Új hozzászólás Aktív témák

  • North15

    csendes tag

    válasz Perillustris #55867 üzenetére

    Köszi a tanácsokat, meg a többieknek is. Szinte minden úgy történt, ahogy írtad. Az írásaitok alapján igyekeztem extra tisztelettel és türelemmel a táv elé állni. Na meg közben is fókuszálni. Végül sikerült tegnap lefutni, még jobban is mint terveztem. Szóval 3:44-gyel én is beállok az első maratonosok sorába. :)

    Amiért nagyon aggódtam, hogy nem igazán készültem rá specifikusan. Egyéb versenyek miatt még az utolsó hónapban sem. Idén a versenyt megelőzően mindössze 900km-t futottam, ami szerintem elég minimál megközelítése egy tisztes maratonnak. Viszont van mellette bringa és úszás bőven. Reméltem, hogy adnak elég állóképességet és akaratot, adtak.
    A versenytempó végig kontrollált volt és 175-ös átlaggal a pulzus is kb. egyenletesre sikerült. A célba érve se éreztem extra kimerültséget.
    Ami miatt viszont nem lett mégsem kellemes a második fele, és ahol kijöhetett a kevesebb futóedzés hátránya, hogy akkora a lábaimat igen erősen éreztem. Szóval volt benne küzdelem is. Kb. 25 km-nél át kellett állítani az agyamat, hogy felejtse el az eddigieket, és én most valójában egy úszás-bringa után fáradt lábra futok egy "csak" félmaratont. Ez meg már ismerős helyzet.

    Szóval büszke vagyok magamra, de le is vontam a tanulságokat, hogy jobban kéne tornára és erősítésre fókuszálni, mert vannak a testemben gyengepontok.

    A célbaérkezőknek én is gratulálok.

Új hozzászólás Aktív témák