Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Ez most az ukrán dolgok miatt, vagy csak egy átlagos kedd készül?
-
őstag
válasz szabi__memo #14872 üzenetére
Csak az újakat ellenzi.
Én csak örülök egy ilyen hírnek, az előző diszkontkörről lemaradtam.
Az ellenőrzött kriptó nem zavarná őket, means: az a korrupció zavar, amiből kihagynak... -
őstag
Mit is mondtatok, mikor fog esni Holdújév után?
-
őstag
Ha fut még a zero maker fee akció Binance-on. És én SHIB/BUSD páron beteszek egy limit order-t az aktuális piaci árra (nem market order!), akkor miért kell fee-t fizetnem?
Úgy néz ki valamit félreértelmezek. -
őstag
Sziasztok!
Nézegettem a Pancake Swap Auto Pool-ját. Elég impresszív.
Mi szól ellene? Miért nincs mindenki itt?
Előre is köszönöm! -
őstag
válasz kenwood #14036 üzenetére
Ne is mondd, sírógörcs elkap.
Drágán vettem, aztán volt egyszer egy pumpa, akkor ~2.5 körül kiszálltam, kevés bukóval, aztán jött a FOMO, reggelre pedig a szép bukó. Azóta csak bízok benne, hogy lesz ebből még valami. Az vigasztal, hogy a totál döglött SNM-et is felélesztették két évvel később.Btw, OOKI azóta volt még 0.6-on. De maximálisan Phülöpnek van igaza! NE NÉZZ VISSZA!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Metamask-on "ragadt" 20$-nyi ETH-m. Hogy tudom legolcsóbban váltóra küldeni? Elég sok váltón vagyok regisztrálva, így majdnem mindegy. Onnan már Doge vagy LTC-vel könnyen tovább tudok menni. -
őstag
Nézegettem az elején, indulnom kellett, na mondom bevásárolok 3BUSD-n. Abban a másodpercben indult meg felfelé és azóta se volt annyi... 😂
-
őstag
válasz GIORGIONE76 #11919 üzenetére
Eddig mindegyiknél volt kilövés, kérdés, hogy hol az ajjjja. Egy jó C98-ba benne lennék. Én is mennék holnap a GT-R szalonba.
-
őstag
14:00-kor indul Binance-on a Beta kereskedés. Mit jósoltok? Szimpla hullám, mint az MBOX-nál, vagy C98-as todamoon?
-
őstag
válasz Frozen #11265 üzenetére
Páran itt versenyezhetnénk, hogy ki nagyobb indikátor, vagy kinek van edzettem vaskeze... Májusi hullám végén bevásároltam shitcoin-okból, mert volt ilyen-olyan stake hozzájuk. Jött Ilony és lehúzta az egész portfóliómat a felére. Aztán teltek a hetek, a kezem megremegett és eladtam végül mindent, természetesen bukóval. Na ezek a vackok most az akkor meghatározott álomárat is átlőtték...
Szóval ha tanács kell... azt ne tőlem! -
őstag
Van most valami, vagy csak a hétvégi bevásárlás?
-
őstag
Beszéltek itt mindenféléről...
Most akko' ez má' az ajja vót? -
őstag
Egy esetleges negatív kimenetelű Binance pénzmosási vizsgálat okozhat szerintetek hosszútávú árfolyam gondot?
-
őstag
Az az előnye, ami a hátránya. Nincs nagyon határ, csak robog a szekér. Most épp az úton, de volt már, hogy a szakadékba tartott (khmm MtGox).
Én is végigültem két stabil pénzes turnust, működött, jött az ígért pénzt.
Most kipróbáltam egy két hetes shitcoinos stake-es lekötést, csak 20% feletti APY-vel, már az első pár nap után magasan az árfolyamnövekedés hozott igazán és nem a stake.
Öcsém most a vasárnapi Doge runnal zaklat, hogy vegyek kutyapengőt... (Ilony megy a Fábryba haknizni.) -
őstag
Binance-on a Locked Staking általában mindig sold out. Azt nem tudjátok véletlenül, hogy mikor találhat ott ember fia szabad helyeket? Mintha 0:30 UTC-t olvastam volna valahol. Ez jó infó lehet? (02:30 nálunk)
-
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Binance-ra akartam utalni XMR-t, rossz helyre írtam a payment ID-t, így a purgatóriumban rostokol a pénzem. Support ticketet nyitottam, kértek tőlem videót, lvl2-es autentikációt és most az alábbit:
support@binance.zendesk.com
"There is one more step left, would you please kindly provide us the Private Key? We need to double check the information on block chain."Eddig is megvolt egy egészséges gyanúm, hogy scam, de most ez erősödött.
Ezzel le tudják nyúlni a pénzem? Hol találok ilyen privát kulcsot a Monero GUI és Ledger párosban?Előre is köszönöm!
-
őstag
válasz csaba951 #7363 üzenetére
Kérdés milyen hatással lesz ez az árfolyamra.
Egy kis coin-nál figyeltem meg, hogy három-négy hete feltolták az 500 eleji tartományból 700-ig, majd dump. Viszont azóta se tért vissza az 500-as tartományba, hanem inkább 600 eleje, közepe tartományban ingázik.
Így lehet a BTC is marad 5000 környékén 3900-ról. -
-
őstag
válasz tom120514 #7317 üzenetére
Mondjuk ebben szerintem igaza van Patry0t-nak. Nála sokkal gázabb shitcoin-ok is vannak Binance-on, vagy egyéb "neves" tőzsdéken. Az ETN pedig tudtommal csak a TradeOgre-n mozog nagyobb tételben, most, hogy a Cryptopia kiesett (örökre?).
Ez kb az a szint, hogy ha egy cég ad magára, akkor ne freemailes email címe legyen... -
őstag
KuCoin-ra utaltam LTC-t, átmegyek az Exchange részre, beírom a biztonsági kódomat, de nem jelenik meg az átutalt LTC, mint egyenleg.
Valamilyen lépést kihagytam? -
őstag
Grin-nél szerintetek hype vége, vagy erőgyűjtés hétvégére?
-
őstag
válasz Dr. Romano #6747 üzenetére
Akkor már inkább mondanék ETN-t. Bennük lehet bízni, hogy bármilyen világújdonságot el tudnak úgy rontani, hogy mérsékelt fogadtatása legyen. Míg egy XRP-ben mindig ott a hullámvasút (lefelé).
-
őstag
válasz Dr. Romano #6636 üzenetére
Hirtelen azt hittem, hogy az ETN-nek is van GUI-ja, de sajnos csalódnom kellett.
A full scam-nek tűnő Electronero legalább a Monero-s GUI-t átskinelte. -
őstag
Sziasztok
Van valakinek tapasztalata LTC vagy BTC-vel való vásárlással Alzáról?
Esetleg egyéb helyről, ahol van Ledger Nano.Előre is köszönöm!
-
őstag
válasz Black-core #5699 üzenetére
2BTC-ig nem kell Binance-ra. Utána pedig papírok, saját fotó, azt hiszem.
-
őstag
válasz Árpi001 #5500 üzenetére
Bár nem részletezted, de nekem pl iOS-en a full restore iTunes-ból semmit nem változtatott a Google Authenticator-on. Plusz amikor veszek fel az új account-okat, akkor kapsz egy QR kódot, amivel újra ugyanazt fel tudod venni.
Az első opció nekem egyszer bejött, igaz csak egy alsóbb rendű tőzsdével próbáltam, a másodikkal pedig csak a leírást mondtam el, nem teszteltem. -
őstag
Szerintetek az Electroneum ára fel fog menni fork után? XMR-nél ez történt, de azok a srácok egy picit profibban szokták intézni a dolgokat.
-
őstag
válasz Reggie0 #5210 üzenetére
Nekem nem az a bajom vele, hogy ért hozzá vagy sem. Minden egyes topic-ban van egy hozzá hasonló, akinek az a heppje, hogy bejár a széllel szemben pisálni. És minden egyes szélcsendes(nek hitt) időben visszajön és már kezdi is elölről. Majd amikor már totál foltos a nadrágja, akkor elkezd személyeskedni...
-
őstag
válasz Studiossrác #4912 üzenetére
Mondjuk lehet érdemes lenne felvilágosítani, hogy (Kallós Péter videója alapján) már a piramis játékba beszervező is büntethető itthon...
-
őstag
válasz South Velen #4817 üzenetére
Ne kapkodj, nem értenek itt meg téged, csak feleslegesen stresszeled magad...
Vannak vízionisták, akiket sose ért meg a környezete! -
őstag
válasz South Velen #4814 üzenetére
Mész is és soha többet vissza se jössz?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI Armor RX 570 8 Gb Tesztelt! Beszámitok!
- 2db gyári hütés eladó intel
- Újszerű ASUS Rog Strix 1tulajos Magyar Gamer Laptop i7 9750H 16GB 1TB SSD GTX 1650 4GB Dobozában
- Mini ITX Gamer - I7 4790k + GTX 1080 vízhűtéssel, Z97 Wi-Fi, 16GB RAM, SSD, Fractal Design
- 2x Samsung DDR5 8GB 5600Mhz Sodimm memória