- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
Arnold is megmondta,hogy igazi ferfiak sort isznak nem pedig tejet.
Give me your cum,bull!
-
Ijk
nagyúr
Nem szabad inni mert leépül az izom.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Dani82
senior tag
Szerintetek a kulonbozo alkoholok kulonbozokeppen terhelik a majat? Tehat pl. a whiskey jobban a rosefroccs kevesbe? Vagy kurvara mind1 alkohol-alkohol
-
Zola007
veterán
válasz dani3l #59982 üzenetére
miért, felismered? akkor bevált
ekkora nem voltam, de azért 3 oszlop nekem is kevés lett volna[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
dani3l
őstag
Csak hogy megadjam az alaphangulatot a mai naphoz..
Bujocskazunk, bujocskazunk?
-
bandus
veterán
-
Zola007
veterán
válasz Gergosz2 #59978 üzenetére
én is naturlandosat vettem [link]
mondjuk az ismert, hogy van akinél felnyomja a savat, ezek szerint érzékeny vagyok rá. Pedig jó kis pörgős edzéseket nyomtam tőle, de múltkor abba kellett hagynom korábban, úgy égett a gyomrom
sima kávétól semmi bajom, de az fölösleges lomolás és nem is szeretemMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Gergosz2
veterán
-
Zola007
veterán
válasz Gergosz2 #59969 üzenetére
koffeintabitól nem ég a gyomrod?
Nekem a 100mg-os nagyon battatja, pedig hatásra beválnaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Dexar007
veterán
-
dani3l
őstag
válasz FIREBLADE78 #59973 üzenetére
Le kell szarni, ki miben edz. De egyebkent en sem dijazom öket, föleg azert, mert altalaban a papucshoz tartozik egy buzi attitüd is, normalis ember szerintem nem megy abban edzeni..
Meg aztan ejtettem mar a labamra tarcsat, cipöben sem volt kellemes.[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
ti hogyan álltok a papucsállatkákkal? speciel szétvág,ha meglátok 1 egyedet papucsban edzeni,még rosszabb,ha lábujjköziben van
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
FIREBLADE78
addikt
ez a hot blood és társai szart sem érnek,felesleges pénz kidobás,inkább vegyetek koxot
-
Gergosz2
veterán
válasz eddie17 #59967 üzenetére
Ó én nem élek ilyenekkel . Anno próbáltam a hot bloodot de semmit sem vettem észre. Sima koffein tabi többet ér .
Amúgy mostanában csak megnézem vagy rá gondolok erre a videóra és meg is van a motiváció . Az jár az eszemben ,hogy "Büntesd meg, büntesd meg !!"
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
userxy
őstag
válasz margithid #59893 üzenetére
Na most akkor szűkítsd le.....
Két egykezes, egyenként 14 kg-os súllyzóval edzek,
Vállból nyomsz
Fekve nyomsz
45 fokon nyomsz
30 fokon nyomsz
Oldal emelsz
Hátsó deltára edzel
Előre emelsz
Bickózol
Trickózol
Csuklyázolkb hirtelen ennyi jutott eszembe amit lehet 2 egykezessel és fájhat a derekad
-
Yeffy
veterán
-
Dicker
őstag
válasz FIREBLADE78 #59951 üzenetére
Nincs más dolguk. Itthon meg még pénzt is kapnak, kokszot meg becsempészik. "Álom élet".
-
Morris
veterán
Vótmá?
-
Rica
senior tag
válasz -Mike- #59953 üzenetére
Nem, mert minden izmot at kell mozgatni, a prosztataet is egyebkent en egy masfel oras tudokoptetos edzes utan sokkal nyugisabb vagyok, mint attol, ami most jut eppen szerelembol, de ez nyilvan csajszi fuggo
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
Rica
senior tag
válasz Atish19 #59948 üzenetére
Jo oreg fekvotamasz, mondjuk otszor amennyit birsz, utana egy kardio jellegu has. Huzodszkodast kezdheted vallszelessegben, feled figyelo ujjakkal. Ezt hetente haromszor. Lift helyett hasznald a lepcsot. Szalkas szexi kulsohoz fontosabb, hogy mit es hogyan eszel. Igyal sok vizet, szexelj es aludj, amennyit tudsz. Friss levego es napocska.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
-
nagyúr
válasz Shadowbull #59926 üzenetére
Meg a kogx miatt is ilyen puffadt szarhasú beles leszel...
Legalábbis az okosok ezt mondják.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Atish19
őstag
Üdv! Egy kis segítségre lenne szükségem. Némi életmódváltást tervezek és ebben lenne pár kérdésem. Nem rég kezdtem el leszokni a dohányzásról és úgy érzem elérkezett az idő, hogy elkezdjek edzeni. Tudnátok valami olyasmi edzéstervet adni/kreálni amitől nem leszek hulla másnap? Sajnos minden nap 12 órát dolgozom és azalatt is teljesítenem kell. A rendelkezésemre álló eszközök sajnos csak a mindennapi háztartásban megtalálható dolgok. Illetve ma rendeltem egy ajtófélfára rögzíthető húzodzkodó rudat. Nem nagy kezeket meg hátat szeretnék hanem szálkás, kidolgozott testet és némi kondícióbeli javulást illetve egészségesebb, fittebb mindennapokat.Fegyenc edzés után olvasgatok esetleg arról vélemény? Bárminemű segítséget nagyon szívesen fogadok! Üdvözlettel: Attila!
[ Szerkesztve ]
Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
-
Rica
senior tag
válasz margithid #59893 üzenetére
Bicepsz gep vagy 60 fokos dontott pad. En allva szoktam, neki tamasztom a hatam egy fuggoleges vekonyabb feluletnek, az egesz testem kicsit dontve van. Alap, hogy csak konyoktol felfele mozog a kezed. Az ujjaid a valladat figyelik, te meg a bicodat (marmint fejben). Nem dolgozik semmi, csak a bicepsz. Ha igy nem megy ceklafej nelkul 8-12 ismetles, kissebbre csereled a sulyt.
-
dani3l
őstag
válasz Buster17 #59927 üzenetére
Hagyd a p.csaba, bemesz Hoferbe 50 cent a fel kilos natur zabpehely, nekem eddig az jött be legjobban. Kek zacsis, nem a sarga.
De amugy igen, ha innen kell valasztani, akkor valoban az also kep also sor, csak nem bal, hanem jobb sarok, ha jol latom, az a natur zabpehely, a balos valami magvas vacak. Ahogy mar irtak is, natur haferflocken.
(#59906) margithid:
"Természetesen bicepsz. Azt hittem ez egyértelmű." - De Te ugye nem azok köze tartozol, akiknek csak mell-bicepsz van? Es nem azert egyertelmü, mert mellhez ra se nezel a 30 kilo alattiakra..
Viccet felreteve. Ülve probaltad mar? Ugy kevesbe tudsz csalni, talan a derekad sem terheli annyira.
Mas: Tegnapelött volt egy szimpatikus csavo a teremben, 32,5-essel bicepszezett scott padon egy kezzel!! Kellett par perc, amig földolgoztam.. Szep kis "zsirbicepsze" volt amugy, mar majdnem volt akkora keze, mint nekem. Ilyenkor mindig elszegyellem magam a szar kis 12 kilosokkal..
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Akkor még nézelődök és keresem amibe nincs cukor.
-
Zoo123
senior tag
válasz Buster17 #59927 üzenetére
Ha mindenképpen ezekből kell választani akkor szerintem az alsó kép bal alsó sarkában a SPAR-os zöld csomagolású natúr(nincs benne cukor) zab, 1000g, 419HUF.
Az a te embered. Ha van finomabbra őrölt akkor az jobb választás lehet.''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
_NCT
addikt
válasz Shadowbull #59926 üzenetére
Jó én itt pl a strandon feszítőkre gondolok, aki azért eléggé be van lőve tzs szinten és ott se úgy dudorodik, hogy látványos legyen akár oldalról.
-
_NCT
addikt
válasz -Mike- #59923 üzenetére
És tényleg kb hasonló a helyzet, jó ennyire nem izmos a hasam, de kockák látszanak.... Eléggé szar ügy....Mind1 ráfogom a genetikára...
Brownus: mi baletten csináltuk azt, hogy medicinlabdát ejtettünk egymás hasára úgy, hogy az egyik ember a földön fekszik, a másik pedig rádobja a hasadra mellkasmagasságból a medicint. Jóvót nagyon, megtanulja feszíteni a hasát az ember.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
eztet kell csinálni sokat, és lesz kockás hasatok vagy nem...
-
-Mike-
addikt
-
_NCT
addikt
Én meg 79kg vagyok (-8kg 1.5 hónap alatt) és kb mindenhonnan lement a maradék izom is, de a hasam az maradt kis pufók. Na jó, ment a hasam is le, de még mindig dudorodik.
Kb a testépítők hasához tudnám hasonlítani, mikor elengedik olyan mintha etióp kisgyerek lenne, de ha behúzza, akkor lapos és látszik a kocka.
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
100,2kg A has még mindig nagy, itt-ott kisebb változások már vannak (kar összement, ilyesmi )
-
rwin5
őstag
na én mentem edzeni, biztos jó lesz mert majd ott döntöm el, hogy mire. jó edzést nektek is
-
Zola007
veterán
válasz margithid #59915 üzenetére
én látom, mi a hiba! bezony!
az a baj, hogy mikor felemeled a súlyt, akkor kilépsz balra
Ilyenkor megbomlik az egyensúly az alsó hát izmaiban, ezért a chi átáramlik a jobb oldali ferde hasizomba, így hátul csak a bal oldali hátizom dolgozik. Ezért fáj a hátad.Próbáld meg úgy, hogy jobbra lépsz ki, csak vigyáz mert a rúd esetleg megkarcolja a kamera objektívét
Esetleg úgy, hogy egyet jobbra, egyet balra, ezt esetleg az alábbi zenére is végezheted [link]Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
xcds
őstag
Már azt hittem, sose lesz meg a mai téma..
-
Zola007
veterán
lehet, hogy túl puha a matrac.
nekem egymás mellett van 2 féle bestdream matrac, az egyik memóriás, a másik sima hideg hab
A keményebben semmi bajom, de ha a memóriáson alszom el, akkor másnap van hogy fáj nyakam, hátam. Pedig az majdnem 2x annyiba került mint a simaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
_NCT
addikt
Keményet kell venni, nem közepeset. Nekem is volt közepes, azon mindig úgy keltem, hogy beszakad a hátam, azóta kemény van és sokkal jobb. Puha ágyban aludni se tudok.
Amúgy meg lehet hogy nem bicepszezel eleget, azért fáj a hátad. Én lábazni szoktam, de csak azért, hogy szép kockás legyen a hasam és kidudorodjon rendesen a tricepsz.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz margithid #59906 üzenetére
Jaaaa hogy bicepsz..... klasszikus
(#59907) Zola007: Nekem reggelente fekve fáj a derekam, pedig közepes keménységű memóriahabos matracom van. Mit csinálok rosszul?
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz margithid #59906 üzenetére
ha bicepsz, akkor egyértelmű hogy rosszul csinálod
izolációs gyakorlat, hátadhoz semmi köze, egyenesen meg csak tudsz állni
azért fáj a hátad, mert gyakorlat közben himbálózol mint a bika tökeMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
margithid
veterán
válasz KoVee84 #59904 üzenetére
Ő személyeskedett erre én is, ennyi
OkoskámDeniro
Természetesen bicepsz. Azt hittem ez egyértelmű.
Azt tudom, hogy elcseszek valamit, csak azt nem, hogy mit
De azt hiszem inkább máshol kérek tanácsot, itt ha témába vágót kérdez az ember akkor le van oltva...
Ez nem konkrétan neked szól![ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz margithid #59899 üzenetére
Még azt sem írtad le, hogy mit csinálsz azokkal a hatalmas súlyzókkal.. Bicepsz? Fekvenyomás? Felhúzás? Nehéz az ilyen hozzászólásokat komolyan venni...
Én látatlanban azt mondom, hogy bármit is edzel ezzel a súllyal, csak akkor fájhat tőle a derekad, ha elcseszel valamit... -
.Szaki.
addikt
válasz margithid #59899 üzenetére
Nem tudom mióta csinálod én most kezdtem el, ha Te is mostanság kezdted ezt el csinálni, akkor fogadj személyi edzőt 10 alkalomra és meg tudod tanulni, hogy hogyan kell szabályosan végezni a gyakorlatokat. Nekem határozottan hasznomra válik, mondjuk én rajtam még tényleg szó szerint nincs semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Fémpalástos medence 7,3x3,6 méter 120 mély
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- LTD EC-256 + Blackstar ID:Core 20
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest