- Windows 10
- Mikrotik routerek
- TP-LINK routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- Mesterséges intelligencia topik
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
kat10
tag
Elnézést. Ez egy 2016-os 2.literes benzines autó. Próbáltam közeli képeket csinálni. Sajnos a telóm nem egy csúcs. De azért köszönöm a választ. Olyan probléma van vele, hogy random ősszevissza ugrál az üzemanyag érzékelő értékei és elkezd dadogni az autó. Mintha nem lenne elég üzemanyag. Amikor lehúztam a csatit befújtam kontakt sprayel azután egy darabig jó volt. Legutóbb teljesen leállt az autó. Beindult de pár másodperc és leállt. A szerelő kicserélte az alkatrészt, de magát a csatlakozót azt nem. Ment is egy darabig. Aztán megint ugyanazt a hibát mutatta a komputeren, de érdekes ment tovább rendesen. Csati le befúj a kontakt spray hibák törölve. És megy tovább mintha semmi sem történt volna. A szerelő szerint a csati lehet a probléma mintha por kerülne bele és azért ad hamis értékeket és ezáltal generálja a problémát. A kérdés hol tudok ilyen alkatrészt beszerezni.
Go Pats
-
Köszönöm szépen!
#7566 KoVee84 Szóval a Denso IXEH22TT.
#7567 Uyuarasy Ez is 2 félét hoz. De most esett le amit tegnap írtál
, az R az NGK, az S a Denso gyártmány.
#7568 Safranek És itt is a Denso IXEH22TT!
Köszönöm még egyszer!
A PEX4 vs. PEX6 kérdésben szeretnék még tisztábban látni, az megnyugtatna.
Illetve találtam ezt az oldalt https://miataparts.hu/gyujtas-3.html, ők NGK-t adnak.[ Szerkesztve ]
-
-
Unix hoz egy 3. Densot is (DXE22HQR-D11S), alvázszámot nem tudtam megadni.
Bárdi (még egy helyre regisztrálhattam, hurrá
) az alvázszámra 2 motorkódot is hoz:
- PE5R-18-110, gyertya: ZC20HPR11
- PE5S-18-110, gyertya: ZC20HPR11 vagy IXEH22TTAztán tovább reszelve a dolgot, azt kérdi, hogy a motor PEX4 vagy PEX6? A motorszámom: PE30924358.
Sokkal okosabb nem lettem, ha valaki tudja, mondja meg, legyen kedves!Nyilván az IXEH22TT ára 2/3-a a másikénak.
Moleman: Köszönöm, egyelőre Densot szeretnék, ha egyértelműen tudom, melyik jó bele..
[ Szerkesztve ]
-
Uraim!
Elvileg friss szervizzel, beleértve a gyertyákat, vettem 2 éve az MX5-öm (ND 2016-os, 2.0 160 ló), azóta mentem vele közel 20 000 km-t, most járok 117 000 km-nél.Motoszkál bennem a kétség, hogy esetleg mégsem cserélték a gyertyákat, csak olajat, szűrőt, és akkor pont eljött az ideje a cserének.
Aki képben van, segítsen lécci, hogy ebbe melyik Denso való:
- IXEH22TT
- ZC20HPR11
Ezekből tervezek választani: [link] , VW-ba simán teszek Bosch gyertyát, de ide inkább vmi japánra gondolok. Köszönöm! -
eldoble
aktív tag
válasz
tobias88888 #7555 üzenetére
Köszi, ezek próbáltam, de nem segített, most úgy néz ki, hogy az AA cache törlése megoldotta, igaz, törölt mindent, amit az egyéni alkalmazás indítóba betettem, és eltüntette a "parancsikon hozzáadását az indítóhoz" lehetőséget, szóval kicsit fél megoldás.
Most meg az kellene, hogy lehet visszavarázsolni a "parancsikon hozzáadását az indítóhoz" lehetőséget?[ Szerkesztve ]
-
eldoble
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is vezetékes Android Aauto gondom lett.
Mazda 6, 2019-es, a régi telefonommal a Xiaomi Mi 11 Lite -val simán és rendben ment az AA.
Most telefont cseréltem, egy Xiaomi 14T vel próbálom, és az a gondom, hogy azt írja a telefon, hogy Android Autó csatlakoztatva, Bluetooth -on is összekapcsolva az autóval, de maga az AA alkalmazás nem jeleníthető meg az autó képernyőjén, ha az autó képernyőjén az alkalmazásokhoz bemegyek persze ott is szürke, nem futtatható az "Android Auto" alkalmazás.
Mi lehet a gond?
Lehet a Mazda fejegysége nem kompatibilis az újabb Android 15-el, mert a régebbi Android 13-al rendben ment?
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #7549 üzenetére
Most éppen megy, furcsa
-
Moleman
addikt
A 17-es gyári felni 5 mm-rel van bentebb, lehet kapni nyomtávszélesítőt, 4 db kb 18-26 ezer forint. Kérdés, hogy elég hosszúak-e a gyári tőcsavarok, ha elveszel belőlük 5 mm-t, én lehet nem kockáztatnék vele.
Az tény, hogy szebb a nagyobb felni, de használati értékben amúgy sokszor jól jön a ballonos gumi. Mikor néha Borsodba kell látogatnom, örülök, hogy 235/65 van a kocsin.
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888 #7538 üzenetére
Módosítom arra, hogy volt mikor működött (vagy lehet még van). Tegnap hazafelé csak a compass jött be valamiért. SD kártyát nem próbáltam ki és be tenni, mert annyira nem érdekel
-
Skizz
addikt
Sziasztok,
2014-es szedán 6-osra (2.5 AT) létezhet nyomtávszélesítő?
A 19-es felni gyönyörű, de a 225/45-ös gumi egy vagyon, a 17-es 225/55 viszont nagyon mélyen van a kerékjáratban és hülyén néz ki. A ballonos gumi amúgy se túl szép az autó alatt, de ha kicsit kijjebb lenne, meg tudnám emészteni.
köszi!
-
RVR400
veterán
válasz
UberMutant #7542 üzenetére
Neked nincs ilyen kapcsoló esetleg rajta, mint a leírásban?
-
ZeroX92P
tag
válasz
UberMutant #7542 üzenetére
A mazda3revolution forumon azt hiszem vagy valahol volt erről szó, azért mondtam, hogy a kínai cucc az tud ilyet, én 2 autóba tettem be itthon [ilyet] mindkettőbe megy a gyári sd is, de ez csak vezetékes aa/cp.
-
RVR400
veterán
válasz
UberMutant #7539 üzenetére
Írj az eladónak, hátha van rá valami ötlete, szoktak segíteni. Ha minden kötél szakad, akkor refund.
-
KoVee84
senior tag
válasz
UberMutant #7539 üzenetére
De azt tudod ugye, hogy váltani tudsz a gyári navi és az AA között, ha hosszan nyomod a home gombot?
-
UberMutant
őstag
válasz
tobias88888 #7538 üzenetére
visszarakom a gyárit, azzal eddig ment.
-
tobias88888
őstag
válasz
UberMutant #7535 üzenetére
Nekem tökéletesen működik. Tippre ugyan ez van az eladó alapján. Ha visszateszed a régit, működik?
[ Szerkesztve ]
-
ZeroX92P
tag
válasz
UberMutant #7535 üzenetére
Eltérő minőségűek ezek a kínai cuccok, ez sajnos előfordul, hogy az sd kártya rész offos lesz. Nekem a renwoda p2 vel sima vezetékes megmaradt az sd navi.
-
UberMutant
őstag
Sziasztok,
aki vett carplay/android auto usb hubot, és beépítette, annak megmaradt a gyári navigációja?
az én 2014-es 3-asom most azt írja , hogy nincs navigáció az autóban. Az SD kártyát ellenőriztem a mazda toolboxxal, az jó. És a beépítés előtt , már a 74 324-es firmware-rel is működött, csak amióta az usb hubot beraktam nem megy.https://vi.aliexpress.com/item/1005007915487787.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.35761802FGdBUn&gatewayAdapt=glo2vnm
ezt a P3-ast vettem , wireless android autó működik oneplus norddal, ha valakit ez érdekel.
-
Moleman
addikt
válasz
ParmaBoy #7532 üzenetére
Köszi a tippet, azt tudtam, hogy 170-re lehet íratni, de azt nem, hogy kell hozzá intercoolert cserélni.
És hibrid vagy nem hibrid lenne a jobb választás? Előbbi 50 kilóval nehezebb, cserébe betömi villannyal a turbólyukat.
Sajnos még egyiket se volt lehetőségem vezetni.
-
Moleman
addikt
válasz
aleister #7530 üzenetére
Ezért tetszene a Swift Sport, abban kb ugyanolyan hosszú a váltó, mint a CX-5-ben.
A Focus ST, Hyundai i30n váltója is hasonló áttétel, de fenntartási költségben nyilván a Swift a legbarátibb. Titkon vágyom valami BMW 40i-re, de azok még durvábbak lennének, megszoktam, hogy nem kell költeni a kocsira.Az anyagminőség tényleg gyengébb a Suzuki, de az összeszerelés határozottan jobb, rossz úton, ahol a Mazda zörög, ott a Swift csendben van.
-
aleister
veterán
-
Moleman
addikt
válasz
aleister #7528 üzenetére
Tudom, de közben mégis kényelmesebb. A Swiftbe be tudok ülni úgy, hogy nem veszem ki a zsebemből a telefont, a CX-5-be nem.
Szerpentinen is jobb vezetni, az üléseknek egyik autóban sincs oldaltartása, de a Swiftben ki tudom támasztani magam a térdemmel, a CX-5-ben viszont túl nagy a hely, nem érem el az ajtót, a Pilot Sport 4 meg túl jól tapad.
Egyetlen dolog hiányzik, a hangszigetelés. 100 fölött már nagyon hangos a Swift, a szélzaj és a rövid váltó miatt is.
A derekam meg mindkét autóban ugyanúgy fáj 200 km után, emiatt nem tudom, mi kéne következőnek. Egy Mazda 3 méretű autó kéne 5-ös BMW ülésekkel. -
#TOTTI
őstag
válasz
tobias88888 #7504 üzenetére
Én is megcsináltattam a CX-30 G122-őt, ami a legjobb, hogy 5000nél 155le, a maximum nem éri el a képen láthatót, de sokkal jobban kiadják a fokozatok. 2500-nál már 210nm van.
-
eldoble
aktív tag
válasz
lemmy71 #7525 üzenetére
Én is vidéken nőttem fel, azért is gondoltam, hogy itt kényelmesedtem el, de igazad van, máshol is így van ez, változik a világ minden hol ...
Egyébként a sörrel, grillel meg a szereléssel én is ugyan így vagyok, de nekem meg a fiaim azt mondták ha, már lett jogsijuk, akkor kell nekik a 20 éves 6-os, most ők használják, azon is lenne mit bütykölni ...
Van azért nekem is szerszámom bőven, itt is kertes házban lakunk, csak a szerelés lett sokkal ritkább mint gyerekkoromban vidéken, de majd a régi Mazdán gyakorlok és akkor bátrabban nyúlok az újhoz is. -
lemmy71
őstag
válasz
eldoble #7523 üzenetére
"...elkényelmesedik itt Pesten az ember..." Ez vidéken is így működik
"...legutóbb anno a Ladában cseréltem fékbetétet..."
Az elv ugyanaz, és talán ma egyszerűbb a csere is, ha megvannak a megfelelő szerszámok.
Nálam adott műhely és szerszámokkal is jól el vagyok látva. De megmondom őszintén, hogy örültem amikor a lányom azt mondta, hogy apa nem kell nekem ez a nagy tepsi. Nagyon szeretek szerelni de öt X után már jobban esik egy hideg sörrel a kezemben a grill mellett tevékenykedni 🍗🍺[ Szerkesztve ]
-
-
eldoble
aktív tag
Igen, csak nagyon nem kalkuláltam, tudtam, hogy húzós lesz, 150-180-ig gondoltam, úgy átgondolás nélkül, de azért, hogy negyed millió nem futotta ki hát, pipa lettem..., de tényleg főleg infónak írtam és csak másodsorban a mérgemet kiadni, mert vissza azért mégse mehetek a bicskámat magamhoz véve ...
Meg az alkatrész ár, miért nem elég nekik a 150%-os haszon, már a 300% haszon kell, azon is ...[ Szerkesztve ]
-
eldoble
aktív tag
Hát, igen, én szívesen vinném márka szervizbe, mert valahol bízik bennük az ember, de amikor csak a lehúzásra mennek és egy 60-70 ezres munkát 260 ezerért csinálnak, akkor én se fogok többet odamenni egy olyan munkáért amit akár otthon is megcsinálhat az ember 2-3 óra alatt ...
-
RVR400
veterán
Általában a fékbetéttel a tárcsát is szokás cserélni. Ha cserélték, akkor normál árakon a 260e Ft még ajándék áron is volt.
Olcsósítva értelmes alkatrészekkel a féktárcsa és betét szett előre olyan 115 körül jön ki, az olajcseréhez az olaj meg a szűrő még kb. 20. A gyári árak átlag 2x-es szorzóval vannak, szóval, ha volt féktárcsa csere is, akkor munkadíjat nem számoltak. Ha nem volt, akkor mérnöki óradíjat számláztak 2 emberre... -
lemmy71
őstag
válasz
eldoble #7510 üzenetére
Már vagy 15 éve a nejem használja, én csak javítottam
A6 Quattro -ra váltottam már jó ideje. A nejem meg egy B200 mercibe ült át most, neki az praktikusabb.
Három mazda fordult meg a kezeim közt, 323F BG, 626 Comprex és az első generációs hatos, ennyi elég is volt.
Gondolkoztam hogy rendbe teszem a lányomnak, de felesleges hogy az egyetem előtt egy ilyen diesel tepsivel parkírozzon. Inkább nézek neki egy kis három ajtós, ötödik generációs pólót, városi használatra az való. -
eldoble
aktív tag
Sziasztok!
Csak egy kis infó, nekem már mindegy, de hátha van akinek jól jön, Mazda 6, 2019-es, 2.0 benzin, Mazda Emil Frey olajcsere és első fékpofák cseréje 260 ezer ..., több mint negyed millió ...
-
lemmy71
őstag
Kilépek a csoportból, eladtam a paripát, ami új kora óta velem volt, jóban rosszban 22 évig 🚗
Köszönet az itt kapott segítségekért -
Uher
aktív tag
válasz
tobias88888 #7504 üzenetére
Ez a nm szamit sosem fog kimenni a koztudatbol. Ha van sok nm, es melle fordulat, akkor van teljesitmeny, es az autot meg mindig a teljestimeny, az elvegzett munka fogja mozgasra birni.
-
tobias88888
őstag
válasz
Ursache #7501 üzenetére
A 2019 kétértelmű. BP vagy BM/BN?
Vegyesek az értékelések akár aliexpresszen akár mazda3revolution-on. Én vezetékesen használom, szóval nem tudok segíteni.
Van vezetékes android autód? Mert akkor nem kell másik vezeték. Ha nincs, akkor meg ha nem megy vezeték mentesen tökéletesen, még mindig vehetsz hozzá külső adaptert. Vezetekesen amúgy meg biztosan jó lesz a vezetekmentest tudó verzió (max picit drágább ugye, de könnyebben eladó a kocsit vezetekmentes AA-Val pl)
[ Szerkesztve ]
-
Ursache
senior tag
válasz
tobias88888 #7496 üzenetére
Hi! Neked cimzem akkor mar..
2019 evvegim van es kacerkodom a vezeteknelkuli android autoval.
Biztosabbnak erzem ha kulso egyseget veszek es USB-be bedugom. Max visszakuldom 14 napom belul..
Az a felelmem, hogy olvastam rosszakat, pl zene sokkal rossabb minosegben streamelodik mint vezeteken, satobbi... meg ha eleg instabil a rendszer, nem ismerem egyik gyarto termeket sem, hogy mennyire kiforrott.
Van javaslatod? Vegyek beepitos egyseget a konyoklo, vezetekkezem at. kossem be, aztan meglatom? Es az 20 ezer forint aliexpressrol? Hozza a minoseget? Hangban? Stabilitasban?
Koszonom
https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg