag
Sziasztok!
Hétfőn adnánk le myprotein rendelést, ugyanúgy 15% kedvezménnyel! Csak az írjon,aki hétfőig összetudja írni,hogy mire van szüksége,és még aznap el is tudja utalni a pénzt! Ragaszkodunk a hétfői leadáshoz,mert akkor még péntekre ideérne a cucc. ^^
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
Zola007
veterán
blogos iromány, az arányok nem mindig helytállóak, de szemléletes: [link]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz FIREBLADE78 #65479 üzenetére
meg kell termelni a zabát valakinek
mi van, vega vagy 'szod?ludsimon is így kezdte
-
FIREBLADE78
addikt
aztahétszentségitnekije há' átmöntünk tik és kecske tartó topikba
ui.: úgy bebasztam bortéren,mint az állatMacbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
rwin5
őstag
válasz BÁ Nutrition #65465 üzenetére
yaya azt, baj?
-
Mikuland
tag
Kai meg olyan mint egy összecsúszott gerincű ember, a segget veri a válla dupla bicepsznél...
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
-
-
Mikuland
tag
Ott kint már a heterók a "mások"...
Az a " Big Ramy " vagy ki, micsoda tömeggel jelent meg! Egy combja elég lenne, hogy fölülmúljam a topik átlagot izomtömegben!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Dicker
őstag
válasz BÁ Nutrition #65467 üzenetére
-
S e t h
nagyúr
Szükséges van rá mert örök második, fel kell hívnia magára a figyelmet,(de így?) csak azt felejti el, hogy ez visszaüthet.Ez nem box ahol az emberek kajolják, ha már a mérlegelésen egymásnak ugranak a boxolók.Szerintem Kai egy fasz, de a rajongói még rajta is túltesznek.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Woodslave
félisten
sztem qrva nagy színjáték az egész
-
TripleB
senior tag
A végéből láttam egy keveset. Most jöttem a éppen műszakból.
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
Woodslave
félisten
most megy a prejudging... [link]
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Zsuzska nem lett dobogos
-
Xantor
tag
válasz SchumiBácsi #65461 üzenetére
Woodslave mondott nekem erre okosat: A költség-haszon elmélet szintjén kell vizsgálni.
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
őstag
válasz d3tox1c #65442 üzenetére
Valóban "fos" ez a világ, mégse irigylem a másikat. Nekem a heti 6 teli munkanaptól is felfordul a gyomrom, pedig 99% magamnak melózok, így ha lehet törekedek a heti 5napra 6-8órában... mondjuk akkor odabasz, de inkább dolgozok hatékonyabban/keményebben kevesebb ideig, mint kevésbé hatékonyan 10-12órát, így több idő marad gyúrni . Az állattartás egyébként is külön műfaj, sztem arra születni kell. Ott ha valami komolyabb gikszer bejön akkor sztem záróra ha piacra is megy a cucc. Ilyen után saját fogyasztásra állatot tartani ma meg sztem értelmetlen/lehetetlen volna, mert munkahely mellett azzal is foglalkozni kész horror, és tényleg 365napot minden évben ha esik ha fúj, ha fagy, ha hőhullám, ünnepnapon is... mindig. Nekem nem kellene.
[ Szerkesztve ]
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
N.Ferry
senior tag
arra gondoltam hogy lángossal fogok tömegelni
Woodslave : Kérdezd nuke-ot én nem tudom
[ Szerkesztve ]
Walking Dead
-
-
venge
aktív tag
Atyaég! Mennyi új arc!
-
Tenken
őstag
válasz Crystalheart #65453 üzenetére
Ez amúgy szoktatás kérdése is lehet ám. K*rva sok mindenhez tud alkalmazkodni a szervezet. Ha arra van beállítva, hogy töménytelen mennyiségben érkezik a gyomorba az étel, akkor simán vissza vesz a hatékonyságból akkor is, ha amúgy menne jobban.
Szerintem mielőtt elkezdesz orvoshoz rohangálni, első körben próbáld meg apró lépésekben lassan csökkenteni a bevitt napi mennyiséged. Közbe meg lehet figyelgetni a mérleget. Ha azt látod, hogy nem nagyon vagy csak minimálisan csökken, akkor jó jele annak, hogy csak simán hozzá vagy szoktatva a rossz feldolgozáshoz."Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Crystalheart
őstag
válasz j.bravo #65452 üzenetére
Nem szoktam rosszul lenni. De valami bizonyára nincs rendjén, ha láthatóan ilyen kis hatékonysággal megy át rajtam minden étek. Drága mulatság nagyétkűnek lenni. Képzeljétek, mennyibe kerülne mindez, ha nem magam raknám össze szemes búzából meg rozsból!
Amikor még boltban vettük a teljes kiőrlésű tönkölykenyeret - még én és a tesóim is gyerekek voltunk -, akkor megkérdezték édesanyámat, hogy vajon étterembe viszi azt a heti ~17 kiló kenyeret?
Na jó, mindegy, a választ megkaptam, tehát ez sok. Jó. Nem szaporítanám e melléktémában tovább a szót.
[ Szerkesztve ]
-
j.bravo
addikt
válasz Crystalheart #65451 üzenetére
Fura hogy nem szívódik fel... mert ha felszívódna, nyilván híznál (hacsak nem bányász-szintű nehéz fizikai munka)... emésztési gondjaitok nincsenek amúgy?
Persze ha valaki tényleg ért a témához, nem úgy mint mi, annak lehet hogy nem furaMiiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Crystalheart
őstag
válasz j.bravo #65448 üzenetére
Hasonló érték jött ki.
nuke7: Azt tán még jobban nem. A halételeknek rendszerint a környékén sem tudok megmaradni. Pedig milyen jó lenne, ha bírnám. (Öcsém szokta mondani, hogy úgy sajnálja, hogy nem szereti a mazsolát, pedig milyen jó lehet annak, aki szereti!) Különben a halat sosem tiltotta senki, de hülye egy ízlést rótt rám a sors.
Egyébként öcsém egy éve nyáron volt egy táborban kisegítő a kötelező közunka végett, majdnem 16 éves volt. Amikor egyszer felhívtuk valamilyen okból a tábort, és a táborvezető vette fel a telefont, várni kellett, míg előkerítik öcsémet. Ezalatt a táborvezető mindössze annyit nyilatkozott, hogy ő életében nem látott még embert, aki annyit eszik, mint ő, pedig volt már dolga néhány ezerrel...
-
nuke7
veterán
válasz Crystalheart #65428 üzenetére
a tojás egy nagyon jó táplálék forrás, minden szempontból
halat még azért talán lehetne szerválni, vagy azt se bírod..?https://youtube.com/user/nuke7
-
j.bravo
addikt
Nézz meg más kalkulátorokat is, simán lehet hogy azzal van a gáz... a legismertebb kaloriabazis.hu például?
Ha te sütöd a kenyeret, akkor a felhasznált hozzávalókat beadhatod ott mint "receptet". Persze a beletett aztán a sütéskor kisülő víz súlya bekavar, de kis számolgatással megoldható szerintem.
Ott szintén ilyen sokat kcalt jön ki?Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
nuke7
veterán
hát ha csak az ebéded 3200 kalória és nem vagy két méter fölött, így látatlanban megkockáztatom, hogy sok...
https://youtube.com/user/nuke7
-
Zola007
veterán
válasz d3tox1c #65442 üzenetére
januárban mínusz 15°C-ban is kelni reggel 6-kor etetni a tyúkokat nekem már annyira nem hiányzik
modern élettel és munkarenddel összeegyeztethetetlen, bármennyire is szerette a falusi feelinget az ember.[ Szerkesztve ]
-
d3tox1c
senior tag
válasz Crystalheart #65440 üzenetére
Akkor is irigyellek, egy mas vilagban elsz, nem ebben a fosban
-
Crystalheart
őstag
válasz d3tox1c #65429 üzenetére
Annyira ne irigykedj, a kecskék azt jelentették, hogy 26 éves vagyok, de a fejések és etetések miatt még soha egyetlen napot sem hagyhattam ki itthonról, sőt, általában 12 óránál hosszabb ideig sem tanácsos elmennem. Azaz de, kétszer már volt ilyen: a programozó OSZTV-n még középiskolában, ami Debrecenben volt, meg idén nyáron annak a musicalnek a premierje napján, ahol én voltam a társíró és dramaturg: éjféltájt volt vége a darabnak és nem volt több vonat. Valakinek mindig kellett legeltetnie, napi 8 órát. Fejések alkalmanként egy-egy óra, aztán a tejtermék elkészítése. Az ember, sőt egy család fél élete rámegy. A tyúkok ilyen szempontból mondjuk jobbak, azok csak tojnak és eleve tojás jön ki belőlük, nem kell még fejni, oltani, kultúrázni, érlelni, inkubátorozni, stb. Nem tanyán élünk, és egyszerre mindkettőre nincs helyünk.
Visszatérve kicsit a topik témájához, a tojással mik a tapasztalatok? Jól tudom, hogy még testépítők is használják?
-
Zola007
veterán
40 tyúkra jó lesz az 8000 tojásnak is évente, nekünk a bábolnai tojóhibridek is max 200-at tettek le egy évben tanyasi tartás mellett
(#65435) d3tox1c: akkor ezt megteszem tippmixen egy 0,016-os szorzóval
-
Xantor
tag
Ki mit tippel a hétvégén esedékes Mr. Olympia top 5-re?
-
rwin5
őstag
aszittem valami rovar topicba kattintottam, de aztán leesett, hogy ez a gyúrós topic és nincs min meglepődni
-
-Mike-
addikt
Itt a legújabb diéta: Az ember, aki egy évig nem evett (207kg > 87kg, 40-50naponta volt széklete )
-
deniro2
senior tag
válasz Woodslave #65430 üzenetére
Tenyéssz tücsköt és fuvatóporra sem kell többet költened...
Rákerestem a tücsöklisztre, de sajna itthon nem lehet kapni...[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
-
d3tox1c
senior tag
Irigykedek..... mindig szerettem volna allatokkal dolgozni. Bar akikkel most melozok, ok is azok, es ez az allatokra nezve serto.
[ Szerkesztve ]
-
Crystalheart
őstag
válasz Woodslave #65425 üzenetére
Nézd, ez van, sosem fogom már megszeretni a húst. Nekem nincs ideológiám ezzel kapcsolatban, egyszerűen úgy utálom, mint rendes európai az élő polipot meg a sült csótányt. De eleddig tejtermékből tudtam fedezni azt a zsírt és fehérjét, ami kiesett. Idén csökkent a kecskék tejtermelése, így már nem jut annyi, mint kellene, de abban az időben sem tudtam semmit magamra szedni, amikor naponta két-három kiló sajt is elfogyott a családban. (Napi kb. 40 liter tejet dolgoztam fel.) De a sajtnak nagyobb is a kalóriaértéke: a táblázat szerint fél kiló (ami nem olyan sok ránézésre a tömör kecskesajtból) már 1820 kcal.
Jövőre valószínűleg eladjuk a kecskéket, mert nem igazán tudom most megoldani a legeltetést, anélkül meg nem megy, így nagyon keveset tejelnek sok ráfordított munka után is. Úgy tehát nem lesz tejtermék. Helyette tyúkokat kellene tartani, amire van kb. 100-150 m2-em, ez max. 40 csirkét jelenthet, azaz ideális esetben évente 10400 tojást. (De az ideálistól könnyű elmaradni.) 60 grammos tojásokkal számolván ez 624 kg, aminek 10,6%-a zsír (~66 kg) és 12,6%-a fehérje (~77 kg) a Wikipédia szerint. Ez az adag négy személyre értendő, mert tojást édesanyám is ehet. Ránézésre nem tűnik valami soknak, fejenként napi 6-7 tojás, de a semminél több. Persze még mindig benne van a pakliban, hogy jön egy járvány a csirkék közt, vagy nem sikerül védekezni a róka ellen, vagy rossz lesz az időjárás - állatoknál mindig van valami hülyeség.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
én nem akarom megbántani a kérdezőt, de egy szülőtől a legnagyobb baromság (és finom voltam) hogy az által egészségesnek képzelt-gondolt világképét ráerőlteti a gyerekre... Az egy dolog, hogy a tudottan káros dolgoktól távol tartod (a tiltást is baromságnak gondolom), de azt hogy vega vagy paleo vagy akármi legyen a gyerek...
ismerek egy paleo családot, a fazon egy csontváz, de a gyerekei se ehetnek semmit ami nem paleo. És még hagyján lenne, ha a család megenne naponta 2 kiló hús vagy vadlazacot csomó zöldséggel, de láthatóan nem ez a helyzet.
Én is hiszek az átmeneti böjtölés hasznosságában, mégse kényszerítem a gyerekre, hogy ne egyen egész nap
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
válasz Crystalheart #65421 üzenetére
Szerintem egyél normálisan, változatosan, amikor éhes vagy.
Egyél húst is, mert bele fogsz pusztulni a hülyeségbe. Komolyan!
Ha így fogsz enni, nem fog lecsúszni napi 2 kiló kenyér. -
Woodslave
félisten
válasz Crystalheart #65421 üzenetére
biztos az van, hogy a szénhidrátból sem lesz zsír
-
Crystalheart
őstag
válasz deniro2 #65419 üzenetére
Ezt írtam: "fél kiló uborkában vagy 200 gramm paprikában is van 50 körül", ezt úgy értettem, hogy fél kiló uborkában és 200 g paprikában is van 50 kcal körüli kalória. (Ez egy-egy darab nagyobb termés, amennyit minimum megeszek egy étkezéshez, de inkább többször ennyit.) Igaz, hogy félreértésre adhat okot, ha nem írom ki teljesen, elnézést.
A fentebbi orvosilexikon.hu kalkulátor szerint ekkora beviteltől hozzávetőlegesen 3 kilót kellene híznom hetente még átlagon felüli aktivitás esetén is. Azért is kérdeztem, mert kicsit sokalltam a dolgot. Mindez valami emésztési problémára is utalhat, de az orvosok eddig nem jöttek rá semmire sem.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Crystalheart #65415 üzenetére
ja látom nem
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
Nagyon zavaros amit írsz... Miből van 200g fél kiló uborkában? Kalóriából?
3200kcal 1 étkezésre irgalmatlan sok, főleg a 68 kilódhoz... Valami itt nem kerek.
jajólvan, közben megtanultam olvasni... ubork sztornó
Akkor is rohadt sok kaja ez így.[ Szerkesztve ]
-
Crystalheart
őstag
Hát... Igen, gondoltam, hogy ez nem normális, azért is kérdeztem itt. Jó, persze mivel nem áll az egész napom evésből, és gyakran megesik, hogy egészen késő délutánig vagy estig nincs lehetőségem enni - ami tudom, hogy nem szerencsés -, azért a napok jó részében csak 1-1,5 kilónyit eszek, de ha van időm rendesen ebédelni és vacsorázni is, és az étkezések kellően távol vannak egymástól... A legtöbb akkor fogy, ha elosztva, négy-öt étkezés van egy nap. Például ha főzök egy nagyon sűrű árpás lencsefőzeléket, amiben akkor is nagyszerűen megáll a fakanál, ha csak a fejét dugom bele, nos, abból gyakran lehet szedni, és igazából nyár közepén sem kell elhűtőzni a 15 litert. (Erre azért vagyunk hárman, én, a 17 éves öcsém és a 14 éves húgom.) Ha kevesebbet eszem, egyszerűen nem érzem elégnek.
gghrtz: Milyen Karesz? Orvosnál már jártam, azt mondta, ilyen az alkatom... A vérképem mindig rendben volt. Persze nem nagyon bízom bennük, édesanyámnak öt év alatt jöttek rá a nikkelallergiájára, ami miatt kb. semmit sem ehet. Régebben, még középiskola alatt pajzsmirigy-alulműködést állapítottak meg, de attól meg híznom kellene elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
gghrtz
őstag
Aztak___rva.
Valaki járt már közületek Karesznál? Egyre jobban gondolkodom, hogy meg kellene látogatni, mivel ezer+1 bajom van, az orvosokkal meg kitörölhetem.
"Szedjen ízületvédőt 3 hónapig, majd 3 hónap szünet" Nem baj, legalább ő volt az első aki ajánlotta eddig.
"Nincs semmi komoly baj a gerincével, de majd McKenzie gerinctornát kell csinálnia minden nap" "És akkor mitől fáj a derekam?" "*Ködösítés*" -
Eagl3
veterán
Megeszel két kiló kenyeret egy nap? Még az egy is nagyon sok.
[ Szerkesztve ]
-
Crystalheart
őstag
A kalóriaguru.hu 1 kg teljes kiőrlésű kenyérre 2470 kcal-t ír. (Tönkölykenyérben több a fehérje, szóval nem tudom, annál mennyi lehet.) Ehhez már nem kell olyan sok tejtermék, hogy kijöjjön a 3200. De fél kiló uborkában vagy 200 gramm paprikában is van 50 körül a táblázat szerint. Szóval ha valaki valamit elszámol, az inkább az oldal lesz, de akkor mutassatok megbízható táblázatot...
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
válasz Crystalheart #65413 üzenetére
Ez csak az ebéd volt, nem az egész nap? Szerintem valamit elszámoltál...
[link][ Szerkesztve ]
-
Crystalheart
őstag
Köszönöm. Én magam 68-70 kg vagyok, a rekordom eddig 72. 176-177 cm. Ez az ebédem volt, a vacsora is legalább ennyi lesz. De inkább több. Attól függ, sikerül-e addig sütnöm annyit, amennyi elég a családnak. De számolhatunk úgy 6500-7000 kalóriával, majd egyszer pontosabban kiszámolom.
shteer: A vegetarianizmus adott, így neveltek - tehát nem szeretem a húst. Ez édesanyám mániája volt. Azóta ő már ismét enne húst, ha volna miből, de én továbbra sem szeretem. Testépíteni nem szoktam, legföljebb ha fekvőzni néha, de 100-nál több sajnos nem megy. Inkább csak kaszálás, favágás baltával, meg hasonlók, de ezek természetesen nem olyan intenzívek, mint egy edzőtermi program, csak tovább tartanak. Nem is vagyok kigyúrt hegy... Azért kérdeztem itt, mert úgy gondoltam, ha valakik a Ph-n, hát az itteniek képben lehetnek a kalóriabevitel kapcsán.
-
Cassidey
senior tag
Soknak hangzik ebédre, igen.
-
Eagl3
veterán
Attól függ... mit sportolsz, milyen munkát végzel, milyen magas és hány kiló vagy, fogy, zízni vagy szintentartani szeretnél-e, milyen az anyagcseréd, stb.
Szerintem minőségi tápanyagból 3200 kalória kb. olyan szinten tartás lehet.
-
MrSealRD
veterán
Köszi. Kipróbálom a tárcsás próbát is...hátha...
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
gghrtz
őstag
válasz MrSealRD #65407 üzenetére
Fogsz egy tízes tárcsát, meg a másik kezedbe a rudat. ha sokkal nehezebb a rúd, akkor 20-as.
Tegnapi teremélmények:"(Tulaj): 6 gyakorlatot kell csinálni tricepszre. Van a homlokra engedés, az tömegnövelő gyakorlat, szóval ha csak 1-2 megy bele, az se baj."
Anyám.... Szerencsére nem nekem mondta. Üvöltő majmok is voltak. ÉS nálunk is vannak svédek akik bokszolnak. Teljesen jó a hangulat. De legalább az árban benne van az ingyen cirkusz.[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
-
shteer
titán
-
MrSealRD
veterán
Kicsit buta kérdés lehet. De a fekpadon a rúd hány kg? Találtam 10-es meg 20-as változatot is neten...Viszont a terembe meg nincs ráírva. Nagyjából honnan lehet tudni?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Crystalheart
őstag
Emberek, kíváncsi volnék valamire: gyúrás mellett mennyi kalóriát szoktatok bevinni? (Tudom, hogy más is számít, de csak informálódni szeretnék.) Én most kiszámoltam az ebédemet a kaloriaguru.hu adatai szerint (nem tudom, mennyire megbízható, meg aztán tönkölykenyeret nem is találtam, csak teljes kiőrlésű kenyeret), úgy kb. 3200 kalória lett, pluszmínusz néhány tucat. Nem sok ez egy kicsit? Én ugyanis nemigen szoktam gyúrni, és még vegetáriánus is vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
májprotkónál 20% visszaszámlálósdi van: szokásos COUNTDOWN a kód
szerintem jónak tűnik..
-
_NCT
addikt
Nem kell ahhoz nagy harcművésznek lenni, hogy ha megrúgják a belső combod, beliluljon. Ha visszarúgtál volna neki egy határozottat, akkor neki is látszódott volna hidd el.
Mondjuk az tény hogy egy idő után megszokja a szervezeted, nekem véraláfutásos volt a lábam 1-2 hétig az első pár edzésen, azután ha kaptam belső combost már meg sem látszott.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Egérpad topik
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok