-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kantorpe
tag
Ahoi,
erdeklodnek, hogy digi digitalis adasan a 778MHz adok masnak sem jonnek ?
(AXN, Spektrum, etc...)UFSZ szerint b*am meg, mert biztosan a TV szar.
Az viszont erdekes, hogy csak az ezen a frekvencian jovo adokkal van gond.
Ujrahangoltam es mar meg sem talalja, amikor megvoltak, akkor meg nezhetetlen kockasodas volt csak neha egyebkent fekete kepernyo inkabb.Meg nem jott meg a laposhoz a usb tuner, hogy teszteljem, massal most nemtudom.
Tapasztalatok ?
Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
Kantorpe
tag
válasz M_AND_Ms #10125 üzenetére
85 ado + 6 radio ami bejon. Ahogy a csatornalistat vegigneztem a 778MHz C59 jelu csatornak hianyoznak. Osszesen 13 ado.
Discovery ID AXN Spektrum.... etc
Tojnek ra, ha eppen nem az AXN es a Spektrum lenne a leggyakrabban nezett ado nalam.
Eddig jo volt, bar idonkent kockasodott es most is neha lemegy a jelszint kozepesre a "magasabb" adoknal. Erdekes, hogy a felette levo C60 adok megvannak.
Kabelt a T huzta be 4 eve, azt nem csereltettem le.
Hiba is van ilyenkor amikor mar a javito nem bir vele.
Halozati hiba lesz az biztos, T nel majdnem kiutotte a jelszint mindig a plafont, amig lehetett box nelkul nezni.
Holnap megint jelentkezem naluk.
-
Kantorpe
tag
Megprobalkoztam ismet bejelenteni.
Elkuldtek a faszba, hogy analog adokert fizetek nekik es az, hogy digitalis jel is van az csak azert van, mert ok kurva nagy arcok es ilyen rendesek velem.Ja es ha nem jo a digitalis adas akkor nezzem az analogot....
Irtam nekik emiles bejelentot, meglatom mit reagalnak.
Mindenesetre, meg megprobalom es ha nem tesznek valamit nezem a tovabbi lehetosegeket.
Rab*sztak, mert en szeretek ilyen dolgokban a vegsokig elmenni.
A fogaz a T es az Alliance biztosito pld. mar tapasztalta, mindenhol igazat adtak a vegen es "eltekintettek" a "sarctol" a T meg jovairast es elnezes kero levelet is kuldott.
A javasolt "Csokolom szar az adas" ajanlatra meg annyit mondtak, hogy nincs setttopbox tehat nem vesznek fel hibajegyet.
[ Szerkesztve ]
-
Kantorpe
tag
Amint CI slotba teheto kartyaval lehet hasznalni T csapatnal, azonnal igazolok vissza.
Kep hang sokkal jobb naluk, es sosem volt gond kockasodas ilyesmi.
Ezt a "nyilt napok" alapjan tudom mondani.[ Szerkesztve ]
-
Kantorpe
tag
BP, eddig csak a AXN Spektrum Nota fele C58 volt szar, mostmar az RTL es COOL is szetesik neha.
Nagyon nem kerek valami.Hibabejelentest meg mindig nem fogadnak, ugyanazzal a szoveggel ahogy eddig is.
Bemegyek szemelyes ufszra, ha ott sem inteznek semmit akkor siman femondom a szerzodest.
Megbaszhatjak az olcsosagukat.....
Inkabb kifizetek 20k t ugyanezert a T nek, de az jo.
Nagyon banom, hogy valtottam.
Tipikus olcso de legalabb szar..... Osszesegeben ez igy nagyon roman.
-
Kantorpe
tag
Egyik ejszaka (vasarnap) megoldottam a digitalis adasok bizonyos frekvencian torteno kockasodasanak rejtelyet.
Legalabbis magam esetet szemlelve, de a szerelo is ezt mondta, hogy ilyen van es felvettek a "hibalistajukra" 1 hete.Akinek kockasodas van az nezzen korul a TV kornekeny, hogy barmilyen WIFI vagy egyeb hasonlo frekvencian uzemelo eszkoz.
Ugyanis nekem ~20 centivel messzebb kelett tenni a routert es rogton jo lett az adot multiplexen levo osszes csatorna.Hiba egyebkent azert van,mert a wifi valamilyen mellek sugarzasat felszedi a TV belso erosito resze.
Muszerrel merve a frekvenciak es jelszintek rendben voltak a kabelen, router ki es bekapcsolt allapotaban egyarant.Funny.
Nemertem miert nem veszik fel a telefonos droidjaik listajara....
Nem magamnak kellett volna rajonni.
Varom az okosok levezeteset mi lehet a fizikai magyarazata, hogy a 2.4 wifi zavart kellt a 778MHz fekvencian .... ?
Szerelo jofej volt, ujrakrimpelte a kabeleket es hagyott masik osztot.
Mindezt attol fuggetlenul, hogy nem az en splitterem volt a hibas.Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
Kantorpe
tag
Nem fognak segiteni a telefonosok. Szemelyesen az UFSZ meglatogatasat kelett nekemis megtenni, akkor kijott a szerelo.
Lecserelt par dugot, es megbeszeltuk, hogy joldetektaltam ki a hibat a WIFI jeleit szedte ossze a TV. Tavolabb helyeztem 20 centit es azota bekesseg.
Gyerekek, csooodaaalatooos dolog a fizikaaa!Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
Kantorpe
tag
válasz krystman #11386 üzenetére
Kevesnek tartom azt az 53 erteket nagyon, nekem a szerelo 72-74 korul mert es a TV szerint 9x% a jelszint. A te erteked kevesnek tunik, emlekeim szerint - elojellel megy. Az en meglatasom szerint az analog es a digit adas kozott kicsi kulonbseg van minosegileg. Az viszont biztos, hogy a digitalis jobb.
-
Kantorpe
tag
válasz zsinnyegtet #11410 üzenetére
Nekem az 59. napon jott a bekoto sracc.
Kitartas, miutan minden hubat lerendeztem veluk azota priceless.
-
Kantorpe
tag
válasz M_AND_Ms #11971 üzenetére
Ezzel egyetlen baj van, hogy a "tulaj" keszfizeto kezesseget "vallalt" amikor "alairta" a papirt. Vagyis, ha te nemfizeted es berlo vagy, akkor a tulajon siman behajtjak, ami pl. telefon eseten eleg vastag lehet.
Aztan ha megis ilyen van, akkor "apa kezdodik"....
Nem veletlenul igy csinaljak, mert sokan kotottek es utanna nem fizettek a szamlat mert kerem nem az enyem...
-
Kantorpe
tag
válasz M_AND_Ms #11979 üzenetére
Az ingatlan tulajdonosa tudomásul veszi, hogy jelen hozzájárulás alapján az albérlő/lakás használója, mint szerződést kötő fél fizetési
elmaradása esetén az esetleges behajtás során a szerződő fél kötelezettségéért készfizetői kezesként felel.Rogton az elso aprobetusnek nevezheto resz.
Szerintem is genyo, de jogszeru, igy ertheto.
-
Kantorpe
tag
válasz Tacsika #11982 üzenetére
Egyetertunk, de az meg a genyo resze, hogy nem ellenorzik, hogy a tulajdonos VALOBAN tud rola.
Nem egy valakitol halottam, hogy egyszeruen kimasoljak a szerzodesrol az adatokat es kanyaritanak egy hasonlo alairast es vagy nem is kernek ilyesmit siman megkotik a szerzodest.
-
Kantorpe
tag
Akkor a TV nem a digitol lesz nekem. Ilyen egyszeru.
-
Kantorpe
tag
Mar korbeneztem a T csatornakinalatat, ahogy neztem TLC nincs nekik, egyebkent tokeletes lenne es nem is volna opcio maradni a diginel ha megy a discovery csoport.
-
Kantorpe
tag
Discovery Science nekem most "Valasztott program nem elerheto" t dob.
Megint varialtak valamit, vagy mar kivettek ?
Jovoheten akkor megyek is lemondani, ha ez tortent.
BP. egyebkent.
Kellene fejukhoz kapni, konkurenciaknal mar ott a 120as net, mar azon is gondolkozom, hogy azt sem tartom meg. Mire ideertek a szolgaltatassal addigra ocskak lettek. Igy tovabb.
[ Szerkesztve ]
-
Kantorpe
tag
válasz ronson #15133 üzenetére
Jan 7. tol nem leszek elofizeto, addig sajnos kot a huseg. Azt a kis idot meg kibirom.
T a 120 net melle csak 15M feltoltes tud, az meg nekem keves, igy az ugytunik marad digi.
Egyebkent szerinted en mennyire nem szarom le, hogy van e itt hitelem, azt se tudod ki vagyok es en sem tudom te ki a faszom vagy. Ennyi.
-
Kantorpe
tag
Na keremszepen, tegnap elott szepen le is mondtam a digi szolgaltatasat.
Elottem 4 (2x2) boxot vittek vissza, a csajjal beszelgetve, nem azert mert vettek tuneres tvt
Annyit mondott, hogy napi tiz lemondas a discok miatt boven megvan. Amig en sorbaalltam addig 4 lemondas volt en voltam az otodik.Szerencsetlen UFSZ meg a hatoras zaraskor is fullra televolt, oldalazva tudtam kijonni.
-
Kantorpe
tag
válasz Flashget #16436 üzenetére
Kerdeztem a csajtol, de tomoren valaszolt " a vezetok leszarjak..." igazi prosperalo fejlodo cegek vezetoi hozzaallasa.
Termeszetesen en trukkosen oldom meg...
Bekottetem a T legkisebb csomagjat, kerem hozza a Disco minicsomagot, majd 3 honap mulva mint uj elofizeto visszamegyek a digihez... addig elvagyok mobil nettel, foleg, hogy van harom is.[ Szerkesztve ]
-
Kantorpe
tag
válasz hoffman_ #17624 üzenetére
Digi nagyon maskent ertelmezi a huseget.
Amikor idotartam alatt felmondod, akkor csak az eltelt honapok kedvezmenyet kell megfizetned a listaarhoz kepest. Gyakorlatilag nincs ilyen olyan kitalalt egyeb bunti. Szerintem megeri, az egyetlen hatrany az egyosszegu befizetes ilyenkor.
Netbol a legnagyobbat erdemes valasztani ennyi gepre mindenkeppen. Nekem annyi tunt fol, hogy delutan este csucsidoben a "tengerentuli" forgalom belassul, mas semmi nem tunt fel.
-
Kantorpe
tag
Valoszinuleg letezik olyan box, ami tudja ezt a funkciot, de en nem talaltam eddig, pc alapon nincs kedvem megepiteni, felteve ha nem olyan egyszeru, hogy arra nem gondoltam...
Szeretnem, ha otthoni belso ethernet halozaton, egy adott cimre kapcsolodva, az mindegy, hogy bongeszo, vagy kozvetlen valami PC lejatszo, esetleg "okostv" a kivalasztott adast lehetne nezni.
Gyakorlatilag streamingelne, tobb adas nem szukseges, es az sem baj, ha csak a dobozon lehet kivalasztani.Ajanlatok ?
-
Kantorpe
tag
Mindenki elevez a sport HD csatornara, inkabb a Historybol kellene HD verzio.
-
Kantorpe
tag
válasz sandró60 #18867 üzenetére
Kerdeztem mar, hogy par hete nekem is van ilyen nincs jel tobbszor is valtozo idokozonkent, idotartamban. Szerencsere max. 10 sec. a kieses es relative ritkan van. TV C tuneret hasznalom.
Itt mindenki sport buzi ? Erdekes en nem szeretem nezni, az a szegenyeknek valo... Csinalom inkabb, teli, nyari, auto motor
-
Kantorpe
tag
A MinDig Tv reklamban, milyen szepen savazzak a digit.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest