Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
safranyek
tag
The Town of Light /GOG/ - S8LP83DF18CF****B8 **** szalánkeméni csata éve
-
Louro
őstag
válasz tomazin #22772 üzenetére
Még csak az első BG-t nyomom és eddig 10 óra van benne, de szerintem nem csak egy végigjátszás lesz. Most törpe védő vagyok. Paladinnal is ki akarom próbálni. Emellett bárddal és pappal is. A BG2 is megvan már. Ott is szerintem el fogok molyolni.
Nem a pénz miatt várok a harmadik rész megvásárlásával. Nem tudom miért.... De persze sokat segít, hogy van magyarítása. Sajnos jó lenne az angolom fejleszteni No de nem offolok tovább.
Mess with the best / Die like the rest
-
Gebriel
veterán
-
DaVE-1
senior tag
válasz Tom_Garrett #22754 üzenetére
Nem érdekel a Larry ,de aki megfejtette árulja már el hogy milyen létező betű az a lepszílon , nem szeretnék ennél hülyébben megmurdelni
#22756: Akkor meg a matek nem jön ki mert az első sor 6 betü az meg nem oké
[ Szerkesztve ]
-
Tom_Garrett
csendes újonc
[Leisure Suit Larry In the Land of the Lounge Lizards]
KIepszílonYnyócA-YKbé3W-RXGjéE
[ScourgeBringer]
JenIhábé-CAK6E-dé7há9el -
asuskiddd
tag
Hogwarts Legacy: Deluxe Edition (Steam)
Az a résztvevő, aki ma 16:09:00 után, a játékszabálynak megfelelően elsőnek válaszol a kommentemre a helyes megfejtéssel nyeri a játékot.
Kérdés:
Mi Dumbledore kedvelt mugli édességének a neve?Játékszabály:
- Helyes válasz a kérdésre.
- Ezen a héten még nem nyert itt játékot.
- Minimum 30 hozzászólása van ebben a topikban ez idáig.[ Szerkesztve ]
gyerekemelőlvittedelakarácsonyiajándékát :DD, iPohne 20 Pro Ultra Max TITAN
-
Louro
őstag
Boldog Karácsonyt a ninjáknak és a jótét lelkeknek!
Bár nem annyira játék vagy mégis, de hátha valaki kicsit puzzle-özne. Cserében sztorik, zenék és háttérképeket adnak.
-
Golden9
veterán
válasz ForRedGlory #22730 üzenetére
Köszönöm itt is a Stealth Bastard Deluxe jétékot!
és
Kellemes karácsonyi ünnepeket és
játékban gazdag boldog új évet kívánok minden ninjának!
[ Szeretkezve ]
-
ForRedGlory
félisten
Kiszórtam.
-
dhn
csendes tag
Waking Mars
Köszönöm! -
jcrk
tag
Q.U.B.E. 2
Köszi -
bitmad
aktív tag
Immortal Redneck-et kérném.
Köszönöm! -
bitmad
aktív tag
törölhető
[ Szerkesztve ]
-
Marci79
senior tag
Mega Man Legacy Collection-t szeretném kérni.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Crus
őstag
Wizard of Legend, ha szabad... köszi szépen!
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Golden9
veterán
-
Louro
őstag
Kulcsok kiosztva. Látom sikerült kicsit megkavarni a trükközést. Elkerülvén az itt függőket, akik "első"-ként lecsapnak a lehetőségekre
-
Golden9
veterán
"A játék kedvéért, ha nem egy jelentkező lesz egy-egy darabra, akkor az időpont számjegyeit átlagolva a legkisebb viszi. Egyenlőség esetén viszont már tényleg első viszi"
https://prohardver.hu/tema/vilag_ninjai_egyesuljetek/hsz_22725-22725.htmlMég várnod kellett volna egy kedvezőbb időpontra, lecsaphattam volna a kezedről az alacsonyabb átlagommal, de most karácsony van.
jcrk
2024-12-24 14:51:24
2+2+4+1+2+2+4+1+4+5+1+2+4= 34
34/14= 2.4285714286Golden9
2024-12-24 16:00:00
2+2+4+1+2+2+4+1+6= 24
24/14=1.71428571429[ Szeretkezve ]
-
Golden9
veterán
A ninjaláz furcsa dolgokra képes.
- Csőlátás.
- Nem tudja megkülönböztetni a GOG klienst a Steamestől.- Tudja, hogy neki már minden játék megvan ami érdekli, aztán ezt pár óra múlva elfelejti.
- Türelmetlenség.[ Szeretkezve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ((d(-_-)b)) #22727 üzenetére
Átdobtam privátban.
-
ForRedGlory
félisten
Disclaimer. Ez mind HumbleBundle kulcs, saját zsebből fizetve, de az alábbi kulcsokra nincs szükségem, így ingyen odaadom bárkinek. Nem játszom már PC-n és fennmaradt néhány kulcs HumbleBundlen. Lehet még később is lesz, van pár accountom hozzá, de elő kell még túrni. Előre szólok, hogy aki arra sem veszi a fáradtságot, hogy elolvassa a kommentet és privátban kéreget, arra válaszolni sem fogok.
A "játékszabály" egyszerű. A felsorolt összes játékot elosztogatom azok között, akik legelőször írnak erre a kommentemre egy választ, amiben benne van a kért játék neve. Egy ember egy játék. Értelemszerűen, ha ketten is ugyanazt a játékot írják, akkor az első fogja megkapni a kódot. NE privátban írjatok, mert itt látszódik, hogy ki volt az adott játékra az első. A kódot - ahogy az időm engedi - majd privátban fogom odaadni ma estig.
A rablás nem most indul (csak később nem lesz időm vele foglalkozni), hanem az esélyegyenlőség kedvéért ma este 21:00-kor. Tehát 21:00-tól lehet kommentelni és igényelni a játékokat.
Ez már korábban is bevált, így biztosan fórumtárs kapja és nem "kívülálló" rosszarcú.
Q.U.B.E. 2
Regions of Ruin
Sundered
Wizard of Legend
Immortal Redneck
Mega Man Legacy Collection
Purrfect Date - Visual Novel/Dating Simulator
Cook, Serve, Delicious!
Home
Solstice
Fractal Steam key
Uncanny Valley
Frozen Synapse Multiplayer and Steam key
McPixel Steam key
Nightsky Steam key
Stealth Bastard Deluxe Steam key
Waking Mars Steam key[ Szerkesztve ]
-
((d(-_-)b))
csendes tag
válasz ForRedGlory #22680 üzenetére
Na akkor újra. Nem tudom időben kérem-e, de a
NeuroVoider -t úgy látom még nem kérték. Így kérem tisztelettel.
-
((d(-_-)b))
csendes tag
Én kérek elnézést, hogy nem válaszban írtam neki (ha erre gondolsz). Csak mostanában hirdetésekre válaszoltam és ott alul középen van az üzenetküldés, ahol "az új hozzászólás" tűnt a leglogikusabbnak.
Aztán nekem meg az tökre magas, hogy egy sok éves fórumban miért nem tudom törölni az utolsó postomat 6 perccel beküldés után. Sőt még a módosításra se volt lehetőség. (Külön még másik böngészőben is megpróbáltam hátha valami bug.) Ezekben én nem látom a logikát.
Tisztelettel egyébként a feltételekben pont nem egyértelmű egy dolog. A NeuroVoider megmaradt neki. Gondolom neki mindegy, hogy tegnap vagy ma adja oda valakinek. Egyre megy. Viszont azt írta, hogy tegnap adja ki a kódokat. Ez alapján lecsúsztam vagy mégsem?
Így most pont nem tudom a feltételei alapján, hogy van értelme kérni még vagy sem?
Persze ha meg se próbálom, akkor biztos nem kapom meg ...Update: (Na most bezzeg látható felül a 'szerkesztés' gomb, amikor nem kell. Fúúúú.
[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
Lehet lesz pár kódom, ahogy nézegettem a listám. Nem garantálom, hogy nincsenek felhasználva, de sehol sem találtam, hogy valakinek küldtem volna:
Warhammer 40,000: Dakka Squadron - Flyboyz Edition
Warhammer 40,000: Battlesector (ez 100%, hogy megvan )
Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin Ultimate EditionHa már annyi mindent kaptam már én is itt. Majd 20:00-kor ránézek, hogy vannak-e jelentkezők. A játék kedvéért, ha nem egy jelentkező lesz egy-egy darabra, akkor az időpont számjegyeit átlagolva a legkisebb viszi. Egyenlőség esetén viszont már tényleg első viszi (Azaz 2024 átlaga (2+0+2+4)/4, azaz 2. Jó nagy hülyeséget csináltam magam, ha sok jelentkező lesz )
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz ((d(-_-)b)) #22723 üzenetére
Nekem tökre magas, hogy felnőtt emberek nem tudják elolvasni, hogy egy felajánlásnak mik a feltételei.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
((d(-_-)b))
csendes tag
NeuroVoider -t úgy látom még nem kérték. Így kérem tisztelettel.
-
Golden9
veterán
Köszönöm a METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES-t.
Epic Store apróságok.
Grymforge Karlach Party Pack
RAWMEN Seasoning's Greetings Bundle
Monochromatic Pack – Racer Olaf
Car Bundle 435
World of Warships — Emden Mega Resource Pack
Epic Starter Pack
Epic Starter Pack Bundle
Winter Dragon Footprints[ Szeretkezve ]
-
DaVE-1
senior tag
>observer_
Ez a játék ebben a formában ,steamen már nem elérhető. Weben rákeresve nem adja ki csak a System Redux verzióját. Így amikor aktiválni akartam kiirta nekem megvan. Dátum alapján már 2020 óta (a bőség zavara miatt nem is emlékeztem rá ,hogy nekem ez megvan)
A kapott kód így nem került felhasználásra. Így most egy szerencsés "kódfejtő" elvihetiXXXNC-4QJC4-**8XV
**: Egy zombis játék címének a kétbetűs rövidítése. Az ünnepekre való tekintettel egy kis gyorsítás ,nem a Dead Island hanem egy _ vonallal több -
jcrk
tag
válasz ForRedGlory #22716 üzenetére
Köszönöm
-
SpongyaBob
veterán
válasz ForRedGlory #22716 üzenetére
Köszönöm szépen a lehetőséget és a kulcsot
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
ForRedGlory
félisten
Kiszórtam mindenkinek, aki a "játékszabály" szerint játszott és első volt a sorban az adott játékra.
Ha figyelmetlen voltam és valaki nem kapta meg, akkor jelezze privátban, mert gecc fáradt vagyok, de igyekeztem odafigyelni.
Megmaradt egy rakás... szóval holnap lesz még egy kör valamikor.
Amúgy kemények vagytok... most nézem az időt, atomóra szerint írtatok?[ Szerkesztve ]
-
xeno204
aktív tag
BioShock
-
T0rnad0
addikt
Seven: The Days Long Gone
Köszönöm!
-
albert8
veterán
ink
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
D_r_u
tag
The Darkness II
Köszi szépen! -
Egon
nagyúr
Hard Reset Redux-ot kérném, köszönöm.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
jcrk
tag
Az előző idő előtt ment. Akkor ezt szeretném kérni:
Darkside Detective -
SpongyaBob
veterán
Organ Trail: Director's Cut-t szeretném kérni
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
gyimger
őstag
Egy 7 Days to Die-t szeretnék kérni! Köszönjük a felajánlásokat!Legyen Adrian-é, mást nem kérek, köszönjük még egyszer!
[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
adrian360
őstag
7 Days to Die
-
rushmoon
csendes tag
Kösz a nagylelkű felajánlást!
Ami érdekelne:
Sniper Elite V2 -
pecze
aktív tag
Hollow Knight
Köszi -
P. Deus
csendes tag
Szia, a Cities: Skylines + After Dark DLC-re jelentkeznék, köszönöm.
-
Goert
tag
Aquaria
-
nagyúr
Hollow Knight-ot szeretném kérni
-
zsiz
őstag
Szia. Én a Sniper Elite-et kérném. Köszönöm!
És köszi a lehetőséget is, mindenki nevébenOpel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
Új hozzászólás Aktív témák
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest