- Mozilla Firefox
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Windows 7
- ASUS routerek
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- DIGI kábel TV
- AliExpress tapasztalatok
- DIGI internet
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
menthor
tag
válasz #27441408 #17751 üzenetére
köszi!
rágugliztam, de mivel azonnal nem árasztott el oldalak tömkelege (ahogy más hasonló esetben), így gyanakodni kezdtem. soha nem hallottam akárcsak hasonló esetről sem, így meglepődtem, főleg, hogy már túl voltam a face automatikus procedúráján. mondjuk ha valami kamu anti malware cuccal fertőznék, nagy eséllyel szerepelne a nevében valami nagy gyártó neve...
csók a család!the truth is out there
-
nagysandor79
aktív tag
figyelem. Február 29-30-31 nem lesz facebook. és internet se
-
krizmo_
Topikgazda
válasz nagysandor79 #17758 üzenetére
Oké, haha... mindenki jót nevetett, lapozzunk... még mielőtt bármi is elindulna ezen a vicces vonalon.
-
Gedeon31
addikt
A telefonos Facebook alkalmazásban hol tudom kikapcsolni ,hogy ne jöjjön értesítés ,ha üzenetet kapok?
-
veterán
válasz Gedeon31 #17765 üzenetére
Áh, már értem, a böngészőben is nyitva van a facebook. Chrome?
Ott a menü gomb (miközben a facebookon vagy), és az oldal beállítások-ra bökve az értesítéseknél kapcsolhatod ki.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
janos1988
addikt
write only módban vagyok, úgyhogy sry...
Hol lehet kikapcsolni a "Telepítse a Messenger alkalmazást a telefonjára." reklámot? (böngészős változat)
1. Rohadt idegesítő.
2. Fent van ezer és egy éve!A másik, hogy a régi fb alkalmazást hogy lehet visszarakni? Ez az új vmi förtelem a chat is eltűnt. (mobil app változat)
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
DVlad
őstag
Urak!
A szitu: lett egy új telefon, sim bele és beüzemel. A régi is be van kapcsolva, sim nélkül. Mikor a FB és a Msngr telepítődött nem fogadta el a jelszót. Kértem "elfelejtette jelszavát" megoldást, meg is jött az email, be is írtam mindkét telefonban, majd megadtam az új, saját jelszavam. A régi telefonon a FB kért egy biztonsági ellenőrzést, küldött egy konfirmálós emailt, beírtam a régi telefonon, elfogadta, minden jó. Az újon viszont továbbra is fényképes igazolást kér?! Mi lehet ennek az oka?
Eközben pc-n is be vagyok jelentkezve, ott minden rendben van.Előre is köszönöm a reagálásokat!
-
haromegesz14
aktív tag
Jó estét!
Amikor új ismerősre teszek szert, mennyi ideig lesz látható az emberke az "Újabb ismerősök" alatt? Van rá mód, hogy ezt lehessen korlátozni, vagy egyáltalán ne legyen ilyen opció?
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
krizmo_
Topikgazda
válasz haromegesz14 #17775 üzenetére
Üdv,
Ha az ismerőseid láthatósága korlátozva van "csak én"-re, akkor elvileg nem mutatja az új ismeretségeket.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Hol lehet kikapcsolni a közeledben lévő események fb értesítéseit?
-
törölt tag
-
DVlad
őstag
válasz #27441408 #17780 üzenetére
Értem, köszi!
A személyi nem felelt meg, most megy a jogsi képe. De miért? A születési dátumot nem kell megadni, fotót nem kell feltölteni?!
Mostanra fogtam fel azt, hogy konkrétan ezt a készüléket tiltották, mivel a másikról és pc-ről be lehet lépni, fura és értelmetlen az egész. -
törölt tag
Miért tiltották le külön a telót?? Ha tiltanak profilt tiltanak nem? Ha meg jó a profil, az ember onnét lép be ahonnét akar szerintem... bár nem tudom lehet a sok különböző eszközt találja gyanúsnak... de ez,hogy csak 1 eszközt tiltanak le ez fura anno itt kérdeztem nem rég,hogy baj e ha telón is és a gépen is neten vagyok, és azt írta itt valaki,hogy nem, sőt neki van,hogy 1szerre négy eszközön van net.... (a messengerre kérdeztem rá pc+
telón net ugye érzi a rendszer a messengert is))[ Szerkesztve ]
-
Andrewstarr
aktív tag
Sziasztok!
1 éve kábé volt egy pletyka, hogy lehallgatja a FB kliens az élő beszédet, és az szerint tolja a reklámot. Nem volt senkinek mostanában ilyen érzése? Az utóbbi időben sok olyan reklámot kaptam a fészen, amiről csak beszélgettem valakivel, semmi keresési előzménnyel.
-
7s26c
őstag
válasz Andrewstarr #17784 üzenetére
Ha így van, nagyon nagyon durva lenne
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
bigdady
nagyúr
Nekem olyan embereket dob fel akivel a napokban ismerkedtem meg és mentettem a telefonomba! Kontaktokhoz nem férhet hozzá és mobil számom sincs megadva fb-ben. Ios ráadásul...
-
törölt tag
Nem hallgat le, bizonyos dolgokra figyel, ami alapján reklámozhat, azt hiszem a kuulcs szavakat figyeli tán, de ezt megteszi írásban is...
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
A napokban váltottam készüléket, és az lenne a kérdésem, hogy az új bejegyzés írásán belül a láthatóság mellett miért nem dobja ki a tartózkodási helyszínemet?
Helymeghatározáson belül aktív a gps, wifi, mobilnetes meghatározás is.Eddig ios és az előző droidos készülékem is jelezte, most meg a honor 7 nem, lentebb mellékeltem a képet, hogy mire is gondoltam egész pontosan.
Samsung S9
-
ontheground
tag
lehet, hogy azok az emberek rádkerestek facebookon vagy egy wifin voltatok.
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? Fontos lenne. Van egy lány, aki nem az ismerősöm facebookon, és utálja mindíg is utálta a messengert, ezért feltettem neki opera böngészőt abban írtunk üzenetet meg olvasta is telefonon. Én most gondoltam felteszem a messengert, hátha mert én sem szerettem. És akarok írni a lánynak, és ott a messenger ikon mellette, azaz akkor ő neki is fel van már téve? Vagy nem tudja a messenger ezt eldönteni, mert nem vagyunk ismerősök, azt lehet csak odarakja a messenger ikont a neve mellé. Kérlek írjatok erre, köszönöm!
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Feri1977
senior tag
válasz krizmo_ #17793 üzenetére
Értem, magyarul ez nem azt jelenti, hogy fel van neki a telefonjára téve a messenger ugye? Csak ott az ikon azért kérdem. Asztali gépen csak simán facebookozni szokott, és a facebookban tudom már messenger üzenetküldés van ha erre gondolsz, de én azt kérdezem, hogy ha feltettem a messengert, és látom az illető mellett is a messenger ikont, pedig nem az ismerősöm de mégis, akkor tuti fent van telefonján a messenger? Vagy ez nem biztos, hanem az van amit írtál..
[ Szerkesztve ]
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Criminal017
őstag
Frissült a facebook app, vissza rakták felülre a sávot.
-
veterán
válasz Feri1977 #17794 üzenetére
A messenger kék ikonja csak akkor jelenik meg, ha már egyszer bejelentkezett a mobilos messengeren is, most leteszteltem, webesre számítógépen nem reagál. Viszont, az előfordulhat, hogy egyetlen alkalom is elég, tehát, ha időközben letörli az appot, attól még nem tűnik el.
(#17797) Feri1977: Vagy fent van neki, vagy nincs... de az biztos
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Feri1977
senior tag
De sokat segítettél te jó ég..azt hiszem egyszer feltette próbaként még 2 hónapja valaki miatt...de letörölte úgy emlékszem, viszont a neve mellett ott van a messenger ikon...azaz lehet ez valami maradvány akkor, azaz a régi idők miatt, és nincs is fent e telefonján?
-
Feri1977
senior tag
-
Dragon27
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet .....
Régebben, ha feltöltöttem egy videót a nézőket számolta a face (megtekintések száma)
Meglehet valahogy oldani ha kiteszek videót vagy képet a megtekintéseket számolja..... Látogató számláló vagy valami hasonló -
golyós
addikt
válasz Criminal017 #17795 üzenetére
Nem vágom ezeket a frissítéseket, feleségem reggel frissített és nem került vissza az értesítési sáv Huawei P9 lite
Én nem is frissítek hónapok óta, variálnak állandóan és egyre szarabb
Le se szarják a visszajelzéseket.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest