Hirdetés
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
xKRIPAPAx
csendes tag
válasz sityupityu #31896 üzenetére
Nálam 18. ker.ben jó a Eurosport HD video-audio szinkronban van.
" Leadership is something you earn, something you're chosen for. You can't come in yelling, 'I'm your leader!' If it happens, it's because the other guys respect you. " - Ben Roethlisberger -
-
xKRIPAPAx
csendes tag
válasz klaczi #31866 üzenetére
Köszi. Külső hdd-vel sikerült. Mik az ideális beállítások ezekhez: időtúllépés kezdete, időtúllépés vége, felvétel hossza, azonnali ismétlés, reklám átugrása? Mi az ideális hdd méret (160Gb-s van most rajta) ?
" Leadership is something you earn, something you're chosen for. You can't come in yelling, 'I'm your leader!' If it happens, it's because the other guys respect you. " - Ben Roethlisberger -
-
veterán
Az Eurosport Hd-n nálatok is előrébb van a hang a képnél? Tegnap még nem volt semmi, ma a teniszt nézve vettem észre.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
sandró60
addikt
-
unravel
őstag
-
GazRic
senior tag
Egy technikai kérdés:
Bizonyos csatornák nem mindig jönnek be vagy szétesnek. (többen kábel problémát mondtak) Most azok megjavultak de más csatornák eltűntek. Ami eddig nem volt az előkerült és tökéletes.
Nálam lehet a gond?PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
fcc
aktív tag
Van olyan media player amiben van dvb-c-s tuner is? Amivel minden féle file-t lelehet játszani, és tv műsort is lehet felvenni.
-
SUPREME7
addikt
-
szili.tamas1
senior tag
Volt rola szo, hogy ha lejar a husegido, akkor le kell mondani vagy a netet, vagy a tv-t 90+8 napra. Az ugy szerintetek mukodhet, hogy lemondom a tv szolgaltatast, es elofizetek tanyeros digire arra a harom honapra?
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
Trotter66
tag
Még van a Diginek két napja, hogy megjelenjen bekötni a kábeltv-t. Nem kapkodják el a 45 napos határidejüket, az biztos.
Van valaki a topicban, akinek van-volt hasonló tapasztalata a bekötési határnap betartásával?
[ Szerkesztve ]
-
ada19
senior tag
A Cool HD képe pár napja már nem remeg.
Bocs ha már volt, kicsit (felületesen) visszaolvasva nem láttam.
Mégsenem
-
sarkan
aktív tag
Szia!
Mi szintén a XVI. kerben lakunk. A múlt héten kötötték be az internet-tv-telefon kombót.
Idáig minden jó, az internet stabil, hozza a sebességet, a tv-vel sincs semmi gond. A telefonról nem tudok mit mondani mert azt nem használjuk csak az akció miatt kértük.
Az ár kb. a harmada mint a t-é.[ Szerkesztve ]
-
xKRIPAPAx
csendes tag
válasz klaczi #31866 üzenetére
Köszi a választ. Sajnos nálam szürke és nem választható az időeltolás opció. Valszeg a pendrive miatt... Kipróbálom merevlemezzel, ha sikerül kiürítenem egyet.
-
nagyúr
Kőbányán este óta nincs TV- adás. Másnál nincs ilyen gond?
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
xKRIPAPAx
csendes tag
Üdv!
Kaon na1600hd set-top-box-ra dugtam egy 64GB pendrive-ot, felismerte és vesz is rá műsort. A beállítások menüben hogy kell beállítani, hogy a time-shift is működjön? Úgy értem késleltetés stb....
-
Pityu89
senior tag
Csepelen másnak is akad a digitális adás, vagy nálam van a hiba?
-
vvili
csendes tag
Sziasztok.
Hamarosan lejár a hűségem a T-nél,és úgy érzem hogy váltanom kell .Én Bp-en a 16.ker-ben a családi házas részén lakom,ahol egy újonnan kiépített Digi optikai hálózat van.Ha valakinek van már tapasztalata a szolgáltatás minőségével és folyamatosságával itt a kerületben,az kérem írja meg nekem a tapasztalatait.Természetesen az internet is érdekel,de az egy másik topic.Előre is köszi a válaszokat.
-
istnag
addikt
válasz M_AND_Ms #31855 üzenetére
A kábelezés jó, mert az egyik tv kb 1 m re van az elosztótól, új kábel, új csatik, nincs törés, semmi. A box itt is ugyanúgy viselkedik mint a másik végponton. Ezért gondolom, hogy nem a kábelezés a gond. Itt a fórumban azt mondták pedig ez jelszint probléma lehet. Elképzelhető, hogy nem bír el két tv t. Ezért bátorkodtam feltenni a kérdést.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz istnag #31854 üzenetére
Nem olcsóbb átnézni a kábelezést? Csatlakozókat megmozgatod, nem lazultak-e meg, a kábelt megnézed, megmozgatod a kanyarogban, szegletekben, ajtóknál és mindenhol, ahol elképzelhető törés, sérülés.
Ne úgy akard a lyukas lavór problémáját megoldani, hogy több vizet töltesz bele, hanem szüntesd meg a szivárgást.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
NoOne1976
őstag
Gondolom központi hiba lehet a Digi-nél. Nem volt net, és s tv-n adás is csak 1-2 csatornán. Pl. az összes sport közül csak a DigiSport1 ment, a többin nem volt jel. A net közben elindult.
Másnál is van gond Miskolcon?
-
zsolt501
nagyúr
válasz Flashget #31848 üzenetére
Attól még építhet hálózatot a digi, hogy a T felvásárolta a vida hálózatát, sok helyen inkább saját hálózatot épít a digi, mint hogy felvásároljon.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Flashget
félisten
A Magyar Telekom megvásárolhatja a Vidanet utolsó budapesti hálózatát is
Ez rossz hír azoknak akik a Digire vártak ott.
Realme GT Master Edition
-
-
istnag
addikt
Sziasztok,
Újabb segítséget kérnék. .. Szóval adott két szoba két tv vel, az egyik dvb c tuneres, hd tv. Tökéletesen jön rajta minden nincs akadás semmi. Másik régebbi samsung tv, ott csak az adók egy része jön be, m mivel nem dvb c tunererrel szerelt. Szereztem egy Kaon 220 boxot, beüzemeltem, ahogy kell meg is jelentek a csatornák, amik eddig nem. Viszont a kép akad, szétesik, a hang is akadozik az adás nézhetetlen, de pl az rtl kulb jó az rtl II már nem. A cool jó a sport1 már nem. A boxot reseteltem, újra kerestettem a csatornákat, de nem jó így sem. Kivittem a nappaliba, ahol szintén reset, ujrakereses, biztos ami biztos, de a helyzet ugyanez, pedig itt a kábelezés jó, mivel hd ben nézek mindent amit lehet és nincs akadás szétesés. Van avalkinek bármi ötlete javaslata? Köszönöm előre is. -
Watt25
veterán
válasz zichie #31841 üzenetére
Szerintem meg amiatt is elbukhat a dolog, hogy ugye egy vezetékes kártyának csak az HBO-t és/vagy a DigiFilm-et, kellene dekódolnia, míg műholdon minden mást is. Miért tennék rá a kulcsot az összes csatornához, ha elég csak az HBO/Digifilm-hez valót felrakni vezetékes előfizetés esetén.
Bár, ebben te jobban otthon vagy, de én ezt gondolnám...Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
zichie
senior tag
válasz Flashget #31840 üzenetére
Köszönöm , ez valahogy elkerülte a figyelmem. Ebben az esetben nem kérek modult a digitől, mert nincs értelme. Igaz nálam kicsit más a szitu, mert kábelen aktiválnám, azaz ott ismertetném fel, ki is próbálnám valamelyik kábeles felnőtt csatornán, majd átváltanék műholdra. Közben természetesen nem váltanék készüléket, ugyan abban maradna a modul. Valószínűleg így sem menne.
Túl egyszerű lenne, ha működne, mert így pl. ha valakinek otthon van kábeles előfizetése és van nyaralója is, akkor a nyaralójában felszerel egy antennát 1 fok nyugatra és bérel 200 forintért egy modult az otthoni kábeles előfizetéséhez, amivel a nyaralóban tudná nézni a műholdas digit. Így két előfizetés helyett egyből meg tudná úszni havonta +200 forintból. Ez persze a diginek nem éri meg, így külön választotta a két platform jogosultság rendszerét.
[ Szerkesztve ]
-
zichie
senior tag
A műhold vétellel nem lesz gond, 1 méteres tányér van tolómotoros forgatóval. Tavaly pár napig nyitva volt a digis OzoneNetwork és tudtam is nézni. Inkább azzal lehet gond, hogy a kábeles modul nem nyitja a műholdas csatornákat. Erről semmilyen gyakorlati infót nem hallottam, nem olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz zichie #31836 üzenetére
Kérdezd meg mielőtt bármit aláírnál szerintem.
Mikor kicseréltük a cimbinek a tányéros beltérit a CI+-ra annyit mondtak csak, hogy na nem tudjuk beállítani akkor 4000Ft-ért megy ki a szerelő. :p
Persze telefonon hívni kellett a 1272-t mert fogalmam sem volt melyik műholdat hangoljam be azokból amit az új samsung H6500 behozott. Thor 0.6-ot mondták olyan nem is volt a listán csak Thor 0.8 azon jött be a Digi műholdas csatornái...meg még vagy 500 másik.Realme GT Master Edition
-
-
zichie
senior tag
Tervezem, hogy a héten bemegyek a digihez és rendelek modult (digifilm és hbo csomag nélkül). Elsősorban az OzoneNetwork miatt kellene, mivel az nincs kábelen, a műholdason pedig kódolt. Másodsorban backup jelleggel sem lenne rossz, mert ha valamiért elmegy a kábeltv (szolgáltatás kiesés), akkor addig a műholdasra tudnám használni. A TV-ben (LG 42LA620S) van CI+ foglalat, DVB-C és DVB-S2 tuner is, így alkalmas a kábeles és a műholdas digire is. Értelemszerűen a kábelest nézem rajta, de a modullal az OzoneNetwork-öt is tudnám nézni műholdról. A kérdésem az lenne, hogy ha kérek a digitől modult és esetleg mégsem működne műholdon, akkor gond nélkül visszavihetem a digihez? Nincs semmi plusz költség, csak a havi 200 forint?
-
moli.hu
őstag
válasz moli.hu #31104 üzenetére
Sziasztok,
Digikabel elofizeto vagyok es mivel neha elofordult, hogy meglepetesszeruen eltunt egy csatorna, ezert mar regota vagytam arra, hogy naprakeszen tudjam kovetni a csatornakiosztasokat. Sajnos a Digi weboldalon emberi kezzel szerkesztett, nyomtatora optimalizalt pdf-ekben volt az informacio, igy nem tunt egyszerunek az informacio gepi felolvasasa, ezert hagytam.
Most viszont frissult a Digi weboldal designja, es ezzel egyutt vegre felkerult a csatornakiosztas valamivel parseolhatobb html-ben is. Ezert irtam egy weboldalt, ami lemasolja a Digi csatornakiosztos weboldalanak a mukodeset, csak eppen az embernek szant szep html helyett gep altal egyszeruen feldolgozhato json-t ad vissza.
http://moli.hu/digi/ (TL;DR: Digi csatornakiosztas JSON-ben)
Felvettem a csatornakhoz a port.hu-n levo csatorna-azonositot is, de mivel ez kezileg csinaltam, igy lehet benne hiba, ha van,kerlek, irjatok meg.Elkeszult a hirfolyam is a csatornavaltozasok valtozasainak automatikus ertesuleseihez, az oldalon a jobb oldali framebe jon be, mert a legtobb mai bongeszobol egybol fel lehet iratkozni.
Technikai resz: a lekerdezesek cacheelodnek, 24 orankent van cache-urites.
egyebkent en ugy vettem eszre, hogy az elso napokban voltak hianyosak az adatok a pdf-hez kepest, de azota rendesen toltogettek a tablazatot is a diginel.
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Flashget #31829 üzenetére
Évek óta használom és amióta a háromszori személyes megjelenésem az ügyfélszolgálaton egybekötve némi asztalcsapkodással eredményeként a csoportos beszedés is megy, tényleg minden ok.
Email jön, hogy kész az számla. Én csak megnézem a levélben , hogy mi az összeg, oszt jónapot. Ha gondom van, ugyanúgy intézkedem. A fizetési határidőig 3 hét szokott lenni, addigra tisztázódik dolog.
És nem kell a papírokkal zsonglőrködni otthon.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Flashget
félisten
válasz szili.tamas1 #31830 üzenetére
Én eljutottam de csak ezzel a linkkel.
A hiba már tegnap is fennállt (nem tudom szombaton jó volt vagy sem)csak azt hittem ma javítják.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Szenzációs ez a e-számla, hogy köteleztek rá csak éppen nem lehet belépni hozzá a digi honlapján az ügyfélkapun.
A jobb-felső sarokban lévő bejelentkezési modullal jelenleg lehetnek problémák, de már dolgoznak a javításán.
Kérjük addig is közvetlenül a bejelentkező felületen keresztül próbálkozz, így működnie kell: https://ugyfelkapu.digi.hu/user/login
Türelmedet és megértésedet köszönjük!
Üdvözlettel,
DIGIRealme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz unravel #31819 üzenetére
Érdeklődünk, hogy a kábeltévéseknek miért nincs Universal channel
Kérjük válaszolni sziveskedjenek.A DIGI Kft. és a Universal Channel ismét tárgyalásokat folytat a jövőbeni együttműködésről, ezért ideiglenesen, a tárgyalások idejére, elérhetővé vált a csatorna műholdas szerződéssel rendelkező ügyfeleink részére. Amennyiben a tárgyalások hosszabb távú megegyezéssel zárulnak, azt mindenképpen jelezni fogjuk ügyfeleink felé, addig is szíves türelmedet kérjük!
Megegyezés esetén valószínűleg a kábeles ügyfelek részére is elérhetővé válik majd a csatorna.Üdvözlettel:
DIGIRealme GT Master Edition
-
unravel
őstag
Tisztelt Elek Imre!
Jelenleg nincs információnk arról hogy lenne más csatorna is amit nézhetnél
¯\_(ツ)_/¯
-
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Anyuméknál van 2 TV, egy HD és egy CRT. A HD-nál már van egy beltéri, most kértünk a CRT-hez is, digitális adások vételéhez egy SD beltérit. Scart-on csatlakozik a TV-hez.
Megkaptuk, néztem nagyokat, hogy az M1-M2-TV2-stb adások (kb. a 10%-a az összes adásnak) szakadozik, hang jó, kép kb 3fps. Többi tökéletes, szép a kép.
Fogtam, csináltam egy adó újrakeresést, megtalálta ~100 csatornát, de a szitu ugyanez. Ezeken a csatornákon elég szar a vétel, 10-15% jel arány van (a belső mérések alapján), a többinél 100%. Csatit újrakrimpeltem a beltérinél, változatlan. Analógon teljesen jó minden.
A bejövő kábelen van egy 3-as passzív elosztó, onnan megy a tv-hez a kábel, kb 5 méter van felsplulnizva közvetlen a tv előtt.
Mi lehet a gond? Beltéri? Elosztó? Kábel? Én?
Előre is köszi,
Atesz -
Flashget
félisten
Napi öt órát tévézünk átlagosan
nem oilyan rég volt egy cikk, hogy az amerikaiak nem néznek már annyit időben tévét, mint korábban.
apró betűkkel oda volt írva "mert interneteznek"Realme GT Master Edition
-
jansky1
senior tag
Techwood stb másnak nem dobálja el a pendriveot? Arra veszem fel a műsorokat, de időnként kiírja, hogy nincs csatlakoztatva. Számítógépre átdugva persze nincs semmi baja, az stb viszont csak formatálás után látja újra. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
válasz Trianta #31809 üzenetére
Valami zavarhatja azt a frekvenciát, pl. DVB-T de képes zavarni hibás micro sütő, wifi router, vagy lakás telefon is.
Általában ezek gyenge kábel vagy csatlakozó miatt is elő jöhetnek.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Trianta
tag
Ma délelőtt sikerült beállítani a 394.00 MHz-en léve csatornákat. Kissé darabos a jel, mert időnként elmegy a kép a NatGeo-kon.
Szerintem ez volt a gond, amikor tegnap kerestettem, valószínűleg éppen akkor nem volt jel.
Hogy miért darabos, azt nem tudom. A többi frekin nincs gond.Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128 SD
-
juhi56
tag
Kimentettem a csatornákat,de az "edankTLL" nem nyitja meg. Nem tudtok egy másik csatornaszerkesztőt linkelni?
Előre is köszönöm. -
csanadu2
csendes tag
nem tudom hogy van-e értelme kérdeznem?
vettem egy gekko hd-t.
digi kábelem van kellene valami okositás hozzá!
hol találok valami leirást a pluginokrol?telepitésükröl,van valami megoldás arra hogy a net média rendesen müködjön?
-
Gézengúz
addikt
A Techwood magyar firmet itt is megköszönöm a készítőnek!
Köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest