- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz Rabbitf_24 #59095 üzenetére
Én se vagyok kenyér párti, de nekem -ne haragudj meg- a paleo is egy kicsit "szektásnak" tűnik. Amolyan "keto-light" kajálás, egy bro-science/urban-legend témával fűszerezve.
[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem!
4 hónapja edzek heti 3 alkalommal , vitamint és arthro guard-ot (izűletvédö) szedtem eddig.
Fogyás volt a cél. 123kg-ról 100kg-ra sikerült lemennem amire persze elég büszke is vagyok!
Viszont most már teljesen megállt a dolog mind a fogyásban mind a súlyok tekintetében (tudom-tudom diéta alatt amúgy se várj csodát.. de azért a punnyadt állapothoz képest fejlődtem súlyokban is..)!
Szeretnék izmot felszedni és valamilyen fehérjével mindezt megtámogatni csak nem tudom melyikkel..
1 félét szeretnék tolni ha lehet ,reggel,este + 1 edzés napokon kivitelben. (Nem vagyok tejérzékeny!)
Mit tudtok ajánlani konkrétan ami még iható is?!
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv,
P.[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
válasz deniro2 #59087 üzenetére
Ugyanígy teszek én is. Max. egy turmix, de inkább fél és van, hogy még az sem pl amikor edzés előtti megy.
Az elmúlt sok-sok év után tavaly álltam át a reggeli edzésre ás ez a legjobb nekem. Többek között nem csalok el egy napot sem, ellentétben egy munka utáni tervezett edzéssel, amikor le van szívva az embere szellemileg és fizikailag.Ami nekem bejött, hogy hetente legalább 4-5 alkalom súlyzós edzés plusz 1-2 aerob nap. Lassan fél éve így csinálom, ez szintén bejön. Szerintem több éves edzésmúlttal a túledzettségtől sem kell félni, legalábbis a heti három edzés az nekem bőven kevésnek bizonyult, kezdőknek jó. Edzéstervem nincs, mert érzésre csinálom az erő- és motivációs szinttől függően.
Kép nincs, de fejlődök.Novemberre fél év alatt 84-ről lementem 69 kg-ra CKD segítségéve,majd "Lightos tömegeléssel" januárra visszamentem 74-re, de már jobb formával, mint a diéta alatti hasonló súlynál. 73-al elkezdtem a Halot, itt ~76 kg volt a max. Kis súlyváltozások, de a forma jól alakult, csökkent a zsír, bár tény, hogy visszafogtam a kalóriákat. Erőt is hozott és maradt is most kb 1 hónappal a vége után.
Ha már zsírégetés. Én most ~ 1 hete beiktattam a reggeli edzés mellé esti 30 perc aerobot (igaz, hogy most a Black Mamba eléggé megtolja az egész napomat - termogén mint istennyila ) Talán most túl gyorsan csökken a súlyom, így oda kell figyelnem, mert izom is megy le.
Bocs a rövid szösszenetért
szerk: kicsit "túlagyaljátok" a dolgokat, ami nem baj persze, mert érdekes és jó ezzel foglalkozni, de sok esetben a több edzés a jó megoldás
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
az amit Tenken írt vagy 5 napig CH és zsír emeléssel 1:1 arányban napi 200 kcal-al növelve, tehát rendre a +200, +400, +600 + 800 kcal +1000 kcal majd vissza a kiindulópontra
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Tenken
őstag
válasz Dani82 #59088 üzenetére
Kár, hogy eredményt úgy is csak a koksz hoz...
(#59091) fLeSs:
Kell pár nap normális evés, hogy a szervezet átálljon az "éhezéses" raktározó üzemmódról valami pazarlóbbra. Biztos sokan mondanak majd okosakat, de ha a mostani napi bevitelt megemeled cirka 20-25%-al kenyér javára pár napig, az segíthet. Ha ennyitől nem indul be a fogyás következő héten sem, akkor legközelebb 30-35%-al emeld ugyanígy pár napig.
Többel nem javasolnám, mert mondtad, hogy viszonylag hízékony vagy, így okosabb alulról közelíteni a dologhoz.[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Zola007
veterán
válasz deniro2 #59087 üzenetére
jó, hát kis extra kémiával más dimenzióba kerülnek a dolgok
(#59088) Dani82:
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz deniro2 #59083 üzenetére
magas kortizol reggel nem csak a zsírt bántja, diétában eleve leürült glikogénraktárak, amire még rámegy, hogy ezt ugye éjszaka zsírbontással próbálja teljes erejéből visszatölteni a szervezet. Ekkor rúgunk még bele egy jó nagyot a reggeli éhgyomros edzéssel.
Hidratáltság is a legrosszabb reggel, ami a vérnyomásnak, ízületeknek és az izom rugalmasságának sem kedvez. Vízoldható vitaminok szintén alacsony szintenTudsz olyat enni reggel, ami 1 óra múlva már szinte egészében megemésztődött.
pl. mikrózott zabpehely turmixxal
felvert rántotta némi kenyérrel, esetleg törtkrumplival
Egyébként edzés közben sem áll le az emésztésMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
fLeSs
nagyúr
válasz deniro2 #59081 üzenetére
Ki van számolva és 1419 kcal edzésnapon, 1168 kcal pihenőnapon.
A szénhidrát kívánás alatt nemtom mit értetek, engem sosem érdekel, hogy mit kívánok vagy hogy éhes vagyok-e, csak eszek 3 óránként és kész. A kenyér nem azért van ott, mert kívánom, hanem mert így jön ki a kcal meg a ch mennyiség. Amúgy ha kívánnék vmit akkor az nem kenyér lenne, hanem mákos pite.
Éhgyomorra szoktam kardiózni. Ezt váltogatom, vmikor 40-50 perc 125-150 pulzussal lépcsőzés, vmikor 20-25 perc HIIT (lépcsőzés) és mostanában raktam be a tabatát.
szerk: ez a pörkölt nem olyan, mint egy igazi pörkölt. Ezen a "lé" (ami nem szaft) minimális, és gyakorlatilag csak a húsra ráfőtt/ráragadt fűszerek miatt ehető. Szóval nincs kenyérhiányom emiatt (már ha erre céloztatok).
szerk2: btw én is az anyagcsere lelassulására tippelek, csak nemtom jó-e a tipp, hogy végülis emeljek-e a kajamennyiségen vagy csökkentsek. A kajákat majd én kiválogatom. de azért köszi.
[ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
Rabbitf_24
addikt
válasz Zola007 #59080 üzenetére
Ha ennyi bevitel mellett stagnál, akkor dobni kell a kenyeret is. Azt vágom, hogy azért kell a Ch, mert eddig sok volt belőle, de ha kapok egy pörköltet, akkor a következő gondolatom a kenyér (lett volna egy éve). Éhgyomorra tekerni nem jó? Na majd wood belinkel valami tanulmányt erre remélem. Pont azért tolok 20-a bele, hogy rágjak is valamit, az olyan, mintha ennél. 7-8 dl vízben feloldva a fehérjével simán telít délelőttig, ahol betolok egy almát vagy kettőt és már ebéd is lesz lassan. Egyébként a tojást nem láttam az étrendbe, azt simán beletenném.
-
Zola007
veterán
válasz Rabbitf_24 #59077 üzenetére
- kenyér mellett is lehet fogyni
- tejtermékből tejet dobja, többi mehet
- szénhidrátot azért kívánja, mert van aki nem bír átszokni CH szegény étkezésre, nem a pörkölt miatt
- mogyorót cserélje lenmagolajra vagy repcére, azt tudni legalább, hogy amit megevett, 100%-ban hasznosul (nem mindenki emészti rendesen a magvakat)
- éhgyomorra edzeni reggel az egyik legnagyobb hülyeség, utóbbi időben profi sportolók is kezdenek felhagyni a reggeli edzésekkel
- 50g zab az 28g CH, 25-20-at ne is egyen helyette, az már csak "az íze végett" jelentéktelen kategória, akkor egyen inkább CH-dús zöldséget, pl sárgarépa, borsót 150-200 grammotösszességében nem azért nem fogy, mert túl sokat eszik. 1400 kcal egy 40 kilós nőnek kevés. Főleg sport mellett
Azért nem fogy, mert visszavette a szervezete az anyagcserét.
Meg kellene hintáztatnia 3-4 napos ciklusos ch-változtatással.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Dexar007
veterán
válasz Rabbitf_24 #59077 üzenetére
20-25 g zabot tolsz? Az mennyi, 3-4 evokanal?
En reggel 150-et szoktam.Give me your cum,bull!
-
Rabbitf_24
addikt
szivatásnak fog hangzani, de nem az:
- dobd a kenyeret (teljes kiörlésú vagy sima, szemét-szemét)
- dobd a tejterméket (legalábbis az annak látszó 1,5%-os hormonos vizet)
- csirkemellet pároljad vagy süssed, úgy nem kívánod mellé a pékárút.
- mogyorót cseréld dióra, vagy mandulára ha van rá lehetőséged.
- ha CH hiányod van, akkor egyél meg 1-2 almát vagy körtét
- reggel ha tudsz, akkor éhgyomorra edzz (tekerés, futás)
- 50g zab helyett 25 vagy 20 (ennyit tolok én is)Hajrá!
dexar: mérlegen mérem, nem kanállal.
[ Szerkesztve ]
-
fLeSs
nagyúr
válasz deniro2 #59074 üzenetére
Rizst nem eszek egyáltalán diéta alatt.
Reggel edzés előtt zabp (50 gr)+fehérje.
Edzés után Ceres teljes kiőrlésű tönkölybúza kenyeret eszek. 2 szeletet (28 gr ch), aztán a következő kajálásnál 1 szeletet, ennyi a napi ch. Tom, ez ebben a körben elfogadhatatlan, de nem fogok rizst enni helyette. És akkor még nem említettem, hogy tejet is iszok!!!
Pihinapon az egész napos ch 2 szelet tönkölybúza kenyér.
A "pörköltes csirkemell"-et ne úgy képzeljétek el, hogy rendes pörkölt egy csomó olajban/zsírban.
3 napi adag:
1 kg csmell
3 kanál olaj
1 db vöröshagyma
2-3 cikk fokhagyma
fűszer (vegeta, piros paprika, szárított petrezselyem).
A sült csirkemellett megutáltam, a szagát is.Edzésnap
ébredés után – 50 gr zabp + 1 adag fehérje
edzés 2-2,5 órán belül
3 órával később – 2 szelet tönkölybúza kenyér + 1 pohár (~2,5 dl) 1,5%-os tej + 2 kiskanál glutamin
3 órával később – pörköltes csirkemell + 1 szelet tönkölybúza kenyér + zöldség (többnyire uborka)
3 órával később – pörköltes csirkemell + zöldség (többnyire uborka)
3 órával később – 100 gr cottage cheese
2 órával később – 10 gr mogyoró + 1 adag fehérje
2-2,5 órával később lefekvésPihenőnap
ébredés után ~fél órával aerob/kardió/séta
utána (1 órával ébredés után) 1 adag fehérje
2 órával később – 2 szelet tönkölybúza kenyér + 1 pohár (~2,5 dl) 1,5%-os tej + 2 kiskanál glutamin
3 órával később – 20 gr mogyoró
2 órával később – 10 gr mogyoró/50 gr cottage cheese + 1 adag fehérje
2-2,5 órával később lefekvéscorres78: nem hízok, hanem stagnálok (jelenleg).
[ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
corres78
tag
Ha 1400 kalória mellett hízol, akkor egyáltalán nem lehet rossz a tápanyagfelhasználásod. Max akkor, ha 150 centihez párosul(t) a 78(-85) kg.
Próbáld meg csak 1 hónapig, hogy nagy súlyokkal dolgozol alacsony ismétlésszámmal osztott vagy egész testes, mindegy, csak told minden nap, napi fél órában. Kaja/kalória/makrók maradjon ugyanannyi, mint most. -
deniro2
senior tag
120g fehérjéből és 50g ch-ból hogy jön ki 1400 kcal?
Amúgy Rabbittel értek egyet, nuku rizs, több zöccség, több zsír, kalória az 1400-hoz képest mehet lejjebb, a mostani kajádhoz képest nem...szerk: szerintem nem az edzést cseszted el, hanem, hogy dagadtra tömegelted magad rendszeresen, aztán a megszerzett pár kiló izom ment a levesbe diétánál
[ Szerkesztve ]
-
fLeSs
nagyúr
válasz Woodslave #59071 üzenetére
Nemtom pontosan mikor, talán 2009 tájékán, de feladtam. Hiába kajáltam tökéletesen, hiába pihentem eleget, vmit rosszul csináltam az edzéseken. Gondolom én, hogy az edzésekkel volt a gond. Lehet, hogy most is az a gond. Bármikor tömegeltem, mindig csak zsírba híztam, izom szinte nulla. Pont mostanában jöttem rá, hogy ez abszolút nem az én sportom, sosem élveztem igazán, sokkal jobb úszni, kosarazni, pingpongozni.
corres78: ha olyan szuper lenne a tápanyagfelhasználásom, akkor nem így néznék ki.
[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
-
fLeSs
nagyúr
Szasztok!
Segítség kéne.
Aki ismer tudja, hogy alapból malac voltam amikor elkezdtem ezzel az egésszel foglalkozni. Pont a napokban néztem utána és a 10 év alatt 5-ször volt olyan diétám, amiben min. 15 kg-t fogytam. Szóval jojóztam rendesen, mert követtem a különböző kalkulátorokat (tömegelésnél) és persze nekem az a mennyiségű kaja a halálom.
De a lényeg: sosem sikerült 78 kg alá mennem (most járok itt hatodszor), illetve egyszer igen (75), de ott ment ECA, clen meg minden szar és ez most nincs.
Most épp 78 kg vagyok és elhatároztam, hogy 70 kg-ig végre egyszer le akarok fogyni (zsírból persze). Április óta megy a diéta, 84,5-lel kezdtem, most megint ~3 hete 78-on állok.
A következő számok talán sokkolni fognak egyeseket, de a diétám
- pihi napon ~1200 kcal
- edzés napon ~1400 kcal
- a "munkám" és életvitelem olyan, hogy az edzéseken kívül nem mozgok semmit (szó szerint), ülőmeló
- alapból kövér vagyok/voltam mindig is, qrvakönnyen hízok
- napi fehérje ~120 gr
- napi ch pihinapon ~30 gr, edzésnapon ~50 gr, ezt tartom az első naptól fogva
- zsírbevitel minimális
- 7-8 naponta csalónapozok. Ez kb. úgy néz ki, hogy rizsből megeszek 2 csomagot, megeszek egy mákos pitét, meg kisütök 2-3 fagyasztott panírozott csmellet + jóval több a zabp, szóval annyira nagyon nem vészes. Szal kb. ~350 gr-ra emelem a ch-t + több a zsír de valszeg kevesebb a fehérje, mint diétás napokon.Kérdés.
1. Csökkentsem tovább a ch-t? Ha igen, akkor pótoljam fehérjével/zsírral vagy ne? Vagyis a napi kcal maradjon vagy ne?
2- vagy épp az ellenkezője, tehát növeljem a kcal-t? Ha növeljem, akkor miből?Előre is köszi annak, aki végigolvasta!
[ Szerkesztve ]
-
corres78
tag
válasz deniro2 #59056 üzenetére
Ez a testmagasság-100 nem éppen releváns meghatározás (még a tzs% megadásával együtt sem), mert egy 150 cm magas és 50 kilós férfi is tudja ezt és akár sport nélkül is. De egy 190 cm magas férfi már igencsak oda kell tegye magát a sportban, hogy ezt hozza. (de már 180 centi körül is kíván némi komolyságot)
szerk: nőknél meg pláne kihívás.
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
válasz BÁ Nutrition #59059 üzenetére
Ez mas bolygon van. Lanyok nem finganak.
Give me your cum,bull!
-
rwin5
őstag
válasz BÁ Nutrition #59059 üzenetére
:'DD azthittem férfi lesz az lesz a poén, de ez is jó
-
BÁ Nutrition
addikt
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Zola007
veterán
Haskerék 75kg-mal Konstantinovs : [link]
#59059) BÁ Nutrition: ezért így kaja közben külön köszönet
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz deniro2 #59056 üzenetére
hát nem tudom, lehet hogy a szőr hiánya hozza ki, de én most qrva xarul nézek ki. Azt figyeltem meg, hogy mind a "tömegelés" mind a "szálkásítás" (idézőjelbe teszem, mert komolytalan ahogy én csinálom) során van egy olyan pont, ahol még a lehető legxarabbul nézek ki. Tömegelésnél a zsír már jött, de izom nem, másik irányba meg már elég lapos vagyok, de legalább zsíros. A baj hogy pont ekkor fordulok mindig vissza.
Mondjuk a héten még csak egyszer edzettem hétfő reggel, szóval lapos is vagyok már
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
deniro2
senior tag
-
Zola007
veterán
koksz témában nem vagyok jártas
de léphet fel súlynövekedés és vizesedés erős kalóriamegvonás esetén is növelt fehérjebevitelnél. Ilyenkor megpróbálja a vese visszatartani fölös mennyiségben is az ionokat és az aminosavakat, ami vízmegkötéssel jár együtt.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
rwin5
őstag
kerékpározás közben nekirepült egy darázs a kézfejemnek és természetesen a fullánkjával, hogy rohadna meg.. már most úgy fel van dagadva, akkor sem tud edzeni az ember ha végre volna ideje
-
Dani82
senior tag
válasz KoVee84 #59035 üzenetére
Várom várom, mondjuk a használt súlyok edzésen tuti növekedtek, bár ez meg lehet placebó is, mindenesetre ez az egy biztos, meg hogy 1,5kg híztam
Én is rendeltem, pont tegnap jött meg.... almás-epres izolátum igen jó, viszont a csoki-mogyi whey nem ízlik
Wood: nem vizesedek, zsírosodom szerintem. Meg az alpha-pharma oldalon hitelesítettem a cuccot, és eredeti
-
bandus
veterán
válasz Woodslave #59028 üzenetére
falra mászok az ilyen megmondóemberektől. de szerintem csak azért pötyögte be ezt a sok szart, hogy magát idézhesse coelho és oravecz nórahelyett a facebookon
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
KoVee84
senior tag
válasz Dani82 #59033 üzenetére
Van olyan is ami totálisan lepucol, a stanától azért ne várd, hogy ez az egyben leesik rólad zsear. Meg várd már meg türelmesen a kúra végét, h mi történik!
Más: rendeltem egy kevés MP fehérjét... 17,5 kg
Az új ízek valami iszonyúan jók!
Fehércsoki, ananász, csoki-mogyorókrém, banános-csoki
Komolyan mondom, ne igyátok az ízesítetlent, ezek brutál jók (mondjuk a többi is)[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
hat csak mert semmi cht nem eszem kb és megis novekszik a súlyom... Ennek nincs értelme.. Ez most izom? víz? zsír? Nem látom, hogy nagyon pucolódnék
-
-
Dani82
senior tag
Ez ugy lehet hogy a stana átalakítja zsírt izommá?
kb 100g ch-n vagyok 2 hete, full tiszta kaja és a kúra kezdete óta feljött 1,5kg.
elég meglepő -
margithid
veterán
A biotech-es protein powernek nem lesz baja ha sokáig fel van nyitva?
Március végé nrendeltem, van még belőle, de mikor felrázom utána olyan fura szaga van. -
Peddy789
őstag
sziasztok,
tegnap reggel úgy keltem fel hogy kegyetlenül elaludtam a csuklyaizmomat, de valahogy mind 2 oldal folyamatosan fáj 2 napja
nem tudom mitől lehet hogy tényleg csak elaludtam vagy mi a szar, de mostmár 2 napja nem múlik el, és marha idegesítő hogy folyamatosan megállás nélkül fáj, tegyük hozzá hogy felül van egy gyenge gerinferdülésem, ami miatt gyakran van egy kis görcs a trapézizomban de sose volt vele valódi gondom
probáltam nyujtani, magamnak maszirozni dehát nem sokat javult
hova lehet ezzel menni? bármilyen mezei masszőr megteszi? vagy hogy hívják az szakembert / orvost aki ezzel foglalkozik? Vagy mi a szart lehet csinálni?
-
venge
aktív tag
Pateszkák!
Itt járt már valamelyikőtök? -
Ijk
nagyúr
válasz FollowTheORI #59005 üzenetére
Szerintem teljesen aránytalan a csaj, de tudom itt ilyet nem szabad írni ha szép kerek a segg, akármekkora is az.
Pedig ez is csak egy tipikus combra és hasra edző szelfis liba, nem különb mint a mell-bicepszes metro faszik.Jorus: Igen, az még hiányzik róla, de nem lennék meglepődve ha az lenne a következő projekt.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Unsign
tag
Egész izmos vagy. Van barátod?
-
nagyúr
válasz Champipi #59010 üzenetére
Szerintem nem, én ismerek csajokat akik nem fitnesz bulák mégis lapos a hasuk.
Aki kicsit izmosabbra fogja annak nagyon jól fog látszani. Adottság kérdése bizonyos szempontból.Meg nemi dolog is, ők fenékre meg csípőre híznak főleg... meg a naribőr a gondjuk annyira mint nekünk az alhas-has.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Champipi
aktív tag
Ezek a fitness buláták hogyan csinálnak ilyen lapos hasat?
Toljk a T3 pajzsmirigyhormont?
És amikor abbahagyják, hogyan állítják vissza a saját termelést? Vagy akkor elmennek duci modellnek?
-
Rabbitf_24
addikt
valaki kihagyta a mellnapokat....
-
glok
csendes tag
Sziasztok!
Myprotein-es marhafehérjével kapcsolatban van valakinek tapasztalata/véleménye?
-
nagyúr
válasz littlelion21 #59001 üzenetére
De akkor a szelfizés még nem gond ugye?
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz littlelion21 #59001 üzenetére
Ja, hát ott már alkar, bicepsz, váll, hát, derék is durran.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- Fémpalástos medence 7,3x3,6 méter 120 mély
- Motorola TLKR T62P walkie talkie
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest