- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Gmail
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Synology NAS
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Asustor NAS
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Flashget #17639 üzenetére
Igen, közben átfutottam a UPC-t is azóta, tényleg nagyon jó! (azt tudtam, hogy a kettő nem ugyanaz). A helyzet változatlan, ide csak Digi jön majd, de jó tudni, hogy van még ennél is jobb alternatíva. Szükség nincs rá, én nagy filmeket nézek csak, azt is vagy moziban, vagy 1080p-ben gépről, felesleges 8 ezerért csatornákat rendelni - de tény, hogy a Direct nagyon jó, még az olcsóbb csomagok is.
Amúgy meg átnéztem az okos-csomagot, holnap lesz egy-két kérdésem az ügyintézőhöz, de úgy fest, hogy meg lettem győzve, ha tényleg nincs buktató, akkor 5600/hó áron eszméletlen jó.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Flashget #17633 üzenetére
Nem néztem utána az árainak, csak hallomásból rémlett. Ezek a számok tényleg elég korrektek. De a UPC Direct az tányéros ugye? Illetve gondolom, hogy ha 3 tévén szeretném élvezni, akkor ahhoz 3 csidi-csudi box kell, és úgy már nem 8k. De persze még így is jó lehet, én azt hittem több.
mod:
Közben nézem a UPC oldalát, de igazából mindegy is, ide több, mint elég lesz a Digi, amúgy is a net a lényeg
mod2:
Tényleg elég korrekt csatornakiosztása van
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Flashget #17625 üzenetére
Tudom, csak ahhoz venni kell antennát(oké, ez két havidíj, meg egy kis fúrás), hogy ha rendesen meg akarom csinálni. És amúgy is nézünk azért valamit, ki is van építve, minek bonyolítani.
Direct-ről én is hallok jókat, de úgy tudom elég drága is. Annyira nem kellenek azért a csatornák
Kantorpe:
Köszi a tippet! Holnap rendesen megkérdezek bent mindent, aztán meglátjuk.
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Flashget #17622 üzenetére
A Tnél most azt hiszem 5000 huf-ra jön ki a tévé, és ugyanolyan tartalom nélküli szemét, csak picit kevesebb és no HD. Részemről az összes szolgáltató által kínált csatornacsomag hulladékok, mindegyikben van 10-20% maximum, amit szeretek, 1-2 darab különbözik, és ennyi.
Arról nem is beszélve. hogy a Diginél jön az m1 HD, alig bírom kivárni a Forma1 szezont, ez már önmagában elég lenne kb.
-
hidroponi
tag
válasz
Flashget #17576 üzenetére
nos elegge erintett vagyok a temaban mert karacsony utan ment tonkre a crt tv-nk. mivel nincs 70k egy gagyi lcd-re, vettem 18ert egy masik(nagyobb) hasznalt crt-t. igaz nekem nincs devizahitelem sem.
szoval ez igy mukodik nem pedig ugy hogy tonkre ment a crt tv, akkor mindenki lcd-t vesz. -
zsolt501
nagyúr
válasz
Flashget #17559 üzenetére
Szerintem nem fog 10 évig analóg lenni, mert az már a szolgáltatónak sem fogja megérni, mert az nekik is pénzbe kerül, hogy az analóg rendszerhez a technikát biztosítsa, mivel ezek a berendezések szép lassan a gyártóktól is ki fognak kopni. Azt még el tudom képzelni, hogy egy darabig lesz egy köz szolgálati csomag amiben a magyar M1,M2, Duna tv-k lesznek és a többit szépen folyamatosan fogja kicsipegetni a kínálatból, úgy hogy a digitálisban megmarad, ezzel kényszerítve a vevőket a váltásra, de lehet hogy tévedek, de hosszabb távon biztos a megszűnés.
-
-
Flashget
félisten
válasz
Flashget #17314 üzenetére
UPC-sek is szoptak ezzel. Helyes! ne csak mindig mi szívjunk!
Az említett csatornákat érintő hiba (mint utólag kiderült) abból adódott, hogy a csatornák sugárzása megakadt rövid időre. Ezt jeleztük a csatornák megfelelő illetékesei felé, már folyamatban van a javításuk, addig is szíves türelmedet kérjük.
Üdvözlettel:
DIGI -
konrada
tag
válasz
Flashget #17231 üzenetére
Hát érdekesnek érdekes,
...mert mutatja, hogy milyen könnyű félinformációk alapján tökéletesen téves következtetést levonni.Hiszen csak annak nem nézett utána a beíró, hogy ez a fogyás kizárólag a tányéroson van (hiszen a kábeles növekedett), és az azt használóknál sokkal komolyabbat nyom a latba az, hogy
vagy elért hozzájuk valami kábel,
vagy sajnálják a pénzt az előfizetési díjra és elég nekik a Mindig 7 adója (ott ahol előtte 1 adót volt képes fogni, a másik kettőt meg homokviharral, az meg kevés volt),
vagy inkább fizetik a Mindig nagy csomagját, mely olcsóbb a digis tányérosnál, és digitális minőségben, több esetben HD-ban nézi a tévé vevőjén keresztül, nem egy ügyetlen Hunyadis SD-s, analóg chartos box-szal.Szóval jó hogy hoztad ezt, mert mutatja, mekkora a tudatlanság ezen a fronton is.
-
PeterPH
senior tag
válasz
Arról nem beszélve hogy az idézett jómunkásember nem lehetett túl jó matekból: "ezredennyi sincs".
Nem tudom pontosan mennyibe kerültek volna a diginek a discovery csatornák de ha csak 300Ft-ot számolunk előfizetőnként, az mondjuk 300000 előfizetőre 90MFt költség havonta, úgyhogy anyagilag biztos jobban kijönnek így. -
Ahab77
tag
válasz
És abban a véleményben volt szó hogy az i-tv-n keresztül ugyanezen idő alatt mennyi új előfizetőhöz jutottak? Vagy csak szimplán azért mert valahova eljutottak a kábelei? Mert ez egy így önmagban még molyfingnak is harmatos. Ráadásul ezt a 40 millát sem kell tiszta nyereségként kezelni. Egy kicsit meglep, hogy pont te aki mindig kihangsúlyozza, hogy igen ezek csak tányéros adatok felül egy ilyen hangulatkeltő marhaságnak. Ráadásul pont te linkelted be anno az i-tv-t. Szóval meglehet, hogy a céget nem hogy kár nem érte ebben a két hónapban, de még a nyeresége is nőhetett, bár tudom ez a usereket kevéssé érdekli. azt a 14000-et aki kilépett biztos nem.
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Flashget #17214 üzenetére
Szerintem a csatornák rendezgetése nem attól jó, vagy rossz, hogy crt tv-ről van-e szó.
A régi analóg tuneres tv-ken pl nem volt adónév, így sokkal nehezebb volt beazonosítani, hogy épp melyik adóról van szó.
Én lefuttatok egy csatornalista frissítést, az újak bekerülnek a sor végére, ott megfogom őket és elrakom a helyükre, ahova gondolom. Mi ebben a bonyolult? -
nagyrenato
csendes tag
válasz
Flashget #17102 üzenetére
Kábel van, és sikerült megoldanom. Bár csak az 5. boltban találtam ilyen átalakítót, az is egy kifejezetten ilyen átalakítókra és boxokra szakosodott "garázsbolt" volt. Az egyik legismertebb áruházláncban szó szerint azt sem tudták mi az, a többiben pedig csak tovább küldtek, hogy ilyet csak szakboltban lehet kapni. Ekkor már nem éreztem magam annyira értelmi-fogyatékosnak..
-
konrada
tag
válasz
Flashget #17111 üzenetére
Nem egészen értem ezt a túllihegésedet a tányéroson kiesőkből.
Szvsz. ha végig kérdeznéd, ki miért adta vissza, a % töredéke adná válaszként a Discoveryk kivételét, a többi 99+%
vagy azt mondaná, hogy neki elég a sima Mindig is a 7 csatornával ingyen és csak azért volt tányérosa, mert náluk az analógon csak 1 volt normálisan fogható, a másik kettő meg szellemképesen, és az azért kevés volt,vagy azt, hogy neki elég a 30 csatorna, amit nem az ótvar Hunyadis SD boxon meg társboxon néz, hanem digitális tv-n több esetben HD-n a tányérosnál olcsóbban.
-
Watt25
veterán
válasz
Flashget #17043 üzenetére
Rá kellett gugliznom, hogy ezzel most mit akarsz mondani, de asszem értem, bár azt nem, hogy miért pont tőlem kérded.
De a kérdés nagyon érdekes. Amikor nem ment az RTL Klub, akkor az RTL Klub Teszt adó viszont ment? Valóban a DVB-T-ről szedné le a Digi? Ez legális??? -
Morris
veterán
válasz
Flashget #17037 üzenetére
Rengetegszer
. De ez pont az a film, amit ráérős szabadidőmben (direkte) nem, ellenben ha a tévé adja és van rá módom és időm, akkor mindenképpen megnézek. Örök klasszikus!
Kwisatzh: "A plazma meg VILLOG" Jah - urban legend...
Megvan az összes csati.
csak a sorbarendezés egy igazi kalandtúra.
-
dh66e
veterán
válasz
Flashget #17025 üzenetére
Így működik nálam is(sharp le632) van egy hibrid tuner(analóg/dvb-t/dvb-c) és egy sat tuner. Menüben kiválasztom a műholdat és nézem két gombnyomás az egész ha vissza akarok térni digit kábelre akkor egy gombnyomás.Ennyi.
Vannak olyan tv-k is ahol dedikált SAT gomb van a távon ott csak nyom egyet az ember és nézi.
Kollégánál is valószínűleg így fog működni a dolog az lg tévéjén. -
-
Morris
veterán
válasz
Flashget #16998 üzenetére
Olyan van, hogy automata és kézi keresés.
A kézi keresésnél be lehet állítani a frekvenciát, modulációt és a symbol rate-et. De itt csak egy adott frekvencián lehet keresni.
Az automatán 3 féle variáció van.
Teljes keresés (nem lehet módosítani semmit)
Gyors keresés
és még egy valamilyen keresés.
Mindegy, megvan az összes adó. Csak számomra furcsa volt, hogy ezt nem a teljes keresésnél sikerült elérni.
Egyébként Magyarországra van állítva a tv, szóval abszolut meg vagyok elégedve vele.
Illetve annyira nem, mert a csatornák sorbarendezése elég szerencsétlenül van megoldva. Ha be szeretnék szúrni egy adót a listába, akkor az összes utána lévő csatornát rakhatom egyel odébb.
Elég súlyos probléma.
Hogy még érthetőbb legyen: kiválasztok egy csatornát ami pl jelen esetben a 32. helyen van. Ha ezt az első helyre szeretném tenni, akkor az első-n lévő csatornával megcseréli a tévé. Tehát a korábbi elsőn lévő csatorna a 32. helyen lesz. Szóval a sima beszúrás nem működik sajnos...nincs erre valami orvosság? -
klaczi
aktív tag
válasz
Flashget #16926 üzenetére
Tegnap megjött a Digi számlája és....hatalmas piros felirattal reklámozták a Digifilmet. Szerintem ők a Meglévő HBO felhasználókra hajtanak. Ők úgy is boxal élnek együtt és nem változik náluk semmi. Legfeljebb fizetnek még 300 forintot és van még egy mozicsatornájuk. Mire összejön nekik ennyi vagy annyi előfizetés majd lekódolják.
Viszont, ha betennék a legmagasabb előfizetéses csomagba és emelés formájában elkérnék ezt az összeget sokkal többet keresnének a dolgon.
Talán a jogvédők miatt nincs mód ilyesmire. -
Bogyi007
veterán
válasz
Flashget #16870 üzenetére
Nálam Kelebián (Kiskunhalasi és Tompai kiosztás is ugyanez) sima SuperOne elérhető a HD ellenben már nem STB nélkül. Most akkor ha akarnám a SuperOne HD csatit akkor kellene bérelnem havi 1000+10 forintért egy HD boxot a Digitől?! Akkor már inkább a neten keresnék "foglalatosságot" és azt nappal is lehetne nézni....
Bocs mégsem veszett el új frekire került. 386 MHz...
-
Bogyi007
veterán
válasz
Flashget #16726 üzenetére
Na ez viszont már nálam is csapkodná a biztosítékot. Eurosporton megy a Watts, sok tenisz és vizes sportközvetítés a Wtcc futamok, a Sport Tv-n a Magyar fociválogatott meccsei, a Spanyol bajnokság, valamint a kézilabda s jégkorong válogatott meccsei is. S a Bl keddenkénti kiemelt meccse is.
Mérges lennék én is nem kicsit....
-
dh66e
veterán
-
válasz
Flashget #16620 üzenetére
Persze,egy páran mondtátok. Csak itt nálunk az illetékesek arról akartak meggyőzni,hogy ne is reménykedjek benne. A lényeg,hogy "valamilyen" oknál fogva még is csak sor került rá.
A legutoljára amikor náluk voltam arról érdeklődtem,hogy nincs e tervbe véve a LAN net az egész városban lévő elvezetése,mire a válasz:hogy minek az nekem,miért nem jó a 8/2-es?Beszarás,nem? Mert,hogy nem mindegy nekem,hogy egy film 20 perc vagy 2 óra alatt jön le? Mondom nem! Ha meg valami 20-30Gb-os filmet töltök le akkor meg pláne nem. Hihetetlen,még képesek lettek volna rábeszélni,hogy jó nekem a kis net.
A Sport tévéhez csak annyit,hogy baromira gáz lenne ha eltűnne. Az USA-ból közvetített box meccsek miatt lenne nekem fájó pont.
-
werszomjas
addikt
válasz
Flashget #16539 üzenetére
Köszi a gyors választ, akkor picit félre értettem, ezek szerint valami TV-re elő kell fizetni mindenképp a Digi-nél nem elég a net előfizetés, azt gondoltam ez is olyasmi mint a MindigTV, hogy teljesen ingyenes.
Nameg a lakásba két szobába is be van húzva a Digi kábele, egyiken a modem, másikon meg gondoltam mehet a TV
Őszintén szólva nem szeretnék 1ft-ot sem fizetni a tv adásokért, csak az alap csatornákra van szükségem, M1, RTL, nem igazán nézek TV-t, egyedül a F1-et, meg barátnőm esténként fókusz, bk stb.
-
Kantorpe
tag
válasz
Flashget #16436 üzenetére
Kerdeztem a csajtol, de tomoren valaszolt " a vezetok leszarjak..." igazi prosperalo fejlodo cegek vezetoi hozzaallasa.
Termeszetesen en trukkosen oldom meg...
Bekottetem a T legkisebb csomagjat, kerem hozza a Disco minicsomagot, majd 3 honap mulva mint uj elofizeto visszamegyek a digihez... addig elvagyok mobil nettel, foleg, hogy van harom is. -
Kroni1
veterán
válasz
Flashget #16416 üzenetére
Minőségben nem rossz a UPC, sőt! De hogy ma még extrának számít náluk, hogy nem 1 hanem 2-3 készüléken szeretném fogni a digitális TV adást, és mindegyikhez kell egy plussz box vagy kártya havi minimum plussz 1000 ft-ért az nekem nagyon nem szimpatikus.. (nemcsak a lehúzás miatt, hanem mert a box egy plussz fogyasztó, távirányító, nyűg, és a kártya is lassítja a tv bekapcsolásnál és csatornaváltásnál is a kép megjelenését.) Most asszem havi 3.5-4e ft-ot fizetek a bronze digital csomagért, és 2e-t a HD mediacard-ért.. Szóval nekem se az olcsóság az első, ha kell megfizetem és szeretem a HD adásokat és meg is vagyok elégedve velük, de ez a kódolás az agyamra megy.. Komolyan fizetnék akár havi ugyanennyit is csak a bronze HD csomagért, ha nem kéne kártya vagy box minden készülékhez!
-
Mate
nagyúr
válasz
Flashget #16411 üzenetére
Ez mindenhol így megy. Általában a közös képviselő jár jól. Nálunk UPC volt csak nagyon sokáig, aztán megjelent a digi, terjeszkedett a T. A mai napig az utca összes lépcsőházában elérhető mind a három szolgáltató, kivéve három házat, ahol a közös képviselő másnak feküdt le, így itt UPC megmaradt, mellé jött egy drága és gagyi szolgáltató. Jó lenne, ha áthoznák a szolgáltatásaikat a többiek is, főleg digi mert digisport miatt előfizetnék arra is.
-
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Flashget #16404 üzenetére
Nekem a melóhoz is sávszélesség kell, mert napi szinten szoktam nagy felbontású képeket és videókat is küldeni illetve fogadni, és ehhez a mobil net nem alternatíva, sajnos több helyen is jártam már ahol a mobil net használhatatlanul lassú volt, illetve szakadozott, és a szakadozás még egy levél elküldésekor is kellemetlen lehet.
Az a baj sok helyen a mobil net és a mindig tévé nem jelent alternatívát.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest