- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
WTF Kurva jól néz ki
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz BlessedElroy #8114 üzenetére
ALT+ENTER
-
ForRedGlory
félisten
Na akkor elkezdem én is a bétát... Nem kicsit voltam ideges, hogy a vízhűtésem szivattyúja felmondta a szolgálatot vasárnap, és csak most tudtam összetenni az újat. Sebaj.... lássuk, hogy fut 1440p-ben
-
ForRedGlory
félisten
Csak nekem nem akar ez a szar belépni a játékba? Folyamatosan loadin-loading-loading, de sehova sem lép be. Basszus, hallom, hogy megy a játék a háttérben, én meg bámulom 10 perce a loading képernyőt. Kurva jó...
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Jo ez a beta csak meg nem tudtam egy jatekot sem befejezni mert ugy kifagy mindig, hogy csak az ujrainditas segit...
Mindegy...jo lesz ha kiadjak. Szerencserek 1440p-ben kimaxolva tokeletesen fut, akadasnak nyoma sincs.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Nem az okozza... ezt hivjak betanak amihez beta driver van...
(#9745) Cris99: Jo, annyirs nem aggodtam, de kis felsz volt bennem. Ilyen felbontassal kimaxolva azert latszik a fejlesztes. Kar hogy kb kimerul a fistben es a porban. Majd a finalra ratoljak a grafikat es meg rosszabbul fog futni
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Csinaltam egy videot kimaxolva
Battlefield 4 Beta Ultra 2560x1440. Azert igy szep
Az egyebkent latszik hogy a a katonanak is fel tar golyo kell meg tankbol is, ami lol. 1 golyotol fekudnie kellene.... Plusz a hitbox is felre hord neha.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Jó lesz ez. Az új patch érezhetően javított a helyzeten, már sehol semmi gond, 80 fps alá nemigen megy 1440p Ultrán sem
-
ForRedGlory
félisten
válasz F_Zolee #11641 üzenetére
Sosem tapasztaltam ilyet. Teljesen jól lehet vele célozni, igaz más, mint BF3-ban van. Kockázd ki, hogy itt a harmadik lövésnél hova céloztam és mit találtam el. Azóta már javult a helyzet a patchek miatt, de még mindig sokszor brutális, hogy bassza eltalálni a másik tankot. Van hogy átmegy rajta az ágyú, van, hogy előtte egy láthatatlan falban robban fel.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Bocs, ha volt mar.
-
ForRedGlory
félisten
Ez a biztos (na meg a VPN )
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #13848 üzenetére
Na, ha valakit érdekel, hogy lehet legegyszerűbben átpattanni Szöulba, anélkül, hogy lekapcsolnának a Solyom reptéren narkó használat miatt:
1. töltsd le a proxifier nevű programot
2. indítsd el, majd kattints a bal felső sarokban lévő gombra.
3. Kattints a felugró ablakban lévő "Add" gombra.
(ne zavarjon meg, hogy nekem már van beállítva proxy, azért nem üres ez az ablak)4.,Az alábbi oldalon találhatóak meg a koreai VPN-ek, amiből tetszőlegesen kell csemegézni, de nem mind működik. Nekem a 4. ment, azaz ez:175.196.65.153:3128
5. Állítsd be ez alapján, majd lehet okézni.
6. Origint ezután indítsd el, ha már fut, akkor egy sima ki- és bejelentkezés elég, majd lehet örömködni.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz SkyS1gn #13868 üzenetére
Elhiszem, de nekem nem ment, igaz ott még sosem próbáltam, valamit félrenyomhattam. Ezt viszont ismerem, és ha valakinek segítség, akkor megérte Már kaptam pár privátot, hogy lehet leggyorsabban jegyet foglalni repülőn, gondoltam megosztom itt, nehogy valaki tényleg kirepüljön, vagy lezuhanjon Észak-Klreában (mert ott nem megy a B4 )
-
ForRedGlory
félisten
válasz kalimist #13874 üzenetére
Igen, csak kolléga baja, hogy ahhoz kellene kulcs is, hogy legyen mit aktiválni. Azt meg lesheti, ha csak dobozos példányt vehet, mert meg kell várnia a postás bácsit
(#13872) kalimist: Szerintem sem lesz ezzel gond, mármint ha nem VPN-es Originből veszi pl valaki, mert azt házon belül le tudják csekkolni. Ahogy írtam is, szerintem egyedül akkor van gáz, ha valaki Brazíliából VPN-en vásárol, mert a brazil Origin Store hivatalosan CSAK brazilok használhatják.
(#13875) Cris99: elhiszem Csak én járt utat a járatlanért el ne hagyj esetet képviselem
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Közben beindult az előtöltés, ha valaki erre várt 11-től hivatalosan is lehet tölteni.
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Nézzük
-
ForRedGlory
félisten
válasz ScomComputer #14111 üzenetére
Mi nem megy? Amit linkeltem, azzal a proxifierrel indítsd el VPN-en és elindul az. Legalábbis a Single elindult pöccre. Annyi, hogy elindítani is VPN-en kell, az nem elég, hogy VPN-en aktiváltad a játékot. Multit még nem próbáltem. Single megy rendesen, de érzésre rángat, viszonylag kevés lehet az FPS. 2xMSAA-n már elég jó 1440p Ultrán aszért
szerk: de most meglesem az onlányt is, pill.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz Terminator17 #14124 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz Terminator17 #14130 üzenetére
Akkor van egy rossz hírem, ez 2560x1440 Ultra 2xMSAA mellett Mellesleg mozgásban nagyon szép lett
-
ForRedGlory
félisten
válasz SkyS1gn #14132 üzenetére
Semmi gond vele, nagyon szép, főleg az effektek, ebben javult sokat. Na majd tolom még, csak basszus sietnem kell, megyek moziba
Amúgy, akinek működő proxy kell, ez alapján csinálja és ezt írja be: 122.199.188.48:6515. Annyi a trükk, hogy proxy alól kell elindítani egyszer a Single-t, utána megy a multi is simán.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ScomComputer #14143 üzenetére
Uhh... jól van, örülök, kicsit aggódtam, hogy lerohantok priváttal, hogy nem megy, refund
Azzal az IP-vel (122.199.188.48:6515) csináltad, amit linkeltem pár perce? Neoteric nem megy még, de majd este megjavítom, ha vége a mozinak[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ScomComputer #14148 üzenetére
Nem, látszik nem vágod A lényeg, hogy Single indítása alatt aktiválódik a játék, és ha akkor nincs VPN alatt, úgy érzékeli, hogy meg sem jelent és benyögi hogy vedd már meg. Koreai VPN alól meg érzékeli ugye, hogy már 75 perce megjelent és aktiválódik is. Ennyi, ezt követően el lehet felejteni a VPN-t, nem kell még egyszer futtatni. Mondjuk én fent hagytam a gépen, biztos, ami tuti, bár kétlem hogy szükség lenne rá.
-
ForRedGlory
félisten
Jött újh NVIDIA driver B4-re kihegyezve [link]
-
ForRedGlory
félisten
Valaki tudna feltolni képeket B4 Deluxe dobozáról, tartalmáról? Bár már megvan a játék nekem is, de lehet megveszem a doboz miatt, a kódot meg eladom
(#14199) STC Speed:
Korea VPN: 10.28 16:00
USA VPN: 10.29 00:00
Itthon: 10.31 00:00[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest