- Synology NAS
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
válasz fireman123 #20771 üzenetére
Köszi. Nekem a konzultáció szoba a vége.
-
KMT
addikt
válasz fireman123 #20764 üzenetére
Köszi. A konzultáció csatornáig jutottam. Gondolom, a többi részt csak az látja, aki "vásárolt" tőlük.
-
Ryder1
senior tag
válasz fireman123 #20766 üzenetére
Ebben teljes mértékben egyetértünk.
-
tomazin
veterán
válasz fireman123 #20757 üzenetére
Minden nav allasfoglalas ilyen. Csinald igy, de aztan ha ellenorzunk es ugy all a sapka akkor is megbuntethetunk.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz fireman123 #20759 üzenetére
Tudsz küldeni meghívó linket? Köszi.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
KMT
addikt
válasz fireman123 #20759 üzenetére
Ez korlátozott csoportnak tűnik.
-
KMT
addikt
válasz fireman123 #20751 üzenetére
Ez az 1000 euros macera mire vonatkozik pontosan? Gondolom kripto váltásra nem, de két tárca közötti küldésre igen? Ha utóbbi, akkor hogyan akarják beazonosítani mondjuk egy hadver tárca tulaját?
Vagy netán a kriptovilágból származó kiutalásokra vonatkozik?
-
Ryder1
senior tag
válasz fireman123 #20751 üzenetére
Engem mondjuk továbbra sem győzött meg. Példát szerintem még egyszer sem írt erre, hogy valakinek a Krakent elfogadták, vagy éppen más cex-et nem.
-
GuMipOkE
senior tag
válasz fireman123 #20502 üzenetére
Az elsősorban azért volt/van, mert Grayscale-nak komoly ETH készlete volt, amit ETF-é alakítottak. Mivel azt nem lehetett korábban csak úgy eladni, ezért az ETF indulása óta áramlik kifelé belőle a sok coin. De a többi ETH ETF már most több ETH-t vett, mint amit a piacra öntött a Grayscale. [link]
Ha jól tudom, Grayscale-nak kb 500k SOL-ja van (~$110m). Így ha ETF lesz belőle, akkor az nem sok vizet fog zavarni. -
nort_on
senior tag
válasz fireman123 #20502 üzenetére
Nem segített??? Olyan ETH run lesz itt, hogy sokan meglepődnek majd. Még el sem kezdődött az igazi kriptó buli.
Most vegyetek kojint, amíg olcsó!
ETF a csillagkapu, két kattintással végtelen pénz tud belemenni a hagyományos tőzsdéről. Gondolom véletlen, hogy úgy nyomták az ETH ETF-et mintha az életük függne tőle.
Szokásos lesz, BTC run > ALT (ETH) run. Csak most már Józsi néni és Marika bácsi is hozzáfér az USA-ban is. Csodálatos érzés lesz eladni nekik a 16k-n vett BTC-t meg $600-on vett ETH-t. Buy high, sell low.
Milyen érdekes, hogy Buffett is kriptózik, ki gondolta volna.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz fireman123 #20381 üzenetére
Igen, az msci worldben szívesen benne hagyom a pénzem 20 évre és tudom hogy hozni fog éves átlagban 8%-ot. Eth vagy 0-ba megy, vagy nem, de nem fest jól. Btc pont elég kriptóból nekem.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
lockdown90
senior tag
-
Frozen
addikt
válasz fireman123 #20180 üzenetére
Hat igen ez a savozos vasarlasnak a hatranya, en ezertszoktam akkor venni mikor nagyon medvevan es minden telibe beszakad ,mertakkor kb bagoert lehet venni mindent is meghanek is a legajat fogja meg az emberazert boven 30eeuro alattlehetetpl btc venni... desokmasis sokaig pangasban volt az alacsony arsavban.
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
törölt tag
válasz fireman123 #20056 üzenetére
Szia, köszi a megerősítést, időközben én is ugyanerre a következtetésre jutottam, a Nexo és Coinbase kártyák tűnnek jónak. Már csak azt lenne jó tudni, hogy ingyenes-e a pénzfelvétel velük ATM-ből vagy, hogy hogyan lehet a legkisebb ráfizetéssel ezt megúszni. Ha valakinek van tapasztalata ATM-es pénzfelvétel (esetleg vásárlás) terén ezekkel a kártyákkal, megoszthatná.
-
kwzatz
addikt
válasz fireman123 #19620 üzenetére
A BTC így a felezés előtt néhány nappal csak kicsit több, mint 4x-nél jár az aljától az ETH is csak 4x környékén, a Solana 20x-nél, a legtöbb alt pedig csak 5-10-50x-nél, ráadásul a mémcoinok némelyike is csak 100-200x-nél.
Szóval érdemes várni, még legalább 2-3-5-10x-et a coinoktól függően, és kellenek a CNBC, CNN, Portfólió cikkek is arról, hogy megnyugtassanak és teljesen biztossá tegyék, hogy na most aztán tényleg érdemes már venni, így az azt követő 1-2 héten belül bekövetkező 40-50%-os down és totális alt vérfürdő előtt.
Türelem."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
8nemesis8
veterán
válasz fireman123 #19202 üzenetére
Köszönöm a segítő válaszokat!
Ez a SEPA jól gondolom, hogy EUR alapon kellene a magyar számlán lennie?
Tudom, hogy elkéstem, 40-nél akartam beszállni, de közben megszületett a kislányom és a pénz is nehezebben hozzáférhető volt, most minden adott lenne, én bízok némi korrekcióban még a felezés előtt, persze lehet tévedek! -
8nemesis8
veterán
válasz fireman123 #19197 üzenetére
Köszönöm!
Akkor ha befektetni kívánok egy jó beszállási ponton, akkor megveszem Binance-on és utána kell hardver walletre "kiküldeni"? Azt hittem már eleve akkor ott kell vásárolni, mert az külön van.
-
sakto
őstag
válasz fireman123 #19184 üzenetére
Köszi ránézek!
-
mepet
addikt
válasz fireman123 #19018 üzenetére
Ne vedd magadra a videos csokat "szolitottam meg"
Mindekozben megneztem megegyszer figyelmesebben a videot. Kb. minden mondataba bele tudnek kotni. No de lepjunk tul rajta es jussunk el a kommentekig, ugyanis ott hangosan felnyeritettem a rohogestol, a kollegak csak ugy lestek. Minden masodik komment temeti a bitcoint. Nem tanulnak. Sosem tanulnak.
A bitcoin temetesehez a jol bevalt himnuszokat ajanlom:
Not this time 1.
Not this time 2.
Not this time 3. -
mepet
addikt
válasz fireman123 #19014 üzenetére
Maganvelemenyem a videohoz: "elmaradt a vart nagy rally". Hat abszolut nem ertesz hozza, ha erre vartal. Hetek-honapok ota errol beszel mindenki, hogy most tuti elfogadjak. Tehat hetek-honapokkal ezelott be lett arazva a hir. Eleve "sell the news"...
"A bitcoin majd egyutt mozog a tobbi termekkel": 2020 ota egyutt mozognak. Azota van szabalyozott piacon bitcoin derivatum. Ez nem feltetlenul jo. Amde a mass adaptation az pedig jo dolog. Ez a jelenseg pedig kez a kezben jar a mass adaptationnal. Pl: ha mindenkinek van Apple reszvenye es bitcoinja, es kitor valami valsag, akkor nyilvan mindkettot eladja a nep, hogy kajat vegyen, igy termeszetes, hogy egyutt mozog az aruk. Es ha innen nezzuk, ez nem is baj.A videohoz es a fentebbi cikkhez egyutt: az valahogy kimaradt, hogy eddig is minden amerikai maganbefekteto es hedge fund tudott vasarolni bitcoin derivatumot, hiszen europai eddig is volt tobb is, elerheto barmelyik brokernel. Kizarolag az olyan intezmenyi befektetok nem tudtak eddig venni, akiknek torvenyi eloiras, hogy csak amcsi cuccot vehet: pl. nyugdijalap, onkormanyzat, stb... Az, hogy a valosagban ok mikor es mennyi bitcoint szeretnenek vasarolni, azt vagy senki nem tudja, vagy aki tudna a valaszt, az meg nem kapta meg ezt a kerdest...
Szerintem ez az egesz ETF felhajtas az amerikai media tulsulya miatt tunik olyan nagy dolognak innen nezve, egyebkent meg sokkal jelentektelenebb kerdes, mint pl. hogy mi a helyzet a legnagyobb valtokkal (binance), vagy, hogy Kinaban most eppen szabad-e banyaszni vagy nem.
-
3800+
őstag
válasz fireman123 #18923 üzenetére
Ez így pontos!
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
fogselyem
senior tag
válasz fireman123 #18884 üzenetére
Nekem se sikerult.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
3800+
őstag
válasz fireman123 #18747 üzenetére
Miért rezeg a léc?
-
nort_on
senior tag
válasz fireman123 #18555 üzenetére
Úgy, hogy a kriptó csak egy icipici szeletkéje a pénzügyeknek/befektetéseknek.
-
kenwood
veterán
válasz fireman123 #18550 üzenetére
Szerinted van olyan aki erti,h mit csinal ?
Erdekes lenne egy szavazas itt egy olyan kerdessel, hogy :
"Mindent osszevetve, a teljes kriptos tenykedesed, az aktualis arfolyamon nezve plusszos,vagy minuszos?"
Meglepne,ha mindenki oszinten kitoltene,es 10% felett lenne a + aranya[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
proof88
addikt
válasz fireman123 #18547 üzenetére
deákért, azaz 20 rongyért
-
kwzatz
addikt
válasz fireman123 #18383 üzenetére
A "rossznyelvek" és Tether kapcsán javasolnám ezt a friss cikket, nemrég olvastam, valahol vicces:
More Outdated Allegations from the WSJEz az 1 év leforgása alatt 84, többségében negatív cikk a Tetherrel kapcsolatban és 28 pozitív hangvételű cikk az FTX-szel kapcsolatban azért beszédes valahol. Nem vicces, hogy valamilyen furcsa véletlenek miatt mindig a katasztrófa felé van terelgetve a nép?
Ez is tetszett a végén:
"Would the Wall Street Journal coverage look different if Tether was an exciting startup out of Silicon Valley funded by their Wall Street buddies ?"Nem akarom azt mondani, hogy a Tetherrel nem lehet gond, felelőtlenség lenne már ezt bármivel kapcsolatban kijelenteni, csak érdekesnek találom, hogy ez a rommáfudolt Tether bizonyul már évek óta a legstabilabb, legmegbízhatóbb stable-nek.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kwzatz
addikt
válasz fireman123 #18231 üzenetére
Ha én "nagy játékos" lennék, akkor előtte csinálnék egy kis volatilitást egy szép bear market rally-val, aztán a feloldást megelőző 1-2 hétben elkezdeném crashelni a piacot (ezt az oldalazást, amit eddig láttunk, nehezebb összeomlasztani), hogy az a felszabadult ETH gyönyörű panic sellként realizálódjon a piacon, szépen lassan kirajzolva a bottomot, ahol gombokért felvásárolhatom. Kiderül. 1500$ -> 400$. (not financial advice )
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
fireman123
őstag
válasz fireman123 #18191 üzenetére
Volt egy kis FUD és tőke kivonás, de úgy tűnik megállt/lelassult [link] [link] [link] , de résen kell lenni, egyesek szerint a busd háttere is eléggé labilisnak tűnik [link] , hasonlóan az usdt-hez, talán még az usdc tűnik a legkevésbé rizikósnak (persze bármi megtörténhet).
[ Szerkesztve ]
-
spkkill
tag
válasz fireman123 #18185 üzenetére
Ez az én véleményem, nem akarok meggyőzni senkit. Meglátásom szerint semmit nem tudnak az egészről az emberek, csak továbblapozták. A tagokra meg csak legyintettek, hogy ilyen partneségeket rengeteg projekt fel tud mutatni. Idén indult be az egész, az első DEX. Mikor megvettem az első tokeneket nem volt olyan oldal sem még ahol a chartot meg tudtam volna nézni, csak a walletben láttam az aktuális értékét.
Az ethert mondjuk tuti tolni fogják, mert a merge után végre nagy részét megszerezték a nagy cégek. -
spkkill
tag
válasz fireman123 #18120 üzenetére
Nem lesz itt semminek vége. Élvezik ezt a medvepiacot a nagy szereplők. Van idejük betárazni, fejleszteni. Rengeteg cég dollár 100 milliókat öl a web3-ba és nem véletlenül. Szerintem a halvingot célozzák meg ők is a megfelelő piaci hangulathoz. Durva dolgokat fogunk látni szerintem, bár nem biztos, hogy mindenki ízlésének meg fog felelni. Ha az intézményi dolgokat nézzük ők sokkal jobban hajlanak a DLT felé. Gyorsabb, olcsóbb és alacsony energia igényű.
-
xy.zsolt
őstag
válasz fireman123 #18120 üzenetére
óóóh dehogy csak máshol lesz a játszótér....a crypto marad. szerintem
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
törölt tag
-
xy.zsolt
őstag
válasz fireman123 #17972 üzenetére
Szerintem rengetegen váltak kereskedésfüggővé. Már el sem tudják képzelni kriptós spekuláció nélkül az életet. Olyan ez mint a szerencsejáték függőség...betegség.
Bocs, nem válasznak szántam.
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
őstag
válasz fireman123 #17900 üzenetére
egyrészt nem lehet az egész "cryptot" összemosni, másrészt engem még senki sem akart bitcoin vagy monero vagy eth vásárlásba "beszervezni", ami ugye kritériuma lenne a piramisjátéknak
inkább mondd azt hogy nagyon volatilis a crypto, és nagyon sok a scam projekt, akkor így igazad leszcryptot minden termékemért elfogadom
-
félisten
válasz fireman123 #17900 üzenetére
Ha a cryptobol kivesszük a get rich quickly vonzerejét, akkor nem sok minden fog maradni sajnos.
Biztos vagyok benne, hogy itt a fórumon sincs két embernél több, aki másra is használja, mint gazdagodásra. Most meg pár tízmilliárd dollár eltűnése után lesz elég nagy pánik meg frusztráció.
while (!sleep) sheep++;
-
Árpi001
senior tag
válasz fireman123 #17681 üzenetére
Igazad volt.
Csak már olyan rég csináltam hogy totál el felejtettem.
Köszi.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
válasz fireman123 #17681 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy azert számlaszamot adatott, meg lehet adni,
Tomazin, köszi.
Nem találtam meg.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Krethx
aktív tag
válasz fireman123 #17313 üzenetére
Igen igazad van. Nem olvastam el figyelmesen amit írtál.
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Krethx
aktív tag
válasz fireman123 #17311 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
nort_on
senior tag
válasz fireman123 #15798 üzenetére
-
Frozen
addikt
válasz fireman123 #15688 üzenetére
Szerintem nem fognak vele tudni mit csinálni ,hiszen maga a hardwer kulcs nem tartozik senkihez mivel bárki vehet. Ezt nem jegyzik fel hogy annak a készüléknek milyen címe van ergo te sem tudod amíg be nem üzemeled stb..
Na most ha valakinek ilyen tárcában van a vagyona azt hogy akarják elvenni vagy zárolni?
Oké hogy lehet rajtuk váltani és azt korlátozni ,de mivan akkor ha ezek a váltok pl nem is az euban vannak?Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz fireman123 #15688 üzenetére
Ahogy látom nem nagyon hatotta meg a piacot...
-
_ocsisajt
őstag
válasz fireman123 #15345 üzenetére
Köszönöm!
Feconak: Cimbora küldte messengeren, csak átfutottam, gondoltam itt rákérdezek.
Szerk: kiwi leszek, hogy reagál hosszútávon a piac erre.
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
MODERÁTOR
válasz fireman123 #15194 üzenetére
Amit amúgy magamon is észrevettem az a Dunning–Kruger-hatás persze ahogy beleástam magam egyre jobban rájöttem, hogy milyen kva hülye vagyok még a témához. De ahhoz pont elég, hogy pénz legyen belőle.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
momcrew
tag
-
atee_13
őstag
válasz fireman123 #14796 üzenetére
Egy időben ez Muskos verzióban volt. Küldj btc és nem tudom ény hányszorosát küldi vissza. Azt hiszem twitteren hódított
-
3800+
őstag
válasz fireman123 #14620 üzenetére
Alakul az meg szerintem. Ez egy jo loket lehet az egesz piacnak marciusig.
-
Kobe
veterán
válasz fireman123 #14541 üzenetére
Nekem tovabbra is felhozza mint opciot a befizeteseknel, fix 1 EUR os dijjal
-
őstag
válasz fireman123 #14541 üzenetére
mindig a legnagyobbra lőnek először a szabályozók, így van ez sok iparágban, azért nem talál magának sok országban új banki kapcsolatot a binance
[ Szerkesztve ]
cryptot minden termékemért elfogadom
-
kenwood
veterán
válasz fireman123 #14463 üzenetére
"érdemes utána olvasni, a részvény és deviza tőzsdéken 100 éve alkalmazzák, ."
Azt is tegyuk hozza,hany ezer milliard dollart buktak el az emberek a tozsdeken az elmult 100 evben,ezeket ismerve,alkalmazva
Nezed a chartot,mar konyvet irtal egyetlen ceg chartjarol,aztan kiderul,hogy a CEO megdugta az asszitenset,es borul minden[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
B-L-A-C-K
titán
válasz fireman123 #14456 üzenetére
Igen ezt tudom, teljesen arányosan esik vele. Most úgy tervezek ha 30-ig lemegy a BTC visszaveszem, ha utána 20-ig lemegy akkor is jobban jártam mint benne hagyom. De persze az is lehet innen felmegy 40-45ig és beszívom, bár erre most nem sok esélyt látok hogy hétvégét nagyon benne...
(#14457) FattyDove:
Én mint laikus most arra alapozok hogy 30 ezerig várnak, és utána fektetnek be sokan. De ez kb olyan hogy a ruletten kigondolom piros lesz...
[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
válasz fireman123 #14456 üzenetére
"akkor 20e-ig nincs nagyon semmi támasz"
Ezeket a jóslatokat amúgy a nyuszi mellől húzzátok elő a kalapból, vagy megálmodjátok?
-
kenwood
veterán
válasz fireman123 #14117 üzenetére
Tehat nem lehet olcso arammal banyaszni a bitcoint ---> fel fog menni az ara
-
aradebil2
senior tag
válasz fireman123 #14117 üzenetére
Na magamtól nem sikerült összeraknom ezt a sztorit...komoly
-
kenwood
veterán
válasz fireman123 #13495 üzenetére
Volt mar egy ilyen par honapja.
Akkor 1700ig esett 4.5k-rol az eth.
Viszont az is lehet,hogy ez meg mindig a medve,es a kovetkezo bikanal mar 20-30-50k lesz az eth,millio felett a btc.
Senki nem tudja,mindenki tippelget.En azt tippelem, hogy nagy osszeomlas varhato,es nem csak a kripto piacon,hanem mindenhol.
Egy Ferrari 288 GTO 10 eve alig 1 millio dollart ert,most kozel negyet.
Ez ugyanugy abszurd,mint azt, hogy a C64 szintu jatekok (Axie infinity) lassan annyit ernek, mint az egesz Blizzard-Activision
Az osszeomlas szinte biztos, a kerdes inkabb az,hogy 1 honap,egy ev,vagy tobb lesz.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
goldb
tag
válasz fireman123 #12874 üzenetére
Lehet a világ most már nem ereszti a cryptot (oly mértékben), mint anno történt ez.
Pl. John Carmack nyilatkozata a Qubit fordításában (egy 2 nappal ezelőtti cikkből kiragadva):
"...Libertáriusként vonzódom a kriptovalutákhoz, mint megállíthatatlan globális pénzegységhez, de tisztában vagyok vele, hogy ezt a csalások és visszaélések mocsara övezi. Fogalmam sincs, mi lesz belőle. 18 hónap múlva kiderül, hogy a központosított vagy a decentralizált rendszerekre volt-e érdemes fogadni." -
llacee
őstag
válasz fireman123 #12869 üzenetére
Teljesen igaz, amit írsz, viszont egy észrevételem lenne.
Az elmúlt évekhez képest szerintem valmivel másabbak leszenek a bika és medve piacok, mert az idei hájp után az is kriptózik, aki a villaszámlát sem tudta eddig befizetni online.
Szóval szerintem a hullámok intenzitása talán másabb lesz a továbbiakban.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz fireman123 #12869 üzenetére
2019-20-ban siman voltak ilyen 1 honap alatti duplazasok,felezesek az ethereumban.
Szerintem a bika es a medve kozott a marketcap a differencia.
Az,hogy 3k rol megy fel 4800-ra,vagy 300-rol 480-ra, semmiben nem kulonbozik.
Kiveve ha 10k-n vasaroltal be[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz fireman123 #12866 üzenetére
When Lambo ???
-
pn4hvq
senior tag
válasz fireman123 #12866 üzenetére
"mindig kolbászból lesz a kerítés"
Kutyakolbászból -
Wn2tl
aktív tag
válasz fireman123 #10872 üzenetére
Szerintem a legjobb hack még mindig az, amit a market makers, wallstreetbets stb. pump csapatok szerveznek, hogy a kinéznek egy kis coint megpumpálják 20-30%-al néhány óra/nap alatt és lelécelnek a nyerővel.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz fireman123 #10801 üzenetére
A baj forrása itt van. Totál nem vagyok napképű. Mire fel lennék az? A szaros párezer euromra? Viccnek is rossz lenne ha ezzel kéne nagyképűsködnöm. De más miatt se tenném ugyanis nincs mire.
Persze hogy nem vagyunk egyformák ezért is írom azokat amiket. veszteség csak akkor érheti az embert ha eladja akkor amikor alacsonyabban van az árfolyam. Én ezt nem teszem ,ha kell éveket várok hogy jó legyen ,de veszteséget nem igen szoktam generálni. Jó ilyen doge miatti 70 euro az semmi a nagyobb cél érdekében.
Mindenki úgy forgatja a pénzét ahogy akarja és ismétlem hisz élő példa vagyok ezt tudás nélkül is lehet. -
aradebil2
senior tag
válasz fireman123 #10703 üzenetére
azért egy Defi szolgáltató meg a Revolut mint regisztrált pénzügyi szolgáltató fintech cég (kvázi bank) nagyon nem ugyanaz a kategória. Defi-n még jó ideig biztosan nem lesz biztosítás pl.
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz fireman123 #10703 üzenetére
"a legfrissebb: [link]"
Már majdnem a felét visszaadták.Ha kiteszi walletre nem tud kereskedni vele. Vagy tévedek?
-
bacsis
Közösségépítő
válasz fireman123 #10701 üzenetére
Jóó világos, de legyünk őszinték.. erre elég kevés a valószínűség...
De a lényeg a lényeg, hogy akkor nem lehet kiküldeni wallet-ből.. köszi szépen -
Zoli-bácsi
senior tag
válasz fireman123 #9996 üzenetére
Reddit-en írják hogy sokan "kaptak", szóval másnak is érdemes megnézni.
-
BeLucZ
addikt
válasz fireman123 #9880 üzenetére
Mi a baj a Coinbase-el ? (Főleg a Pro-val)
-
kenwood
veterán
válasz fireman123 #8664 üzenetére
Minel nagyobb egy ceg,annal tobb penze van megfizetni a customer service agenteket.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz fireman123 #8507 üzenetére
jelenlegi taktikám rövidtávú
hosszútávra van btc 750 dodós árban arra alapozom
ankr már 6,5% lehet adom is el mindjárt
8506FPSTunker
uma-n eddig csak nyertem bízom benne, 22 eu árfolyam átlag környéki lesz napokban az 10% és már adom is el követkető esés után vissza.
remélem nem ragadok bele hetekre-sajna volt már ilyen nemrég azt nem szerettem -
atee_13
őstag
válasz fireman123 #8503 üzenetére
igaz kihagytam az " " jelet, de beszállónak jó volt .... vagyis remélem mert túlizzadt az ujjam és kiköltekeztem magam
pont a hullámvasútban bízom és remélem az alját kaptam el nem a tetejét
uma
ada
nu
ankr[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz fireman123 #8469 üzenetére
Sokan mondtak ezt tavaly osszel a 13-15 ezres bitcoinra is
-
szekra
addikt
válasz fireman123 #8410 üzenetére
Oks.
-
szekra
addikt
válasz fireman123 #8406 üzenetére
Számlára mondjuk biztos nem utalnám ki a fiatot.
-
korcsi
veterán
válasz fireman123 #8322 üzenetére
Utóbbi, de nem egy családbarát dolog :) 150 dollárról van szó, szóval nem a megélhetés függ ettől, inkább játék, hátha megtetszik. És esetleg valami haszna is lehet idővel.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
madpapa
senior tag
válasz fireman123 #8224 üzenetére
Igen, ezt tudom. Bár emlékeim szerint nem mindig ajánlja fel hogy nyomtassak automatikusan belőle egy példányt. A másik meg, hogy a papírokat elrakhatom, elveszhetnek. Ezért lenne jó valami ha automatikusan lementené.
[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
válasz fireman123 #8010 üzenetére
Köszönöm!
-
K0zm0
aktív tag
válasz fireman123 #7991 üzenetére
Köszönöm a választ!
Olvasgatok a neten minden felé, próbálok felkészülni hogy ne legyek tök ha tényleg belekezdek. Köszönöm a linket!"A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne." - PKD \\\ CTRL+ALT+BAKANCSTALP ///
-
Pioneer
őstag
válasz fireman123 #7975 üzenetére
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
MrSealRD
veterán
válasz fireman123 #7951 üzenetére
Ez alig jár kellemetlenséggel...és elég jól hangzik a 0,5% fee tranzakciónként.
Van amit esetleg nem látok, időszaki díj..vagy ilyesmi? Mitől más még a Pro? Ahogy néztem egyre inkább nem értem miért nem ezt használja inkább mindenki a sima helyett...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Mardel
őstag
válasz fireman123 #7863 üzenetére
Értem, köszi!
Olvasgatok, meg tapasztalatot szerzek.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Iginotus
addikt
válasz fireman123 #7797 üzenetére
Igen a discordosat nézem, és ezért is kérdeztem, hogy binance elég-e a másikhoz, mert tudtam hogy a discordosok 90% a ott megy.
Szóval két szignál jobb mint egyPlug and Pray... :)
-
varmi2
nagyúr
válasz fireman123 #7742 üzenetére
az egyik legolcsóbb az ripple(xrp)
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz fireman123 #7733 üzenetére
ASIC rezisztens algót kapott. A fejlesztők ezzel akarják kizárni a nagy bányavállatokat, nehogy véletlenül 51%-os támadás áldozata legyen a lánc.
Ezért is erősödött, kedvező irányba tart a fejlesztése.
RVN roadmap
És ha minden jól megy akkor ez is jelentős siker.
Binance.US -
default.
őstag
válasz fireman123 #7711 üzenetére
Köszi! Nekem is elég lesz a nano S, egyébként az 22 appot tud, csak nem tudtam, hogy mi az összefüggés az appok és a koinok között. Most már értem: egyféle érme=egy app.
A nano S kábele egy mezei micro usb kábel, vagy a ledger oldali végén speciális csatlakozó van? Köszönöm! Üdv -
margithid
veterán
válasz fireman123 #7705 üzenetére
Nem bánnám én sem, de félek ez még csak egy sima korrekció. 2 hónapja kb folyamatos esés volt.
Stellar, Iota, szépen megy, csak tartsák is meg a szintet, ne essenek holnap 10%-otOff
Azt árulja el valaki, hogy ebben az új fórumsablonban hol tudok csak sima hozzászólást írni? Nem válaszolva valakinek. -
margithid
veterán
válasz fireman123 #7654 üzenetére
Valahol olvastam, hogy Binance-en van, évi 1%, nem sok, de HODLer vagyok és aránylag nagyobb pakkal rendelkezem.
Inflációs ráta amúgy, edidg úgy tudtam, hogy poolokhoz kell csatlakozni, de ha Binance visszatérit akkor a többinek is kéne. Ráadásul Trust wallet a Binance házi tárcája.
Jó lenne mert csupa olyan érmém van (Vechain, Cardano, Stellar) ami a jövőben fizet éves szinten pár %-ot. -
Tamás9x
őstag
válasz fireman123 #7544 üzenetére
Úgy legyen, elolvasom köszönöm
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
t72killer
titán
válasz fireman123 #7284 üzenetére
Igazából a kérdés az, hogy látunk-e még a tavalyi aljak alatti számokat, pl 70 alatti ETH-t. Ha hónapokon keresztül nem, akkor valószínű megállt az esés, de reneszánszhoz kell még valami felemelő tényező, ami miatt a befektetők is látnak valamit a kriptókban, nem csak a spekik.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Pioneer
őstag
válasz fireman123 #7139 üzenetére
Értem.Csak arra lettem volna konkrétan kíváncsi, hogy a mai esésre való találgatásaikat egyesek mire alapozzák. Van valamilyen konkrét hír/esemény?
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
Árpi001
senior tag
-
t72killer
titán
válasz fireman123 #6536 üzenetére
De az rossz hír volt, nem?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Dr. Romano
veterán
válasz fireman123 #6299 üzenetére
A botok sosem alszanak.
Oki23
Természetes szelekció teszi a dolgát. Ennyi erővel kaszinóba is mehetett volna banki hitellel.[ Szerkesztve ]
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
margithid
veterán
válasz fireman123 #6299 üzenetére
Múltkor is 1 nap után jött a nagy zuhé, ETF elutasítás után.
Nem tudom, de nekem ez gyanús, hogy át se akarják engedni ezeket az ETF-eket.
A Vinklewos fivéreknek is baromi jó kapcsolataik vannak, nekik nem sikerült, akkor másnak, hogy?
Nem tudom, hogy a Chicagoi értéktőzsde (vagy ki?) mivel engedtetné át az ATF-jét, mivel tud többet mint a másik?
Na mindegy, majd kiderül.
Kicsit túlontúl optimistának találok sokakat, minden évben nem lehet nagy ugrás, túlzott elvárásokat helyeznek BTC-re és a többi kriptóra. -
Yutani
nagyúr
-
margithid
veterán
válasz fireman123 #6065 üzenetére
Miért macerásabb?
-
zichie
senior tag
válasz fireman123 #5817 üzenetére
"....az elmúlt 4-5 hónap tradelése is ennyire sikeres volt?"
Na ez a gondom, amit írtam is. Amióta Krakenről átmentem Binance-re, azóta már nem megy a kereskedés, azaz nincs profit. Az elmúlt fél évben kb. 5%-al nőtt azon kriptopénzem mennyisége (btc-ben számolva), amivel kereskedem. Ez mindennek nevezhető, csak sikeresnek nem. Erről írtam is, hogy ami korábban a Krakenen működött, az a Binance-en nem.
Ráadásul korábban a Krakenen a kriptopénzem 100%-ával kereskedtem, most már kevesebb, mint 10%-ával, a többi Ledger tárcában van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500