Új hozzászólás Aktív témák

  • rjg

    őstag

    Sziasztok! Tanácsot kérnék, mert egy nap keresés (FB Súgóközpont, Google) után sem találtam megoldás. Csütörtök este le kellett formáznom a telefonom. (A heti xiaomi.eu frissítés valahogy elcseszte a TWRP-t, fel kellett tennem az utolsó fastboot ROM-ot)

    A Facebookon be volt kapcsolva a két faktoros hitelesítés. A telefonra feltelepítve nem tudtam belépni, nem fogadta el a Google Hitelesítő által dobott számokat. (Feltettem a Microsoft Autenthicator-t is, az sem jó.) Én balga, kijelentkeztem az asztali Chrome-ból, a nélkül, hogy a a két faktoros hitelesítést kikapcsoltam volna. Naivan azt gondoltam, hogy a telefonszámom és az e-mail címem segítségével nem lesz gond újra bejelentkezni. Ez sajnos nem így van., bár a telefonszámos belépésnél tíz próbálkozásból egyszer kaptam egy smst, amivel tudtam jelszót cserélni és ugyanez igaz az e-mail címemmel való próbálkozásra is, ott is kaptam egyszer egy kódot. Így most van egy új jelszavam, amivel még mindig a senki földjén vagyok, nem vagyok belépve, csak kijelentkezni tudnék, ha lenne honnan.

    Ha a kezdőképernyőn be akarok lépni, akkor a "Kétfaktoros hitelesítés kötelező" üzenetet kapom.
    Ha a "Más módszerre van szükséged a hitelesítéshez?"-re kattintok, csak olyan opciókat kínál fel, amihez valahol már be kell legyél jelentkezve:
    "A kódgenerátor ellenőrzésének módja
    1. Nyisd meg a Facebook alkalmazást a telefonon.
    2. Koppints a Továbbiak pontra.
    3. Görgess le, és koppints a Beállítások és adatvédelem alatti Kódgenerátor pontra.Jóváhagyás másik eszközről
    Ellenőrizd az értesítéseidet egy másik böngészőben vagy telefonon, ahol be vagy jelentkezve."

    Akárhol kerestem, csak ezeket az opciókat találtam és sajnos nem vagyok egyedül. Egy cikk hozzászólásai között van olyan, aki hónapok óta küzd, már elküldte az igazolványait a FB-nak, de hiába.
    A fiam fiókjából tudtunk néhány sort küldeni egy webform-on a hibával, kérve, hogy kapcsolják ki a fiókomnál a 2FA-t, de kis esélyt látok rá, hogy érdemi választ kapjak.

    Reménykedem, hátha valaki már túl van egy ilyen körön és tud segíteni. :R

    MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra

Új hozzászólás Aktív témák