- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Rendszergazda topic
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Proxmox VE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zerodot
aktív tag
Revolutos kriptózással két gond van: nagyon drága a váltás (2.5%) és náluk kell tárolnod a coint amit megveszel, nem lehet kiutalni saját walletbe. CB szintén drága és gyakran összeomlik. Etoro-val nincs tapasztalatom. Jelenleg a Binance az egyik legjobb opció, SEPA beutalással Revolutról.
Adózni csak eladás után kell. Amíg csak veszel és tartod, nincs semmi adókötelezettség. Amikor eladod, akkor ki kell számolni mennyi volt rajta nyereség, és az után kell adózni egyéb jövedelemként (a nyereség 87%-a után 15% szja +15.5% szocho). -
korcsi
veterán
Leírom én hogy csináltam (történt velem):
Forint - revolut - átvált euro - sepa utalás coinbase (sima, nem pro, ez így drága) a pro se olcsó .
Pénz vissza revolutra sepa utalás binance-ra.
Ha veszel egy kis BNB-t és abból fizeted akkor 0,075%-os jutalékért lehet trade-elni.referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
atenza
senior tag
Sziasztok,
befektetnék egy kis játszópénzt cryptoba, hosszú távra, havi max 1-2 vásárlással, coinbase-t használtok a legtöbben? Etoro is jó? Vagy esetleg revolut? Revoltutot azért preferálnám mert egyszerű, meg már van számlám és HUF-om ott.
Illetve adózni addig nem kell ameddig nem váltom HUF-ra ha esetleg nyereség lenne? Vagy minden évben az aktuális nyereséget át kell váltanom (még ha nem is nyúlok hozzá, tehát marad cryptoban) és az alapján bevallani?
[ Szerkesztve ]
-
ussseal
tag
válasz zerodot #8393 üzenetére
Igen, valószínűleg EUR beutalás lesz ebből, ha már amúgy is Revolutról utalnék.
Sajnos csak az ERC-20 chainen lévő USDT-t támogatja a Celsius, de még ezekkel a network feekel is szerintem jobban jönnék ki mint a 1000 USD --> 930 USDC, ahogy a Celsius váltana.
Köszi a tippet, még nem számoltam végig, de valami ilyesmi köztes váltós megoldáson gondolkoztam én is:
EUR (SEPA) -> Binance -> EUR/LTC -> LTC withdraw -> LTC/USDT swap a Celsius appban
Lehet ennek a megoldásnak bármi hátulütője?siemenss65: Köszi, ezt nem tudtam.
-
törölt tag
ADA ma ADAkozott.
-
zerodot
aktív tag
válasz ussseal #8392 üzenetére
Szerintem jobban jársz az euróval, legalábbis olcsó USD utalási lehetőséggel én még nem nagyon találkoztam, míg a SEPA általánosságban gyors és olcsó. Revoluton nagyon jó árfolyamon tudsz váltani, aztán ingyen és pár perc alatt beküldheted az eurót Binancere. Ott pedig van USDT/EUR páros, szóval tőzsdei árfolyamon válthatsz.
A nagyobb gond az USDT kiutalás, mert jelenleg nagyon drágák az ERC-20 utalások, Binance asszem 20$-t számláz. De pl. az Inlock már támogatja a BEP-20-at is, az olcsó, nem tudom Celsiusnál mi a helyzet ezzel? Ha csak ERC-20-at támogat, akkor még érdemes lehet körbenézni, és megkeresni azt a váltót, amelyiknél ez minél olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
ussseal
tag
Sziasztok!
Stablecoint vennék Celsiusra (USDT/USDC) USD-ből, de elég horror a deposit sarcuk Coinifyon keresztül, úgyhogy valami más utat keresnék, szerintetek mivel járok legjobban?
(Revoluton van az USD, amúgy gyanítom az lesz a vége, hogy nem úszom meg a váltást EURba...Amiket eddig néztem:
wire transfer (USD) -> Binance -> USDB/USDT váltás -> withdraw Celsius walletbe ( Probléma: Revoluton nem lehet utalni a számlájukra USD-t, nekem legalábbis úgy tűnik)wire transfer (USD) -> Coinbase pro (Probléma: Nem látok, csak EUR deposit lehetőséget)
Okex -> működik a USD transfer, de magasabbak az árfolyamaik (de még így is jobb mint a Celsiusos)
Bittrex -> itt nincs még egyedül fiókom, de ha jól értem itt működik a SWIFT utalás USD-ben egy közepesen macerás form kitöltése után és korrektnek tűnik a withdraw fee is náluk. Vagy valamit benéztem?
(szerk.: a revolutos SWIFT utalási díjakat is bekalkuláltam, de az 1-3% közötti deposit sarchoz képest az elég elenyésző tétel)[ Szerkesztve ]
-
zerodot
aktív tag
> Erc20 az ethereum lánc tokenje, nem? Akkor ha eth-et küldök miért kell tokenezeni?
Igazad van, az ether technikailag nem ERC-20 token, hanem az ethereum lánc tényleges coinja
Úgyhogy végülis ez hibásan van feltüntetve a binance deposit oldalán. De nem hiszem hogy bárki is komolyabban foglalkozna vele, hiszen a deposit address ugyanaz az ethereum address lesz az etherhez is és az ERC-20 tokenekhez is. (Sőt, a BEP20 address is ugyanaz lesz, mert a BSC lánc végülis az ethereum másolata...)
BEP2 és BEP20 láncokon persze nem tudsz valódi ethert küldözgetni, csak egy helyettesítő tokent.[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
Lenne egy kérdésem, ha valaki kompetens a témában, megköszönném ha kisegítene tudatlanságom megszüntetésében.
Előre is köszönöm!
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
szekra
addikt
Pundi X-et követi valaki? Január vége óta benne vagyok, elég szépet rakétázott, 30-án lesz token burn, és most fontolgatom, hogy vajon mi lesz a sorsa, elvileg még ennél is nagyobbat emelkedhet a hype miatt.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz #49155328 #8369 üzenetére
Térjünk rá vissza 5 év múlva...
Számomra BTC egyetlen ami bizonyított, ETH-ban is van nemkevés kockázat még mindig.(Főleg amik előtt jelenleg áll)
Nézz meg egy 5 évvel ezelőtti Coinmarketcap listát. Első 10 coin közül mennyi tart ma valahol is?! Pláne egy sokszázadik coin. Engem nem kell/ fog tudni meggyőzni.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
törölt tag
-
törölt tag
Binance launcpadon is jó projectek vannak.
Akinek van Bnb-je érdemes rápillantani. -
-
törölt tag
https://blog.crypto.com/cro-mainnet-launching-on-march-25th-2021-as-crypto-org-chain/
2021. március 25-én indul a CRO Mainnet, ami decentralizált lesz, azaz olcsó, gyors és 2 év fejlesztőmunkája van benne.
Meg érdemes beszállni, utána várhatóan kilő az árfolyam.
Az APY is 20% százalékra fog emelkedni.Defi wallet kell majd hozzá.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.defi.wallet+ Partnerek az Aston Martin F1 teamban.
https://www.sportspromedia.com/news/aston-martin-f1-deal-crypto-formula-one
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
Most telepítettem fel a nano s-re a xlm appot, és ki akarom küldeni a coinbase-ről a nanora. De azt írja, hogy addak meg valós stellar címet. Valós címet adtam meg.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
fireman123
őstag
át lehet küldeni ingyenesen (valahogy ),
pontosan nem tudom a menetét, 1,5-2 éve nem használom
megnéztem: a pro-n megnyitod azt a párt amelyen kereskedni akarsz, ott deposit, és az adott coint depositolod (lehet választani, hogy a coinbase-ről vagy egy tetszőleges addressről) ....asszem ennyi[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
A coinbasen van kryptom, de a coinbase pro-n nem látszik, pedig ugyanazzal a felhasználóval vagyok bent. Meg lehet azt csinálni, hogy látszodjon a coinok a pro-n is?
-
fireman123
őstag
válasz Darko_addict #8354 üzenetére
nem kell keresni, hanem beteszed az ajánlatot és ha másik oldalon is lesz annyiért ellenkező ajánlat akkor létrejön az üzlet, ......ha átnézel a pro coinbase-re [link] és ott kiválasztod pl. a btc/usd párt akkor látod a vevői és az eladói ajánlatokat is, a vevők-eladók között kötődik meg az üzlet automatikusan amikor "egymásra talál" a két oldal (vagy nem teszel be ordert, hanem piaci áron veszel vagy eladsz).....ebből a szempontból úgy működik mint bármely "normál" tőzsde
-
varmi2
nagyúr
válasz Darko_addict #8354 üzenetére
Mint az értékpapir tőzsde. Eladhatod azonnal, aktuális áron, vagy betehetsz ordert, egy magasabb áron, és ha oda ért, akkor eladja a tiedet.
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Régóta nyomon követem a Coinok alakulását. A koncepciója, pénzügyi vonatkozása, elfogadottsága, elfogadtatása érdekes számomra, de mechanikailag nem mélyültem bele.
Regisztráltam a Coinbase-re és elkezdtem nézegetni az opciókat. Van egy-kettő, ami közel hihetetlen eredményeket ért el rövid idő alatt (%-ban) és elgondolkodtam azon, hogy eladásnál vevőt kell keresni vagy az eladás automatikus, ergo a rendszer talán neki gazdát (instant) vagy egyenesen a rendszer veszi meg? Echte úgy működik, mint a értékpepírtőzsde, ahol minden másodpercben bármilyen áron mindennek van eladója és vevője (konzumer keretek között)?Köszi!
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
törölt tag
-
Alex123
senior tag
válasz zerodot #8349 üzenetére
Siker!
Összesen egy ezrest buktam az egészen de mindent vissza tudtam mozgatni a Binance-ra, töröltem is az extensiont gyorsan, így már nem kell az nékem...
(BNB-t vettem Binancen, majd átutaltam a BSC-re, majd onnan vissza ETH és BNB a Binancera)
A Ledgerrel még játszok de hát van idő, majd csak rájövök... -
zerodot
aktív tag
válasz Alex123 #8347 üzenetére
Odafelé a binancenek fizettél, valószínűleg ennyit:
Amúgy a BEP20/BSC utalások nem drágák, pár centnyi BNB-ből szerintem megúszod a visszautalást is. Én a helyedben megcsinálnám, már csak gyakorlásképpen is.
Azt nem igazán értem, milyen köröket akarsz még futni a direkt kiutalással... A BSC walletbe nem a standard módon utaltál ki, a Withdraw menün keresztül? Mert tudtommal minden kiutalás onnan megy, ugyanúgy. Hogy épp ilyen vagy olyan walletbe utalsz, az tökmindegy.
De nem ismerem ezt a BSC wallet extensiont, lehet hogy van valami specialitása, nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
Alex123
senior tag
válasz zerodot #8340 üzenetére
Hát pont ez az, nem találtam rá módot sehol, ahol meg olvastam, ott ezt ajánlották...
Igen, köszönöm, közben én is megtaláltam, hogy a gas-hoz át kell utalni BNB-t...
Akkor ez a pár ezres bukó, mert ennyit nem kínlódok vele, a BNB átutalásnak is van limitje, vissza megint levonnak, ezt elkönyvelem akkor bukónak... (nem sok, 8-10e).Azt viszont "érdekesnek" találom, hogy odafelé minden zokszó (gas, fee, stb.) nélkül átment a crypto, vissza már nem...
Köszi az infót, a direkt Binanceról való áthelyezéssel meg még futok pár kört...
-
törölt tag
válasz HoppMaster #8343 üzenetére
Akkor mi a legegyszerűbb platform ?
-
törölt tag
üdv
gala coint lehet venni revolut appban? vagy hogy a legegyszerűbb?
nagyon nagyon kívülálló vagyok
-
törölt tag
Hihetetlen, hogy csak azok a coinok mennek amik nincsenek a walletomban, ha meg veszek akkor lefelé megy.
-
zerodot
aktív tag
válasz Alex123 #8339 üzenetére
BSC walletbe szerintem BNB-t kell előbb utalnod (BEP-20), hogy legyen miből fizetni a gas fee-t, úgy tudod majd onnan kiutalni a tokenjeidet.
Ha binancen vettél bármit is, azt onnan egyenesen ki tudod utalni Ledgerre vagy akárhova. Ehhez fölösleges még egy harmadik walletet közbeiktatni.
[ Szerkesztve ]
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
A Binance-n vettem cryptot, de sikerült elb*nom és telepítettem egy kiegészítőt, a Binance smart chain wallet extensiont, amire nagy okosan sikerült áttennem az ETH-t és onnan már sehova sem tudom mozgatni, se Ledgerre, se vissza...
Kérdésem: ha Binance-n vásárolok, akkor a Binance smart chain wallet helyet mit javasoltok, hogy "egyszerűbben" menjen az ide-oda mozgatás, Ledger, stb...?
-
sleve
tag
Van egy kis mozgás kraken persze lehal.
A tudás hatalom, a tudatlanság áldás.
-
Eagle16
addikt
válasz zerodot #8335 üzenetére
Egyszer eladtam sajnos, de többet se fogom, annyira túl van bonyolítva ez az egész. Tehát a nyereségből kell adózni 26,535%-ot? Ez így nekem kb. 5 ezer forint alá jönne ki...(nem volt jó trade nah... ) Nem tudom mennyire zaklatnának ilyen összegért, ha esetleg elfelejteném megfizetni. Az eladás utáni díjat meg akkor nem lehet levonni?
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
zerodot
aktív tag
válasz Eagle16 #8332 üzenetére
Amikor bármilyen módon fiatra váltod, akkor kell. Eladod egy váltón, kriptóval tölthető kártyával vagy akár egyenesen kriptóval fizetsz valahol - ez mind profit realizálásnak számít, szóval be kell számolni. Az hogy kiutalod-e magadnak számlára vagy hagyod a tőzsdén pl. EUR-ban, az lényegében mindegy.
-
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Adózni csak akkor kell, ha kiutalom magamnak számlára ugye?
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Krethx
aktív tag
válasz jézusom #8326 üzenetére
Érdekes mivel én simán beutalok a Revolut-ról. Az address verification-nál pedig Revolut-os számla kivonatot küldtem be. És szó nélkül elfogadták.
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
korcsi
veterán
válasz fireman123 #8322 üzenetére
Utóbbi, de nem egy családbarát dolog :) 150 dollárról van szó, szóval nem a megélhetés függ ettől, inkább játék, hátha megtetszik. És esetleg valami haszna is lehet idővel.
-
korcsi
veterán
Na, vajon most meddig emelkedünk? Tegnap 48500-nál kiszálltam , rosszul ítéltem meg a tetőzését a dolognak, a héten olyan negatív volt a helyzet, nem gondoltam ilyen meglódulásra.
-
Tamás9x
őstag
Gyors azonositással tudtok ajánlani valami jó váltó oldalt? Kraken Poloniex peddingel.. már hetek óra és semmi számlára kellene Eurót kiutalni.
Biztos volt már említve, csak nem olvastam teljesen vissza.
[ Szerkesztve ]
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Krethx
aktív tag
Ha aktiválod a fizikait a virtuális megszűnik.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
RBJ
addikt
Binance n a fizikai kártya aktiválása után nincs virtuális kártya? GOndolok itt biztonságra.
Most nem fog tetszeni pár embernek. Fentebb olvasva úgy látom megy a fillér basz...s sok mindennel.
Ehhez azt tudom mondani nekem eddig csak a simplex el sikerült pénzt tenni a bibance ami nem keveset von le mégse hüppögök. Sorry de nem bírtam megállni.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
illes0102
aktív tag
Sziasztok!
Van aki UK-ban tradel? Szeretnék elkezdeni befektetni kriptóba, de az adózás kicsit ködös.. ha jól olvastam 12.300 GPB haszon adómentes évente, és az felett kell csak "capital gains tax"-ot fizetni? tehát 12.300 alatt semmi tennivalóm nem lenne? Köszönöm előre is. -
daninet
veterán
válasz zerodot #8313 üzenetére
Leírom hogy állok az egészhez, mert ez nyilván személyenként eltér. Offba rakom mert ez inkább mesedélután. A TL;DR verzió hogy bánnám, de nem fájna ha mondjuk ellopnák a crypto pénzem, ezért merek kockáztatni, egyelőre bejött.
Nem vagyok közgázos, de vannak ezek a risk assesment-ek amikkel az egyes piacokat értékelik, most már egy sima állampapírhoz kis ki kell tölteni. Mondjuk ingatlant venni ugye alacsony rizikó, tőzsde közepes, crypto tőzsde extrém
Szerintem erre az egész piacra igaz az, hogy annyit tegyél bele amennyit hajlandó vagy elveszteni.
9k dollárnál fizettem bele bitcoinba, akkor teljesen amatőr fejjel meghúztam a vonalat egy havi fizetésemnél. Akkor nagyon örültem, nem fizettem ki 20ezernél, depressziós voltam mikor beszakadt. Szóval végig mentem a kezdők összes stádiumán
Bejött a tartogatós dolog amiről rengeteg mém ment, ráadásul egy kamatozós online tárcában tartottam idő közben amiről már beszéltünk (nexo). Szóval szépen felhízott.
Pénz még megvan, és ugye mindegy, hogy mekkora számot ír most mellette, nekem a teljes bekerülés a 2 évvel ezelőtti 1 havi fizetésem ami most a havi költségvetésemet nézem nem hiányzik sehol még úgy sem hogy azóta gyerek, lakáshitel meg minden.
Szerettem volna kicsit valahogy kivenni belőle, munkám/gyerek mellett nincs időm a görbéket nézegetni. Itt jött ugye az ötlet, hogy keresek egy bot-ot ami hoz havi pár százalékot. Rengeteget olvasgattam és ugye ez egy nagyon bűzös biznisz, egyik cég rosszabbul néz ki mint a másik, be kell raknod a pénzed mindenféle walletekbe ismeretlen cégeknek.
Megtaláltam a fent említett mudrexet, szimpatikus volt, hogy API-n keresztül működik nem saját wallettal. Kis csapat fejleszti, egy ember csinálja a back-end részt és 3-4 ember a botokat.
Beváltottam az összes btc-t USDT-be és betoltam binance-ra. Azóta pedig csak a csorgadozó hozamokkal szépen visszahozta azt amit annó 2 éve betettem.
Szóval nullán vagyok, ez a dolog megy tovább, és most havi egy nagybevásárlásnál lehúzhatom a binance kártyát amin kvázi megjelenik a pénz munka nélkül.
Én ezzel nagyon boldog vagyok így
Már eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha beraknék annyit, hogy hozzon egy magyar fizetéssel megegyező mennyiséget havonta. De ezt asszonyon is végig kéne futtatniMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
zerodot
aktív tag
válasz daninet #8311 üzenetére
Én csak arra a mondatodra reagáltam, miszerint a trade-only API-n keresztül nem lehet lenyúlni a pénzed. Mert ez így nem igaz. Írtam is, hogy nem a mudrexre értem.
Amúgy nem ismerem a céget, de ha elég nyereségesek alapból, akkor nyilván nem akarnak ők se illegálisba átmenni. De nem is ez a legnagyobb veszély, hanem ha pl. feltörik őket vagy valamilyen adatszivárgás történik, és az API kulcsok illetéktelenek kezébe kerülnek, akkor onnantól kezdve nem nagyon véd meg semmi, ha nem lépsz azonnal.
Szerintem egyáltalán nem csak a két véglet létezik biztonság terén. Ha kereskedni akarsz, akkor nyilván bent kell tartanod az arra szánt pénzedet a tőzsdén, ezt nem nagyon tudod megkerülni. De egyáltalán nem mindegy, hogy hol. Nem tudom mit értesz alatta, hogy nem transzparens a binance és bitfinex. De ezek a legnagyobb és legismertebb tőzsdék közé tartoznak, igen minimális az esélye annak, hogy ők nyúlnák le a pénzedet. Itt is inkább a külső támadó a veszély. Viszont minél nagyobb a cég és több pénze van, annál többett költhet biztonságra is. Egy kisebb cégnek erre kevesebb a kapacitása, emiatt náluk tárolni pénzt vagy kulcsokat szerintem kevésbé biztonságos. Amúgy az említett két tőzsdét is feltörték már és loptak el tőlük coinokat, viszont az ügyfeleket mind a kettő kártalanította.
-
Krethx
aktív tag
válasz daninet #8303 üzenetére
#8307 daninet
Köszi hogy ezt megosztottad. (Hasznos is.) De én inkább maradok a saját tippelgetésemnél. Mert a botok is csak tippelgetnek. És én nem szeretném a Binance fiókomat API-n keresztül sem összekötni. De ez az én véleményem. Azt viszont elismerem hogy hasznot is hoz neked.Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
daninet
veterán
válasz zerodot #8310 üzenetére
Van benne igazság, viszont szerintem ez még mindig az egyik legjobb módja odaadni valakinek a pénzed. Ők egyrészt egy pénzgyáron ülnek amit szerintem hülyék lennének pár bitcoinért beszántani, másrészt pedig minden váltásról kapok a telefonomra notification-t és pontosan tudom milyen coinokba fektetek (btc,eth,bnb,trx).
Ez az egész játék kétféleképpen játszható: Van a nagyon paranoid, amikor a talpadra tetováltatod a privát kulcsod mint kicsit korábban itt ötleteltek páran De az akkor csak hodl. Vagy ha kereskedni akarsz valahova be kell raknod a pénzed, nem bírod széfben tartani. Eleve binance, bitfinex stb. nem egy nagyon transzparens cég, de ahogy látom azért ezt a rizikót sokan elfogadják.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
zerodot
aktív tag
válasz daninet #8309 üzenetére
Úgy, hogy a "rossz váltások" másik oldalán is ő áll a saját accountjával.
Kell hozzá egy shitcoin, amin kevés a likviditás és nagy a spread és alig van rajta forgalom. Nálad előbb mindent átvált BTC-be. Aztán bele market buyol a shitcoinba, ezzel jó esetben (mármint neki jó) még a spreadet is tágítja. A saját accjén berakja alulra a buy ordert, a bidek tetejére. Te acceden market sell. Majd ő accjén sell orderek fentre, épp az askok alá. Nálad market buy... Vagyis nálad drágán veszi a shitcoint, és olcsón adja, magánál pedig pont fordítva. És ezt folytatja körbe-körbe, míg el nem fogy a pénzed nagy része. -
daninet
veterán
válasz zerodot #8308 üzenetére
Érdekel ezt hogyan tehetik meg szerinted. Mert úgy látom a legrosszabb amit tehet az az, hogy elfogyasztja a pénzem rossz váltásokkal. Csak a saját walletjeim között tudja mozgatni a pénzt
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
zerodot
aktív tag
válasz daninet #8307 üzenetére
> API-ban kikapcsolod a withrawal-t, senki nem tudja lenyúlni a pénzed.
Ez nincs így teljes mértékben. Csak trade engedéllyel is ki lehet szedni a pénzt az accountodról. Szóval csak óvatosan.(A Mudrex ettől még lehet megbízható, nem őrájuk értem, hanem általánosságban.)
-
daninet
veterán
Mudrex-et használom. pénzed binance-n van a saját fiókodban, API-n kapcsolódik. API-ban kikapcsolod a withrawal-t, senki nem tudja lenyúlni a pénzed. Nem kell semmiféle kétes oldalra beutalni. Havi 10usd vagy 1% a használati díja a legtöbb botnak. Nekem majdnem minden crypto pénzem itt van befektetve. Amit havonta hoz, azt kipakolom binance kártyára.
Érdemes 3-4 botba szétszedni a befektetést mert nyilván némelyiknél néha becsúszik negatív hónap, de olyankor a másik kettő plusszos.
Illetve a 10usd havidíj és az átlagos havi hozam kiadja mennyi pénzt kell belerakni, hogy ne fogyjon a pénzed. 150usd alatt nincs értelme egyikbe se rakni (azt hiszem nem is tudsz).
Ha érdekel referral link küldök privátban, kapsz 25dollárt amit havidíjakra költhetsz. Én csak nagyon keveset kapok belőle vissza, szóval nincs érdekem benne, hogy reklámozzam. Nekem működik, mindenki eldöntheti akarja-e használni. Nyilván ilyen automata dolgokba mindig kicsit rizikós fektetni.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Krethx
aktív tag
#8300 Elírtam: 1.36xxxx-ról 1.15xxx-re is.
"Buffett mondta, hogy a visszapillantóban mindig tisztább a kép."
Ezt még nem hallottam de tetszik.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nekem is viszketett az ujjam az eladás gombon szombaton, de nem adtam el végül. Hát el kellett volna aztán meg tegnap visszavenni. Ez van, utólag mindig minden kitisztul. Ha jól emlékszem akkor Buffett mondta, hogy a visszapillantóban mindig tisztább a kép.
If it is not broken then don't fix it!
-
daninet
veterán
erre vannak kereskedő botok amik maguktól megcsinálják ezeket a váltásokat viszonylag nagy sikerrel. Mondjuk havi 15 váltásból 9 pozitív így a mérleg összességében havi szinten pozitív.
-
Krethx
aktív tag
Amúgy még most is lehetne játszani vele. (Már nem kockázatok. Volt olyan is hogy buktam.) Tegnap este felment 1.32xxx-re. Ma reggel pedig visszaesett 1.2xxxx-re.
Tegnap elött pedig 1.13xxxx-ról 1.15xxx-re is. De nem ajánlom senkinek ezt a játékot.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN