- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Rendszergazda topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
Akkó' kapják be!
Köszönöm a felhomályosítást
De jobban belegondolva... átlag felhasználó szemszögéből nézve nem tök mindegy hogy az a sajátja-e vagy sem? Amikor eladom és Ft lesz belőle.. oké sarcolnak... ő nekik sem adják ingyen a kenyeret... Akkor meg nem tök mindegy, hogy ígérvényem van csak rá? -
fireman123
őstag
válasz bacsis #10697 üzenetére
Amit a Revoluton látsz az nem a tiéd, csak van rá egy ígérvényed, hogy amikor eladod akkor kapsz érte fiatot, azaz nem rendelkezel olyan szabadon az ott lévő kriptóval, mint rendelkeznél ha egy walletben tartanád, pl. nem tudod sehová küldeni és neked sem tudnak oda küldeni, a revolut kriptó szempontból csak szemfényvesztés. DE a Coinbase-n (és egyik tőzsdén sem) sem a tiéd a kriptó, ott annyival jobb a helyzet, hogy küldhetsz-fogadhatsz, a váltogatásokon túlmenően, ....csak az a kriptó a tiéd amelynek rendelkezel a privát kulcsával (pl. ha walletben tartod, pontosabban a coin ekkor is a blokkláncon van, de ekkor csak te tudsz hozzáférni a privát kulcs birtokában).
-
törölt tag
válasz bacsis #10697 üzenetére
Opciót vettél nem coint, nem tudod kiutalni Revolutról.
You will not be able to transfer cryptocurrency to outside the Revolut platform, e.g. external wallets. We are actively working on bringing this functionality to you in the future. However, you can still buy, sell and exchange within the Revolut platform.
+ oda vissza váltásnál 5-6% a sarc.
Míg Binanceon pl. 0.1%
Coinbase-t nem ismerem.[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok, és tudtok segíteni!
Nyitottam egy Revolut számlát. Tök jó, hogy a Revolut mobil alkalmazásában lehet kereskedni krypto-val.
...Coinbase-n van nekem több fajta Krypto-m. Az lenne a kérdésem, hogy át lehet küldeni valahogy a Coinbase-s Krypto-kat? Csak mert Tárca és Tárca között vágom hogy lehet küldeni\fogadni. De itt a Revoluton nem láttam olyant hogy krypto fogadása. Viszont ha jól dereng pont hogy a kifizetésnél a Revolutot javasolják!?
Köszi a válaszotokat előre is -
-
nort_on
senior tag
50%-ot mentünk, mit vártok? 47k-nál van egy kemény ellenállás, és 65k-ig is még vagy 5...
Ha a heti gyertya egy szép zöld dildó lesz, akkor talán bika. És megyünk fel. És akkor sokan beszállnak. Ha nem, akkor meg... De egyébként nem mindegy? Ha nem szűnik meg a kriptó akkor csak egy irány van. Türelem.
-
tomy88trance
tag
Sziasztok! Coinbase-re próbáltam beregizni ismerősömet de valamiért se a telefonszámlát(netfone) se az otp számlakivonatot nem fogadták el, scan nelve lett szóval még az sincs hogy olvashatatlan. Mi lehet a gond? Az esetleg, hogy egy IP-ről próbáltuk? Meg 3 havit kérnek ugye de pdfbe csak havit lehet küldeni, 3at viszont nem enged csatolni, szóval passz
Kérlek támogass! Köszönöm! https://4fund.com/hu/kgjmu9
-
F_Balazs
aktív tag
Jó pár alt nagyot ment az elmúlt napokban, BTC-nek viszont úgy néz ki elég nagy kihívás lesz 50k felé elmozdulnia.
-
Out
addikt
Pénteken hajnali 4 órakor kezdődik egy 4 órás rendszerfejlesztés a Binance-n: [link]
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
zsola400
aktív tag
-
zsola400
aktív tag
válasz Árpi001 #10671 üzenetére
1,5hónapja vettem az első adag vizslát, kb 10x idáig nekem. 19k holders, augusztus 23-án a Hotbit is listázza, szerintem nem rossz amit a srácok csinálnak (pl. kutya menhelyek támogatása), elértek és magyar a csapat. Én egyenlőre tartom, hosszabb távon.Az aug.23-ra kíváncsi leszek, mit hoz majd.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz tisztelturam #10636 üzenetére
Tisztelturambáttyám! Kimondottan bántó és sértő, hogy az elmúlt napokban ekkorát ment a Cardano.
-
törölt tag
Egy jó kis cucc!
-
Árpi001
senior tag
A magyar vizslacoinrol mi a véleményetek?
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
fireman123
őstag
megyeget a raven is szépen
-
BeLucZ
addikt
válasz F_Balazs #10663 üzenetére
Igen, konkrétan semmilyen hatása nem volt, ami engem megdöbbentett egy ilyen érzékeny piacon Na mind1....
Ettől függetlenül jó kérdés, hogy merre megy majd a buli, mert ez a 45-46K körüli langyosvíz nem túl acélos. Bár ha tippelnem kéne akkor szép lassan megy majd egyre feljebb.
-
-Alvin-
tag
Van vége a rallinak, csak még az össz pénz mennyiséghez képest mindig "kicsi" a crypto piac.
Ha megnézed a piaci kapitalizációkat akkor bőven van még hely:
[link]
Nem beszélve arról, hogy egyre több mamut cég fog venni btc-t ami húzza a btc árfolyamát és a cég papírjait is. Vmikor kipukkan a lufi, de perpill szrtem még lehet pumpálni... -
Out
addikt
Poly Network hacked [link]
Csúnya történet, de szép összeg "tűnt el".
[ Szerkesztve ]
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Wn2tl
aktív tag
USA-ban megszavazták az anti-crypto törvényt.
-
-
tisztelturam
aktív tag
1.5$ megint az ADA... már csak 0.4$-t fel kérlek
-
BeLucZ
addikt
Senki nem tudja ezek szerint hogy mikor lesz a szavazás pontosan ?
-
BeLucZ
addikt
Mikor lesz holnap magyar idő szerint a szavazás az amerikai kriptopiac szabályzásáról ?
-
Lmh
őstag
válasz F_Balazs #10626 üzenetére
jah akkor majdnem nullszaldos lennèk
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Out
addikt
Mennyire gyakori jelenség az, hogy ugyanaz a token BSC és ERC20-as hálózatokon más-más értéket képviselnek?
Példa: [link]Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
törölt tag
válasz F_Balazs #10617 üzenetére
Az elmúlt napok, vagy inkább hetek eseményei alapján egyértelműen kijelenthető, hogy ezen a héten, de valószínűleg az ezt követő időszakban is a BTC és az összes altcoin, beleértve a viszonylag új tokeneket is, vagy felfelé indul meg, vagy lefelé, vagy pedig oldalazni fog.
[ Szerkesztve ]
-
F_Balazs
aktív tag
válasz Zoli-bácsi #10618 üzenetére
Nem. Egyébként meg miről is szólna amúgy a crypto-trade, ha nem alapvetően az árfolyamok alakulásáról? Nem aszerint vesz, tart meg, vagy ad el valamit az ember, szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
F_Balazs
aktív tag
No, ki hogy látja ezt a hetet?
-
zerodot
aktív tag
válasz tisztelturam #10603 üzenetére
Bármikor lehet bármilyen mértékű csökkenés. Peter Brandt nem egy hülye ember, félkegyelműnek biztosan nem nevezném. Talán le kellene venni azt a szemkötőt...
Az ADA fanok nagyon érzékenyek, ezt mindig látni Mondjuk nekem tök mindegy. Ha hosszútávon tartod, valszeg nem jársz rosszul. De a jóslatokat azért ne vedd készpénznek. A Cardanot akkor vizionálták 5-10$-ra, amikor a BTC-t 200-300k$-ra. Ha a főnök és vele együtt az egész kriptopiac szakad vagy oldalazgat, akkor az ADA sem fog egymagában a Holdra menni. -
zerodot
aktív tag
válasz F_Balazs #10605 üzenetére
Nagyon bírom ezt, volt vagy 4 zöld nap, kb. +15%, most az 5. nap piros, mert mentünk lefele vagy 2%-ot a nyitástól, aztán rögtön jönnek az ilyen kérdések hogy mi történt, vége lett-e a világnak vagy mi van...
De most komolyan, mi alapja van annak, amikor valaki azt várja el, hogy minden egyes nap zöld legyen? Nem korrigálhat a piac negatív hír/manipuláció/összeesküvés/rossz időjárás/Mari néni pletykája/stb. nélkül? -
F_Balazs
aktív tag
Úgy néz ki a mai pumpából már nem lesz semmi, majd holnap.
-
aradebil2
senior tag
válasz tisztelturam #10610 üzenetére
Az pont 25-tel több mint amennyit most kapsz. Hány napja vetted? Hány száz Ada-t "buksz" így? Az mennyit fog majd érni? És mit buksz ha mégse akarod stakelni? Semmit. Egyébként ekkora összegnél meg már illene kiutalni wallettba és ott stakelni szerintem.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz Agyrák666 #10608 üzenetére
Képzeljétek el, hogy:
A kriptopiac túl van a nehezén a Kraken elemzése szerint.Most még egyelőre bi(r)ka piac van. Irány a vágóhíd.
Később életveszély lesz majd ilyen 50k felett belépni. Mindenki felett ott fog lebegni a májusi példa, azt meg saját bőrén senki nem szereti megtapasztalni.
[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
válasz tisztelturam #10601 üzenetére
Én már rég eltradeltem volna ETH-re vagy BTC-re azt az ADA-t. Nagyobb esély van rá hogy pluszba forduljon..
-
törölt tag
-
F_Balazs
aktív tag
válasz tisztelturam #10603 üzenetére
Amúgy volt esetleg ma valami negatívabb hír hogy pirosba fordult minden? Vagy úgy gondolja a sokaság, hogy azzal lesz meg az új ATH, hogy eladnak, venni meg majd vegyen a húsvétinyuszi?
-
aradebil2
senior tag
Stakeld be és gyere vissza fél év múlva...nem kell minden topicba ezen sírni néhány napos ciklicitással. Egyébként nincs pontos időpont, hallgasd meg Charles papa legújabb videóját, szeptemberben már kint lesz várhatóan. Azt meg hogy ki hogyan spekulál az árra azt a kristálygömböd fogja tudni megmondani.
-
F_Balazs
aktív tag
Ez a legrosszabb eshetőség: [link]
De ahogy elindul majd a top coinok kitörése, felhúzzák majd vele az Adát is. -
tisztelturam
aktív tag
ADA-ról tudni mikor vált élesbe a jelenleg is futó tesztüzem? Lesz-e valami hatása az árfolyamra? Ethereumot szépen megnyomta egy hasonló jelenség..ADA is elcsattoghatna igazán 2.5 $-ig..Anno mikor belevágtam 5-10$-ra vizionáltak a jósok ,de egyelőre ennek nyoma sincs (Sajnos magasan vettem így 1.46 euroval vagyok beragadva)
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN