Hirdetés
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mari_ka
újonc
Miskolcon nincs reggel óta Sport1-Sport2, Sportklub, AXN, SportM: Bulgárföld
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz Flashget #30698 üzenetére
Romániáival játszunk - Románia sose volt, csak Erdély ergo ez Játék határok nélkül lesz....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Flashget
félisten
Tudja valaki, hogy magát az EPG-t ki és hol tölti meg tartalommal? Úgy értem a csatornát üzemeltető a felelős ezést vagy van más külsős cég aki ezt végzi? Mert már 2 napja tudni, hogy ma 20:15-től kézi eb meccs lesz az M1-en, de még mindig a Játék határok nélkül van írva.
Realme GT Master Edition
-
Multibit
nagyúr
Diginettel foglalkozó topic: DIGI LAN (PPPoE)
-
legenda
válasz SUPREME7 #30686 üzenetére
kemény 500 ft volt a belépési díj, amit az első számlán jóvá is írtak.
anyagköltségre egy ezrest kértek a szerelők - csak utp behúzására volt szükség, illetve arra kellettek csatik, a koax már a lakásban volt -, de azt sem sokalltam, mert van néhány méter az ajtó és a végpont között.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Flashget
félisten
válasz SUPREME7 #30686 üzenetére
En nem tudok rola, hogy bekotesi dijat szamlaznak, anyag koltseget szoktak ami nem horror osszeg. Kersz +10 m kabelt mint ami alapbol jarna ( bejarattol 1 m ha jol emlekszem) es szamlaznak 600 Ft-ot vagy egy rj45- ert 20 Ft- ot. ASZF- ben le van irva minek mennyi az ara. Ha megadod varos vagy keruletben hova kerted biztos lesz valaki aki megmondja mennyit fizetett a bekotesert.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz SUPREME7 #30682 üzenetére
A discok reptetese van akit erzekenyen erintet es volt akit nem. Engem speciel nem, mert 80%-ban ismetlocsatorna volt mar csak, 20%-ban reklamokat toltak. Jott a helyukre a digi sajat csatornai, jobb minosegben tartalom teren nem rosszabb, sot...
ufsz-re bemesz es megrendeled, ettol nincs gyorsabb modja a szgaltatas beinditasanak.
Realme GT Master Edition
-
legenda
válasz SUPREME7 #30682 üzenetére
szia,
igen, én, bár még januárban és óbudán.
anno a telekom 4 napot ígért telefonon bekötésre - mert a kábel már a lakásban volt -, papíron 7 nap lett, a gyakorlatban pedig a 32 nap kellett, tehát még a szabályozott 30 napba sem fértek bele, ehhez képest a digi 2 hetet ígért, és úgy is történt, hajszálra (napra) pontosan.
nem bántam meg, pedig nekem a t-s szolgáltatások minőségével nem volt problémám - főként néhány problémás telefonos ügyintézés miatt léptem le -, de itt valóban jobb, hogy nincs külön médiabox, több csatorna adott, alapban jön a digitális és a hd csatornák is, ráadásul minden olcsóbban.
a net pláne okés, gyors sebesség olcsón, feltöltési sebességben pláne élen jár a digi, kimaradás nagyon elvétve és akkor is szinte csak percekre, szóval tényleg minden rendben van.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
SUPREME7
addikt
Sziasztok, erősen gondolkodom, hogy telekomból digire váltsak. Van exthome-os aki váltott? Mi a tapasztalat? Elég vonzó, hogy nem kellene a T hulladék stb+router kombóját használni, és majdnem fele lenne a havidíj több csatornával (tavaly nem váltottam a discovery csatornák kivezetése miatt, de egyre sz@rabb a műsor azokon is 1-2 kivétellel) és jobb nettel. Volt aki mostanában köttetett Budapesten, netán azon belül külkerületben? Milyen bekötési idővel lehet számolni? ( gondolom, hogy az ünnepek miatt eleve tolódik, csak úgy alap esetben vagyok kíváncsi mi az általános)
-
Flashget
félisten
Hátha van akit érdekel a dolog csak nem tud róla még, hogy nem csak Mindigtv-n lesz free az M3 az ünnepek alatt.
M3 csatorna a MinDig TV Applikációban is
A mára már több mint 800 ezer letöltésszámmal rendelkező MinDig TV Applikációban is élőben lesz elérhető az M3 műsora 2014. december 20. és 2015. január 4. között.
Már letölthető iOS és Android készülékekre az ingyenes MinDig TV Applikáció legújabb verziója! Ha még nem tette meg, frissítsen Ön is! Javasoljuk, hogy frissítés előtt távolítsa el az előző verziót készülékéről.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz zsolt501 #30672 üzenetére
abban igen de ebben nem, mert a kérdező helyett én utánajártam és egy lengyel oldal DVB-T írt.
ill. tavaly karácsony után ott ültem a Tesco bejáratnál és egy tag vitte vissza a kisebb készüléket, hogy nem jönnek rajta a digikábel digitális adásai.
de a dobozán úgyis fel van tüntetve hogy DVB-C-s vagy sem.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Bogyi007
veterán
válasz laszlodomoko #30670 üzenetére
Nem tudom hogy Szegeden (Kiskundorozsmán) a SzélmalomKtv a tömörítésben mit használ, de annyi biztos hogy párom öccsének is ez a Hd-Ready készüléke van és az összes fogható digitális adás jön neki vele ugyanúgy mint a STB-onis (az is van nekik persze SD) pluszban pár HD csatorna is bejön vele.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
zsolt501
nagyúr
válasz laszlodomoko #30676 üzenetére
Én az ismerősnél állítottam be a nagy testvérét, és meglepően gyors volt a menüje, és a csatorna váltása is, viszont ki kellett cserélni nála a koax kábelt , mert arra érzékeny, igényli a 3x-os árnyékolást és a jó elosztót és a csatlakozót, mert különben a HD adások nem jönnek be, vagy a kép szétesik.
Amit viszont észrevettem rajta, hogy a háttér világítás észrevehető sötét képnél, jobban mint egy Samsung TV esetén.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
-
zsolt501
nagyúr
válasz laszlodomoko #30674 üzenetére
A HD-s adások MPEG-4-ben jönnek a diginél is csak az SD-k jönnek MPEG-2-ben.
Amúgy ha tudja az MPEG-4-et akkor a 2-t is mert az egy gyengébb verzió.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
válasz Watt25 #30668 üzenetére
Nem érted az iróniát, vagy nekem nem sikerült jól.
Amúgy, ha nincs tisztában az alapokkal, hogy mi a fájl, a mappa, az elérési út, ha nem olvassa el a manuel-t, tehetsz elé akármit, kétségbeejtő az eredmény. Napi szinten találkozom azzal, hogy elmentettem a valamit a valhova, nem tudom milyen néven, de most azonnal dolgozni akarok vele.
Az meg hogy kinek mi jön be, egyéni ficam kérdése.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Flashget
félisten
-
laszlodomoko
csendes tag
Hali!
Érdeklődnék, hátha valakinek van tapasztalata a Tescoban kapható Technika 19 coll-os led TV-ről.
Konkrétan, hogy a digi kábeltévés adását tudja-e fogni(digitálisan!)
Konyhai TV-nek kellene. -
batagy
őstag
válasz Watt25 #30666 üzenetére
Bocs, hogy én is ideugatok, de én sem értek egyet. Számomra Total Commanderrel minden 3-szor olyan hosszú művelet, mint Intézőben. Én sosem használtam TC-t (csak próbáltam). Mindenemellett Linux és Solaris szervereket is adminisztrálok. Szóval megfér egymás mellett az Intéző és a parancssor.
[ Szerkesztve ]
-
-
Watt25
veterán
válasz szili.tamas1 #30665 üzenetére
Én úgy gondlom, hogy nem lehet Intézővel komolyan dolgozni. Akárhányszor mást nézek dolgozni gépen Intézővel, a hajam tépem, mert eddig minden esetben az volt, hogy amit ő x idő alatt megcsinált, azt én x/3 idő alatt csináltam volna meg TC-vel.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Tonyk
veterán
válasz Watt25 #30660 üzenetére
Sokszor pl.: ctrl+c (ctrl+ins) ctrl+v (shift+ins) mérföldekkel gyorsabb mint tc vagy bármilyen manager indítása, ott mappákba elballag, másol. És itt most erről (alap dolgokról) volt szó, nem pedig a "komoly" munkáról. Komoly munkák meg nem TC alatt történnek hidd el (Egyébként infó mérnök vagyok, annyira nem szoktam bohóckodni, szeretem gyorsan, a legegyszerűbb módon letudni a dolgokat ) Na, de tényleg offolom magam.
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
dethroner
veterán
válasz zichie #30641 üzenetére
Nem tudom, lehet hogy van ilyen betű szerinti rendezés. De engem ez már nem érdekel, már csináltam egy sorrendet és az volna az optimális, ha bejön egy olyan hd adó ami most csak sd-ben van, akkor pár gombnyomással sd töröl és ugyanott hd megjelenik. Miközben a többi adó sorrendje változatlan marad. Ahhoz hogy én új keresést csináljak, valami nagyon új és értelmes adónak kellene bejönni.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
Tonyk
veterán
válasz Multibit #30656 üzenetére
Annyira régi nem vagyok (35), de talán a dos 5.0 val veszítettem el a szüzességem. Néha borzasztónak érzem ezen alapok hiányát a mostani facebook lovagoknál. Ha nincs Total Commander, akkor végük van, mint a botnak. Még intézőt sem képesek használni. Parancssorról, ne adj Isten egy alap Linuxról nem is beszélve.
-
Multibit
nagyúr
copy con -os parancsokkal
Jaj, ne! Egy másik fórumon javasoltam valakinek a problémája megoldására az eac3to programot. Ketten is visszaírtak, hogy baj van, nem működik, csak felvillan egy fekete ablak. Mondom, persze, hiszen ez egy parancssoros program. Legnagyobb megdöbbenésemre jött a válasz, hogy ők ilyenről még sosem hallottak -
Tonyk
veterán
válasz Frontiner #30649 üzenetére
Gondolom nagy Total Commander mágus vagy. Akkor pedig Shift+F4 : megadod a fájl nevét , megnyílik szerkesztő és ahogy van, elmented.
copy con -os parancsokkal, meg hogy vedd le a ismert fájltípus esetén a kiterjesztés elrejtését, nem fárasztanálak.Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Sonja
nagyúr
válasz Frontiner #30645 üzenetére
Az enyémen van SD olvasó is, így nálam USB-s pendrive-ról nem működik. Ez biztos, mivel próbáltam. Lehet, hogy nálad működne pendrive-ról is. Próbáld ki! Hozz létre egy üres file-t a pendrive-ra "Hotel.pwd" névvel. Más ne legyen rajta. Utána tedd rá a TV-re. Egy kódot kell kérdnie, ha működik. Ha működik, akkor 4850-et add meg, ez menti le csatornákat.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Tonyk
veterán
válasz Bogyi007 #30630 üzenetére
Nekem van otthon egy D6500, egy E7000 és egy F6400 -as Samsungom. Egyszer próbáltam igaz, de az E7000 és az F6400 nem ette meg a D6500-as csatornalistáját. Így mindhárom tévét külön-külön hangolom.
Chansort tud referencia listát kezelni. Így Tv-nként az az új adók helyrepakolása nem tart tovább 20 másodpercnél.
-
Watt25
veterán
-
dethroner
veterán
válasz Bogyi007 #30630 üzenetére
Az én esetemben nem azzal van gond hogy egy keresést nem tudok megcsinálni. Az a legfőbb bajom, hogy ha pl jövőre berakják a cool hd csatornát, akkor miért nem lehet azon a csatornán ahol az sd cool van beállítva pár gombnyomással beállítani a hd csatornát Jó szándék dicsérendő, de nem hiszem hogy túl sok ember abban a sorrendben szeretné a csatornákat látni, ahogy a szerkesztők megcsinálják. Ha valakinek jó úgy ahogy más megszerkeszti és felmásolja, az a szememben "igénytelen lustaság", ennyi erővel hagyhatná úgy is ahogy a tévé megtalálja. Majd megszokja mi hol van.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
mr.akos
csendes tag
A vitához hozzászólva, azért a digi is tehetne az ügyért, mert ha annyi infót megadna a (nem kevés) Samsung tulajnak, amennyit itt rocket megadott két sorban, akkor már könnyebb lenne.
Mielőtt ide írtam volna átnéztem az oldalukat, majd felhívtam az ügyfélszolgálatot, de ott azt a tanácsot adták, hogy béreljek tőlük s.box-ot. Ez elég idegesítő, mert ha nem is nézzük a pénzt, de nem akarok még egy kütyüt, ha a TV alapban képes erre nélküle is. -
zichie
senior tag
válasz Flashget #30635 üzenetére
A "csak kódolt" sem lett volna megoldás, mert a digin kívül még három szolgáltató van jelen ebben a műhold pozícióban. A jó megoldás azon transzponderek kézi lekeresése, ami a digihez tartozik.
LG esetében rosszabb a helyzet, mert nemhogy csatornát rendezni nem lehet, még törölni sincs lehetőség, csak teljes holdat az összes csatornájával.[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz rocket #30631 üzenetére
samu H6500 Digi tányéros tv-t hangoltam ma be, CI+al a Thor 0.8-ra hozta be.
Valami 547db csatornát szedett le, mert a beállításokban 2 opció van mire keressen:
összes csatorna
szabadon foghatómég csak véletlenül sincs olyan, hogy "csak a kódolt" csatornák.
ja és az epg miatt észt országot kell állítani.a jó édes anyját a samsungnak a csatorna rendezésével 2014-ben megfelelő PS-s progik nélkül nagy cumi lenne
Realme GT Master Edition
-
rocket
nagyúr
válasz Bogyi007 #30632 üzenetére
En mar jopar evvel ezelott amikor eloszor szembesultem a problemaval irtam egyszer nekik, de nem valaszoltak.
Nem a vilagvege a problema, szamomra csak az erthetetlen, hogy egy ilyen kaliberu ceg miert nem kepes fejlodni ebben a dologban, raadasul nem kell feltalalni a spanyol viaszt, annyira egyszeru lenne a megoldas. (mint ugye mas gyaroknal lathatjuk.)
Azt nem gondolom, Magyarorszag sajatossaga lenne, hogy havonta pakolgatjak ki, be, mashova a csatornakat a szolgaltatok, es ezert nem foglalkozik a Samsung ezzel.
#30633:
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Bogyi007
veterán
válasz rocket #30631 üzenetére
Előbbi megoldást te is én is megcsinálom a másodikat úgysem veszik komolyan.
(egyébként ez a Pc-s szerkesztősdi még valahol tetszik is, én azzal elég gyorsan megszoktam oldani a sorbarendezést)Csatlakozol?
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Nem hiszem el hogy senkinek nem jut ez az eszébe:
Vagyunk itt a fórumon elég sokan sokfelől Samsung tulajok. Amikor jön egy csatornamódosítás, akkor én vállalom, hogy az én területileg illetékes körzetemnek felkínálom a csatornalistáimat. Azaz egy megbeszélt tárhelyre felmásolom a friss, ropogós listákat a többieknek akik ugyanazon vételi körzetben laknak és csak annyi lesz a dolguk, hogy azokat letöltsék és rámásolják egy pendrivera és utána betöltsék a készülékükre.
Én Kelebián lakom, az itteni csatornakiosztást használják még a tompai és a kiskunhalasi felhasználók is.
hajrá csináljuk ezt meg minden érintett településen, körzetben...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
rocket
nagyúr
válasz mr.akos #30628 üzenetére
Szia!
Kezi hangolasnal a QAM 256 , a symbol rate 6900 legyen, kozszolgalati adoknal 6000.En ugy szoktam csinalni ha uj ado(k) jon(nek), nyomok egy teljes keresest a fentebb leirt beallitassal, aztan meg hozza csapom a kozszolgalatikat, lementem pendrivera a csatornalistat, samsung channel editorral megszerkesztem, es pendriverol betoltom a TV-n.
Persze nem 1 perc mint egy "normalis" TV-nel, hanem 10-15
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
mr.akos
csendes tag
Sziasztok, nekem is ugyanaz a problémám, mint egy-két kérdezőnek vagyis van egy újonnan vett Samsung UE-48H6400. Digi kábelem van, a bekapcsolás után automatikus keresés (listában nem találta digit így egyébre) digitálos+analógra, de digitálisból egyet se rakott be. Kézi hangolással próbálkoztam, de semmi. Nem tudom, hogy milyen beállítás hiba lehet. Jó lenne ha újra hangolás nélkül tudnám a hiányzó HD adásokat berakni, de ha ez nem megy újra hangolok, de akkor hogyan? Nem akarok úgy újra hangolni, ha semmi eredménye. Ha újra hangolok, akkor a területi beállítást is cseréljem? Látom, hogy ngábor2 megtalálta a megoldást csak zabos lett és mérgében jól nem írta le, hogy más is hasznát vegye az infónak.
-
rocket
nagyúr
-
HZoli87
veterán
Üdv!
Jelenleg is tart a 2 éves hűségem, van-e mód arra, hogy az analóg TV szolgáltatást (DIGI+) digitálisra cseréljem? Ha igen, mi a módja és milyen eszközök kellenek hozzá? Köszi
-
3lm0
csendes tag
Üdv!
Valószínűleg többször volt már ilyen kérdés, de 15-20 oldallal ezelőtt nem találtam többet visszaolvasni meg lusta vagyok
Olyan készülék érdekelne ami a DIGI-s boxot ki tudná váltani a következő feltételekkel:- adás rögzítése, miközben másik csatornát nézek
- időzítési lehetőség adás felvételére
- timeshifting
- külső USB port pendrive / winchester csatlakoztatásához
- beépített DivX / H264 stb codec (USB-s lejátszáshoz)Ha valaki tudna ilyen vagy nagyjából erre képes készüléktípust ajánlani (pláne megfizethető áron nagyon megköszönném.
"Unalmas egyedül a nyeregben mióta megdöglött a ló"
-
Clemi
veterán
válasz PeterPH #30618 üzenetére
Köszi! Közben elmentem és megrendeltem a Digi+ és Diginet100 csomagot. 40 nap a vállalási idő... azért remélem annál kicsit hamarabb át tudok állni a STB-s T-s szolgáltatásról.
Ahogy ott mondták, a Sat csomagból kiveszik az HBO-t. Remélem kábelen nincs ilyen elgondolásuk, sőt bővítenek végre majd HD-ra. -
PeterPH
senior tag
Itt meg tudod nézni, hogy milyen szolgáltatások érhetőek el nálad.
Kábeltv szolgáltatáshoz csak koax kábel jön be a lakásba, amit tetszőlegesen oszthatsz, amíg a jelerősség bírja. Analóg és digitális szolgátatás is lesz rajta párhuzamosan, tehát DVB-C TV-n tudod nézni a kódolatlan digitális adásokat, hagyományos TV-n pedig az analóg adásokat.
Ha internetre is szükséged van, akkor pedig ugyanott látni fogod, hogy milyen internet szolgáltatás érhető el. Ha "nagysebességű", akkor UTP kábelt húznak be, ha "normál" sebességű, akkor az is a koax kábelen fog jönni, és modem szükséges. -
Watt25
veterán
válasz szili.tamas1 #30615 üzenetére
Bocs, alapnak vettem, hogy a netet is a Digitől rendeli. Ha szigorúan csak tévé előfizetésről van szó, akkor valóban nincsen modem, csak egy szál koax. De ki az, aki nem a Digitől rendeli a netet, ha már ott a kábel?
Illetve nálam nem húztak be UTP-t, csak koaxot, tehát a koax-on lóg egy modem a nethez. Szóval, az is lehet, hogy totál helyszínfüggő a dolog. Semmifélre félreinformálás nincsen, csak éppen nem egzakt a dolog.[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz szili.tamas1 #30615 üzenetére
Mondjuk a kábeles bejövőnél nem is említik a modemet... de az összefoglaló mintha azt írná, hogy a bejövő kábelről modemmel szedik le a netet utp kábelre.
-
szili.tamas1
senior tag
-
Clemi
veterán
Köszi a válaszokat! Nem családi, hanem társasház vagyis panel.
A lényeget értem, a koax-ot egy osztó/szűrő után egyrészt a modemhez, másrészt a TV-hez viszik. Remélem nem valami buzi vastag kábel
Az osztón mennyi leágazási lehetőség van egyébként? Nálam a mostani kiépítésnél egy be kettő ki. -
Watt25
veterán
Tulajdonképpen visszaolvasva a leírásod, ugyanúgy lesz bekötve, mint most, csak éppen a koax-on rajta lesz a DVB-C is. Feltéve, hogy társasház. Ha optika jön be, akkor az előbb az ONT-be megy bele, és gondolom abból jön ki koax (tv), UTP(net) és telefonkábel. De ezt én nem ismerem, panellakó vagyok.
Jah, de most látom, hogy ez le van írva a téma összefoglalóban is. Akkor onnan rémlett ez. Én elolvastam. Te?
Tényleg, a nincs magyar hang Nat Geo Wild HD-n szöveget ki kellene már szedni az összefoglalóból![ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
Ha jól tudom, a pontos válaszhoz tudni kell, hogy családi ház, vagy társasházról van szó. Családi ház esetén optika megy be a házba, egyébként lakásba pedig már koax. Ez utóbbi esetben egy osztó/szűrő után a koax-ot oda viheted bármelyik tévéhez (további osztókkal többhöz), az eredeti osztó másik fele pedig megy egy modembe, amiből csak a net és a telefon jön ki.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Légyszi világosítsatok már fel, hogy a Digi kiépítés hogyan történik?
Jelenleg kábeles IPTV van nálam kábel modemmel (onnan UTP kábelen jön ki az Internet, amin a TV jel is érkezik) és STB-al. és a bejövő kábel még a modem előtt osztva van és az analóg kódolatlan adást egy régi LCD tévén nézem a konyhában, vagyis ha úgy nézzük 2 vételi helyem van.
Most a STB eltüntetése miatt akarok elsősorban váltani, mivel TV csere volt amiben már DVB-C/T/S vevő és CI+ kártya hely van.
A Digi milyen kábelezést kiépítést fog csinálni?
-
levin70
tag
DIGI KÁBEL TV DIGITÁLIS FREKVENCIA KIOSZTÁS
Digitális csatornakiosztás 2015. 01. 03.
Dunaújváros,Pécs,Székesfehérvár,Tatabánya,Miskolc,Szeged,Nyíregyháza,Nagykanizsa,Szolnok,Győr,
Veszprém,Kecskemét,Eger,Ajka,Gyöngyös,Salgótarján,Bátonyterenye,Várpalota,Százhalombatta,Oroszlány, Kaposvár,Békés,Békéscsaba,Tiszaújváros,Zalaegerszeg,KomlóDIGI KÁBEL TV DVB-C Digitális Frekvencia kiosztás
1.Sorszám 2.Csatorna 3.Frekvencia Mhz 4.SR 5.QAM 6.Csatorna Név
001 S2 114,5 6000 256q Parlament TV
002 S2 114,5 6000 256q D1 TV
003 S3 121.5 6000 256q M1 HD
004 S3 121.5 6000 256q M2 HD
005 S3 121.5 6000 256q DUNA HD
006 S3 121.5 6000 256q DUNA World HD
007 S4 128.5 6000 256q M1
008 S4 128.5 6000 256q M2
009 S4 128.5 6000 256q DUNA Tv
010 S4 128.5 6000 256q DUNA World
011 S4 128.5 6000 256q PAX TV
012 S4 128.5 6000 256q Hatoscsatorna
013 S4 128.5 6000 256q Kossuth Rádió
014 S4 128.5 6000 256q Petőfi Rádió
015 S4 128.5 6000 256q Bartók Rádió
016 S27 354 6900 256q HBO
017 S27 354 6900 256q HBO2
018 S27 354 6900 256q HBO Comedy
019 S27 354 6900 256q Cinemax
020 S27 354 6900 256q DIGI Film
021 S28 362 6900 256q Magyar ATV
022 S28 362 6900 256q Hír TV
023 S28 362 6900 256q Cool TV
024 S28 362 6900 256q Film+
025 S28 362 6900 256q Minimax/Animax
026 S28 362 6900 256q Viasat Explorer
027 S28 362 6900 256q SuperOne SD/23-05H-IG/
028 S28 362 6900 256q TV Paprika
029 S28 362 6900 256q Sky News
030 S29 370 6900 256q RTL Klub
031 S29 370 6900 256q SuperTV2
032 S29 370 6900 256q TV2
033 S29 370 6900 256q STORY4
034 S29 370 6900 256q RTL Klub HD
035 S29 370 6900 256q SuperOne HD/23-05H-IG/
036 S30 378 6900 256q VIASAT 3
037 S30 378 6900 256q TV2 HD
038 S30 378 6900 256q DIGI Sport 1
039 S30 378 6900 256q DIGI Sport 1 HD
040 S30 378 6900 256q Musicmix ???
041 S30 378 6900 256q SuperOne/23-05H-IG/
042 C51 714 6900 256q FILM + HD
043 C51 714 6900 256q COOL TV HD
044 C51 714 6900 256q RTL II HD
045 C52 722 6900 256q PARAMOUNT CHANNEL
046 C52 722 6900 256q EUROSPORT HD
047 C52 722 6900 256q EUROSPORT 2 HD
048 C52 722 6900 256q RTL II
049 C52 722 6900 256q SOROZAT +
050 C52 722 6900 256q FILM + 2
051 C52 722 6900 256q MUZSIKA TV
052 C53 730 6900 256q M3
053 C53 730 6900 256q SuperTV2 HD
054 C53 730 6900 256q Comedy Central
055 C53 730 6900 256q History HD
056 C53 730 6900 256q AXN Black
057 C53 730 6900 256q AXN White
058 C54 738 6900 256q Fishing & Hunting HD
059 C54 738 6900 256q DIGI Life
060 C54 738 6900 256q DIGI Life HD
061 C54 738 6900 256q DIGI World
062 C54 738 6900 256q DIGI World HD
063 C55 746 6900 256q DIGI Sport 2
064 C55 746 6900 256q DIGI Sport 2 HD
065 C55 746 6900 256q FEM 3
066 C55 746 6900 256q PRO 4
067 C55 746 6900 256q Viasat Nature/History HD
068 C55 746 6900 256q MTV EUROPE
069 C56 754 6900 256q ARTE
070 C56 754 6900 256q Bloomberg TV
071 C56 754 6900 256q CNN
072 C56 754 6900 256q Deutsche Welle
073 C56 754 6900 256q Music Channel HD
074 C56 754 6900 256q CCTV4
075 C56 754 6900 256q MEGAMAX
076 C56 754 6900 256q RTL
077 C57 762 6900 256q VH1 EUROPE
078 C57 762 6900 256q VIVA
079 C57 762 6900 256q Fix tv
080 C57 762 6900 256q Viasat Nature
081 C57 762 6900 256q ProTV Intl
082 C57 762 6900 256q SAT1
083 C57 762 6900 256q NAT Geo HD
084 C57 762 6900 256q NAT Geo Wild HD
085 C58 770 6900 256q Film Café
086 C58 770 6900 256q Cartoon Network/TCM
087 C58 770 6900 256q HIT Music Channel
088 C58 770 6900 256q Music Channel
089 C58 770 6900 256q National Geographic
090 C58 770 6900 256q Viasat History
091 C58 770 6900 256q Viasat 6
092 C58 770 6900 256q Eurosport
093 C58 770 6900 256q Eurosport 2
094 C58 770 6900 256q Pro7
095 C58 770 6900 256q Rai Uno
096 C59 778 6900 256q Echo TV
097 C59 778 6900 256q STORY 5
098 C59 778 6900 256q LifeNetwork
099 C59 778 6900 256q RTL +
100 C59 778 6900 256q Boomerang
101 C59 778 6900 256q Disney Channel
102 C59 778 6900 256q MAGYAR SLÁGER TV
103 C59 778 6900 256q Spektrum
104 C59 778 6900 256q TV5
105 C59 778 6900 256q TVE
106 C60 786 6900 256q Universal Channel ???
107 C60 786 6900 256q CBS Reality
108 C60 786 6900 256q Duck tv
109 C60 786 6900 256q Fishing & Hunting
110 C60 786 6900 256q HISTORY
111 C60 786 6900 256q DIGI Animal World
112 C60 786 6900 256q DIGI Animal World HD
113 C60 786 6900 256q Nat Geo Wild
114 C60 786 6900 256q Travel Channel
115 C60 786 6900 256q BBC Entertainment
116 C61 794 6900 256q AXN
117 C61 794 6900 256q Sport1
118 C61 794 6900 256q Sport2
119 C61 794 6900 256q SportM
120 C61 794 6900 256q Sport1 HD
121 C61 794 6900 256q BBC Knowledge
122 C61 794 6900 256q Nickelodeon
123 C61 794 6900 256q SPORTKLUB[ Szerkesztve ]
Húsz év múlva sokkal jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem csináltál meg, mint azokat, amiket igen.
-
Flashget
félisten
válasz M_AND_Ms #30582 üzenetére
De hát mégis mindenki a samukért van oda...
kizárólag csak az LCD/LED kapcsán írom...a jobb marketing miatt, a szebb kép amiket a boltokban látni és a samsung jobb médialejátszási képességei miatt veszik az emberek.
negatívum a gyatra csatornalista kezelése (analóg Panasonic tvm-be ez nem volt gond, ráadásul azok már 20 éve is tudták ezt a funkciót), nevetséges, hogy egy pen és pc egy progi kell ahhoz, hogy megszerkesszem a csatornalistát Nekem nem gond meg a fiataloknak, de az idősekkel mi a szitu?
nincs benne olyan opció, ha új csatornát rak be a szolgáltató azt jelezné (nem mindenki lóg a neten).
Nálam ezek döntöttek 2011-ben a samsung mellett:
Képi minőség Euronicsben.
Sony tv-ben akkor az mkv akkor még le volt tiltva gyárilag.
LG-nek rossz feketéje, nem volt DTS hangra licenszük.
Ezek a tények.
Mindent bedobva nálam a samsung a nyerő ezen a fronton.
Plazma esetében más lett volna vagy ha 4K kiforr, majd meglátom mi lesz a jobb vétel műszakilag.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
M_AND_Ms
veterán
válasz sityupityu #30593 üzenetére
Ugyanezek után jutottam arra, hogy Pana plazmát vegyek. ..😆
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Bogyi007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Path of Exile (ARPG)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Diablo IV
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest