Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
hm... hát kipróbáltam, köszi a tippet, tényleg ezt csinálja... de a fogadó program (Rhino3D) viszont nem teszi külön fóliára az alkatrészeket...
nem tudom mit rontok el, de már kezdek letenni róla, és a CATIA-s megoldáson gondolkozni, ahogy azt egy előző posztban is emlitettem. de azért köszi a tippet
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfelejtettem egy játék címét
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Hagyjál már az ilyen hülyeségekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Új ingyenes hirdetések
- Eredeti PC CD-s és DVD-s játékok, a 90-es és 2000-es évekből
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Nomad Survival ( Steam kulcs)
- Need for Speed Pc játék gyűjtemény magyar borítókkal
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 370e / RTX 4070Ti S 420e / 5070 300e / 5070Ti 430e / 5080 600e
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest