Hirdetés
- OpenWRT topic
- Milyen routert?
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Vírusirtó topic
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- eBay
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjnet
aktív tag
válasz Flashget #39297 üzenetére
Nem véletlenül egy kártya olvasóról van szó?
Mert a CI+ és a kártya olvasó az két különböző dolog.
A CA modulba rakja az ember a kártyát.
Az Alma C2200-ba csak conax kártyaolvasó van és nem CA modul foglalat, ha jól olvastam.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
leslieke
Jómunkásember
Családi házas övezetbe most milyen eszközt osztogat a Digi és mit érdemes tudni róla?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Flashget
félisten
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Nem mtudom mi nem volt érthető.
Alma-ba van egy CI+ kártya olvasó...a modult nem lehet berakni max. kalapáccsal.
A szolgáltató meg már nem is adott kártyát év elején csak modult.
Erre írtam, hogy sokra nem megyünk az ilyen beltérikkel kódolt filmcsatornákhoz.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Watt25
veterán
válasz Flashget #39294 üzenetére
Ezt nem értem. Szerintem semmit sem számít az, hogy a CA modulhoz már nem adnak kártyát, hanem gondolom valamilyen módon integrálva van bele.. A modul CI+ foglalatot igényel és abban működik. Tehát ha a box CI+ foglalatú, akkor működik vele.
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
TyLe
csendes tag
Sziasztok!
A DIGI szerelőkkel kapcsolatban lennék kíváncsi a tapasztalatokra!
Jelenleg csak TV előfizetésem van. Annyi problémám van vele, hogy ha a túlfeszültségvédős elosztót is használom (fali aljzat - elosztó - TV), akkor pár csatorna hiányzik. Valószínűsítem, hogy annyit csillapít a jelen az elosztó, hogy már nem találja a TV.
Most szeretnék az internetre is előfizetni (szintén kábel). Amikor jönnek majd ki, akkor gondoltam felvázolom a problémát.
Ugyanaz köti a TV-t mint a netet? Szerintetek meg lehet oldani a problémát anélkül hogy fúrni-faragni kelljen? Illetve a DIGI-s kolléga megcsinálja-e vagy külön ezért ki kellene hívnom?Előre is köszi a válaszokat!
-
tjnet
aktív tag
válasz Flashget #39289 üzenetére
Csak olyannal ami CI+ fogadóval rendelkezik.
Ez akár egy DVB-C tuneres Blu-ray lejátszó is lehet (Samsung E8300, E8500, E8900)
Persze lehet ez egy DVB-C tuneres box is (AMIKO, ALMA .....)[ Szerkesztve ]
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
wolf88
aktív tag
Sziasztok!
Nektek is összevissza vannak most a csatornák?Tegnap óta nem a meg szokott sorrendben vannak a csatornák.Elöl vannak a külföldiek, aztán a többi össze-vissza.Sose állítottam be másik sorrendet,mint amit alapból behozott csatorna keresés után.Tegnap áramtalanítva volt a rendszer éjszaka a vihar miatt.
Mi lehet a probléma?Csak nálam van ez?Köszi -
-
Doky1988
senior tag
Udv!
Amiko HD 8140 T2/C -n, hogy tudok csatorna mentest csinalni USBre?
DokY | www.zsolti.hu
-
dethroner
veterán
Digifilm csatorna működik nálatok?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
levin70
tag
válasz ficere #39249 üzenetére
ezt próbáld ki:[http://mobilarena.hu/tema/digi_kabel_tv-digitalis_adas/hsz_37141-37141.html]
ird meg,hogy működik-e.[ Szerkesztve ]
Húsz év múlva sokkal jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem csináltál meg, mint azokat, amiket igen.
-
Tjromaan29
újonc
Sziasztok! Nem tudom, hogy találkozott-e már valaki ilyen problémával, de az utóbbi napokban kissé furcsán viselkedik a kábeltv-m. Ott kezdődik, hogy a közszolgálati tv-k először is "nincs jelként" jelentek meg, ez kb. 1 hétig volt így, majd a mai nap pedig ugyan bejöttek, de mind becsíkosodott és "szkreccselt"! A többi csatorna, amelyik nem tartozik ezen kategóriába, azzal semmi baj, patentül működik!
-
hóbortos
csendes tag
Sziasztok!
Digikábelem és egy HD boxom van. 05.20-án 8:45-or a TV-t néztem, amikor átakartam kapcsolni egy másik csatornára a képernyerő a csatorna nem található üzenet íródott ki, és ugyanaz történt más csatornáknál is. Beléptem a "Kedvencek" menübe, ahol ha rákattintottam az aktuális csatorna mindig bejött. Elmentem a helyi digi kirendeltségre, hogy a boxom nem működik megfelelően és cseréljék ki. Ott hosszú vita során közölték, hogy nem cserélik ki, mert a box jó és úgy kell csatornát váltani, hogy belépek a "Kedvencek" menübe és ott rákattintok. Nos ez eddig nem így működött, mivel a bekeresett csatornák sorrendje nem módosítható, így mindig a "Kedvencek" menüt kellett használni, hogy a megfelelő sorrendet elérjem. Pl.: Nálam a FEM3 volt az első, és így az 1-es gombom mindig az jött be. De ez most úgy módosult, hogy az adott program megtartotta az eredeti besorolási számát ami 25. volt, így az 1-es gombra nem jön elő. Így a távirányító számgombjaival csak akkor tudom előhívni a megfelelő programot, ha ismerem az eredeti csatornakiosztási helyét, vagy belépek mindig a "Kedvencek" menübe és ott rákattintok. Felhívtam a Digi Központi Ügyfélszolgálatát is, ahol 40 perc tárgyalás után sem sikerült eredményt elérni. Ott az ügyintéző azt ajánlotta, hogy mondjam le a box bérletét és később igényeljek újat. Szerintem is ez lenne a megoldás, ha valóban a box hibásodott meg és nem központilag állították át a boxok működését, amit Én megkérdeztem, de tagadták. Annyi mindent hall az ember, ebből kifolyólag halottam amikor a kormány kifejezte abbéli szándékát, hogy minden kábelszolgáltatónak az M1 Közszolgálati műsorcsatornáját kell a csatornakínálat elejére tenni.
Azt szeretném tudni, hogy az ugyanilyen szolgáltatással rendelkezőknél is jelentkezett-e ugyanez a hiba, vagyis van értelme lemondanom a box bérlését, és újra bérelni vagy teljesen felesleges.
Előre is Köszönöm a válaszotokat! -
pjtr
aktív tag
válasz Flashget #39274 üzenetére
megint átfutottam a könyvet, és mindenhol csak ezt találom:
"PCMCIA-kártyafoglalat (Personal Computer
Memory Card International Association)
Helyezze a CI-modult a PCMCIA-bővítőhelybe.
(Ez a funkció nem minden országban áll
rendelkezésre.)"Most vagy szarul van fordítva, vagy nem tudom mi van
Na majd kiderül.. -
Flashget
félisten
http://beta.hu.euronews.com/
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Nos.
Magyarországon 2010-ben kezdték CI+al szerelni a tévéket pl. Samsung. Az LG gondolom detto.
Az egy nagyon hiányos lista ami a Digi oldalán van. Létezik egy nem hivatalos (amit linkeltél) UPC és később Digi ügyfelek által jegyzett oldal ahol összesítve vannak a tv fajtái, esetleges hibák EPG kapcsán és azokra megoldások.Kézikönyv nem ilyesmit ír?
Helyezze be a CI vagy CI+ kártyát....[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Ha minden jól megy, DIGI-re váltunk kertes házas területen. Ha a TV tudja a DVB-C MPEG-4-et, akkor elvileg nem kell semmi extra eszköz a TV-hez?
Regionális csatornára lehet számítani (Gödöllő: Régió+)? -
pjtr
aktív tag
válasz Watt25 #39268 üzenetére
Most már megvan
Nem vagyok köcsög, fölöslegesen nem pörgetem a témát, most is két munka között kérdeztem, olyat nem nagyon kérdezek, ami le van írva..
Köszönöm a Segítségeteket!
Szerk.: Illetve emlékeztem, hogy nem CI+ a fogadó modulom, csak sima CI, de ezek szerint nem annyira számít, ha a jupiszi kártyáját megeszi
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
37LD465 használati útmutató
Program zárolása vagy szülői felügyelet. Az előbbi a teljes csatornát zárolja, utóbbi a korhatárjelek alapján zárol (ha működik a csatornán a jelzés). -
-
Watt25
veterán
-
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
Megkötöttem a digis szerződést, Gödöllő új kiépítés, 500-as net + telefon+tv+digifilm+superone.
Kártyát kértem, nem beltérit, viszont ha nem kompatibilis a tv-el, akkor csak az üszi cseréli ki boxra?
Gyerek miatt a superone el lehet látni gyerekzárral?
Köszönöm
-
M_AND_Ms
veterán
válasz poptartcat #39259 üzenetére
Nem tűnt fel, hogy közel sincs bent minden csatorna?
Amúgy pont az Eusp nem lesz így elérhető egyik szolgáltatónál sem, mert nekik egy saját online szolgáltatásuk van, az Eurosport Player.[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
unravel
őstag
válasz poptartcat #39259 üzenetére
Szija
Arra tippelek hogy a létrejött szerződésben nincs benne az online streamelés.¯\_(ツ)_/¯
-
poptartcat
csendes tag
Sziasztok,
A digi onlineplayeren nem érhetőek el a Eurosport csatornák, pedig az előfizetésben benne vannak, erről van esetleg infótok, hogy miért?
-
allfinanz
senior tag
Flash: kivancsi leszek h a Mindigen hogyan csinalnak helyet az uj tv2 csatornaknak...
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
ficere
aktív tag
Nincs valakinek egy full mentett csatornalistája esetleg?
Machete nem ír sms-t
-
Flashget
félisten
Realme GT Master Edition
-
ficere
aktív tag
Sziasztok!.Olyan problémám lenne, hogy csináltam a tv-n egy csatorna frissitést.Amikor befejeződődött kiirta,hogy 108 digitális csatorna törölve.Maradt 26 ,és ennyi még a közszolgálatik sincsenek.Már minden ország kiválasztásával próbálkoztam, de semmi.Az ügyfélszolgálat azt mondta,hogy a náluk minden rendben.
Valaki esetleg találkozott már ilyennel?(Philips PFL7616)Machete nem ír sms-t
-
MDanny
senior tag
BBC Earth lassan nézhető minőségű lesz. Végre a magyar hang jó, képminőség is sokkal jobbnak tűnik, csak sajnos a képarány megint problémás...
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
ToBeY
nagyúr
Valaki meg tudná mondani a history hd frekvenciáját bp-en?Mert 402 amin írja,nem jön be.
-
Flashget
félisten
A Digi a múlt héten azt közölte lapunkkal, szeretné magánál tartani az angol bajnokság közvetítési jogait, ezért beszállt a licitbe.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz allfinanz #39226 üzenetére
már logója is van.
Itt a TV2 Csoport három új csatornájának logójaRealme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
nesze itt van zabáljál büdös paraszt...mondják Párkányi középkori csehóban..
csatorna kell? nesze itt van....Nick Jr csatorna a DIGI kínálatában!
Realme GT Master Edition
-
htc07
addikt
Sziasztok!
A jelenlegi albérletembe be van kötve a nevemre digi TV és net, de szeretném lemondani elsejével, mert költözök. (nincs hűségidő)
Van, aki csinált már ilyet, mire számítsak, csak felhívom őket és minden oké lesz, vagy intézkedni kell még valamit?
-
allfinanz
senior tag
nincs a digin, de az euronewson uj design van
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
batagy
őstag
válasz Flashget #39208 üzenetére
Bármilyen gagyi csatorna is volt a Universal, azért kár érte.
Elsősorban azért, mert előfordultak rajta jó sorozatok és ők készítettek (rendeltek) hozzá magyar szinkront.Pár sorozatot még anno direktben a csatornán néztem (elején még Hallmark néven futott) (pl. Being Erica, Good Wife), de rengeteg reklámot használtak, aztán átálltam a let*ltésre.
Most hogy nem lesz a csatorna, ki fogja a jó kis szinkronokat elkészíttetni...Pl meggyőződésem hogy a Good Wife-hoz a Universal-os szinkron sokkal jobb mint a TV2-es hang!
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
Digi valamit megérzett amikor kidobta az Universalt.
Realme GT Master Edition
-
törölt tag
Épp néztem ma, úszó eb volt kiírva, holott gp2 futam ment igaz már a vége felé... gondolom megcsúsztak, mert utána tényleg úszás volt... aztán f1
de én a Epg-t néztem
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest