Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz Gedeon31 #21792 üzenetére
Ez egy fos. Bepipáltam a lakhelyem, de csak ugyanazokat az arcokat ajánlja, akiket az ismerős ajánlóban amúgy is. Úgy rémlik, régóta nem működik már, és amikor működött is szar volt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
törölt tag
válasz Gedeon31 #17978 üzenetére
Passz nekem csak a telómon van a messenger és ennyi, csak onnét szoktam belépni meg a rendes gép facén. A biztonsági beállításoknál a bejelentkezésnél tudod megnézni a belépéseket, de ezt a kérdésedből ítélve te szerintem tudod is,ott elvileg minden belépést rögzít.
csako Ez meg mi a szösz? Neked ilyen a facebook menüd?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Gedeon31 #17978 üzenetére
Felsorolja ez az összeset
(nem, nem vagyok 15 helyen bejelentkezve, csak a törölt appok, vagy csak app adatok miatt is ott maradt egy-egy bejelentkezés, mert nem nyomtam rá a "hivatalos" kijelentkezés gombra, és eddig lusta voltam törődni vele)[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
törölt tag
-
veterán
válasz Gedeon31 #17765 üzenetére
Áh, már értem, a böngészőben is nyitva van a facebook. Chrome?
Ott a menü gomb (miközben a facebookon vagy), és az oldal beállítások-ra bökve az értesítéseknél kapcsolhatod ki.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
zsof Nokia
aktív tag
válasz Gedeon31 #17103 üzenetére
Szerintem letiltotta az üzenetküldést nálad, lehet korábban és valószínű, hogy csak ismerősök ismerősei jelölhetik őt be, ha nincs közös ismerősöd vele azért nem tudod jelölni
De van olyan is, hogy bejelölsz valakit és ő megjelöli kéretlennek így soha többé nem tudod őt bejelölni.A lényeg lényegében lényegtelen
-
törölt tag
válasz Gedeon31 #17103 üzenetére
Azt hiszem igen , viszont ha ő letiltott téged, akkor nem adná ki a kereső sem! Legalábbis amikor valaki engem tiltott , akkor a kereső sem adta ki a nevét. Szóval nekem ez fura, de tényleg ezt nem hinném,hogy a facebook beleszólna,hogy lehet e újra jelölni,,,,, (hiszen normális ésszel is gondolható,hogy a tiltást meglehet gondolni, megnyugszik az ember satöbbi ez szerintem olyan amit később meg gondolhat az ember és újra jelöli a másikat)
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz Gedeon31 #17099 üzenetére
Ha valaki letilt téged, akkor te mint letiltott személy nem kezdeményezhetsz ismerősi jelölést amíg ő fel nem oldja a tiltást. Gyakorlatilag ilyenkor a tiltó fél elérhetetlenné válik a tiltott számára...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Gedeon31 #16217 üzenetére
& Joker88
Használjátok a keresőt. -
törölt tag
válasz Gedeon31 #16208 üzenetére
Szívesen Gyakorlatilag az "új" rendszerük is vagy van vagy nincs, elvileg ugyanúgy eldughatja az ismeretlentől jövő üzenetet 1 mellékmappába mint régen.... (pont ez miatt vezették be az értesítést ha jól tudom, hogy az idegentől jövő üzenetről is értesülj, sokaknak ÉVEKIG csücsül az eldugott mappába az üzenet, saját tapasztalat ismerősnek megmondtam, hogy van ilyen és írta hogy 2 éves üzenetet is látott ott...)
-
törölt tag
válasz Gedeon31 #16206 üzenetére
Nem találtam ilyen beállítást, 1 ideje elvileg az van, hogy ha nem ismerős ír rád akkor előbb a rendszer ezt jelzi és megkérdezi, hogy elolvasod e vagy ilyemi, nem emlékszem valami ilyet írt régen nekem, ha akarom elutasíthatom,. szóval elvileg ez van, hogy megkérdezi, hogy az "idegen" kapcsolatba léphet e veled. Ha nemet nyomsz elvileg többet nem írhat rád, de ezt nem tudom én fogadtam azt aki "idegenként" rám írt.
[ Szerkesztve ]
-
MadGame
senior tag
válasz Gedeon31 #15113 üzenetére
Eléggé. De azt nem értem, miért pont azt az egy embert veszi ki? Lehet, hogy köze van ahhoz, hogy 2-3 hetente váltunk pár üzenetet, nem olyan sűrűn, mint a többiekkel? De hát másokkal sem, sőt… áh, sz@r az egész, mindjárt írok is felháborodott levelet „Cukorhegynek”…
-
veterán
válasz Gedeon31 #14872 üzenetére
Az asztali chat tényleg javításra szorul, mert nem működik a látta/seen, legalábbis, ha az időpontra vagyok kíváncsi... Illetve Messenger.com-on nem frissül automatikusan, hogy épp fent van-e vagy mikor volt fent utoljára.
Viszont az androidos messenger app szerintem csak jobb lett, lett sms funkció, plusz az új kékesebb dizájn nekem tetszik (bétát használok) Meg előtte bekerültek ugye a változtatható színek, emojik, nick nevek.Ez azért még nem Firefox/Chrome/Windows/Office, hogy az újabbat jogosan is lehet rosszabbnak mondani
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest