- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
-
Atla
senior tag
Engem az 50 marksman ribbon idegesit a legjobban.Az Fy-Js -hez.
[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
válasz marilllyo #38696 üzenetére
Persze-persze! Én sem azt mondom, hogy minden pik-pak összejön. Átlag 1-2 napba bele szokott telni, mire összejön egy adott assigment. Mondjuk az sem árt, ha célirányosan olyan szerverre megy be az ember...
Pl. a Bombraid-esre kifejezetten a Silk road-ot tudom ajánlani.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
marilllyo
veterán
válasz afrojack1 #38693 üzenetére
Az a baj, hogy hiába van új szeró....a magyar szervereken rendszerint csak este 7 után van élet.
(#38695) iMaverick : Nekem a China risinges assignmentek nem mennek ...se az UCAV, se a SUAV. Repülőhöz b@lfasz vagyok. Általában 4 kill-ig jutok még air superiority-n is. Ráadásul kevés is belőle a szerver. Bombing raid...hát abba a sz@rba még csak 1x tudtam beszállni de akkor nem volt killem vele.
De azt mondom, hogy igazából a legtöbb ilyen cucc az mind mind meglesz egy idő után...még akkor is ha nem állsz rá. Csak időigényes.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
iMaverick
addikt
válasz marilllyo #38692 üzenetére
Nekem azzal csak annyi bajom volt, hogy nem tudtam: fel kell tölteni az öléshez... Mikor "leesett" a tantusz, utána már orrba-szájba azzal öltem.
TTomax: nem kötekedésképp, de mit fogsz csinálni pl. az Air Mail assigment-tel? Azt csak capture the flag alatt lehet megcsinálni...
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
glspeter1
őstag
válasz yodamester10 #38689 üzenetére
A legnagyobb kérdés a netcode minél hamarabbi rendbetétele és a többi hiba kijavítása. Persze a balance patch sem elhanyagolható.
Továbbá rájöttem, hogy a dx error ami a vga-ra és a driverre is hivatkozik, az a Frostbite 3 motor hibája.
Erre abból következtetek, hogy a jelenlegi downclock-olt vga értékekkel a BF4 és az NFS Rivals sem fagy ki. Amint visszarakom 1150/1753-ra (gyári) ugyan úgy 2-3 perc után kifagy mind a kettő, ugyan azzal a hibával.
Szánalmas.Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
afrojack1
senior tag
nézzetek fel erre a magyar szeróra is még meleg
[link]
szombaton nyilt, szerintem jóSC: Herczku_Death
-
marilllyo
veterán
válasz TTomax #38683 üzenetére
Semmivel sem nehezebb defivel ölni mint késsel ...ugyanaz ...csak fel kell tölteni . Szerintem egész értelmes assignmentek vannak. Gol volt kicsit idegtépőbb.... A legtöbb assignmentért... Ölj... Foglalj ...robbants. Értelmesebb mint bf3-ban néhány... (ússz a medencében ).
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
gali777
őstag
válasz yodamester10 #38689 üzenetére
A sw battlefrontot meg a mirror's edge 2-t csinálják, nem?
-
yodamester10
őstag
Találtam egy kis érdekes szösszenetet az iponon:
A DICE LA fejleszti a Battlefield 4 két utolsó DLC-jét
A Battlefield 4 hamarosan megjelenő DLC-je a Naval Strike lesz az utolsó amit még a DICE fejleszt Stockholmban, onnantól pedig az új Los Angeles-i stúdió veszi át a stafétabotot a két utolsó DLC-re. A DICE LA készítette egyébként a játék első DLC-jét a Second Assaultot is, így nem mondhatjuk, hogy nincs tapasztalata a dologban.
Úgy látszik beigazolódik,hogy már a bf5-öt hegesztik jövő októberre.
Viszont a legnagyobb kérdés a BALANCE patch[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
válasz TTomax #38687 üzenetére
Itt van 4 db 1000 ticketes tdm. Nem tudom mondjuk, hogy ez valós 1000 ticket vagy csak játékos csalogatóként ez a neve.
Közben megnéztem, 2 alap 100% ticket count-ra van állítva, a másik kettő meg 300% és 400%. Alapból nem tudom hány ticketes egy tdm mondjuk.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz gali777 #38686 üzenetére
Az a baj vele,hogy akkor megint nem azt játszom amiről a játék szól...ez mind tdmre való egyébként pont a defi kill nem egyszerű ezeken a pályákon ha sokan vannak azért ha kevesen azért...
Megint bementem egy lockerra...16 voltak,megint a defi kill maradt le,2x is lelőtték az embert előlem...bf3ban nem voltak ilyen idióta küldetések,voltak 3000 tickettes tdmek ahol ezeket meg lehetett csinálni...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz gali777 #38684 üzenetére
TDM?Megint megvolt 2 a háromból 400 tickett lement metron defi kill nem ment...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Mert nem szokásom defivel öldösni,de megvolt az is csak kb ötödjére mert hiába nyomtam neki nem regisztrálta.Idő nem maradt másra a 100tickettes tdmen... de majd conquestre/rushra stbre megyek ugye assigmentet csinálni,mert persze ott ez a feladat ugye?Azért olyan szuper játszani az összesen... mert hát az a fontos,a squadtárs meg dögöljön a zászlón...miért nincs több ezer tickettes tdm mint bf3ban volt????
-
TTomax
félisten
Három órája próbálom unlockolni az L85-öt...mindig valami lemarad,vagy a defi vagy a gránát...már nem beszámítható állapotban vagyok,köszönöm dice,nem felejtem el amikor a bf5öt meg kell venni...
-
deadwing
addikt
válasz Balika23hun #38634 üzenetére
+1
Ölj 2-t ezzel, 10-et meg ezzel, élessz 5-öt, spotolj 10-et, guggolj le 3-szor... Senki nem gondolkodott még azon, hogy ezek variációja ennyi fegyverrel kb végtelen? Ha 10-szer ennyit kitalálnak, lesz aki azt is megcsinálja? BC2 nekem is hiányzik ebből a szempontból.
Más.
A patch óta senkinek nincs joy problémája a gázkarral? Halál után képtelen vagyok loadoutot állítani, mert a kar állásától függően pörög a kasztokon oda vagy vissza. Bind csak helinél és jetnél van.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
JamesHun
addikt
sziasztok
nektek is elkezdte ez a hülye battlelog pálya végén újra felhozni azokat a cuccokat amiket már rég unlockoltatok?
DOA-t mutatja nekem épp, hogy mi kell az unlockhoz, miközben 15 killem van már vele egy másik assignmentnél :SSeriesX: JamesSHun
-
csibe1
addikt
válasz Balika23hun #38673 üzenetére
Az az igazán szegény ember aki már igérni sem tud.
Ők részükről megtették amit tudtak.Látom akkor sok minden nem változott január vége óta, azon kívül, hogy lett vagy 5500 hsz.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Appa123
csendes tag
válasz Balika23hun #38673 üzenetére
Már csak nyűgből is meg fogják csinálni. Lehetett volna azonnal vissza vittem vna a boltba h kérem visza a pénzem.... és nagyon sok ember így van vele. Szépen kivártam volna titanfallt és kész. Mivel már kifizettem így csak szenvedek hátha 1x játszható lesz és azt kapom a pénzemért amit elvárok.
-
Chereiose
addikt
Itt van olyan, aki(k) csapatban tolják, esetleg TS-en kommunikálnak? beszállnék szívesen, ugyanis egyedül nem túl izgi persze csak ha van rá lehetőség
-
jonnyjoker01
veterán
válasz yodamester10 #38670 üzenetére
Első benyomásom a játékról: KIRÁÁLY
No crash no bug no szaggatás ultrán (kiv. MSAA) 7870-nel, mantle nélkül EDDIG.. Meglátjuk mi lesz...
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
yodamester10
őstag
válasz jonnyjoker01 #38667 üzenetére
Ssd ajánlott
-
Appa123
csendes tag
válasz TechArtist #38664 üzenetére
Rájöttek fél év alatt?
-
raubisoda
senior tag
válasz jonnyjoker01 #38667 üzenetére
Hoppá akkor passz
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
raubisoda
senior tag
válasz jonnyjoker01 #38665 üzenetére
8gb rammal nekem semmi gondom tölt mint disznó
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
jonnyjoker01
veterán
Tényleg baromi hosszú a betöltési idő?? (multi) Operation Locker - TDM-en legalább 3x - 4x hallgattam végig a betöltő "zenét".
Más: China Risingot hogyan lehet aktiválni, ha limited editionem van?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Appa123
csendes tag
válasz TechArtist #38662 üzenetére
Kis angol tudás nem árt hozzá. probléma megoldást nem ír igaz?
-
TechArtist
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
-
Bigyo77
csendes tag
Nem volt gondom eddig de pár napja ezzel a szöveggel dobál ki:something went wrong. Van rá valami megoldás? Persze az uninstallon kívül.
Bale#2384
-
Gyula84
veterán
na engem is elért
Error
Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open.Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
urbi73
senior tag
-
jonnyjoker01
veterán
Sikerült megszereznem nekem is a játékot!
Remélem nem fog SOOOK csalódást okozni... Persze tudom ez túl nagy kívánság...Viszont lenne egy kérdésem, hogyan lehet kiválasztani a telepítés útvonalát Originből való telepítéskor?
Bocsi, semmi, megtaláltam
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Whysperer
addikt
Azt nem tudjátok miért lett csak BF4-ben + 15-20 pingem?
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Exorsized
tag
Van itt még olyan elvetemült aki xbox360-on tolja bf4-et? jól jönne valami játszótárs vagy ilyesmi.
XONE : MrExoQt
-
Nunder
őstag
Eddig csöndben zokogtam a játék hibái miatt, de mindig lenyeltem a mérgem. Viszont most betelni látszik a pohár. Eddig a töltőképernyő után pillanatra fekete screen jelentkezett a villogó indikátorral míg be nem engedett a Lobby-ba. Most viszont csak a fekete képernyő a töltés után majd megfagy a játék.
Próbáltam javítani a játékot, de az sem hozott eredményt. Valaki találkozott hasonlóval?
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
devilinsid3
addikt
válasz Balika23hun #38637 üzenetére
én nem azt mondtam, hogy nem hívhatod, mert elég sok idegesítő bug van még most is benne, de szerintem nem azé a felelősség aki kitalálta
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Balika23hun
aktív tag
válasz devilinsid3 #38635 üzenetére
lehet hogy igazad van (lehet nincs ), de ha nem találják ki akkor nem kéne szívni vele
ha nem tudják megcsinálni hogy működjön vegyék ki fenébe
lehet van aki szereti ezeket csinálni de számomra bc2 óta csak nyűg
kifizettem a prémium árát és ahelyett hogy megkapnám a fegyvereket ilyenekkel kell szarakodnom hogy hozzájuk jussak, úgyhogy hadd hívjam már az illetőt címeres seggfejnek mert az isDragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
devilinsid3
addikt
válasz Balika23hun #38634 üzenetére
semmi köze nincs a kitalálónak ahhoz, hogy szarul van megcsinálva a játék és nem számol dolgokat.. (szerintem, bár lehet ugyanaz az ember találta aki meg is valósította)
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Balika23hun
aktív tag
Annyira örülök annak a seggfejnek aki ezeket az assigmenteket kitalálta. Gondoltam megcsinálok ma párat mert eddig nem volt kedvem hozzájuk. Elsőnek as-val akartam kezdeni mert már csak a helikopter idő kellett ezért Oman-on beszálltam a szállító helibe.Végig repkedtem a kört, kör végén nézem nullán áll.Akkor mondom hagyjuk, jött caspian akkor legyen Dao assigment. Szerencsére beadta és mivel közben lett 3 c4 killem is (2 tank benne 3 ember) akkor L96-hoz már csak dmr kell (a sniper ribbon-ok már rég megvoltak), lőttem vele 3 embert de nem adta be. Kör végén nézem c4 kill nulla. Alt+F4
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
Chereiose
addikt
válasz Svájcinéger #38632 üzenetére
Sokszor megoldja, de a kedvencem ebben a mocsok szarban amikor játék közben kidobál ezzel az üzenettel:
"Game disconnected. Something went wrong"
Vicc ez az egész trágya játék, azért veszem meg, hogy fél éve menjen vele a szarakodás, bug halmaz az egész. Egyszer próbálok vele játszani egy hónapban kb, akkor is szar. :@ -
Svájcinéger
őstag
válasz Chereiose #38631 üzenetére
Próbáltad resetelni/alaphelyzetbe állítani ? Nekem is volt ilyen, ez megoldotta.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Nekem mostanában soha nem megy a szerverkereső...Általában a history-ból keresek szervert, mert a sima keresésnél egyet se hoz be...Túl sűrűn nem játszok a játékkal, de amikor mégis játszanék vele folyton idegesít ez..Másnak is van ilyen hiba? -
Whysperer
addikt
Engem az zavar,hogy rengeteg fegyverrel messzire beadja a lövéseket ,de tegnap is áll a gyere egy helyben 4 méterre állok mellette oldalról. belelövök egy tárat és 40 hp-val oda fordul és lelő! Rengetegszer történik ilyen! azok a serverek ahol nincs sniper limit egyszerűen meg vicc...mert letámasztás nélkül valami sz.r f.s grippel millió km-ről lelő és ,ha nem akkor meg csak azt hallod,hogy pattognak a golyók ezerrel körülötted sé a 20.-ra csak beadja neki! 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
lofagi
addikt
Atla és DeadMeat (#38625) itt van egy link ahol le van írva, hogy hogyan is kell megcsinálni mobilra.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
DeadMeat
nagyúr
Esetleg valaki tud valami módot, hogy mobilon tudjam a commander app-ot futtatni?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Winne
nagyúr
Na jó látni, hogy akkor azért annyira még sincs nagy gond a játékkal, mint ami lejön egy külsősnek a fórumból, ha érdeklődik.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
@rglaaf
veterán
-
Zilko87
tag
Mostanában kedvenc:
-Metro, recon, SCOUT ELITE ACOG 4x-el! Gyakorlatilag csak fejest lehet vele lőni, jó muri!
-Assault, CZ-805 is nagyon adja most.[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
válasz @rglaaf #38613 üzenetére
Nálam 450-900-1800-3600 dpi, amit be lehet állítani. Az 500 és az 1000 hz között is éreztem különbséget, illetve a vonatkozó topikokban informálódtam. Tisztában vagyok azzal, hogy az 1000 hz főleg nagyobb rántásoknál "stabilabb". Most ez tűnik optimálisnak, lehet holnapra ez is teljesen használhatatlan lesz.
-
kungzi
veterán
válasz Snip3r_HUN #38609 üzenetére
ezt kb 2 hónap alatt
-
Whysperer
addikt
válasz spanglee001 #38575 üzenetére
[link] elején azért 30 mert megy a fraps--- ezt egy 6850-es vga-val meg egy 4,2-re húzott FX 8120-al. ott direct csináltam még videot csak az még incs fent youtubeon és másik gépen van,de ha nagyon kell akkor feltöltöm azokat is! szóval ,ha egy 18-20 ezer ft-os 6850nel 40-65 között mozog akkor lehet neki megy tényleg 7790. nem kizárt.
-
Madn!ght
addikt
válasz Colos1 #38605 üzenetére
Ugyanez a szitu, egyik napról másikra teljesen érzékenynek találtam az irányítást. Mondom, biztos rossz passzban vagyok, de egyszerűen akkorákat rántottam az egeren, hogy kishíján körbefordultam magamon.
Állítottam a driverben, kiszedtem (ismét) a Maccelt, illetve a játékban is finomítottam a sensin. 25-ről 24-re.
Megjegyezném, nagyon kényes vagyok az egérbeállításokra, mivel elég alacsony sensivel játszom. (driverben 6. pöttyön van a 10-ből)Miután sikerült beállítani a megfelelő értéket, driverben 5,5-ről 6-ra, játékban 24-ről 25-re, 6 cm differenciát sikerült eszközölni. Kopogjam le, ez most teljesen ideálisnak tűnik!
(#38606) VAN der BOSS: 1800 dpi/1000 Hz-en van. Alacsonyabb felbontáson már irreálisan lassúvá válik az egér és nincs türelmem ismét kitesztelni az ahhoz megfelelő driver és játékbeli sensit.
-
@rglaaf
veterán
válasz Liquidator #38608 üzenetére
Biztos felcsapott éltmód tanácsadónak és most sunyiban le akar szoktatni bennünket a béef-ről
PSN:BiZzare_0 ️
-
Colos1
őstag
válasz Madn!ght #38603 üzenetére
Érdekes, nekem is épp a napokban tűnt ez fel. Eddig úgy volt, hogy az egér 2000 DPI, az érzékenység pedig 24. Majd elkezdtem levenni az érzékenységet, mert egyik napról a másikra túl gyorsnak találtam. Most 18-on van, és qrva jó lett. Lehet, hogy az utolsó patch-ban optimalizáltak valamit. Viszont egy ideje már szinte csak MBT -zek meg néha a gyáva jeteseket meg heliseket - tisztelet a kevés kivételnek - kergetem az AA -val, ahhoz meg nagyon jó volt.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Madn!ght
addikt
205 óra. Ezidő alatt, 2-3 dx hiba volt, amit dxupdate megoldott.
Az instant halálok az egyedüliek, amik felbosszantanak.Más: kicsit állítgattam az egerem sensijét, hogy normalizáljam a szétszórt lövedékeket. Azt vettem észre, hogy amint csökkentettem a sensit, ugye láthatóan kisebbeket rántok, kisebb mozgással, tehát feltételezhetően pontosabban lövök. Erre épp ellenkezője, minél kisebb irányból húzom vissza a célpontra az egeret, annál nagyobbat rúg.
Ezen felbuzdulva érzékenyebbre állítottam az egeret (korábbi: 360 fok - 20cm, most: 14cm), feltűnően magasabb lett a találati arányom. Tegnap 25-27% accokat sikerült L85A2-vel produkálni.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
28 óra nem vagyok egy függő
-
eugabesz
őstag
válasz #15779328 #38585 üzenetére
Sastojás,ha kérhetem ..én kérek elnézést...mivel ez a játék akkor is atom stabil volt,az adminok csak úgy próbaképpen ugráltak ki-be,hogy menne-e esetleg nekik a játékosok bosszantása...szerintem is szándékosan csinálták,ha engem kérdezel,mert ezek olyanok.Aztán ráfogják holmi exe hibára meg stb.
Az a sajnos,hogy 3 admin program kell hozzá,(ebből kettő fizetős,egy saját szerveren fut,) hogy valamennyire lehessen adminolni a szervert.Akkor még nem a mostani rendszer működött,most már figyelmen kívül hagyja,hogy az adott admin milyen fegyverrel csatlakozik.http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest