Hirdetés
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
Srácok, szerintetek direkt szívat sok mindenkit a DIGI az M4 sport (HD) adással?
Kezdődik ugye a történet, hogy különböző ország szerint kell csatornákat keresni. Nekem egy Synaps CHD-3100M set top box-om van, az automatikusan nem találja meg, pont ezt a csatornát, havernak egy régebbi LG-je, az szintén nem. Manuálisan beállítom 136000MHz-re, ott látja, tegnap óta meg nem, csak a 135700MHz-en adja itt Szolnokon, ahhoz képest nem rossz, hogy 135500-on kellene jönnie a szolgálató szerint. Nem tudom minek kínlódnak vele ennyit, miért nem lehet normálisan adott fix frekvencián? Bármilyen meccs előtt 10 perccel le kell ülnöm, hogy megnézzem vajon van-e M4 sport.H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
Végre behúzták a lakásba a DIGI kábelt. Egy hét barátok közt nélkülözése után, végre a barátnőm is csendben lesz.
Az szolnoki ügyfélszolálatnál jelenleg nincs HD SET TOP BOX, remélem mihamarabb beszereznek egyet számomra.H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
Ha minden igaz a héten kötik a digitv-t nálunk, kértem HD beltérit is. Rádiót tudok fogni a beltérivel?
H2O über alles!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest