- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok! Tudnátok segíteni egy kicsit? Coinbase-ről szeretnék kiutalni összeget. A wallet-emben lécő Kripto-t átváltottam Euro-ra. Ezt szeretném Revolut-ra kiutalni.
Ennek mi a módja? MErt azt írja hogy ezt a kártyát (hozzáadtam a Revolut bankkártyámat) nem támogatja a Coinbase Withdraw-ra. Továbbra is csak paypal-t enged. De úgy tudom, valahogy Revolut-ra is lehet küldeni.
Válaszotokat köszönöm előre is -
bacsis
Közösségépítő
válasz fireman123 #10701 üzenetére
Jóó világos, de legyünk őszinték.. erre elég kevés a valószínűség...
De a lényeg a lényeg, hogy akkor nem lehet kiküldeni wallet-ből.. köszi szépen -
bacsis
Közösségépítő
Akkó' kapják be!
Köszönöm a felhomályosítást
De jobban belegondolva... átlag felhasználó szemszögéből nézve nem tök mindegy hogy az a sajátja-e vagy sem? Amikor eladom és Ft lesz belőle.. oké sarcolnak... ő nekik sem adják ingyen a kenyeret... Akkor meg nem tök mindegy, hogy ígérvényem van csak rá? -
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok, és tudtok segíteni!
Nyitottam egy Revolut számlát. Tök jó, hogy a Revolut mobil alkalmazásában lehet kereskedni krypto-val.
...Coinbase-n van nekem több fajta Krypto-m. Az lenne a kérdésem, hogy át lehet küldeni valahogy a Coinbase-s Krypto-kat? Csak mert Tárca és Tárca között vágom hogy lehet küldeni\fogadni. De itt a Revoluton nem láttam olyant hogy krypto fogadása. Viszont ha jól dereng pont hogy a kifizetésnél a Revolutot javasolják!?
Köszi a válaszotokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN